Διαφορά χούντας (δεξιάς) και χούντας (κομμουνιστικής):
Θα μπορούσε να είναι και επικεφαλίδα για άλλη συζήτηση αλλά επειδή το συγκεκριμένο threat λέγεται εθνικισμός και τρέξανε οι κουκουέδες να βγάλουν το κόμπλεξ τους για την Ελλάδα μας και άρχισαν τα "εθνικιστής=ακροδεξιός και χουντικός", γι αυτό και θα αντιπαραθέσω κάποια δικά μου συμπεράσματα για τις σημαντικές διαφορές των 2.
Χούντα (δεξιά):
1.Πήρε την εξουσία με τα όπλα
Μήπως σε ΚΑΠΟΙΟ κομμουνιστικό κράτος τα ΚΚ βγήκαν με εκλογές?Κάπου μήπως και δεν το ξέρω?
2.Έκανε εκλογές μετά 4-5 χρόνια (εικονικές υποστηρίζετε αλλά και οι μετέπειτα εκλογές του 74 η δεξιά πήρε τεράστιο ποσοστό)
Μήπως σε ΚΑΠΟΙΟ κομμουνιστικό κράτος έγιναν ποτέ εκλογές ή αν έγιναν έτυχε ο ηγέτης του κόμματος (τι ηγέτης δηλ.Σκέτος δολοφόνος αλλά τέσπα) να πάρει κάτω από 99,9999% ????
3.Έκανε διώξεις εναντίον των κομμουνιστών: Σκότωσε ή εκτέλεσε μαζικά όπως έγιναν ολόκληρες γενοκτονίες σε όλα τα κομμουνιστικά κράτη?
Κι αν κάποιοι σκοτώθηκαν (μεμονομένα περιστατικά) έγιναν με δωλοφονικό τρόπο από πληρωμένους ή φανατικούς.Πολιτικά εγκλήματα γίνονται κάθε μέρα σ΄όλο τον κόσμο! Το μόνο μεμπτό ήταν οι εξορίες. Αλλά όμως μην ξεχνάτε ότι το ΚΚΕ ήταν παράνομο κόμμα!Τρομοκράτες όπως θα λέγαμε σήμερα.Και δεν εκτέλεσε ΚΑΝΕΝΑΝ για τα εγκλήματα κατά των ελλήνων που ομολογουμένως έκαναν! (Φαντάζεστε ρε παιδιά πόσα εκατομμύρια έλληνες θα είχαν εκτελεστεί αν (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ!!!) κέρδιζε το ΚΚΕ στον εμφύλιο?
4.Υπήρχε ελεύθερη εργασία (θα μου επιτρέψετε την έκφραση) για όλους!
Ο καθένας έκανε τη δουλειά που ήθελε χωρίς να τον ρωτήσει κανείς τίποτα!(όπως άλλωστε σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου! ;) )
Και μπορούσε ο ΚΑΘΕΝΑΣ να μπεί και στο δημόσιο (αρκεί βέβαια να μην ήταν εχθρός του έθνους δηλ. κομμουνιστής). Και δούλευε σα σκυλί!Με διευθυντές να τον ελέγχουν συνεχώς,προιστάμενους, επιθεωρητές (θυμάστε τα ανέκδοτα με τον Τοτό και τον επιθεωρητή στα σχολεία?Είχαν κάποιο φόβο οι δημόσιοι υπάλληλοι τότε.Τώρα φοβούνται κανέναν? Οι κομμουνοΠΑΣΟΚΟΙ που έχωσε ο Ανδρέας και ο κινέζος για να διοικήσουν το δημόσιο βίο της χώρας?)
Στα κομμουνιστικά κράτη τι γίνεται ρε αλάνια?
Και τι μεροκάμματα παίζουν?
Γιατί κάποιος ξύπνιος κουκουές εδώ μέσα είπε πριν λίγες σελίδες ότι έχουν στάνταρ δουλειά, σπίτι κτλ. και δεν τον τρώει η ανεργία!!!!!
Ρε πανέξυπνο κομμουνιστικό κατασκεύασμα που αντί για μυαλό μαρμελάδα κουβαλάς:
Εγώ λόγω της "ανεργίας" ψάχνω εδώ και καιρό 3-4 άτομα για τη δουλειά μου και δεν βρίσκω. Λοιπόν σου προτείνω δουλειά και μάλιστα με τους κομμουνιστικούς όρους που θέλεις και τόσο ένθερμα υποστηρίζεις.Σου δίνω λοιπόν:
Α.Τζάμπα σπίτι (25τμ όμως για να μένεις εσύ, η γυναίκα σου, τα 2-3 παιδιά σου (δεν έχει και πολλή σημασία,έτσι κι αλλιώς σύντομα ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙς ΚΙ ΆΛΛΑ), τη μαμά και τον μπαμπά σου, την πεθερά και τον πεθερό σου, και αν έχεις και κανέναν παππού (και δεν πέθανε απ τις απάνθρωπες συνθήκες 40 ετών 15ωρης εργασίας) φέρτον κι αυτόν.ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ!
Β.Τον εκπληκτικό μισθό 120$/μήνα ;)(ο Κάστρο δίνει 100$ αλλά επειδή σε κόβω έξυπνο σου δίνω κάτιτις παραπάνω.Άλλωστε σε ελεύθερη αγορά (ευτυχώς για σένα) είμαστε.
Γ. θα δουλεύεις μόνο 14 ώρες (στον Κάστρο δουλεύουν 15 ή 16)
Δ.Θα φροντίζω και τη σιλουέττα σου:1 φέτα ψωμάκι/μέρα και κρέας 2 φορές/χρόνο. Υγιεινή διατροφή βρε!Και δε σκοτώνουμε και τα ζωα!
Και βέβαια στις γκόμενες κάνει ωραίο πωπό! ;) (Β.λ. Ρωσίδες κτλ βιζιτούδες)
Ε. και ΑΝ λέμε ΑΝ (που δεν υπάρχει περίπτωση) αρρωστήσεις ΤΖΑΜΠΑ νοσοκομείο!Με όλες τις ανέσεις!έχεις πάει σε νοσοκομείο της πχ Ρουμανίας επί κομμουνισμού? Γιατί εγώ πήγα (τότε που δεν επιτρέπονταν τα τζιν γιατί θύμιζαν Αμερική και ήταν και ανθυγιεινά
15 άρτια βαμμένα (κάθε 20 χρόνια) κρεβάτια/ δωμάτιο
Και ότι άλλο σκεφτείς που να γίνεται στην κομμουνιστική ΧΟΥΝΤΑ της Κούβας του Κάστρο, εγώ εδώ είμαι!
Αλλά μια απορία:
Τα τριανταπεντάωρα με 1.300€/μήνα που προτείνετε ρε ψευτόμαγκες Παπαρήγηδες και Αλαβάνηδες σε ποιο Χουντοκομμουνιστικό κράτος το είδατε?Εκτός βέβαια απ τους προνομιούχους του κόμματος.Ο απλός λαός μήπως απλά παίρνει 1.300
κάθε μέρα από τους προύχοντες?
Και το πιο σημαντικό ρε κουκουεδόμαγκες οι χούντα (δεξιά) κράτησε μερικά χρόνια.
Τους σαδιστές-δολοφόνους που ρουφάνε το αίμα του λαού ποιος θα τους στείλει από κει πουρθανε επιτέλους?
Και μαζί τους και όλες τις μεσαιωνικές σας ιδέες για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια?