gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε προδότη ,τους Ισπανούς υποστήριζες?[move] [size=20pt]VAMOS CAMPEON [/size] [/move]
Ρε προδότη ,τους Ισπανούς υποστήριζες?[move] [size=20pt]VAMOS CAMPEON [/size] [/move]
Σιγά μην υποστήριζα τους ΦρίτσιδεςΡε προδότη ,τους Ισπανούς υποστήριζες?
Όχι δεν το πόνταρα καθόλου!Νόμιζα ότι τους συμπαθείς τους Γερμανούς...Σιγά μην υποστήριζα τους Φρίτσιδες
εδώ δεν τους υποστήριζα όταν είχαν παικταράδες,θα τους υποστήριζαν τώρα που είναι όλοι τους σκούπρα
Και ταμείο...
εσύ στη γερμανία πόνταρες τα λεφτά σου ρε άσχετε???
Λάθος σου...ειδικά στο ποδόσφαιρο είναι τόσο σωβινιστές που τους αντιπαθούσα από μικρος!!!Όχι δεν το πόνταρα καθόλου!Νόμιζα ότι τους συμπαθείς τους Γερμανούς...
Έτσι γαμώ το Ντόρτμουντ όλο!Λάθος σου...ειδικά στο ποδόσφαιρο είναι τόσο σωβινιστές που τους αντιπαθούσα από μικρος!!!
Εκειιιιι βεντούζαααα
Λίγα με τη Borussia γιατί θα σε φάει η μαρμάγκαΈτσι γαμώ το Ντόρτμουντ όλο!
Λάθος σου...ειδικά στο ποδόσφαιρο είναι τόσο σωβινιστές που τους αντιπαθούσα από μικρος!!!
Εκειιιιι βεντούζαααα
ηθικα και στην καρδια ολων των τουρκων φιλαθλων ειναι σαν να το πηρανΌχι και έκπληξη η Ισπανία ρε συ boidopoutsa!Μια χαρά παίχτες έχει και σχεδόν πάντα παίζει καλή μπαλίτσα!Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με την Ελλάδα!Έκπληξη θα ήταν αν το παίρνανε οι Τούρκοι!
ηθικα και στην καρδια ολων των τουρκων φιλαθλων ειναι σαν να το πηραν
κατι μου θυμιζει αυτο αλλα δεν μπορω να θυμηθω
Αν και δεν μου επιτρέπεται....γεια σου φίλε Ολυμπιακέ!ηθικα και στην καρδια ολων των τουρκων φιλαθλων ειναι σαν να το πηραν
κατι μου θυμιζει αυτο αλλα δεν μπορω να θυμηθω
χωρις πλακα αν εβλεπες στο cnn turk μετα τον αποκλεισμο ολοι οι τουρκοι ελεγαν αυτο το πραγμα
Aν δεν πετάξεις τη μαλακία σου εσύ δεν αντέχεις...
ναι αλλα και εκει την κουπα την πηρε ισπανος,πολλες συμπτωσεις λεμεΑν και δεν μου επιτρέπεται....γεια σου φίλε Ολυμπιακέ!
Δεν έχει σχέση όμως...στο Euro δεν είχαμε κάποιον να παίρνει χάρτινη κούπα! ;)
Οι καλύτεροι του Euro σύμφωνα με τους προπονητές!Mvp της διοργάνωσης ο Τσάβι...
Τερματοφύλακες
Ίκερ Κασίγιας (Ισπανία)
Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Ιταλία)
Έντβιν φαν ντερ Σάρ (Ολλανδία)
Αμυντικοί
Κάρλες Πουγιόλ (Ισπάνια)
Κάρλος Μαρτσένα (Ισπανία)
Φίλιπ Λαμ (Γερμανία)
Γιούρι Ζιρκόφ (Ρωσία)
Μπονσίγκουα (Πορτογαλία)
Πέπε (Πορτογαλία)
Μέσοι
Τσάβι Ερνάντεθ (Ισπανία)
Μάρκος Σένα (Ισπανία)
Σεσκ Φάμπρεγκας (Ισπανία)
Άντρες Ινιέστα (Ισπανία)
Λούκας Ποντόλσκι (Γερμανία)
Μίκαελ Μπάλακ (Γερμανία)
Κονσταντίν Ζιριάνοφ (Ρωσία)
Χαμίτ Αλτιντόπ (Τουρκία)
Γουέλσεϊ Σνάιντερ (Ολλανδία)
Λούκα Μόντριτς (Κροατία)
Επιθετικοί
Νταβίντ Βίγια (Ισπανία)
Φερνάντο Τόρες (Ισπανία)
Αντρέι Αρσάβιν (Ρωσία)
Ρόμαν Παβλιουτσένκο (Ρωσία)
οι Ελληνες ειναι Παγκοσμιας κλασης......ανηκουμε στην λατινικη Αμερικηρε ουτε ενας ελληνας???