Νέα

Έτσι απλά... γαμωκουβεντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοτευει ο λυκος ρε τυπε?

σσσσσ γαμαει τωρα. συγκεντρωση.

URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να μην τις έγραφες... :booty:
Διαπιστωνω οτι εκτος των αλλων, που σου εχουν προσαψει διαφοροι και μου εχουν πει κιολας....

Εισαι και κωλοπαιδι.......

Συνεχισε ετσι λοιπον

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διαπιστωνω οτι εκτος των αλλων, που σου εχουν προσαψει διαφοροι και μου εχουν πει κιολας....

Συνεχισε ετσι λοιπον

Nα και τα παρασκήνια και τα κολλητιλίκια με διάφορους. Αμέ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνεχισε ετσι λοιπον
τυπε ο παπαζολης ειναι καλο παιδι
αλλα εχει παρασυρθει απτην ψευτια της κενονοιας που υπαρχει στις μερες μας
η κενονοια τον εχει βαλει σε ενα λουκι και τον φρακαρει τον φρακαρει και αντε να ξεφρακαρει μετα

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Από την άλλη, οι περισσότεροι από εμες τους "υγειείς" δεν αντιλαμβανομαστε ότι υπαρχουν και συνάθρωποί μας που εχουν αναγκη από κάποια πραγματα που εμεις τα θεωρούμε δεδομενα (πχ. ενα γαμησι σε ένα μπουρδελο). Οποτε καλα κάνουμε και το συζητάμε
Το θέμα μου αν και ψιλογαμήθηκε (θα μου πεις κάτι είναι και αυτό  :Ρ) θα προσπαθήσω να το συνεχίσω (με το κ@υλι σούζα!). Μπαίνω εδώ όχι μόνο για να γράψω τις ανάγκες μου και έτσι να αλαφρωσω το είναι μου, αλλά για να πω πως η αναπηρία είναι μια κατάσταση. Πίσω από την αναπηρία βρίσκεται ένας άνθρωπος (πχ εγω) που το αρέσει το σεξ, ο έρωτας και γενικά ό,τι αρέσει σε έναν άνθρωπο. Αυτό που χρειάζεται είναι μια απλή κατανόηση (αυτή τη στιγμή η π..τσα μου τρεμει από το τεντωμα!)

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απ'όσο ξέρω ένας τετραπληγικός δεν έχει στύση. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Αλλά για  να γράφει στον υπολογιστή νομίζω μπορεί να το κάνει μέσω ήχου. Τέσπα δεν ξέρω πολλά για το θέμα , προφανώς και οι άλλοι , οπότε λογικό να ρωτάς πριν σε πιάσουν κότσο.
Κορίτσι μου, εξαρτάται το πως αποκτηθηκε η τετραπληγία. Και στύση να μην εχχει ο τετραπληγικός μπορεί να πειραμαυιστει για να βρει αλλους τροπους οργασμου.

σεξ σεξ σεξ

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ακου κατι.
Οι αναπηροι δεν ειναι ιερα προσωπα, να φοβομαστε να μιλησουμε.
Δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη. Αντιμετωπιζοντας τους ως ευθραυστους, μαλλον τους προσβαλλουμε.
Στο κατω κατω ο ιδιος το ανεφερε, αρα το εθεσε προς συζητηση.
είπες μεγάλη κουβέντα!

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν και δεν ξέρω τα οικονομικά σου , το να μείνεις μόνος σου δεν παίζει? Και να έχεις μια κοπέλα που να την πληρώνεις να σε φροντίζει.

Α και κάτι άλλο. Σίγουρα οι δικοί  σου δεν έχουν αντιληφθεί καμιά σηκωμάρα σου?
φυσικά και εχουν αντιληφθει! αλλά άλλο αντιλαμβάνονται σηκωμαρα και άλλο καταλαβαίνω την ανάγκη σου

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκα και εγω που δεν ειμαι αναπηρος τι νομιζεις, εχω να γαμισω περισσοτερο απο εσενα. Σκατα, δε γαμεις, τι να κανεις;
φίλε πιστεύω πως η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι το δικό σου είναι επιλογή, το δικό μου κατάσταση. οπότε δημιουργούνται διαφορετικές βασεις!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
φίλε πιστεύω πως η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι το δικό σου είναι επιλογή, το δικό μου κατάσταση. οπότε δημιουργούνται διαφορετικές βασεις!
Υπαρχει περιπτωση να σε βοηθησει καποιος δικος σου, να καλεσει καποια κοπελα για εσενα?
Και να πει στους γονεις σου να φυγουν για λιγο και να ειναι εκεινος εκει σε περιπτωση που χρειαστεις κατι..

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:
Φιλε, η ζωη ειναι πολυ περιεργη.... ΠΑΡΑ πολυ περιεργη
Και, θεωρητικα, ειμαστε νεοι, ειμαστε "γεροί", εχουμε 10 ευρω στην τσεπη μας κι ενα πιατο φαϊ... θα επρεπε να νιωθουμε πως ολα πανε καλα κι ο κοσμος μας ανηκει
Ισως για το παληκαρι που ανοιξε το θρεντ να ειμαστε προνομιουχοι
Ισως για ανθρωπους με σοβαρα προβληματα υγειας, να ειμαστε προνομιουχοι- και να μην καταλαβαινουν πώς ειναι δυνατον να μην γαμαμε, να μην ειμαστε χαρουμενοι, να μην ειμαστε ενεργοι σε πολλα πραγματα
Κι ομως, τα πραγματα δεν ειναι τελικα τοσο απλα!
Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μας εμποδιζουν να απολαυσουμε τις απλες χαρες της ζωης
Φίλε, δεν είμαστε εμείς και εσείς. Είμαστε όλοι μαζί. Και αυτό το "προνομιούχοι" που λες είναι ρατσιστικό όποιος το σκέφτεται. Πίστεψε με, πολλές φορές σκέψεις και προβληματίζομαι με αυτά τα "μικρά" που λες, γιατί απλά είμαι άνθρωπος

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαθήματα ηθικής από κάποιον που θα σου γαμοσταυρίσει ό,τι έχεις έτσι και τον πεις ανάπηρο, δίνοντας ο ίδιος τέρμα αρνητική χροιά στην λέξη.
η ένταση που δίνουμε σε κάθε λέξη κάθε φορά, δίνει και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. για εμένα οι λέξεις ανάπηρος - αναπηρία από μόνες τους δε λένε τίποτα. έτσι το νόημα του "είσαι ξανθιά" έχει 1002 προεκτασεις ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανάπηρος

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Φίλε, δεν είμαστε εμείς και εσείς. Είμαστε όλοι μαζί. Και αυτό το "προνομιούχοι" που λες είναι ρατσιστικό όποιος το σκέφτεται. Πίστεψε με, πολλές φορές σκέψεις και προβληματίζομαι με αυτά τα "μικρά" που λες, γιατί απλά είμαι άνθρωπος
Ειναι θεμα διαβαθμισης. Αν καποιος για παραδειγμα εχει τρελλα λεφτα και καποιος αλλος ειναι παμφτωχος, ξεκινανε απο την ιδια βαση? Δεν ειναι πιο προνομιουχος? Σαφως και ειναι αδικο αλλα δεν το λες ρατσιστικο. Απλα η ζωη κανει αυτα τα παιχνιδια και υποβαλει ολους τους ανθρωπους σε διαφορες δοκιμασιες. Πες και εσυ οτι περνας μια τετοια. Απλα πολεμας με τα μεσα που διαθετεις και νιωθεις περηφανος γιαυτο που εισαι. Ετσι θα γινεται παντα δυστυχως σε ολες τις περιπτωσεις. Καποιοι ξεκινανε απο το 100 και καποιοι απο το 1. Το ωραιο ειναι οταν καταφερνεις να προσεγγισεις κατι ανωτερο η ακατορθωτο για σενα και λες πετυχα. Και τοτε φανερωνεται η ανωτεροτητα της υπαρξης σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom