Νέα

Ετοιμαστείτε για εκλογές τον Οκτώβρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinos765
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές και πότε?

• Ναί

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

• Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι αυτό που λέμε, όποιος γελάει τελευταίος, δεν κατάλαβε το ανέκδοτο.

(...και όχι γελάει καλύτερα)
εσένα σε είχα στην αρχή παραξηγήσει άσχημα.....
τα λόγια είναι περιττά να περιγράψουν τον έρωτα που περνάω.......
Τυχαία.......... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

[youtube=425,350]VLMIAKlpG_Q[/youtube]

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Την κυβέρνηση σήμερα στηρίζουν 150 βουλευτές και ο Τατούλης.
Εαν διαγαφεί και ο γαλάζιος (αντάρτης) βουλευτής τότε σπάει η οριακή πλειοψηφία και πάμε σε εκλογές.
Αυτό έγινε λόγω διαγραφής του βουλευτή Δράμας κυρίου Δά΄ι΄λάκη.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ετοιμαστείτε για εκλογές τον Οκτώβρη - Απο εγκυρη πηγη ενημερωθηκα πως τον οκτωβρη παμε για εκλογες...Αβε :rockon: :rockon:
Eπειδή Οκτώβρη έχουμε αυριο, να πεις την "εγκυρη πηγη" σου από όπου ενημερώνεσαι οτι @@ έλεγε! "Εγκυρη πηγη" my ass!

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Eπειδή Οκτώβρη έχουμε αυριο, να πεις την "εγκυρη πηγη" σου από όπου ενημερώνεσαι οτι @@ έλεγε! "Εγκυρη πηγη" my ass!
Πληροφορία μέσα απ'την βουλή (φιλαράκι δουλεύει εκεί) ο Καραμανλής αύριο προκυρήσει εκλογές. Άντε και καλά γαμήσια 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πληροφορία μέσα απ'την βουλή (φιλαράκι δουλεύει εκεί) ο Καραμανλής αύριο προκυρήσει εκλογές. Άντε και καλά γαμήσια 
τα χε προπη ο Περσονας απο τον Αυγουστο...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε παλικάρι, μα τι γράφεις τώρα???
Ώρες είναι να σταματήσουν την απεργία οι δημοσιοκάφροι και να μας πρήξουν τα αρχίδια πάλι.
Μια μέρα κενό είχαμε..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παλικάρι, μα τι γράφεις τώρα???
Ώρες είναι να σταματήσουν την απεργία οι δημοσιοκάφροι και να μας πρήξουν τα αρχίδια πάλι.
Μια μέρα κενό είχαμε..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ορεα πραματα γραφη κριτικε

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ειμαι ετοιμος παντως θα τους ψηφισω ολους να δω μονο πως θα χωρεσει ο φακελος στη καλπη γιατι την προηγουμενη φορα αντιμετωπισα προβλημα. :headbang:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
ναι καλά! φιλαράκι που άκουσε κ.α., ο Καραμανλής ούτε στον εαυτό του δεν το λέει, θα το μάθει ο φίλο σου ο υπάλληλος;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγω ειμαι ετοιμος παντως θα τους ψηφισω ολους να δω μονο πως θα χωρεσει ο φακελος στη καλπη γιατι την προηγουμενη φορα αντιμετωπισα προβλημα. :headbang:
και αδιο να το ριξις το ιδιο εινε

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ναι καλά! φιλαράκι που άκουσε κ.α., ο Καραμανλής ούτε στον εαυτό του δεν το λέει, θα το μάθει ο φίλο σου ο υπάλληλος;
Στα αρχίδια μου αν με πιστεύεις ΔΕΝ ΣΟΥ 'ΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Λετε να βγει παλι η νδ?????

Επισκέπτης
είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς μπορεί να καταφέρει μαι κυβέρνηση 5ετίας να μη μπορεί να μου θυμήσει τίποτα το επιτυχημένο, ακόμα και εκεί που ίσως να είχε και καλό σκοπό.......
βρε μουνι της λασπης..ρε αχαριστε φλωρε..την πρωτη χρονια δεν σας εδωσε το πρωταθλημα ο ορφανος με τον βουλγαρακη???

Συνημμένα

• orfane_mounaki.jpg
    orfane_mounaki.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 23

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Στα αρχίδια μου αν με πιστεύεις ΔΕΝ ΣΟΥ 'ΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
δεν παίζω στοίχημα, αλλά δεν μπορώ να ακούω παπαριές -σου μιλάω όπως μου μιλάς - άλλωστε το αύριο είναι κοντά, αν οι πληροφ. του φίλου σου, του κλητήρα, επαληθευτούν, τότε θα σου πω μπράβο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom