Νέα

Έτσι απλά... γαμωκουβεντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλη τη γαμωπαρεα!

Χθες το βράδυ έπρεπε να το κλείσω ξαφνικά γιατί ξέμεινε ο κύριος πσς από μπαταρία αλλά και έπρεπε να κοιμηθώ (είμαι εργαζόμενος, ξυπνώ πρωϊνες ώρες). Θα κάνω καποια γενικά σχόλια πρώτα και αν χρειαστεί θα απαντήσω και ειδικά.

Είμαι σε μια ηλικία κάτω των πρώτων άντα. Έχω ένα συνεχές ενδιαφέρον για το σεξ, δεν είμαι μουρώχαβλος δηλαδή. Το κ@υλί μου είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Αν γινόταν να βρίσκομαι σε διαδικασία σεξ συνεχώς θα ήμουν νομίζω ευτυχισμένος! Αλλά δεν γίνεται αυτό και έτσι και λόγω της επιθυμίας μου και λόγω της απουσίας του το ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.

Είμαι άνθρωπος με αναπηρία και δε θα έλεγα μπαρούφες επειδή είμαι πίσω από μια οθόνη. Αυτή είναι η ζωή μου και την αποδέχομαι! Και σε ριαλ κατάσταση να ήμασταν πάλι αυτά θα έλεγα γιατί αυτός είμαι, αυτές είναι οι ανάγκες μου, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ντρέπομαι για τις κ@ύλες μου. Θα «ντρεπόμουν» αν έλεγα, εμένα δε με νοιάζει, και από πίσω έκλαιγα. Τώρα τουλάχιστον ΞΕΡΩ πως είναι ζωτικης σημασίας αυτό για εμένα και ψαχνω λύσεις!

Όσο για αυτό που έχω, είναι εκ γενετής και εξελισσόμενο. Αυτό σημαίνει πως παλιότερα κουνούσα χέρια ενώ τώρα δε μπορώ!

Αυτά τα γενικά… είμαι εδώ και μου αρέσει το σεξ!!!

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και μετα απο ολα αυτα οι γονεις σου δεν εχουν κανονισει οι ιδιοι  για κανα κολ γκερλ ? τι διαλο ?
Με την οικογένειά μου δεν μου είναι άνετα να πω για αυτά τα θέματα. οπότε δε γνωρίζουν πολύ τη ΔΙΨΑ ΜΟΥ!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Με την οικογένειά μου δεν μου είναι άνετα να πω για αυτά τα θέματα. οπότε δε γνωρίζουν πολύ τη ΔΙΨΑ ΜΟΥ!!!

Για να γινει το οτιδηποτε, θα πρεπει η εσυ να παs σε αλλο χωρο η εκεινοι να λειψουν για ταξιδι.....Δεν βλεπω αλλη λυση

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

αν και δεν ξέρω τα οικονομικά σου , το να μείνεις μόνος σου δεν παίζει? Και να έχεις μια κοπέλα που να την πληρώνεις να σε φροντίζει.

Α και κάτι άλλο. Σίγουρα οι δικοί  σου δεν έχουν αντιληφθεί καμιά σηκωμάρα σου?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Χθες το βράδυ έπρεπε να το κλείσω ξαφνικά γιατί ξέμεινε ο κύριος πσς από μπαταρία αλλά και έπρεπε να κοιμηθώ (είμαι εργαζόμενος, ξυπνώ πρωϊνες ώρες). Θα κάνω καποια γενικά σχόλια πρώτα και αν χρειαστεί θα απαντήσω και ειδικά.

Είμαι σε μια ηλικία κάτω των πρώτων άντα. Έχω ένα συνεχές ενδιαφέρον για το σεξ, δεν είμαι μουρώχαβλος δηλαδή. Το κ@υλί μου είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Αν γινόταν να βρίσκομαι σε διαδικασία σεξ συνεχώς θα ήμουν νομίζω ευτυχισμένος! Αλλά δεν γίνεται αυτό και έτσι και λόγω της επιθυμίας μου και λόγω της απουσίας του το ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.

Είμαι άνθρωπος με αναπηρία και δε θα έλεγα μπαρούφες επειδή είμαι πίσω από μια οθόνη. Αυτή είναι η ζωή μου και την αποδέχομαι! Και σε ριαλ κατάσταση να ήμασταν πάλι αυτά θα έλεγα γιατί αυτός είμαι, αυτές είναι οι ανάγκες μου, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ντρέπομαι για τις κ@ύλες μου. Θα «ντρεπόμουν» αν έλεγα, εμένα δε με νοιάζει, και από πίσω έκλαιγα. Τώρα τουλάχιστον ΞΕΡΩ πως είναι ζωτικης σημασίας αυτό για εμένα και ψαχνω λύσεις!

Όσο για αυτό που έχω, είναι εκ γενετής και εξελισσόμενο. Αυτό σημαίνει πως παλιότερα κουνούσα χέρια ενώ τώρα δε μπορώ!

Ρε μαγκα και εγω που δεν ειμαι αναπηρος τι νομιζεις, εχω να γαμισω περισσοτερο απο εσενα. Σκατα, δε γαμεις, τι να κανεις;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λαγκουν85 καταλαβαινω την λαχταρα σου και την θεση σου, απεναντι στους γονεις σου, πολυ καλα.

Δυστυχως φιλε μου πρεπει να βρεις το θαρρος, να μιλησεις στους δικους σου με πλαγιο τροπο
Την κοπελα που πηρες το καλοκαιρι με ποιον τροπο την πηρες για θυμισε μας ....
Φανταζομαι οτι με τον ιδιο τροπο θα πρεπει να παρεις και την επομενη....

Δυστυχως δεν μπορω να σε συμβουλεψω κατι αλλο περαν αυτου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475
Ρε μαγκα και εγω που δεν ειμαι αναπηρος τι νομιζεις, εχω να γαμισω περισσοτερο απο εσενα. Σκατα, δε γαμεις, τι να κανεις;

:thumbsup:
Φιλε, η ζωη ειναι πολυ περιεργη.... ΠΑΡΑ πολυ περιεργη
Και, θεωρητικα, ειμαστε νεοι, ειμαστε "γεροί", εχουμε 10 ευρω στην τσεπη μας κι ενα πιατο φαϊ... θα επρεπε να νιωθουμε πως ολα πανε καλα κι ο κοσμος μας ανηκει
Ισως για το παληκαρι που ανοιξε το θρεντ να ειμαστε προνομιουχοι
Ισως για ανθρωπους με σοβαρα προβληματα υγειας, να ειμαστε προνομιουχοι- και να μην καταλαβαινουν πώς ειναι δυνατον να μην γαμαμε, να μην ειμαστε χαρουμενοι, να μην ειμαστε ενεργοι σε πολλα πραγματα
Κι ομως, τα πραγματα δεν ειναι τελικα τοσο απλα!
Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μας εμποδιζουν να απολαυσουμε τις απλες χαρες της ζωης

ΥΓ Φιλε που ανοιξες το θεμα, κουραγιο
Πρεπει να πιασεις τον πατερα σου, να του πεις οτι θες να σου φωναξει μια πουτανα, και να μην αναμειξετε καθολου τη μανα σου
Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα
Σε καταλαβαινω, γιατι κι εμενα οι γονεις μου ειναι τελειως στον κοσμο τους σε τετοια ζητηματα, αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση
Α, και να φωναξεις καποια εμπειρη και αντικειμενικα καλη. Υπαρχουν αφθονες κριτικες για να σε βοηθησουν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε, η ζωη ειναι πολυ περιεργη.... ΠΑΡΑ πολυ περιεργη
Και, θεωρητικα, ειμαστε νεοι, ειμαστε "γεροί", εχουμε 10 ευρω στην τσεπη μας κι ενα πιατο φαϊ... θα επρεπε να νιωθουμε πως ολα πανε καλα κι ο κοσμος μας ανηκει
Ισως για το παληκαρι που ανοιξε το θρεντ να ειμαστε προνομιουχοι
Ισως για ανθρωπους με σοβαρα προβληματα υγειας, να ειμαστε προνομιουχοι- και να μην καταλαβαινουν πώς ειναι δυνατον να μην γαμαμε, να μην ειμαστε χαρουμενοι, να μην ειμαστε ενεργοι σε πολλα πραγματα
Κι ομως, τα πραγματα δεν ειναι τελικα τοσο απλα!
Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μας εμποδιζουν να απολαυσουμε τις απλες χαρες της ζωης

Τα ειπες ολα φιλε....

Επισκέπτης

φιλε αν τα πραγματα ειναι οπως τα λες και δεν τρολαρεις και εαν η κατα τα αλλα σχεση σου με τους γονεις σου ειναι κανωνικη δεν εχεις παρα να τους μιλησεις. Ισα ισα θα τους κανεις και πολυ χαρουμενους ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
........γιατί είμαι τετραπληγικός με αδυναμία κίνησης των χεριών είναι απάντηση!

Και πως τα καταφερες και εγραψες ποταμια (Το εχεις κανει και παλαιοτερα)...... με πληκτρολογιο???

Δεν θυμαμαι αν το εχεις ξαναεξηγησει....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μαθήματα ηθικής από κάποιον που θα σου γαμοσταυρίσει ό,τι έχεις έτσι και τον πεις ανάπηρο, δίνοντας ο ίδιος τέρμα αρνητική χροιά στην λέξη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μαθήματα ηθικής από κάποιον που θα σου γαμοσταυρίσει ό,τι έχεις έτσι και τον πεις ανάπηρο, δίνοντας ο ίδιος τέρμα αρνητική χροιά στην λέξη.
Καλα κοπελα μου .... Δεν μου λες.... εισαι ηλιθια ?

Οταν καποιος ΔΕΝ ειναι αναπηρος, η ΔΕΝ νιωθει αναπηρος, θα πρεπει να αποδεχτει την μαλακια του καθε μαλακα κομπλεξικου ?

Απαντησε μου σε αυτο αν θες σε παρακαλω....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πας για ψαρεμα. Εγω αυτο κανω παντως.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η πλακα ειναι οτι καποτε πηρα ειδη ψαρεματος με την ελπιδα να παω μια φορα για ψαρεμα .....
Οπως τα πηρα, ετσι υπαρχουν σε μια γωνια, που ουτε θυμαμαι που ειναι κιολας !!!!!!!

Θα ειναι καλη φαση αλλα πρεπει να πας μακρια για ψαρεμα και εγω σκυλοβαριεμαι τα μαλα να τρεχω !!!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η πλακα ειναι οτι καποτε πηρα ειδη ψαρεματος με την ελπιδα να παω μια φορα για ψαρεμα .....
Οπως τα πηρα, ετσι υπαρχουν σε μια γωνια, που ουτε θυμαμαι που ειναι κιολας !!!!!!!

Θα ειναι καλη φαση αλλα πρεπει να πας μακρια για ψαρεμα και εγω σκυλοβαριεμαι τα μαλα να τρεχω !!!!!!!!
Αυτή η λεξούλα πια..... :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom