Πες ότι κότεψες κ άσε τα σάπια...
Αχα, 2πλο το ματς...καλύτερα να παίξεις καθυστερήσεις..
Πες ότι κότεψες κ άσε τα σάπια...
κοτευει ο λυκος ρε τυπε?
Ο λύκος όχι,ο κατά φαντασίαν λύκος ναι,κοτεύει τα μάλα...κοτευει ο λυκος ρε τυπε?
Δεν το έπαιξα αυτό,είχε απόδοση 0,003.Αχα, 2πλο το ματς...καλύτερα να παίξεις καθυστερήσεις..
Δεν το έπαιξα αυτό,είχε απόδοση 0,003.
σσσσσ γαμαει τωρα. συγκεντρωση.
http://[URL unfurl="true"]www.gifanatics.com/files/jackoff.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:S φακ! αηδίασα κιόλας :birdman:
Διαπιστωνω οτι εκτος των αλλων, που σου εχουν προσαψει διαφοροι και μου εχουν πει κιολας....Να μην τις έγραφες...
Διαπιστωνω οτι εκτος των αλλων, που σου εχουν προσαψει διαφοροι και μου εχουν πει κιολας....
Εισαι και κωλοπαιδι.......
Συνεχισε ετσι λοιπον
για πεςΔιαπιστωνω οτι εκτος των αλλων, που σου εχουν προσαψει διαφοροι και μου εχουν πει κιολας....
τυπε ο παπαζολης ειναι καλο παιδιΔιαπιστωνω οτι εκτος των αλλων, που σου εχουν προσαψει διαφοροι και μου εχουν πει κιολας....
Εισαι και κωλοπαιδι.......
Συνεχισε ετσι λοιπον
Το θέμα μου αν και ψιλογαμήθηκε (θα μου πεις κάτι είναι και αυτό :Ρ) θα προσπαθήσω να το συνεχίσω (με το κ@υλι σούζα!). Μπαίνω εδώ όχι μόνο για να γράψω τις ανάγκες μου και έτσι να αλαφρωσω το είναι μου, αλλά για να πω πως η αναπηρία είναι μια κατάσταση. Πίσω από την αναπηρία βρίσκεται ένας άνθρωπος (πχ εγω) που το αρέσει το σεξ, ο έρωτας και γενικά ό,τι αρέσει σε έναν άνθρωπο. Αυτό που χρειάζεται είναι μια απλή κατανόηση (αυτή τη στιγμή η π..τσα μου τρεμει από το τεντωμα!)Από την άλλη, οι περισσότεροι από εμες τους "υγειείς" δεν αντιλαμβανομαστε ότι υπαρχουν και συνάθρωποί μας που εχουν αναγκη από κάποια πραγματα που εμεις τα θεωρούμε δεδομενα (πχ. ενα γαμησι σε ένα μπουρδελο). Οποτε καλα κάνουμε και το συζητάμε
Κορίτσι μου, εξαρτάται το πως αποκτηθηκε η τετραπληγία. Και στύση να μην εχχει ο τετραπληγικός μπορεί να πειραμαυιστει για να βρει αλλους τροπους οργασμου.Απ'όσο ξέρω ένας τετραπληγικός δεν έχει στύση. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Αλλά για να γράφει στον υπολογιστή νομίζω μπορεί να το κάνει μέσω ήχου. Τέσπα δεν ξέρω πολλά για το θέμα , προφανώς και οι άλλοι , οπότε λογικό να ρωτάς πριν σε πιάσουν κότσο.
είπες μεγάλη κουβέντα!Ακου κατι.
Οι αναπηροι δεν ειναι ιερα προσωπα, να φοβομαστε να μιλησουμε.
Δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη. Αντιμετωπιζοντας τους ως ευθραυστους, μαλλον τους προσβαλλουμε.
Στο κατω κατω ο ιδιος το ανεφερε, αρα το εθεσε προς συζητηση.
φυσικά και εχουν αντιληφθει! αλλά άλλο αντιλαμβάνονται σηκωμαρα και άλλο καταλαβαίνω την ανάγκη σουαν και δεν ξέρω τα οικονομικά σου , το να μείνεις μόνος σου δεν παίζει? Και να έχεις μια κοπέλα που να την πληρώνεις να σε φροντίζει.
Α και κάτι άλλο. Σίγουρα οι δικοί σου δεν έχουν αντιληφθεί καμιά σηκωμάρα σου?
φίλε πιστεύω πως η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι το δικό σου είναι επιλογή, το δικό μου κατάσταση. οπότε δημιουργούνται διαφορετικές βασεις!Ρε μαγκα και εγω που δεν ειμαι αναπηρος τι νομιζεις, εχω να γαμισω περισσοτερο απο εσενα. Σκατα, δε γαμεις, τι να κανεις;
Υπαρχει περιπτωση να σε βοηθησει καποιος δικος σου, να καλεσει καποια κοπελα για εσενα?φίλε πιστεύω πως η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι το δικό σου είναι επιλογή, το δικό μου κατάσταση. οπότε δημιουργούνται διαφορετικές βασεις!
Φίλε, δεν είμαστε εμείς και εσείς. Είμαστε όλοι μαζί. Και αυτό το "προνομιούχοι" που λες είναι ρατσιστικό όποιος το σκέφτεται. Πίστεψε με, πολλές φορές σκέψεις και προβληματίζομαι με αυτά τα "μικρά" που λες, γιατί απλά είμαι άνθρωπος
Φιλε, η ζωη ειναι πολυ περιεργη.... ΠΑΡΑ πολυ περιεργη
Και, θεωρητικα, ειμαστε νεοι, ειμαστε "γεροί", εχουμε 10 ευρω στην τσεπη μας κι ενα πιατο φαϊ... θα επρεπε να νιωθουμε πως ολα πανε καλα κι ο κοσμος μας ανηκει
Ισως για το παληκαρι που ανοιξε το θρεντ να ειμαστε προνομιουχοι
Ισως για ανθρωπους με σοβαρα προβληματα υγειας, να ειμαστε προνομιουχοι- και να μην καταλαβαινουν πώς ειναι δυνατον να μην γαμαμε, να μην ειμαστε χαρουμενοι, να μην ειμαστε ενεργοι σε πολλα πραγματα
Κι ομως, τα πραγματα δεν ειναι τελικα τοσο απλα!
Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μας εμποδιζουν να απολαυσουμε τις απλες χαρες της ζωης
το χω εξηγήσει!Και πως τα καταφερες και εγραψες ποταμια (Το εχεις κανει και παλαιοτερα)...... με πληκτρολογιο???
Δεν θυμαμαι αν το εχεις ξαναεξηγησει....
η ένταση που δίνουμε σε κάθε λέξη κάθε φορά, δίνει και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. για εμένα οι λέξεις ανάπηρος - αναπηρία από μόνες τους δε λένε τίποτα. έτσι το νόημα του "είσαι ξανθιά" έχει 1002 προεκτασεις ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανάπηροςΜαθήματα ηθικής από κάποιον που θα σου γαμοσταυρίσει ό,τι έχεις έτσι και τον πεις ανάπηρο, δίνοντας ο ίδιος τέρμα αρνητική χροιά στην λέξη.
Ειναι θεμα διαβαθμισης. Αν καποιος για παραδειγμα εχει τρελλα λεφτα και καποιος αλλος ειναι παμφτωχος, ξεκινανε απο την ιδια βαση? Δεν ειναι πιο προνομιουχος? Σαφως και ειναι αδικο αλλα δεν το λες ρατσιστικο. Απλα η ζωη κανει αυτα τα παιχνιδια και υποβαλει ολους τους ανθρωπους σε διαφορες δοκιμασιες. Πες και εσυ οτι περνας μια τετοια. Απλα πολεμας με τα μεσα που διαθετεις και νιωθεις περηφανος γιαυτο που εισαι. Ετσι θα γινεται παντα δυστυχως σε ολες τις περιπτωσεις. Καποιοι ξεκινανε απο το 100 και καποιοι απο το 1. Το ωραιο ειναι οταν καταφερνεις να προσεγγισεις κατι ανωτερο η ακατορθωτο για σενα και λες πετυχα. Και τοτε φανερωνεται η ανωτεροτητα της υπαρξης σου.Φίλε, δεν είμαστε εμείς και εσείς. Είμαστε όλοι μαζί. Και αυτό το "προνομιούχοι" που λες είναι ρατσιστικό όποιος το σκέφτεται. Πίστεψε με, πολλές φορές σκέψεις και προβληματίζομαι με αυτά τα "μικρά" που λες, γιατί απλά είμαι άνθρωπος