CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ωπ τι εχουμε εδω
και ελεγα να κοιμηθω νωρις αποψε
μαχη τιτανων... αχαχουχας Βέρσουςςςςςςςς Ρόκυ Ρόξυ
πάμε μαλιοτραβηχτείτε
Σάλτα γαμήσου κι εσύ
Ωπ τι εχουμε εδω
και ελεγα να κοιμηθω νωρις αποψε
μαχη τιτανων... αχαχουχας Βέρσουςςςςςςςς Ρόκυ Ρόξυ
πάμε μαλιοτραβηχτείτε
γιατι??????
Με την οικογένειά μου δεν μου είναι άνετα να πω για αυτά τα θέματα. οπότε δε γνωρίζουν πολύ τη ΔΙΨΑ ΜΟΥ!!!και μετα απο ολα αυτα οι γονεις σου δεν εχουν κανονισει οι ιδιοι για κανα κολ γκερλ ? τι διαλο ?
Με την οικογένειά μου δεν μου είναι άνετα να πω για αυτά τα θέματα. οπότε δε γνωρίζουν πολύ τη ΔΙΨΑ ΜΟΥ!!!
Με την οικογένειά μου δεν μου είναι άνετα να πω για αυτά τα θέματα. οπότε δε γνωρίζουν πολύ τη ΔΙΨΑ ΜΟΥ!!!
Καλησπέρα σε όλη τη γαμωπαρεα!
Χθες το βράδυ έπρεπε να το κλείσω ξαφνικά γιατί ξέμεινε ο κύριος πσς από μπαταρία αλλά και έπρεπε να κοιμηθώ (είμαι εργαζόμενος, ξυπνώ πρωϊνες ώρες). Θα κάνω καποια γενικά σχόλια πρώτα και αν χρειαστεί θα απαντήσω και ειδικά.
Είμαι σε μια ηλικία κάτω των πρώτων άντα. Έχω ένα συνεχές ενδιαφέρον για το σεξ, δεν είμαι μουρώχαβλος δηλαδή. Το κ@υλί μου είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Αν γινόταν να βρίσκομαι σε διαδικασία σεξ συνεχώς θα ήμουν νομίζω ευτυχισμένος! Αλλά δεν γίνεται αυτό και έτσι και λόγω της επιθυμίας μου και λόγω της απουσίας του το ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.
Είμαι άνθρωπος με αναπηρία και δε θα έλεγα μπαρούφες επειδή είμαι πίσω από μια οθόνη. Αυτή είναι η ζωή μου και την αποδέχομαι! Και σε ριαλ κατάσταση να ήμασταν πάλι αυτά θα έλεγα γιατί αυτός είμαι, αυτές είναι οι ανάγκες μου, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ντρέπομαι για τις κ@ύλες μου. Θα «ντρεπόμουν» αν έλεγα, εμένα δε με νοιάζει, και από πίσω έκλαιγα. Τώρα τουλάχιστον ΞΕΡΩ πως είναι ζωτικης σημασίας αυτό για εμένα και ψαχνω λύσεις!
Όσο για αυτό που έχω, είναι εκ γενετής και εξελισσόμενο. Αυτό σημαίνει πως παλιότερα κουνούσα χέρια ενώ τώρα δε μπορώ!
Αυτά τα γενικά… είμαι εδώ και μου αρέσει το σεξ!!!
Ρε μαγκα και εγω που δεν ειμαι αναπηρος τι νομιζεις, εχω να γαμισω περισσοτερο απο εσενα. Σκατα, δε γαμεις, τι να κανεις;
Φιλε, η ζωη ειναι πολυ περιεργη.... ΠΑΡΑ πολυ περιεργη
Και, θεωρητικα, ειμαστε νεοι, ειμαστε "γεροί", εχουμε 10 ευρω στην τσεπη μας κι ενα πιατο φαϊ... θα επρεπε να νιωθουμε πως ολα πανε καλα κι ο κοσμος μας ανηκει
Ισως για το παληκαρι που ανοιξε το θρεντ να ειμαστε προνομιουχοι
Ισως για ανθρωπους με σοβαρα προβληματα υγειας, να ειμαστε προνομιουχοι- και να μην καταλαβαινουν πώς ειναι δυνατον να μην γαμαμε, να μην ειμαστε χαρουμενοι, να μην ειμαστε ενεργοι σε πολλα πραγματα
Κι ομως, τα πραγματα δεν ειναι τελικα τοσο απλα!
Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μας εμποδιζουν να απολαυσουμε τις απλες χαρες της ζωης
φιλε αν τα πραγματα ειναι οπως τα λες και δεν τρολαρεις και εαν η κατα τα αλλα σχεση σου με τους γονεις σου ειναι κανωνικη δεν εχεις παρα να τους μιλησεις. Ισα ισα θα τους κανεις και πολυ χαρουμενους ;)Καλησπέρα σε όλη τη γαμωπαρεα!
Χθες το βράδυ έπρεπε να το κλείσω ξαφνικά γιατί ξέμεινε ο κύριος πσς από μπαταρία αλλά και έπρεπε να κοιμηθώ (είμαι εργαζόμενος, ξυπνώ πρωϊνες ώρες). Θα κάνω καποια γενικά σχόλια πρώτα και αν χρειαστεί θα απαντήσω και ειδικά.
Είμαι σε μια ηλικία κάτω των πρώτων άντα. Έχω ένα συνεχές ενδιαφέρον για το σεξ, δεν είμαι μουρώχαβλος δηλαδή. Το κ@υλί μου είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Αν γινόταν να βρίσκομαι σε διαδικασία σεξ συνεχώς θα ήμουν νομίζω ευτυχισμένος! Αλλά δεν γίνεται αυτό και έτσι και λόγω της επιθυμίας μου και λόγω της απουσίας του το ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.
Είμαι άνθρωπος με αναπηρία και δε θα έλεγα μπαρούφες επειδή είμαι πίσω από μια οθόνη. Αυτή είναι η ζωή μου και την αποδέχομαι! Και σε ριαλ κατάσταση να ήμασταν πάλι αυτά θα έλεγα γιατί αυτός είμαι, αυτές είναι οι ανάγκες μου, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ντρέπομαι για τις κ@ύλες μου. Θα «ντρεπόμουν» αν έλεγα, εμένα δε με νοιάζει, και από πίσω έκλαιγα. Τώρα τουλάχιστον ΞΕΡΩ πως είναι ζωτικης σημασίας αυτό για εμένα και ψαχνω λύσεις!
Όσο για αυτό που έχω, είναι εκ γενετής και εξελισσόμενο. Αυτό σημαίνει πως παλιότερα κουνούσα χέρια ενώ τώρα δε μπορώ!
Αυτά τα γενικά… είμαι εδώ και μου αρέσει το σεξ!!!
........γιατί είμαι τετραπληγικός με αδυναμία κίνησης των χεριών είναι απάντηση!
Ρε μαγκα και εγω που δεν ειμαι αναπηρος τι νομιζεις, εχω να γαμισω περισσοτερο απο εσενα. Σκατα, δε γαμεις, τι να κανεις;
Καλα κοπελα μου .... Δεν μου λες.... εισαι ηλιθια ?Μαθήματα ηθικής από κάποιον που θα σου γαμοσταυρίσει ό,τι έχεις έτσι και τον πεις ανάπηρο, δίνοντας ο ίδιος τέρμα αρνητική χροιά στην λέξη.
Πας για ψαρεμα. Εγω αυτο κανω παντως.
Αυτή η λεξούλα πια.....
Η πλακα ειναι οτι καποτε πηρα ειδη ψαρεματος με την ελπιδα να παω μια φορα για ψαρεμα .....
Οπως τα πηρα, ετσι υπαρχουν σε μια γωνια, που ουτε θυμαμαι που ειναι κιολας !!!!!!!
Θα ειναι καλη φαση αλλα πρεπει να πας μακρια για ψαρεμα και εγω σκυλοβαριεμαι τα μαλα να τρεχω !!!!!!!!
Ομολογώ,με συγκίνησε η μορφωσή σου.
Μου την πεφτεις η μου φαινεται ?
Κι εγω που νομιζα κατι αλλο ....... :'( :-Ομολογώ,με συγκίνησε η μορφωσή σου.