Νέα

Ετοιμαστείτε για εκλογές τον Οκτώβρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinos765
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές και πότε?

• Ναί

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

• Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Πρέπει να είναι ο μόνος (μεταπολιτευτικά) πρωθυπουργός που δεν υπήρξε ούτε υπουργός, ούτε καν υφυπουργός. Δεν έχει ούτε ένα ένσημο!  :o Απλώς, μια μέρα ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας. Γι' αυτό είναι τόσο (θεαματικά όσο και τραγικά) ανύπαρκτος... Δεν θεωρώ ότι είναι ανέντιμος, μάλλον ανεπαρκής είναι και του έδωσαν μια χώρα να παίξει...

+1000
Οποιος διαφωνησει σε αυτο ειναι απλα κολλημενο μυαλο.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Πραγματικα οποιος εχει ματια και βλεπει και δεν ειναι κομματοσκυλο
καταλαβαινει οτι ο Καραμανλης ειναι οτι χειροτερο εχει περασει ποτε απο την Ελλαδα.
Δεν ειναι μονο θεμα δυνατοτητων, οπου φαινεται οτι ειναι ανικανος, αλλα και θεμα
χαρακτηρα. Ο ανθρωπος ειναι τα ζωα μου αργα. Μαλθακος, ατολμος και χωρις αντανακλαστικα.
Αγεται και φερεται απο τα εκαστοτε τσακαλια που ειναι διπλα του.

άστο φίλε μου τα ίδια σκατά και χειρότερα ήταν και το ΠΑΣΟΚ ...  η μόνη τεράστια διαφορά ανάμεσα στα 2 κόμματα είναι στο ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κρύβει την κλοπή που έχει κάνει ενώ αυτοί εδώ είναι αστείοι... αλλά ώς προς την διαφθορά ίδιοι ...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
άστο φίλε μου τα ίδια σκατά και χειρότερα ήταν και το ΠΑΣΟΚ ...  η μόνη τεράστια διαφορά ανάμεσα στα 2 κόμματα είναι στο ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κρύβει την κλοπή που έχει κάνει ενώ αυτοί εδώ είναι αστείοι... αλλά ώς προς την διαφθορά ίδιοι ...

Η διαφορα ειναι οτι το ΠΑΣΟΚ εκλεβε 100 σε 20 χρονια και εδινε και 5 στο λαο ενω η ΝΔ κλεβει 500 σε 5 χρονια και δε δινει τιποτα. Δεν ειμαι ΠΑΣΟΚΟΣ, πιστευω οτι τα κομματα στην Ελλλαδα εχουν πεθανει προ πολλου.
Χρειαζομαστε νεα κομματα απο το 0.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Η διαφορα ειναι οτι το ΠΑΣΟΚ εκλεβε 100 σε 20 χρονια και εδινε και 5 στο λαο ενω η ΝΔ κλεβει 500 σε 5 χρονια και δε δινει τιποτα. Δεν ειμαι ΠΑΣΟΚΟΣ, πιστευω οτι τα κομματα στην Ελλλαδα εχουν πεθανει προ πολλου.

Το οτι υποστηριζεις ενα κομμα και ντρεπεσαι να το πεις κατι σημαινει και για το κομμα αλλα και για εσενα σαν ενεργο πολιτη.

Για το φιλο-φιλους που αναφερθηκαν στο μεγαλο εργο του Σημιτη. Το γεγονος οτι ακομα και ο ανθρωπος που ουσιαστικα ο Σημιτης του "χαρισε το κομμα"  τον απαξιωνει δημοσια κατι σημαινει. Το να σε φτυνει δημοσια ακομα και ο χαζος που τον εκανες αρχηγο  κατι σημαινει.

Ο πιο γρηγορα "ξεχασμενος" πρωθυπουργος (αν και ο μακροβιοτερος μεταπολιτευτικα)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Τα κόμματα ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος της κατάντιας μας. Κομματόσκυλα, κομματικό κόστος, πρασινοφρουροί, γαλάζιοι , συνδικαληστές (δεν είναι ορθογραφικό λάθος) τεμπεληδες κηφήνες αεριτζήδες πάνε την χώρα πίσω. Μόνη λύση υπερκομματικές κυβερνήσεις. Οπερ άτοπον. Αυτό που θέλουμε τώρα στην μεγάλη τρικυμία είναι άξιο καπετάνιο αλλά και πλήρωμα με διάθεση συνεργασίας ώστε να μην πνιγούμε. Οπερ άτοπον. Θα βουλιάζουμε και οι δύο καπεταναίοι θα τσακώνονται ποιος θα έχει το τιμόνι βγάζοντας μπουρμπουλήθρες. :jerking: :jerking: :jerking:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μαγκες η διαδικασια των εκλογων αυτο που ξερω με αριθμους είναι στοιχιζει τεράστια ποσά στο κρατος...μιλάμε για πολλά λεφτά πεταμένα...πχ το ελάχιστο που θα σας πω είναι ότι καθε αστυνομικός μα κάθε αστυνομικός παιρνει ετσι στο παρε να χεις... 1.000 ευρω  λογω ημερησιας επιφυλακης!!!
φανταστειτε τι κόστος έχει το κράτος...
κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν όλοι οτι το κράτος δεν είναι απυθμενο πηγάδι ή μηχανη που κόβει χρήμα....εμείς πληρώνουμε αυτά τα εξοδα .
Επι της ουσίας των εκλογών ότι λένε οι δημοσκοπήσεις βγαίνει στάνταρ.
Θα έχουμε απο δω και πέρα τις κυβερνήσεις (ειτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ) που δεν θα υπολογίζει καθόλου  ο κόσμος, που δεν θα σέβεται να το πω ο κόσμος...μιλάμε για πλήρη απαξίωση..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επι της ουσίας των εκλογών ότι λένε οι δημοσκοπήσεις βγαίνει στάνταρ.

Θυμήσου το 2000 αλλά και το 2004...
Όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις είχαν πέσει έξω στην 1η περίπτωση και έδιναν διαφορά 2% υπέρ ΝΔ στην άλλη (στα όρια του στατιστικού σφάλματος...)
Στην πρώτη περίπτωση είχαν μια δικαιολογία γιατί δεν υπολόγισαν τη ρωσοποντιακή ψήφο...
Στη δεύτερη υποτίμησαν τη νοημοσύνη του κόσμου (πλην της εταιρείας που συνεργάζεται ο Σκαι που είχε υπολογίσε ακριβώς τη διαφορα και γενικά πέφρει μέσα(

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Εφ όσον επικρατούν συνθήκες σταθερότητας οι δημοσκοπησεις είναι στάνταρ.
Δεν τίθεται αμφισβήτηση καμια απο κανενα κόμα...όποιος τις αμφισβητει βρίσκεται σε άλλο πλανητη.
Με δεδομένα όσα δείχνουν κανονίζουν και οι μεν και οι δε την πορεία τους.

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όσο σκέφτομαι την ανύπαρκτη κυβέρνηση, τις ανύπαρκτες επιλογές για αλλαγή, τα ανύπαρκτα μυαλά που θα πάνε να ξαναψηφίσουν τους μπλεπρασινοκόκκινους κόκκους... :headbang: :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εφ όσον επικρατούν συνθήκες σταθερότητας οι δημοσκοπησεις είναι στάνταρ.

Πού την είδες τη σταθερότητα;;;

Δεν τίθεται αμφισβήτηση καμια απο κανενα κόμα...όποιος τις αμφισβητει βρίσκεται σε άλλο πλανητη.

Μέχρι το Σεπτέμβρη του 2008 το πασοκ τις αμφισβητούσε έντονα- τότε άρχισαν να το βγάζουν πρώτο..
Προσωπικά δεν αμφισβητώ τις δημοσκοπήσεις αλλά τους δημοσκόπους...

Με δεδομένα όσα δείχνουν κανονίζουν και οι μεν και οι δε την πορεία τους.

Το έχω υπόψη..
Την πολιτική πλέον τη χαράσσει μια μικρή - κλειστή ομάδα μπουρδολόγων με λίγη μαθηματική σάλτσα, οι ανοησίες των οποίων λειτουργούν ωσαν αυτοεκπληρούμενες προφητείες...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Χρειαζομαστε νεα κομματα απο το 0.

φίλε μου το ίδιο πράγμα λέμε .. απλά εσύ εξήγησες και πώς έκρυβε το ΠΑΣΟΚ την κλοπή ... γιατί είναι αδύνατον αν είσαι κλέφτης και σε έχουν όλοι στο μάτι να την βγάλεις καθαρή..

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Kanenas80 εσυ εισαι ο κανένας που είναι ο καταλληλότερος στα γκάλοπ ?  :grin:

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Και τι κανουμε κυριες και κυριοι.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εγώ προσωπικά είμαι υπερμαχος της βασιλευομένης κομμουνιστικής δημοκρατίας του προλεταριάτου.. (συγνώμη δεν ξέρω τι λέω..)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
για τους δημοσκοπους συνθηκες σταθεροτητας  ειναι απλως να μην έχουμε πόλεμο...
κρατα την ουσια..το Πασοκ είναι μπροστα Παρ΄οτι με ένα  φοβητσιαρη  τυπακο αρχηγο...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Και τι κανουμε κυριες και κυριοι.

εγώ προσωπικά ψηφίζω άκυρα κόμματα που θα μπουν στην βουλή με σκοπό να μην μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση μέχρι να γίνουν νέα κόμματα...

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Και γιατι να πας για ψηφω.
Δεν πας απλα.

ignatios

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές, αν και οι τύποι που τώρα κυβερνάνε έχουν αποδειχθεί αστείρευτοι στη βλακεία και στην ανικανότητα. Οι δε άλλες πολιτικές δυνάμεις ακολουθούν τον ίδιο δρόμο.   

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom