Νέα

Euro 2008!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΙΣΠΑΝΙΑ άξια πρωταθλήτρια ?????

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα λέγαμε ρε μάγκες...οι Ολλανδοί είχαν υπερεκτιμηθεί!Οι δημοσιογραφάρες κρίνουν μόνο από το αποτέλεσμα και παρασύρανε τον κόσμο να πιστέψει ότι το γκραντ φαβορί για την κούπα είναι η Ολλανδία!Τους ξεβρακώσανε χθες οι Ρώσοι,χαίρεσαι να την βλέπεις αυτή την ομάδα!Απορώ πως αυτή η παιχτούρα ο Αρσάβιν παίζει ακόμα στο Ρωσικό πρωτάθλημα!Αν δεν είχανε κάποια προβληματάκια στην άμυνα και κυρίως στα στημένα θα έλεγα ότι θα την σηκώσουν την κατσαρόλα σίγουρα! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τους σπρώξανε και χθες τους Ολλανδούς αλλά... :dunno:
Φανταστείτε στην θέση της Ολλανδίας να είμασταν εμείς και ο Χίντινκ να ήταν κάποιος Έλληνας προπονητής!Πόσες φορές θα τον είχαμε "σταυρώσει"?Δεν θα τολμούσε να ξαναπατήσει στο Ελλάντα! :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε τι γίνεται φέτος....τι θα δούμε ακόμα.....γαΜΏ ΤΑ EYRO...μπαλλάρα....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οσο για τον KOLODIN
μου θυμησε με αυτο το φοβερο και τρομερο σε δυναμη σουτ
τον μεγαλο VASILI RATS , δεν ξερω αν καποιος απο εσας τον θυμαστε,
ηταν μελος στην μεγαλη ομαδα των σοβιετικων η αλλιως "υπερηχητικων" που στο μουντιαλ του μεξικο κεντουσαν
απλα στα προημητελικα με το βελγιο ειχε γινει η απολυτη σφαγη απο τους διαιτητες, με τρια γκολ του βελγιου καθαρα οφσαιτ, και αλλα διαφορα
χαρακτηριστικα μερικα ονοματα αυτης της ομαδας
DASAEF    ,   KUZNETSOF     ,GIEFTOSENKO     , LITOFTSENKO    ,RATS    ,ZAVAROF    , BELANOF    ,   PROTASOF,     YAKOVENKO    , ALEINIKOF    ,  YAREMCHUK      ,RADIONOF

ξεχασες τους demianenko,hidiatulin και πολλά άλλα μεγάλα αστέρια της ομάδας εκείνης,αλλά πιστεύω ότι τώρα αυτη η ρωσία είναι πραγματικά υπερηχητική....μιλαμε τα παιδια παιζουν υποδειγματικα τον κενο χωρο χωρις την μπαλλα.Νομιζω οτι ειναι η κορυφαια ομαδα του ευρωπαικου με διαφορα απο τις αλλες και εχει 25%πιθανοτητες να το παρει.Πιστευω οτι ο τελικος θα ειναι τουρκια-ρωσια.Και το 1986 ο αποκλεισμος της ρωσιας απο το βέλγιο ήταν στους "16"

Επισκέπτης
Η Ρωσία είναι γαμάτη ομάδα. Επίσης ψυχάρες είναι και οι βρωμότουρκοι!!! Τους βγάζω το καπέλο! Γερμανία και Ιταλία ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα... κι υπάρχει και μια Ισπανία που γαμεί και δέρνει επίσης... άντε να δούμε!

Πάντως βλέπουμε πολύ καλή μπάλα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εμένα μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση σε αυτά τα παιχνίδια που έχω την δυνατότητα να τον δώ σε  πολλά και διαφορετικης αντιμετωπισης ματς ο ανιουκοφ,το δεξι μπακ-χαφ-εξτρεμ της ρωσιας....μιλαμε αμα τον σπουδασετε λιγο θα παθετε την πλακα σας.Είναι απλα απιστευτος....καμμια περιττη ενεργεια,τρεξιμο απιστευτο σε ολη τη γραμμη του,επιθετικες αρετες καλες.Πραγματικα αυτη η φουρνια των ρωσων ειναι πολυ μπαλαδοφατσες!για τον αρσαβιν τί να πεί κανεις?δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος επιθετικος παικτης απο αυτον σημερα στον πλανητη.Νομιζω θα σκιστουν πολλες μεγαλες ομαδες για παρτη του φετος..

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λετε να το τσιμπησει η Τουρκια το τροπαιο?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τα λέγαμε ρε μάγκες...οι Ολλανδοί είχαν υπερεκτιμηθεί!Οι δημοσιογραφάρες κρίνουν μόνο από το αποτέλεσμα και παρασύρανε τον κόσμο να πιστέψει ότι το γκραντ φαβορί για την κούπα είναι η Ολλανδία!Τους ξεβρακώσανε χθες οι Ρώσοι,χαίρεσαι να την βλέπεις αυτή την ομάδα!Απορώ πως αυτή η παιχτούρα ο Αρσάβιν παίζει ακόμα στο Ρωσικό πρωτάθλημα!Αν δεν είχανε κάποια προβληματάκια στην άμυνα και κυρίως στα στημένα θα έλεγα ότι θα την σηκώσουν την κατσαρόλα σίγουρα! :rockon:

Αυτα τα ελεγες πριν τον αγωνα?
Μη λεμε μαλακιες.
Στους ομιλους κενταγε η Ολλανδια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτα τα ελεγες πριν τον αγωνα?
Μη λεμε μαλακιες.
Στους ομιλους κενταγε η Ολλανδια.
Και βέβαια τα έλεγα!Και πριν βιαστείς να πεις κι άλλη παπαριά ρίξε μια ματιά στην πρότελευταια σελίδα του θρεντ "Στοίχημα"... :cool2:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Και βέβαια τα έλεγα!Και πριν βιαστείς να πεις κι άλλη παπαριά ρίξε μια ματιά στην πρότελευταια σελίδα του θρεντ "Στοίχημα"... :cool2:

H Oλλανδια στους ομιλους ηταν καλυτερη απο οτι ηταν η Ρωσια.
Παπαριες λες εσυ.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
η ολλανδία γαμαγε στους ομίλους και τωρα πηρε το τριτο το μακρυτερο απο την ρωσια

Επισκέπτης
Ρε σύντροφοι είστε σοβαροί? Διάβασα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και τρελάθηκα.Είναι ποτέ δυνατόν να το ξαναπάρει η Ελλάδα? :think: :think: :think:

Εγώ βλέπω την Ρωσία χαλαρά! Αν διαβάσετε και την προβλεψή μου για το Τσαμπιονς Λιγκ έπεσα μέσα.Είχα πει ότι η Τσέλσι είναι loosers και δεν  πρόκειται να το σηκώσουν! :rockon: :rockon: :rockon:

Για διαβάστε όλοι τον προφήτη ΔΑΝΙΗΛ!!!!

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Απαράδεκτη η Ολλανδία...
εμεις την Ρωσία πιο καλά την παίξαμε

Πάντως στις κερκίδες είχε ωραία κομμάτια Ολλανδέζες

Αρε Ολλανδία με τα μωρά σου....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
γιατι δεν παίζεις ρε φιλε κανένα στοιχηματάκι αφου εισαι τοσο τυχερος ? και να μας λες και εμας τα προγνωστικα σου ?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Παιδια για το σημερινο ματσακι τι βλεπετε???????
Εγω παντως δινω πιο πολυ στους Ισπανους

Επισκέπτης
γιατι δεν παίζεις ρε φιλε κανένα στοιχηματάκι αφου εισαι τοσο τυχερος ? και να μας λες και εμας τα προγνωστικα σου ?

Εγώ είμαι κατά του τζόγου γενικά...όσον αφορά εσάς τους υπόλοιπους την πρόβλεψή μου για τη Ρωσία την έχω γράψει από 08/06/2008 αν διαβάσεις την ημερομηνία της παράθεσης πιο πάνω! :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom