Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 171
- Πόντοι
- 16
Δε θα το δω... θα μαι γυμναστηριο!
δε νομίζω να ισχύει αυτό. Απλά όλοι λέγαμε ότι θα περάσει η ΡωσίαΔε μπορω να καταλαβω γιατι θέλαμε Ρωσία ολοι..
Έτσι ακριβώς..δε νομίζω να ισχύει αυτό. Απλά όλοι λέγαμε ότι θα περάσει η Ρωσία
μη μασατεΘεωρητικά οι Ρώσοι δεν μας ταιριάζουν, αλλά είναι κι αυτοί παραδοσιακά ομάδα ψυχολογίας. Ο Σβεντ ξεχωρίζει σαν υπερπαίκτης ως τώρα, αλλά με την ΤΣΣΚΑ τα έχει κάνει ρόιδο στυον τελικό της Πόλης, από τα ταλέντα που δεν έχουν σταθεί τυχερά πάντως (και γιατί να σταθεί τυχερός τώρα). Στα συν τα δικά μας ότι οι παίκτες οτυ ΟΣΦΠ παίζουν με αέρα με Ρώσους. Μέσα σ' όλα, τη Ρωσία δεν την πολυθέλουν στα αθλητικά εν γένει, οπότε μπορεί να δούμε κι ομορφιές. Πάντως, ως τώρα στα νοκ άουτ δεν έχουμε δει ματς να πηγαίνει στον πόντο ως το τέλος, στατιστικά θα προκύψει. Αν είμαστε κοντά ως το τέλος έχουμε καλές πιθανότητες νομίζω, τα βαριά κορμιά κουράζονται κι ευκολότερα.
ο μαρινακης φταειΕν τω μεταξυ απο προχθες παρακολουθω και Αφρομπάσκετ που διεξαγεται στο Κογκο και βλεπω τα παιχνιδια στο stream του στοιχιμαν.
Μιλαμε για κατι παικτες απιθανους, η Νοτια Αφρικη εχει εναν Γκαμπριελ 2,05 υψος και γυρω στα 170 κιλα, η μια στις δυο επιθεσεις ειναι τριποντο, με συστημα δεν παιζει κανενας, δεν υπολογιζουν πότε θα κανουν φαουλ, απόλαυση.
Μεχρι και το σκορ που βγαινει στην οθονη ειναι μια φορα στις δυο λαθος.
Αυτη τη στιγμη μαλιστα στο Αγκόλα-Κεντροαφρικανικη Δημοκρατια εχει διακοπή γιατι σβησανε τα φωτα.
χαχαχαΕν τω μεταξυ απο προχθες παρακολουθω και Αφρομπάσκετ που διεξαγεται στο Κογκο και βλεπω τα παιχνιδια στο stream του στοιχιμαν.
Μιλαμε για κατι παικτες απιθανους, η Νοτια Αφρικη εχει εναν Γκαμπριελ 2,05 υψος και γυρω στα 170 κιλα, η μια στις δυο επιθεσεις ειναι τριποντο, με συστημα δεν παιζει κανενας, δεν υπολογιζουν πότε θα κανουν φαουλ, απόλαυση.
Μεχρι και το σκορ που βγαινει στην οθονη ειναι μια φορα στις δυο λαθος.
Αυτη τη στιγμη μαλιστα στο Αγκόλα-Κεντροαφρικανικη Δημοκρατια εχει διακοπή γιατι σβησανε τα φωτα.
Κι εγώ την ίδια απορία είχα. Κροατία πιστεύω ήταν πιο βατή.Δε μπορω να καταλαβω γιατι θέλαμε Ρωσία ολοι..
Τύπε κοιτα μην, εκτός από αυτοδιαγραφη, χάσεις και τα λεφτά σου... :SΝομιζω οτι μεχρι εδω ητανε η αρμαδα του βοηθου του Τζουροβιτς...
Αυριο μαλλον θα παιξω ρωσσια...
Τύπε άστο...γελάει όλη η ανθρωπότητα με τις προβλέψεις μας :SΣυγχαρητήρια στο σάιτ. Όλοι βλέπαμε Ρωσία
Γιατί ρε μάγκα;Ελπίζω πως όχι.