Νέα

Eurobasket 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια κι από τα άλλα γκαρντ, γιατι καλαθης, σλουκας θα πιεστουν. Αν Μαντζαρης, Παππάς σταθούν στο ύψος τους έχουμε τύχη
Νομίζω ότι θέλουμε βοήθεια από τα 3αρια μας Παπανικολάου και Παπαπέτρου. Σίγουρα θα τα δώσουν όλα στην άμυνα αλλά μπορεί να μην φτάνει αυτό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Χαχαχααχαχα σιγα ρε τύπε. Εδω υπαρχει ανθρωπος που ελεγε οτι θα καταργησει τα μνημονια, ψηφισε δικο του και ακομη πρωθυπουργος ειναι. Και θα αυτοδιαγραφω εγω αν δεν αποδειχθει ντερμπι το Ελλαδα-Λιθουανια?

ναι υπηρχαν πολλοι αντιμνημονιακοι που φτιαχναν και καλες πιτσες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Χαχαχααχαχα σιγα ρε τύπε. Εδω υπαρχει ανθρωπος που ελεγε οτι θα καταργησει τα μνημονια, ψηφισε δικο του και ακομη πρωθυπουργος ειναι. Και θα αυτοδιαγραφω εγω αν δεν αποδειχθει ντερμπι το Ελλαδα-Λιθουανια?

εδώ υπάρχει άνθρωπος που γράφει ότι στις σοβαρές ομάδες οι προπονητές διώχνουν τους αδιάφορους παίχτες και δεν αυτοδιαγράφεται  :grin:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Τύπε εμείς έχουμε ευθιξία και υπερηφάνια  :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Νομίζω ότι θέλουμε βοήθεια από τα 3αρια μας Παπανικολάου και Παπαπέτρου. Σίγουρα θα τα δώσουν όλα στην άμυνα αλλά μπορεί να μην φτάνει αυτό.

ο παπανικολαου νομιζω οτι το παλευει. Οκ, πρεπει να ανεβει πιο πολύ. Αν ανεβει κι ο Παπαπετρου καναμε την τυχη μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ο παπανικολαου νομιζω οτι το παλευει. Οκ, πρεπει να ανεβει πιο πολύ. Αν ανεβει κι ο Παπαπετρου καναμε την τυχη μας
Ανθρωπο που θελει να τον λενε Ιωαννη και οχι Γιαννη δεν τον εμπιστευομαι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

αυτο σε πειραξε. Ας στρώσει τον κωλο του να παιξει αμυνα κι ας θελει να τον αποκαλουν και Μενελαο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δε φτάνει που βάζεις λόγια στο στόμα άλλων, μιλάς κι'από πάνω πουστράκι.
:2funny: :2funny: :2funny:
έγινα ο εφιάλτης σου; Γιατί; Αφού ήδη λένε ότι διακρίνεσαι στο διαγωνισμό μαλακίας. Δεν ήταν ανάγκη να δείξω εγώ ότι είσαι ηλίθιος  :grin:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66

Έχει ένα δίκιο, μιας και τα ονόματα τα έχουμε κατακρεουργήσει. Τρανό παράδειγμα το Αθανάσιος που σημαίνει αθάνατος και αφαιρέσαμε το στερητικό α και το κάναμε Θανάσης αλλάζοντας εντελώς τη σημασία του.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.484
Πόντοι
5.006
τρομερη εμφανιση αυτη την ωρα απο Πούστοβι και Πουστοζβόνοφ και η ουκρανια ειναι αγκαλια με την προκριση
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εντάξει τύπε, ο γιατρός μας είπε να σου λέμε ναι σε όλα.

έχεις γράψει την μαλακία του αιώνα, ότι ο προπονητης πρεπει να διώξει τους υποτιθέμενα αδιάφορους και κατηγορείς εμενα για το ακαταλογιστο!!! Χαρακτηριστικό των ηλιθίων ειναι αυτό. Θα μου προκαλούσε έκπληξη αν δεν το είχες κι εσύ. Είσαι ένας φυσιολογικός βλάκας, λοιπόν. Τίποτα καινούργιο!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ο ραοπαο είναι έγκυρος τον θυμάμαι από το Σταρ Ακαντεμυ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Έχει ένα δίκιο, μιας και τα ονόματα τα έχουμε κατακρεουργήσει. Τρανό παράδειγμα το Αθανάσιος που σημαίνει αθάνατος και αφαιρέσαμε το στερητικό α και το κάναμε Θανάσης αλλάζοντας εντελώς τη σημασία του.

τύπε έχεις δίκιο. Ειδικά στις γυναικες.
-πώς σε λένε;
-Λέτα!
-από το Νικολέτα;
-όχι
-από το Αντζουλέτα;
-όχι
-από το Περικλέτα;
-όχι
-ε, τότε σίγουρα από το Ψωλέτα!

OP
OP