Νέα

Eurobasket 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
μας την φορεσανε οι μιλγουοκι

καθικια

μεγαλε αν ειχες κακαλα και ησουν μεγαλος αθλητης θα εβαζες βετο και θα επαιζες εθνικη
δεν επρεπε να κανει πισω ο γιαννης....και ο νοβιτσκι ηταν nba αλλα μια ζωη τραβουσε κουπι για την εθνικη της γερμανιας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν επρεπε να κανει πισω ο γιαννης....και ο νοβιτσκι ηταν nba αλλα μια ζωη τραβουσε κουπι για την εθνικη της γερμανιας
καποιοι είναι γεννημενοι σκλαβοι και καποιοι δεν αντεχουν και επαναστατουν. τωρα ειδικα ο αντετοκουμπο γιατι να επαναστατησει να βοηθησει την δευτερη πατριδα του, ξερει η πραγματικη είναι η νιγηρια, ο αδερφος του που δεν εχει ακομη ονομα γουσταρει περισσοτερο εθνικη για να αναδειχθεί κιολας. ο νοβιτσκι από την αλλη δεν ξερω καν αν τον εκβιασαν ποτέ να μην παιξει. οι ματσομενοι μπασκετμπολίστες κανονικα δεν πρεπει να λογαριαζουν από εκβιασμούς πχ ο γκαλης επαιζε οπου ηθελε και οποτε ηθελε τι να του πει ποιος? λεφτα ειχε και για τα δισεγγονα, αναγκη δεν ειχε το αφεντικο.

παιζει ρολο και ο πατριωτισμος καποιου δεν θα εχαναν ολοι το καλοκαιρι τους για την πατριδα, υπαρχουν και τέτοιοι, αντιρησιες συνειδησης πως υπαρχουν στον στρατο...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
μας την φορεσανε οι μιλγουοκι

καθικια

μεγαλε αν ειχες κακαλα και ησουν μεγαλος αθλητης θα εβαζες βετο και θα επαιζες εθνικη

αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα των αθλητων απο τα γατακια

φανταζεστε τον τζορνταν να του βαζαν βετο να μην παιξει εθνικη

η τον μαραντοντα τον τρελο

θα τους επαιρνε ο διαολος

Τυπε εσυ τον ηθελες στην ομαδα για να τους γαμησουμε τα πρεκια ή συντάσσεσαι με αυτους που λενε χωρις τον αραπη και ας βγουμε και τελευταιοι.  :think: :S :S :S

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν φέρεις τον Ντον Νέλσον προπονητή τότε μόλις δει ότι κάποιοι παίκτες πήγαν Ελσίνκι για χαβαλέ [size=17pt]θα τους στείλει κλοτσηδόν πίσω στην Ελλάδα  την επόμενη στιγμή[/size]. Μη σου πω ότι δε θα τους πάρει καθόλου στην ομάδα και θα γράψει στα παπάρια του τις άνωθεν υποδείξεις περί του αντιθέτου.

μπράβο! [size=17pt]Πώς θα τους στείλει πίσω ενώ έχει αρχίσει το τουρνουά;[/size] Ποιους θα πάρει ενώ δεν υπάρχουν άλλοι; Ο Μαντζαρης κι ο Παπανικολάου είναι καλοί παιχτες που τα έχουν γράψει στα παπάρια τους. Κι εσύ λες να τους στειλει πισω και να πάρει ποιους; Ρε σας έχει βαρεσει το οπαδιλικι στο κεφαλι και δεν καταλαβαινετε τι γράφετε!

[size=17pt]Δεν πειράζει, ας παίξουμε με 10 παίκτες που όμως θα θέλουν να παίξουν[/size] και δε θα κάνουν αγγαρεία. Θα στείλει μήνυμα και στους υπόλοιπους ότι η ομάδα είναι πάνω από απ'όλους και ότι κανείς δε θα παίζει μαζί της.
Αλλά ποιός να τολμήσει να το κάνει αυτό όταν ο πατερούλης απαιτεί μετάλλια και επιτυχίες για να μοστράρει τη μούρη του στο γυαλί και να έχει τους μασόνους να τον γλείφουν νυχθημερόν για το πόσο σπουδαίος είναι;

Εκτός από βλάκας και αγράμματος έχεις και άλλα προσόντα;

συγγνώμη που σε αποκάλεσα βλάκα. Ηλίθιος εννοούσα. Και βάλε και κανα παντελόνι, δεν σε στενευει η φούστα; Που θα μου το παιξεις εμενα τρελιτσα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Λοιπόν βλακάκο, επειδή φαίνεται όταν ήσουν μικρός σε ρίξανε με το κεφάλι θα σου τα εξηγήσω σα να είσαι 3 χρονών.

Παίκτες κάνουν μανούρα, είναι αδιάφοροι, κλπ.
Ο προπονητής τους στέλνει σπίτι τους.
Η ομάδα συνεχίζει με τους υπόλοιπους παίκτες.

Τα περί αντικατάστασης τα ανέφερες εσύ και μέσα στη θολούρα σου νομίζεις προφανώς ότι συμφώνησα με τη μαλακία σου.
Άντε για νάνι τώρα.

στο ειπα, εμενα μην μου το παιζεις τρελιτσα. Φόρα παντελόνι και παραδεξου την μαλακια σου. Η παράθεση σε ξεβρακωνει και βγαινεις κι απο πανω. Αφου προτιμας την αδερφιστικη συμπεριφορά, στ αρχιδια μου εμενα. Πάρε και την παράθεση με την οποία σε χαρακτήρισα βλακα και βρες μου ποιος ειπε για αντικατάσταση. Σε ειπα βλάκα επειδή ειπες ότι θα τους διώξει στη μέση του τουρνουά. Πιο απλά δεν γίνεται να στα πω. Οσο ηλίθιος και να είσαι πρέπει να παραδεχτεις, αλλιως είσαι λουλου.

χαχα, ωστε μιλας σοβαρα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Προς όλους, πλήν px75: διαβάστε τι γράφει ο βλάκας: "[size=18pt]να διώξει ο προπονητής τους αδιάφορους και να φέρει άλλους, στη μέση του τουρνουά[/size]".

έχω δει πολλές μαλακίες, αλλά τούτο τις ξεπερνά όλες  :2funny: :2funny: :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Tωρα πας να βγαλεις  συνενοηση με τον στοκο τον Px75 Που μονιμα διακρινεται στον θεσμο του μαλακα της χρονιας?   :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Tωρα πας να βγαλεις  συνενοηση με τον στοκο τον Px75 Που μονιμα διακρινεται στον θεσμο του μαλακα της χρονιας?   :2funny:

εδώ μέσα γράφει ο καθένας την μαλακία του (σίγουρα θα έχω γράψει κι εγώ μπόλικες). Αλλά να γράφει κάποιος ότι ο προπονητής πρέπει να διώξει παίχτες κατηγορώντας τους για αδιαφορία; Και να λέει ότι έτσι κάνουν οι σοβαρές ομάδες; Πότε έχει γίνει αυτό στα παγκόσμια χρονικά; Για μανούρα, ναι. Για αδιαφορία; Και τι παίχτες!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δε χρειάζεται να σου απαντήσω μικρέ. Και μόνο το γεγονός ότι για να αποδείξεις ότι είπα κάτι που δεν είπα παραθέτεις δικό σου ποστ αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας πόσο καθυστερημένος είσαι.
Όταν βρεις δικό μου ποστ όπου μιλάω για αντικαταστάσεις και λοιπά, σφύρα μου.

σε αυτό έχεις δίκιο. Τώρα το βλέπω ότι δεν είπες εσύ για αντικατάσταση. Αλλά αυτό είναι το θέμα; Η αντικατάσταση; Η μαλακια που ειπες ειναι το να διώξει παίχτες κι ότι αυτό κανουν οι σοβαρές ομάδες. Φαντάζεσαι να γινόταν αλήθεια τι είχε να γίνει; Πότε έχει γίνει στα παγκόσμια χρονικά;  :idiot: :uglystupid:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16
Σ ολο το τουρνουα επαιζα υπερ της εθνικιας κσι με κουβαδιαζε...
Σημερα επαιξα πολωνια και θυμηθηκε να κερδισει και να με γαμησει!
Ερχεται λιθουανικη πουτσαρα ομως τωρα για τον βοηθο του τζουροβιτς!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

αστο ρε μεγαλε. Ειναι αναγκη να παιξεις την εθνική; Γεμάτο αγωνες ειναι καθε μερα το κουπονι

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Τύπε πρόσεχε γιατί στην κρισιμη στιγμή η ομάδα κάποιες φορές ξυπνάει. Η πουτσα μπορει να είναι Ελληνική κι όχι Λιθουανική. Μην ποντάρεις ποτέ κατα της αγαπημένης σου ομάδας γιατί έρχεσαι σε σύγχυση κι εσύ και όλοι όσοι ποντάρουν εναντίον της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν ειπαμε χθες οτι τωρα η Εθνικη θα σοβαρευτει επειδη πλεον δεν παει αλλο και πρεπει να παιξουν και για τον εαυτο τους?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16
Δεν ειπαμε χθες οτι τωρα η Εθνικη θα σοβαρευτει επειδη πλεον δεν παει αλλο και πρεπει να παιξουν και για τον εαυτο τους?

Εχεις δικιο τυπε... μαλακιστηκα! Παρασυρθηκα απο τις καλες αποδοσεις στοιχηματικα για πολωνια!

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
Υπάρχουν 2 ειδών Basket Αυτό του Old school όπου ο προπονητής ακόμα και στις προπονήσεις του προμινι κλειδώνει τις πόρτες στους γονείς -προπονητες ,που δεν τον νοιάζει πιο παιδάκι έφερε την συνδρομη του για να παίξει,που υπάρχει δικαιοσύνη,που μοιράζονται ρόλοι,που το εμείς ειναι  πάνω από το εγώ,που τα ομαδικά foul μοιράζονται χωρίς να τρως καλάθι,που ο παίκτης απαγορεύεται να φάει τεχνική ποινή,που το ξύλο και οι μπουνιές γιατί αυτές θα πέσουν νομοτελειακά θα μείνουν στα αποδυτήρια ,που ο σρχηγος έχει νόημά,που ο προπονητής έχει γνώσεις και οι παίκτες σεβασμό στο εθνόσημο και υπάρχει και το 2 είδος μπάσκετ που κάποιος απαιτεί να είναι 12αδα χωρίς να έχει παίξει ποτέ,που κάποιος ποσταρει ότι παίζει λιγο,που κάποιος παίζει μπουνιές και είναι ακόμα εκεί,που χάνεις 20 και ποσταρης για το ποσό καλά τα πήγε ο αδερφός σου,που δικαιούσαι να κάνεις ότι δηλώσεις σου περάσουν από το κεφάλι,που οι οπαδοί τον κόκκινον και τον πράσινων διαλέγουν,που προπονητής είναι δημόσιος υπαλληλος, που το συστημα τρέφει τους δημοσιογράφους και το αντίθετο. Εγώ διαλέγω το πρώτο της παρεας δυστυχως όλος ο κόσμος το δεύτερο με πρεσβευτή το ΝΒΑ

Κατεβήκαμε αντικειμενικά με το καλλίτερο ροστερ που διαθέτουμε και ηταν εφικτό ,όλοι όταν παίζουν Θέλουν να κερδίζουν ,δεν τα καταφέραμε. χειροκρότημα στήριξή και πάμε στην επομένη διοργάνωσή με τον Γιάννη η και χωρίς .γιατί όλα τα υπόλοιπά?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εχεις δικιο τυπε... μαλακιστηκα! Παρασυρθηκα απο τις καλες αποδοσεις στοιχηματικα για πολωνια!
Ούτε με την Λιθουανια να πονταρεις να χασουμε. Ντερμπι θα γινει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ετσι εκτιμω. Μεγαλο ντερμπι που ισως κριθει στον ποντο.

θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια κι από τα άλλα γκαρντ, γιατι καλαθης, σλουκας θα πιεστουν. Αν Μαντζαρης, Παππάς σταθούν στο ύψος τους έχουμε τύχη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εγώ λέω να ετοιμαζόμαστε συλλήβδην για αυτοδιαγραφες με αυτά που έχουμε πει.
Χαχαχααχαχα σιγα ρε τύπε. Εδω υπαρχει ανθρωπος που ελεγε οτι θα καταργησει τα μνημονια, ψηφισε δικο του και ακομη πρωθυπουργος ειναι. Και θα αυτοδιαγραφω εγω αν δεν αποδειχθει ντερμπι το Ελλαδα-Λιθουανια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom