ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γαμω την αιμομιξια γαμω
Δηλαδη βρε εξυπνε οποιος ειναι πισω απο μια οθονη δεν ''νιωθει'' τιποτα ?
Α καλααααααααααααααααα
Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει νομιζω ....
Αλλα και εγω καλος μαλακας ειμαι ...... μιλαω για σεβασμο σε ενα ματσο κωλοπαιδια
Καλως τα αρ@@@@@ μας τα δυο..... εεεε τα ματια μας ηθελα να πωγαμω την αιμομιξια γαμω
γαμω την αιμομιξια γαμω
Ψιτ κοπέλα του:Πού είναι το αρχίδι που έγραφε τις ιστορίες για τη μάνα του και πώς τη βάτεψε. Ας δει τα αποτέλεσματα πριν κάνει την μαλακία, μόνο αυτό.
Καλα κοπελα μου .... Δεν μου λες.... εισαι ηλιθια ?
Οταν καποιος ΔΕΝ ειναι αναπηρος, η ΔΕΝ νιωθει αναπηρος, θα πρεπει να αποδεχτει την μαλακια του καθε μαλακα κομπλεξικου ?
Απαντησε μου σε αυτο αν θες σε παρακαλω....
αχα, κόψε την φάντα σε χαλάει.
1ον. πίσω από μία οθόνη μπορείς να παριστάνεις όποιον θες χάριν της ανωνυμίας. σε μία παρέα όμως αυτό δεν ισχύει διότι προφανώς όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. μπορείς να πεις ότι είσαι πχ παραπληγικός και να γίνεις πιστευτός; όχι!
Ξερεις πολλους που θα πουν οτι εχουν ενα προβλημα κινητικοτητας για πλακα ?
Θα πρεπει να εχουν προβλημα στον εγκεφαλο για να κανουν τετοιες πλακες.....
2ον. όλοι οι άνθρωποι νιώθουν εκτός αν έχεις διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος που δεν στέλνονται τα ερεθίσματα του πόνου στον εγκέφαλο για να αντιδράσει κτλ
Αυτο που κολλαει με το ολο θεμα δεν καταλαβα ?
3ον. δε νομίζω ότι σε έχω βρίσει/πειράξει/κοροϊδέψει ποτέ για να με βρίζεις. πρόσεχε.
Δεν νομιζω να σε εβρισα ποτε......
Α καλααααααααααααααααααααααααααααααα εσυ εχεις πεταξει λεμεΠού είναι το αρχίδι που έγραφε τις ιστορίες για τη μάνα του και πώς τη βάτεψε. Ας δει τα αποτέλεσματα πριν κάνει την μαλακία, μόνο αυτό.
Συμφωνώ τα μάλα...Α καλααααααααααααααααααααααααααααααα εσυ εχεις πεταξει λεμε
Ενταξει ρε τρυπα !!!!!!!αυτό εννοώ ρε τρύπα. είσαι πίσω από μία οθόνη και βλέπεις τι γράφει ο κάθε.... τρύπας!
Θα πρεπει να εχουν προβλημα στον εγκεφαλο για να κανουν τετοιες πλακες.....
Αχαχουχας έγραψε:Τι διπλοπροφιλο βρε κοπελια ?
Ελεος δηλαδη....
Πρωτα με βγαλατε ρουφιανο μετα χαζον μετα ηλιθιο μετα πεφτουλα μετα αμαμητο (ειμαι :mrgreen: )
μετα ψευτη μετα υποκριτη μετα γλοιωδες υποκειμενο ......... ατελειωτη η λιστα με τους χαρακτηρισμους
τωρα θα μου προσθεσετε και το παρασημο του τρελου σχιζοφρενη ?
ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!
Γαμω την τυχη μου γαμω και το πηγαδι που κατουρησα μαζι
Τι να πω ?
Τοση ατυχια ουτε ο χειροτερος γκαντεμης δεν ειχε ......
Ενταξει ρε τρυπα !!!!!!!
Λιγος σεβασμος ομως δεν βλαπτει νομιζω.......
Το ληγω εδω μαζι σου.
Αυτά πώς τα χεις σώσει κ τα βρίσκεις κάθε φορά,έχεις φάκελο στο pc σου: ''αχαχούχας'';;;πσσσσσσσσσσσ εχει δικιο ρε
Αναβληθηκε το ματςθέλω παράταση :'(
Πες ότι κότεψες κ άσε τα σάπια...Αναβληθηκε το ματς
Ετσι.... δειξε σε ολους τι εισαι .... ;)πσσσσσσσσσσσ εχει δικιο ρε
Πες ότι κότεψες κ άσε τα σάπια...
Να μην τις έγραφες...Ας διαγραψει καποιος τις μαλακιες
κοτευει ο λυκος ρε τυπε?Πες ότι κότεψες κ άσε τα σάπια...