Νέα

Έτσι απλά... γαμωκουβεντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί δεν του στέλνεται ένα πμ. για να τον ρωτήσετε;;;;; νομιζω ειναι πιο ευγενικό

Άλλωστε ο τύπος μπήκε για να κάνει μια γαμωκουβέντα

και εσεις του την γαμήσατε κανονικά

Απορειες και ερωτηματα σε πμ. παρακαλώ

Πριν αρχίσεις τη συμπόνια καλό είναι να ξέρεις με ποιόν συνομιλείς. Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι όντως αυτό που δηλώνει?
Καλά κάνουν και ρωτούν. Αν τον ενοχλεί αυτό που πιθανώς έχει , δεν θα το ανέφερε στο πρώτο κιόλας ποστ του.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πριν αρχίσεις τη συμπόνια καλό είναι να ξέρεις με ποιόν συνομιλείς. Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι όντως αυτό που δηλώνει?
Καλά κάνουν και ρωτούν. Αν τον ενοχλεί αυτό που πιθανώς έχει , δεν θα το ανέφερε στο πρώτο κιόλας ποστ του.

Δεν μιλάω από συμπονια, ουτε έχω κανενα τετοιο συναισθημα, απλά τα βασικα χαρακτηριστικα της ευγένειας.

Τεσπα, ο τυπος δεν ξαναποσταρε, όποτε ή ενοχληθηκε ή στα αρχιδ:α του

Πάντος την γαμησαμε την γαμωκουβέντα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τελικα απαντηση πηραμε στο πώς γινεται καποιος να γραφει σε υπολογιστη, αλλά να μην μπορει να βαρεσει μαλακια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

έλα μωρή χλεπάρα δώσε την άποψή σου να καβλαντίσουμε...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Τελικα απαντηση πηραμε στο πώς γινεται καποιος να γραφει σε υπολογιστη, αλλά να μην μπορει να βαρεσει μαλακια?

Απ'όσο ξέρω ένας τετραπληγικός δεν έχει στύση. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Αλλά για  να γράφει στον υπολογιστή νομίζω μπορεί να το κάνει μέσω ήχου. Τέσπα δεν ξέρω πολλά για το θέμα , προφανώς και οι άλλοι , οπότε λογικό να ρωτάς πριν σε πιάσουν κότσο.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Αλλά για  να γράφει στον υπολογιστή νομίζω μπορεί να το κάνει μέσω ήχου. Τέσπα δεν ξέρω πολλά για το θέμα , προφανώς και οι άλλοι , οπότε λογικό να ρωτάς πριν σε πιάσουν κότσο.

μπορεί να έχει στύση. η κυκλοφορία συνεχίζει να υπάρχει, το μόνο που αλλάζει είναι η αισθητικότητα. οι νευρικές απολήξεις δεν λειτουργούν.

πες ένα γειά βρε σαπάκι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
+ πάλι, πίσω από μία οθόνη είναι..μπορεί να πει οτιδήποτε ή να μην πει κάτι..απλό είναι..

δεν είμαστε σε παρέα ριαλ για να στραβώσει/ ξενερώσει/ κοκκινήσει κτλ
Δηλαδη βρε εξυπνε οποιος ειναι πισω απο μια οθονη δεν ''νιωθει'' τιποτα ?

Α καλααααααααααααααααα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει νομιζω ....

Αλλα και εγω καλος μαλακας ειμαι ...... μιλαω για σεβασμο σε ενα ματσο κωλοπαιδια  :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τροποι υπαρχουν απειροι μεσω της σκεψης η μεσω συγκεκριμενων κινησεων λογω δυσκινησιας

Η φυση παντα βρισκει δρομους

Θα επρεπε να το καταλαβαινεις ως δικηγορος που εισαι ...
Αντι αυτου βρηκες τροπο και θεμα να πεταξεις εξυπναδα αποδεικνυοντας την μαλακια σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τροποι υπαρχουν απειροι μεσω της σκεψης η μεσω συγκεκριμενων κινησεων λογω δυσκινησιας

Η φυση παντα βρισκει δρομους

Θα επρεπε να το καταλαβαινεις ως δικηγορος που εισαι ...
Αντι αυτου βρηκες τροπο και θεμα να πεταξεις εξυπναδα αποδεικνυοντας την μαλακια σου
Τι ασυναρτησιες ειναι αυτες?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αλλά για  να γράφει στον υπολογιστή νομίζω μπορεί να το κάνει μέσω ήχου. Τέσπα δεν ξέρω πολλά για το θέμα , προφανώς και οι άλλοι , οπότε λογικό να ρωτάς πριν σε πιάσουν κότσο.
Απλα για να μαθεις......

Ενας τετραπληγικος, αναλογα τον βαθμο τετραπληγιας (εχει πολλες περιπτωσεις τετραπληγιας), αναπτυσει οσα υγειη μελη εχει καλυτερα....
Τετραπληγικος δεν σημαινει αναισθητος παντου !!!!!
Εχει ορμες, θεληση και παθος για ζωη, ονειρα και φιλοδοξιες, οπως ακριβως ολοι οι και καλα ''ενταξει'' ανθρωποι.

Οταν δεν ξερεις κατι σε τετοια θεματα, το βουλωνεις απλα.... (δεν το λεω για σενα αλλα για ολους)
Ειδικα οταν ειναι απροσωπη η κουβεντα, γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις, πως μπορει να νιωθει ο συνομιλητης σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι ασυναρτησιες ειναι αυτες?
Σκεψου λιγο  βρε Αλεξ

Πιο μασημενα δεν γινεται να στα γραψω.....

Τελος κουβεντας ..... το γαμισατε ολοι αυτο το θεμα......

Μου αρεσε που οταν ειχε ξανανοιξει θεμα ολοι τον σιγονταρατε οτι και καλα του συμπαραστεκοσαστε κτλ  :jerking:
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ  !!!!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ενας τετραπληγικος, αναλογα τον βαθμο τετραπληγιας, αναπτυσει οσα υγειη μελη εχει καλυτερα....
Τετραπληγικος δεν σημαινει αναισθητος παντου !!!!!

Οταν δεν ξερεις κατι σε τετοια θεματα το βουλωνεις απλα....
Ειδικα οταν ειναι απροσωπη η κουβεντα, γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις, πως μπορει να νιωθει ο συνομιλητης σου.
Ακου κατι.
Οι αναπηροι δεν ειναι ιερα προσωπα, να φοβομαστε να μιλησουμε.
Δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη. Αντιμετωπιζοντας τους ως ευθραυστους, μαλλον τους προσβαλλουμε.
Στο κατω κατω ο ιδιος το ανεφερε, αρα το εθεσε προς συζητηση.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ακου κατι.
Οι αναπηροι δεν ειναι ιερα προσωπα, να φοβομαστε να μιλησουμε.
Δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη. Αντιμετωπιζοντας τους ως ευθραυστους, μαλλον τους προσβαλλουμε.
Δεν ειπα κατι τετοιο......

Σκεψου ειπα σε προηγουμενο ποστ, αλλα μαλλον δεν μπορεις, η δεν θες, να σκεφτεις...

Κανεις δεν θελει κατι τετοιο, απο αξιοπρεπεια και μονο.....

Δεν ειμαστε παιδακια να ρωταμε τα αυτονοητα νομιζω.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Ακου κατι.
Οι αναπηροι δεν ειναι ιερα προσωπα, να φοβομαστε να μιλησουμε.Δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη. Αντιμετωπιζοντας τους ως ευθραυστους, μαλλον τους προσβαλλουμε.

Μου είναι υπερβολικά δύσκολο , αλλά θα συμφωνήσω.

Σάλτα γαμήσου ρε Κουφο-Ντίνα που θα μας πεις να το βουλώνουμε κιόλας. Θα μας κάνει και μαθήματα ευαισθησίας  το ξερατό.  :jerking:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Με έχετε κουφάνει.. Η συζήτηση είναι εντελώς κουλή και έχω στραβωθεί με αυτά που διαβάζω.. 

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Ελα με την οπισθεν η οπως αλλιως επιθυμεις, να σου το κανω το ψυχικο .... μην μεινεις περισσοτερο αγαμιτη
Με βρισκεις στις καλες μου  :-* :-* :-* :-* :-* :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Θα σου'ρθω με έναν Πάκη για πεσκέσι. Βάλε τη φωτό με το κόκκινο μαγιουδάκι Μιτς , να στον φέρω έτοιμοπόλεμο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom