Νέα

Ετσι απλά λέω αυτά που με ψιλό στεναχώρησαν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aporia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας
Δεν γράφτηκα επειδή με ενδιέφερε η θεματολογία
Γράφτηκα επειδή εντελώς κατά τύχη βρέθηκα εδώ όταν έψαχνα μέσω του Google με τη λέξη "προκάτ" ώσπου έπεσα σε ένα θέμα του εδώ φόρουμ
Είδα λοιπόν κάποια πράγματα στο φόρουμ και ψιλοστεναχωρήθηκα αλλά και ανησύχησα
Υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητά έχουν βρει τι θέλουν και τι τους ικανοποιεί και τους γεμίζει σαν ανθρώπους
Πχ η άνευ κριτιρίων σεξουαλική ζωή και μόνο
Υπάρχουν όμως και ηλικίες ανθρώπων πχ 17-18-20 που ερχόμενοι εδώ λαμβάνουν σαν "εικόνα" και "πρόταση" μια άνευ ορίων σεξουαλίκή συνεχόμενη ενασχόληση με το αντίθετο φύλο και όχι μόνο ίσως
Ξέρω ότι είναι εντελώς κουφό που γράφω αυτό εδώ το μύνημα
Αλλά αλήθεια
Ολοι εσείς που γράφετε θέματα για τα οπίσθια και το σεξ από εκεί , αλλά ταυτόχρονα κοροιδεύετε πχ κάποιον ομοφυλόφιλο ( παθητικό διότι υπάρχουν και ενεργητικοί αλλά αυτούς τους δικαιολογούμε όπως πάντα .............. )
Δεν το γνωρίζετε ότι και αυτό από μόνο του ανωμαλία είναι ;
Τι να ακουμπήσεις γυναικεία οπίσθια τι αντρικά δεν είναι από εκεί η φυσική οδός και αυτό είναι γνωστό
Αυτό το λέω για να μην το παίζουν κάποιοι αρσενικά βαρβάτα ενώ στην ουσία ....................
Οσο αφορά γενικότερα το θέμα του έρωτα
Οσο αξίζει ένα χάδι από τη κοπέλα που αγαπάς δεν αξίζουν χιλιάδες νύχτες με γυναίκες
Οσο επίσης αφορά το θέμα του αγοραίου έρωτα
Με κάτι τέτοιες θεματολογίες συντηρείτε η κοινωνία της παρακμής και της δυστυχίας
Κοπέλες δυστυχισμένες που τις εκμεταλεύονται όλοι λες και είναι ένα κομμάτι κρέας , χωρίς την παραμικρή σημασία ότι είναι άνθρωποι με ψυχές
Ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε
Δεν το παίζω ειδικός επί κάποιου θέματος . Απλά κατά τύχη έπεσα εδώ και ψιλοσοκαρίστηκα
Ετσι λοιπόν έστω και για πλάκα , θέλησα να υπάρχει ένα μήνυμα μου για τους τυχόν περαστικούς που θα περάσουν τυχαία
Πως η Αγάπη είναι ένα Πανέμορφο συναίσθημα και το ίδιο και ο έρωτας όταν είναι πλυμμηρισμένος και εμπνευσμένος από αυτήν
Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι η πηγή του άγχους της ανησυχίας της εσωτερικής ταραχής
Δεν θα ήθελα άλλο να κουράσω
Απλά με τρόμαξε όλο αυτό που είδα
Δεν το παίζω ηθικολόγος . Ολοι παλεύουμε και προσπαθούμε ή έστω όλοι θα έπρεπε
Να ευχηθώ απλά να βρείτε όλοι ( όσοι δεν έχετε ) μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση , έναν άνθρωπο που θα σας δώσει ΤΟΣΟ μεγάλη ευτυχία και πληρότητα που δεν θα σας κάνει καμμία διάθεση να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα
Καλό απόγευμα και είμαι βέβαιος για το κράξιμο που θα φάω του τύπου "ρε φίλε αφού το λέει και ο τίτλος τι μας λες τώρα δεν είδες που είσαι ? " κτλπ ....................

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
να δούμε ποιος θα αρχίσει....

Επισκέπτης
Γειά σας
Γράφτηκα επειδή εντελώς κατά τύχη βρέθηκα εδώ όταν έψαχνα μέσω του Google με τη λέξη "προκάτ" ώσπου έπεσα σε ένα θέμα του εδώ φόρουμ
Υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητά έχουν βρει τι θέλουν και τι τους ικανοποιεί και τους γεμίζει σαν ανθρώπους
Υπάρχουν όμως και ηλικίες ανθρώπων πχ 17-18-20 που ερχόμενοι εδώ λαμβάνουν σαν "εικόνα" και "πρόταση" μια άνευ ορίων σεξουαλίκή συνεχόμενη ενασχόληση με το αντίθετο φύλο και όχι μόνο ίσως
Αλλά αλήθεια
Ολοι εσείς που γράφετε θέματα για τα οπίσθια και το σεξ από εκεί , αλλά ταυτόχρονα κοροιδεύετε πχ κάποιον ομοφυλόφιλο ( παθητικό διότι υπάρχουν και ενεργητικοί αλλά αυτούς τους δικαιολογούμε όπως πάντα .............. )
Τι να ακουμπήσεις γυναικεία οπίσθια τι αντρικά δεν είναι από εκεί η φυσική οδός και αυτό είναι γνωστό
Αυτό το λέω για να μην το παίζουν κάποιοι αρσενικά βαρβάτα ενώ στην ουσία ....................
Οσο αξίζει ένα χάδι από τη κοπέλα που αγαπάς δεν αξίζουν χιλιάδες νύχτες με γυναίκες
Με κάτι τέτοιες θεματολογίες συντηρείτε η κοινωνία της παρακμής και της δυστυχίας
Κοπέλες δυστυχισμένες που τις εκμεταλεύονται όλοι λες και είναι ένα κομμάτι κρέας , χωρίς την παραμικρή σημασία ότι είναι άνθρωποι με ψυχές
Δεν το παίζω ειδικός επί κάποιου θέματος . Απλά κατά τύχη έπεσα εδώ και ψιλοσοκαρίστηκα
Ετσι λοιπόν έστω και για πλάκα , θέλησα να υπάρχει ένα μήνυμα μου για τους τυχόν περαστικούς που θα περάσουν τυχαία
Πως η Αγάπη είναι ένα Πανέμορφο συναίσθημα και το ίδιο και ο έρωτας όταν είναι πλυμμηρισμένος και εμπνευσμένος από αυτήν
Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι η πηγή του άγχους της ανησυχίας της εσωτερικής ταραχής
Να ευχηθώ απλά να βρείτε όλοι ( όσοι δεν έχετε ) μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση , έναν άνθρωπο που θα σας δώσει ΤΟΣΟ μεγάλη ευτυχία και πληρότητα που δεν θα σας κάνει καμμία διάθεση να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα
Καλό απόγευμα και είμαι βέβαιος για το κράξιμο που θα φάω του τύπου "ρε φίλε αφού το λέει και ο τίτλος τι μας λες τώρα δεν είδες που είσαι ? " κτλπ ....................

Μπορει κ να χεις δικιο.....αλλα.....

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Γειά σας
Αλλά αλήθεια
Καλησπερα,φιλε μου.
Διαβασες 5 μυνηματα και εκανες ψυχογραφημα.Ποια ειναι τα πιστευω μας,τα ονειρα μας,οι στοχοι μας,οι ανησυχιες μας.
Πρεπει να εισαι μεγαλο γατονι φιλε.
Εκανες και εγγραφη σε ενα σαιτ που δεν σε αντιπροσωπευει,εδω θα σε μαλωσω,προβατο εισαι φιλε? πας εκει που πανε και οι υπολοιποι αντρες?? κακο παιδι,θα πας τιμωρια.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
κατα τη γνωμη μου τα μαλαματα και οι ειδημονες του site πρεπι να παρουν πρωτοι θεση...αντεε.....

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Στοίχημα οτι ο φίλος aporia θα το "ξεσκονισει" το σαιτ .

Και τον διαβεβαιώ ότι θα βρεί πολυποίκιλες πληροφορίες που ενδιαφέρουν κάθε  άνδρα , ενδεχομένως και κάθε  γυναίκα - ετεροφυλόφιλους ή ομοφυλόφιλους.  

Σεβαστή η αποψή του,  και (πιθανόν) ηθικά σωστή.

Δυστυχώς όμως η καύλα ως ένστικτο ( και δη αντρικό) είναι όπως η πείνα και δίψα

Σχεδόν ανίκητο !  

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγάπες και μαλακίες... 3 σοβαρές σχέσεις είχα στη ζωή μου, η μάλλον νόμιζα οτι είχα, και οι 3 στο τέλος με κεράτωσαν. Η αγάπη και ο σεβασμός σε 2 αντίθετα φύλα έχει εξαφανιστεί στις μέρες μας, δέν υπάρχει πια! Προσωπικά νιώθω πλέον πως άμα δεν πληρώσω γυναίκα δεν μπορώ να πάς μαζί της.

Και μερικές παρατηρήσεις...
1)Το σέξ απο τα "οπίσθια" (όπως είπες) είναι άλλο να το κάνεις με γυνάικα και άλλο με άντρα. Δέν είναι το ίδιο!Μη μπλέκουμε την βούρτσα με τη πούτσα!
2) "Οσο αξίζει ένα χάδι από τη κοπέλα που αγαπάς δεν αξίζουν χιλιάδες νύχτες με γυναίκες " -ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ! Όταν φας το κέρατο απτην γυναίκα που αγαπάς θα δείς πόσο τελικά άξιζε το χάδι της.
3)"Κοπέλες δυστυχισμένες που τις εκμεταλεύον ται όλοι λες και είναι ένα κομμάτι κρέας..."- Αυτές οι κοπέλες ΜΟΝΕΣ τους το διάλεξαν αυτό που κάνουν και στην τελική... Έχεις ιδέα το πόσα βγάζουν αυτές οι δυστυχισμένες;;

Επισκέπτης
Καλά τα λες αλλά.....εγώ τη γυναίκα μου τη γνωρίζω 10 χρόνια και είμαι 33 ετών . Την αγαπώ τη λατρεύω ΑΛΛΑ όποτε βλέπω ωραία γυναίκα καυλώνω , όποτε υπάρχει γκόμενα που γουστάρει γαμάω και το σημαντικότερο .... για να μη δημιουργήσω παράλληλη σχέση ( για πολλούς λόγους ) παίρνω και κανα city tour ή κανά call girl .ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΕ ???????
Απλώς γουστάρω να γαμάω ενώ άλλοι πίνουν , καπνίζουν , παίζουν χαρτιά .....
Τώρα για τη φυσική οδό που λες το αφήνω ασχολίαστο παπατσάκαλε ....

Επισκέπτης
Αν στεναχωριέσαι τόσο πολύ με αυτά, εγώ έχω να σου προτείνω και χιλιάδες άλλα θέματα να ασχοληθείς, πολύ πιο θλιβερά:

- Τα παιδιά της Αφρικής
- Ο σφαγιασμός των φαλαινών & δελφινιών από τους Ιάπωνες
- Τα παιδιά των ναρκωτικών
- Κτλ, κτλ, κτλ

Ωστόσο θα σου συνιστούσα, αν σε θλίβει τόσο πολύ που θέλουμε να γαμάμε γυναικείο (το διευκρινίζω) κώλο, να μην ασχοληθείς με τα παραπάνω θέματα.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Φιλε απορια.
Σε παρακαλουμε να μας ενημερωσεις για τα "κοριτσια" που θα επισκεφτεις.Φανταζομαι οτι εως τωρα, εχεις βρει πολυτιμο υλικο.
Φιλικα.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Γειά σας
Δεν γράφτηκα επειδή με ενδιέφερε η θεματολογία.........

.....
..
..
...Καλό απόγευμα και είμαι βέβαιος για το κράξιμο που θα φάω του τύπου "ρε φίλε αφού το λέει και ο τίτλος τι μας λες τώρα δεν είδες που είσαι ? " κτλπ ....................

Φίλε μου, σωστά πολλά από αυτά τα οποία αναφέρεις.
Δε νομίζω να διαφωνίσει κανένας λογικός μαζί σου (chrysargos εξαιρείται...) από δω μέσα.
Οι πουτάνες (πόρνες, ιερόδουλες κλπ) υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων και ασκούν λειτούργημα. Πάνω σε αυτό το λειτούργημα λοιπόν υπάρχουν και πονηροί - εκμεταλευτές οι οποίοι κονομάνε. Ειδικά σε αυτό το κομμάτι θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κι α επειδή είναι πολλά αυτά τα οποία θα θελα να γράψω, θα τα γράψω επιγραμματικά ...και όποιος καταλάβει ...κατάλαβε.

Εδώ μέσα δεν είμαστε Ούνοι και νταβατζήδες.
Είμαστε λάτρεις της αδύναμης και όμορφης ύπαρξης, της γυναίκας
Είμαστε λάτρεις των τακουνιών, του κώλου, των βυζιών του CIF, CIM και πολλών άλλων
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις μας δεν αποτελλούν σχολείο για κανέναν.
Είναι απλά οι δικές μας προτιμήσεις και ο τρόπος για να περνάμε καλα σεξουαλικά.
Πολλές από αυτές τις ικανοποιούμε και με τη γυναίκα - κοπέλα μας...
Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να χρήζουν πανελλαδικής αποδοχής...
Πολλοι από δω είναι παντρεμένοι, έχουν γυναίκα που την αγαπούν και τους αγαπά, έχουν παιδιά και σίγουρα έχουν νιώσει και αυτό το χάδι της αγάπης το οποίο περιγράφεις. Και ναι έχεις δίκιο αυτό το χάδι δεν θα το πάρεις ποτέ από μία πόρνη... Δεν πας όμως στην πόρνη για αυτό το χάδι..
Έχεις σκεφτεί επίσης αν δεν υπήρχαν μπουρδέλα σε τι ύψος θα ήταν οι βιασμοί ...παγκοσμίως?

Και για να μην πολυλογώ...
Πιστεύω ότι η κοινωνία μας έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τον αγοραίο έρωτα. Δικαστές που τα παίρνουν, μειωμένες ελευθερίες, καλή ζωή μόνο για πολύ λίγους, πόλεμους, αδικοχαμένες ζωές και εσύ ασχολείσαι με τον αγοραίο έρωτα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις τις δικές μας.

Καλός ο προβληματισμός σου, αλλά λίγο υπερβολικός δε νομίζεις?

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε απορια.
Σε παρακαλουμε να μας ενημερωσεις για τα "κοριτσια" που θα επισκεφτεις.Φανταζομαι οτι εως τωρα, εχεις βρει πολυτιμο υλικο.
Φιλικα.

Και επειδή πριν σε αντιμετώπισα πολύ ευγενικά....

Μαλλον δίκιο έχει ο ntinosam.
Μου έχουν ξανακάνει τέτοια κατήχηση....

+100000 στον ntinosam

Επισκέπτης
Καλά τα λες αλλά.....εγώ τη γυναίκα μου τη γνωρίζω 10 χρόνια και είμαι 33 ετών . Την αγαπώ τη λατρεύω ΑΛΛΑ όποτε βλέπω ωραία γυναίκα καυλώνω , όποτε υπάρχει γκόμενα που γουστάρει γαμάω και το σημαντικότερο .... για να μη δημιουργήσω παράλληλη σχέση ( για πολλούς λόγους ) παίρνω και κανα city tour ή κανά call girl .ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΕ ???????
Απλώς γουστάρω να γαμάω ενώ άλλοι πίνουν , καπνίζουν , παίζουν χαρτιά .....
Τώρα για τη φυσική οδό που λες το αφήνω ασχολίαστο παπατσάκαλε ....

Join the club of HOBBY FUCKERS!!

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Καλά μιλάμε είσαι άπαιχτος....

Μας μούρλανες στην χριστομάθεια,

Δικά σου ήταν όλα αυτά ή τα διάβασες κάπου...

Φιλική συμβουλή...

Πρόσεχε την γυναίκα σου-γκόμενά σου γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και με τις στατιστικές υπάρχει γύρο στο 90% πιθανότητα να στα φοράει και μάλιστα να δίνει ΚΟΥΛΟΥΡΙ στον εραστή της....

Ψάξτο λίγο, αλλά πρόσεχε.........

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Φίλε μου, σωστά πολλά από αυτά τα οποία αναφέρεις.
Δε νομίζω να διαφωνίσει κανένας λογικός μαζί σου (chrysargos εξαιρείται...) από δω μέσα.
Οι πουτάνες (πόρνες, ιερόδουλες κλπ) υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων και ασκούν λειτούργημα. Πάνω σε αυτό το λειτούργημα λοιπόν υπάρχουν και πονηροί - εκμεταλευτές οι οποίοι κονομάνε. Ειδικά σε αυτό το κομμάτι θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κι α επειδή είναι πολλά αυτά τα οποία θα θελα να γράψω, θα τα γράψω επιγραμματικά ...και όποιος καταλάβει ...κατάλαβε.

Εδώ μέσα δεν είμαστε Ούνοι και νταβατζήδες.
Είμαστε λάτρεις της αδύναμης και όμορφης ύπαρξης, της γυναίκας
Είμαστε λάτρεις των τακουνιών, του κώλου, των βυζιών του CIF, CIM και πολλών άλλων
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις μας δεν αποτελλούν σχολείο για κανέναν.
Είναι απλά οι δικές μας προτιμήσεις και ο τρόπος για να περνάμε καλα σεξουαλικά.
Πολλές από αυτές τις ικανοποιούμε και με τη γυναίκα - κοπέλα μας...
Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να χρήζουν πανελλαδικής αποδοχής...
Πολλοι από δω είναι παντρεμένοι, έχουν γυναίκα που την αγαπούν και τους αγαπά, έχουν παιδιά και σίγουρα έχουν νιώσει και αυτό το χάδι της αγάπης το οποίο περιγράφεις. Και ναι έχεις δίκιο αυτό το χάδι δεν θα το πάρεις ποτέ από μία πόρνη... Δεν πας όμως στην πόρνη για αυτό το χάδι..
Έχεις σκεφτεί επίσης αν δεν υπήρχαν μπουρδέλα σε τι ύψος θα ήταν οι βιασμοί ...παγκοσμίως?

Και για να μην πολυλογώ...
Πιστεύω ότι η κοινωνία μας έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τον αγοραίο έρωτα. Δικαστές που τα παίρνουν, μειωμένες ελευθερίες, καλή ζωή μόνο για πολύ λίγους, πόλεμους, αδικοχαμένες ζωές και εσύ ασχολείσαι με τον αγοραίο έρωτα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις τις δικές μας.

Καλός ο προβληματισμός σου, αλλά λίγο υπερβολικός δε νομίζεις?

Σωστός....καλύφθηκα απόλυτα !
+1000

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Αν στεναχωριέσαι τόσο πολύ με αυτά, εγώ έχω να σου προτείνω και χιλιάδες άλλα θέματα να ασχοληθείς, πολύ πιο θλιβερά:

- Τα παιδιά της Αφρικής
- Ο σφαγιασμός των φαλαινών & δελφινιών από τους Ιάπωνες
- Τα παιδιά των ναρκωτικών
- Κτλ, κτλ, κτλ

Ωστόσο θα σου συνιστούσα, αν σε θλίβει τόσο πολύ που θέλουμε να γαμάμε γυναικείο (το διευκρινίζω) κώλο, να μην ασχοληθείς με τα παραπάνω θέματα.

Επίσης ....σωστός !
+1000....

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Επίσης, όπως θα παρατήρησες ήδη , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ Η ΜΟΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
Συμπτωματικά , εγώ είχα ζητήσει βοήθεια απο τους φίλους στο θέμα των προκάτ , πάνω στο οποίο τυχαία έπεσες ....!!!
Ελπίζω να μην βλέπεις κάτι κακό σε αυτό.....αλλά και το σέξ, ακόμα και το αγοραίο, τι είναι δηλαδή , έγκλημα;;

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Προφανως ο φιλος που ποσταρε το ειδε πολυ σοβαρα το φορουμ αυτο.
Ενα τετοιο φορουμ οπως και πολλα αλλα συνηθως οι αποψεις που ακογουνται ειναι για χαβαλε,για να περασει η ωρα δε νομιζω οτι πρεπει καποιος να παιρνει τοσο σοβαρα το τι λεγεται
απο ανωνυμους χρηστες.
Δοξα το θεο υπαρχει ποικιλια για ολα τα γουστα σε καθε φορουμ,το αν καποιος προτιμα το συγκεκριμενο ειναι δικο του θεμα.Προσωπικα πιστευω οτι δεν πρεπει να δινεις τοση σημασια στο
τι λεγεται απο αγνωστους αν δινεις ομως τοση ευαισθησια στα θεματα που προανεφερες πιστευω οτι θα καταντησεις να εισαι δυστυχισμενος στη ζωη σου.
Συμβουλη:γραψε στα π@π@ρι@ σου οτι σε χαλαει και ασχολεισου στη ζωη σου με αυτα που σε κανουν ευτυχισμενο.
Ενα φορουμ αναμεσα σε χιλιαδες δε θα κανει τη διαφορα σημερα στη ζωη του καθενος.Τωρα αν καποιος ειναι τοσο ευαισθητος η προβατο στο να επηρεαστει η συμπεριφορα του απο καποια τοπικ που εχουν σχεση με τη φαλλοκρατικη αντιληψη πανω στις γυναικες καλο ειναι να παει σε γιατρο και νατο ψαξει..

papas2003

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
"Τι να ακουμπήσεις γυναικεία οπίσθια τι αντρικά"

Δηλαδή με την ίδια λογική άντρα ή γυναίκα ακουμπάς το ίδιο και το αυτό?!Τί γυναικείο στόμα τί αντρικό?! :idiot:

"δεν είναι από εκεί η φυσική οδός και αυτό είναι γνωστό"

Όπως είναι γνωστό ότι ούτε το στόμα αλλά ούτε το χέρι σου είναι, που σίγουρα το έχεις χρησιμοποιήσει αρκετές φορές :jerking:!!Γιατί όμως αναρωτήθηκες ποτέ?

"Δεν το γνωρίζετε ότι και αυτό από μόνο του ανωμαλία είναι ;"

Όχι,δεν γνωρίζω οτι το πρωκτικό σέξ ή το στοματικό είναι ανωμαλία!Απλά ξέρω ότι είναι ενναλακτικές λύσεις για σέξ και οτι προσφέρουν διαφορετική αίσθηση και ηδονή!Το να θέλεις όμως να "πιάσεις" παιδί κάνοντας στοματικό σέξ ναι αυτό το θεωρώ ανώμαλο!

"Οσο αξίζει ένα χάδι από τη κοπέλα που αγαπάς δεν αξίζουν χιλιάδες νύχτες με γυναίκες"

Προσωπικά διαλέγω τις χιλιάδες νύχτες με γυναίκες γιατί σίγουρα θα τις αγαπώ και σίγουρα θα μου χαρίσουν πολλά χάδια..!

"Να ευχηθώ απλά να βρείτε όλοι ( όσοι δεν έχετε ) μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση , έναν άνθρωπο που θα σας δώσει ΤΟΣΟ μεγάλη ευτυχία και πληρότητα που δεν θα σας κάνει καμμία διάθεση να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα"

Λοιπόν ή είσαι παππούς που μεγάλωσες και δεν σου κάνει κούκου και το μόνο που θέλεις είναι το κρεβάτι σου και την κρεμούλα σου(οπότε δείχνω κατανόηση) ή πραγματικά μεγάλε ΚΟΙΜΑΣΑΙ με τα τσαρούχια..!!!Ξύπνα ρεεεε και άσε τον πεταλούδο με την πεταλουδίτσα και ότι σου έχουν πει να θεωρείς ανώμαλο χωρίς ο ίδιος να το έχεις δοκιμάσει και να έχεις προσωπική άποψη!!Και εγώ με την σειρά μου να σου ευχηθώ η γυναίκα σου/κοπέλα σου να ΜΗΝ βρεί καμιά άλλη ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση και σε κάνει να αναθεωρήσεις..(αν και θα ήταν για το καλό σου με τέτοιες θεωρίες που έχεις!) 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οταν ανακαληψεις ''απορια'' το ποσο μορφωμενα ατομα,το ποσο καθαρες αποψεις,το ποσους αριστους χειριστες της γλωσσας θα βρεις εδω τοτε δεν θα απορεις για το σιτε....ειναι αν οχι το καλυτερο,απ τις πιο καλες,ενημερωμενες και με τεραστια ποικιλια θεματων σελιδα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom