Νέα

Έτσι απλά... γαμωκουβεντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σσσσσ γαμαει τωρα. συγκεντρωση.

http://[URL unfurl="true"]www.gifanatics.com/files/jackoff.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ακόμα και αυτή η φωτό είναι κάπως. ο νίκολσον "παιζει" κάποιον που έχει εγκεφαλική παράλυση. γιατί πρέπει να το συνδεσουμε με κάποιο "καθυστερημενο" που αυνανιζεται? δεν είναι κάτι "καθυστερημενο"! είναι ο δικός του τρόπος να κάνει κάτι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ!

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι θεμα διαβαθμισης. Αν καποιος για παραδειγμα εχει τρελλα λεφτα και καποιος αλλος ειναι παμφτωχος, ξεκινανε απο την ιδια βαση? Δεν ειναι πιο προνομιουχος? Σαφως και ειναι αδικο αλλα δεν το λες ρατσιστικο. Απλα η ζωη κανει αυτα τα παιχνιδια και υποβαλει ολους τους ανθρωπους σε διαφορες δοκιμασιες. Πες και εσυ οτι περνας μια τετοια. Απλα πολεμας με τα μεσα που διαθετεις και νιωθεις περηφανος γιαυτο που εισαι. Ετσι θα γινεται παντα δυστυχως σε ολες τις περιπτωσεις. Καποιοι ξεκινανε απο το 100 και καποιοι απο το 1. Το ωραιο ειναι οταν καταφερνεις να προσεγγισεις κατι ανωτερο η ακατορθωτο για σενα και λες πετυχα. Και τοτε φανερωνεται η ανωτεροτητα της υπαρξης σου.
σωστός! αλλά μην λέμε πως τα μικρά προβλήματα είναι για τους λίγους, γιατί τότε (νομίζω) χάνεται η επαφή με την έννοια ανθρώπινος

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα τα θέματα τα ανοίγω γιατί υπήρχαν πριν από εμένα, δυστυχώς πιστεύω θα υπάρχουν και μετά από εμένα. Εγώ αργά ή γρήγορα θα βρω τον τρόπο μου να κάνω το θέλω μου, να γ@μω! Αλλά η ανάγκη συνεχίζει να υπάρχει και αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως πρέπει πετρουλα-πετρουλα να γίνουμε λίγο περισσότερο ανοιχτομυαλοι!

ναι εγώ που είμαι άνθρωπος με αναπηρία έχω ορμές, έχω κ@υλες, μου αρέσει να χύνω... γιατί; Γιατί είμαι άνθρωπος και μου αρέσει να είμαι σεξουαλικό ον! Όπως ζω την υπόλοιπη ζωή μου με τον τρόπο μου, ας δώσουμε χωρο και σε αυτό τον τρόπο. Υπαρχει και εκεί η ηδονη!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
σωστός! αλλά μην λέμε πως τα μικρά προβλήματα είναι για τους λίγους, γιατί τότε (νομίζω) χάνεται η επαφή με την έννοια ανθρώπινος
Τωρα θα μπορουσα να ανοιξω μεγαλη κουβεντα με αυτο που ειπες. Εχω σκεφτει πολλες φορες πως οτι θεωρω δεδομενο σε αυτη τη ζωη μπορει να χαθει απο την μια μερα στην αλλη. Ετσι εχω υποβαλλει τον εαυτο μου σταδιακα σε πληρη απαξιωση ολων των πραγματων  ωστε αν τα χασω να μην ειναι το σοκ τοσο μεγαλο. Σαφως και τρεμω στην ιδεα πως μπορει αυριο να αρρωστησω η να παθω κατι ασχημο αλλα τουλαχιστον θα μπορεσω να "επιβιωσω" ψυχολογικα οτι κι αν γινει. Πολλοι ανθρωποι δεν το σκεφτονται αυτο.  Δηλαδη δεν πρεπει να ειμαστε κακομαθημενοι με αυτα που μας παρεχονται γιατι μπορει να στερεψουν καποτε. 

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα θα μπορουσα να ανοιξω μεγαλη κουβεντα με αυτο που ειπες. Εχω σκεφτει πολλες φορες πως οτι θεωρω δεδομενο σε αυτη τη ζωη μπορει να χαθει απο την μια μερα στην αλλη. Ετσι εχω υποβαλλει τον εαυτο μου σταδιακα σε πληρη απαξιωση ολων των πραγματων  ωστε αν τα χασω να μην ειναι το σοκ τοσο μεγαλο. Σαφως και τρεμω στην ιδεα πως μπορει αυριο να αρρωστησω η να παθω κατι ασχημο αλλα τουλαχιστον θα μπορεσω να "επιβιωσω" ψυχολογικα οτι κι αν γινει. Πολλοι ανθρωποι δεν το σκεφτονται αυτο.  Δηλαδη δεν πρεπει να ειμαστε κακομαθημενοι με αυτα που μας παρεχονται γιατι μπορει να στερεψουν καποτε. 
το εχεις φιλοσοφησει;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
το εχεις φιλοσοφησει;
Κι αυτη τη κουβεντα δυσκολο ειναι να την πεις. Μονο ο βρεγμενος μπορει να καταλαβει πως ειναι το νερο. Αλλα προσπαθεις μεσα σε αυτο χαος που λεγεται ζωη και που πρεπει να το διαβεις παση θυσια, ισως ο μονος τροπος ειναι να προσαρμοζεσαι στις δυσκολιες-ατυχιες της ζωης. Δεν υπαρχει δυστυχως ενα συγκεγκριμενο σχεδιο. Βλεπωντας και κανοντας...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Υπαρχει περιπτωση να σε βοηθησει καποιος δικος σου, να καλεσει καποια κοπελα για εσενα?
Και να πει στους γονεις σου να φυγουν για λιγο και να ειναι εκεινος εκει σε περιπτωση που χρειαστεις κατι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom