Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 171
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε πουστη παλι αυτοι οι καριοληδες μεταδιδουν.... γαμω τις μανουλες τους!
Εγώ νομίζω οτι ίδιας δυναμικότητας.Από εμάς εξαρτάται.Αν το πάμε όπως στους ομίλους,τότε κλάφτα.Αν παίξουμε όπως με Λιθουανία,τότε αν μη τι άλλο θα είναι ντέρμπι..Τι πιστεύετε οτι είναι καλυτερο για την εθνική μας? Ποια είναι για μας θεωρητικά πιο ευκολη????
Πάλι αυτό θα κάνουν.. Άμα βρεθούμε σε κακή μέρα από το τρίποντο κλάφτα χαράλαμπε.Διαχρονικά πάντως τα βρίσκαμε σκούρα με τη Ρωσία γιατί έχουν ψηλά κορμιά οπότε ταμπουρώνονται γύρω από το καλάθι και μας αφήνουν να βαράμε τούβλα από την περιφέρεια.
Ένα αρχιδι έχουμε τύπεΤην έχουμε τι Ρωσία?
Την έχουμε τι Ρωσία?
Το θετικο ειναι οτι εχουμε μια παραπανω ημερα ξεκουραση. Κατα τα αλλά οπως ειπα και χθες, μαλλον εδω τελειωνει η πορεια μας.Την έχουμε τι Ρωσία?
εγω παντως επαιξα ενα φαν μπετ με νικες φινλανδιας, ελλαδας, γερμανιας και ρωσιας! με 1 ευρω περνω 50!
ουτως η αλλως και που τα μελετουσα και επαιζα σοβαρα συνεχεια τα αρχιδια μου επαιρνα απο την αρχη της διοργανωσης!
Εγω σε παρεσυρα και επαιξες αυτην την τετραδα?Πουτανα φινλανδια μου στερησες το 50ρικο....
Εγω σε παρεσυρα και επαιξες αυτην την τετραδα?
Εγω παντως το πενηνταρι στη Λετονια για κατακτηση με αποδοση 20 το εριξα....Πλεον η αποδοση πηγε 14. Προφανως οι μπουκ θεωρουν οτι επειδη πεφτουν πανω στους Ισπανους στα ημιτελικα δεν εχουν τυχη. Σιγα την Ισπανια ομως.Οχι τυπε... δικη μου εμπνευση ηταν....