Νέα

Εθνικισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
άλλοι γίνοταν ταγματασφαλίτες και δοσίλογοι για να περνάνε καλά...
άλλοι έφτιαχναν φασιστικά κινήματα και έδιναν λόγο στον πατέρα φύρερ

Ε αυτοί στείροι ήταν? Δεν έκαναν παιδιά?

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Να πω και γω την άποψή μου ως δεξιός και όχι ακροδεξιός.
Το σύνθημα Πατρίς-Θρησκεία-Οικογέννεια που είχε ως έμβλημά της η χούντα, με εκφράζει απόλυτα (παρότι μπουρδελιάρης...)
Οι αριστεροί βέβαια διαφωνούν με την τριπλέττα αυτή και επί της ουσίας αλλά και για κομματικούς λόγους.
Το να διαφωνούν για κομματικούς λόγους (αφού το λέει δεξιός, εγώ θα διαφωνήσω και ας είναι σωστό) με τη δικαιολογία ότι "αυτά που λέγανε οι χουντικοί δεν είχαν κανένα νόημα στην πράξη και τα λέγανε μόνο για τις εντυπώσεις", μπορώ να τους δικαιολογήσω.
Το κακό όμως με τους αριστερούς είναι ότι (η ιστορία το έχει αποδείξει) διαφωνούν και επί της ουσίας!
Πάρτε την άκρα αριστερά (αναρχικοί) οι οποίοι έχουν σημαία τους την τριπλέττα (για να έρθει σε αντιπαράθεση):κάτω το κράτος, κάτω η θρησκεία, κάτω η οικογέννεια!
Οι όχι τόσο ακραίοι αριστεροί, αυτοί που σήμερα αντιπροσωπεύονται από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ (μην ξεχνάτε τι πολεμιστής της αριστεράς καυχιόταν ότι ήταν ο ιδρυτής του ΚΚΕ εσ Λ.Κύρκος) με πρόσχημα ότι έχουμε (εμφύλιο) πόλεμο σφάξανε χιλ. έλληνες.
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο 2007 όπου την υπεράσπιση της τριπλέττας Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογέννεια αναλαμβάνει πλέον η ακροδεξιά, και τις ύποπτες αντιεθνικές πάντα θέσεις η αριστερά (με μπροστάρη κατά τη γνώμη μου τον Αλαβάνο και κατά 2ο λόγο το ΚΚΕ, που διαθέτει 2-3 ονόματα με ελληνικές θέσεις)

Και σαν απλός πολίτης λοιπόν αναρωτιέμαι:
Μα αν αγαπάς την πατρίδα σου, τα ιδανικά σου κτλ κτλ κτλ, σου βάζουν την ταμπέλα του ακροδεξιού? Και ποιοί? Αυτοί που κατ εντολή του Στάλιν όρμηξαν στην Ελλάδα σκοτώνοντας τα αδέρφια τους για να γίνει η πατρίδα μας άλλο ένα φέουδο της ΕΣΣΔ?
Πόσο πλανεμένοι μπορεί  να είναι οι απλοί άνθρωποι-έλληνες που ψηφίζουν σήμερα αριστερά κόμματα χωρίς να έχουν ιδέα τι αυτά πρεσβεύουν?
Και από την άλλη, να υπάρχουν άτομα που με το πρόσχημα του πατριώτη να θεωρούν κατώτερους όλους τους άλλους ανθρώπους-φυλές του πλανήτη που ο Θεός έπλασε!
Δε διαφωνώ ότι σαν λαός οι έλληνες κάναμε τον μεγαλύτερο πολιτισμό που είχε ποτέ η ανθρωπότητα και που μπορεί ποτέ να μην τον ξεπεράσει κανείς.
Όμως δεν καταλαβαίνετε ότι βάζοντας ως έμβλημα ναζιστικά σύμβολα (έστω κι αν έχουν ελληνική προέλευση) εξισώνουμε το ελληνικό μεγαλείο με τους "βάρβαρους" (αν μου επιτρέπεται την έκφραση) Γερμανούς, Γάλλους, Αυστριακούς κτλ ακροδεξιούς πατριώτες?
Δεν μπορώ δηλ να φανταστώ γιατί έλληνες αριστεροί πρέπει να ντρέπονται να υποστηρίξουν την Ελλάδα επειδή έτσι προστάζει η γραμμή του κόμματος! και απ την άλλη έλληνες ακροδεξιοί να εκθέτουν τον ελληνικό πολιτισμό με σύμβολα και θέσεις που κάθε άλλο παρά ελληνικά είναι πλέον!

σχετικά με το αν έσφαζαν οι κομμουνιστές άλλους Έλληνες κατά τη περίοδο του εμφυλίου, θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά θυμήσου και πόσοι κομμουνιστές σφάκτηκαν από τη δεξιά πλευρά, και μάλιστα συνεχίστηκαν να σφάζονται και μετά τον εμφύλιο

η αλήθεια είναι κάπου στη μέση

και φυσικά καλύτερα που δεν κέρδισαν οι κομμουνιστές στον εμφύλιο γιατί τώρα θα καθαρίζαμε τουαλέτες σε κανά ευρωπαικό κράτος, όλοι μας

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Eπειδή η όλη συζήτηση έχει ξεκινήσει από το εικονίδιο μου,να πω ότι σαν έλληνας δεν υιοθετώ σαν έμβλημα τη σβάστικα και τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό,αλλά ούτε θα πέσω και στο τρυπάκι να τα δαιμονοποίησω... Αυτό που μου τη δίνει πραγματικά είναι ο παναριστερισμός που έχει διαβρώσει τα πάντα στην Ελλάδα ,γι αυτό και μου αρέσει να αντιδρώ σε κάποια πράγματα και καταστάσεις...Αν περπατήσετε στο κέντρο της Αθήνας θα δείτε γεμάτα τα περίπτερα με περιοδικά γεμάτα θέματα από β' παγκοσμιο πόλεμο,ναζιστική γερμανία και κάθε εβδομάδα όλο και ξεπροβάλλουν καινούρια...Για να γίνεται αυτό,πάει να πει ότι υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που τα αγοράζει,στους οποίους ασκείται μια κρυφή γοητεία από τον Ναζισμό,αλλά ελάχιστοι θα το παραδεχτούν ανοιχτά γιατί έχουμε Δημοκρατία...Ο Ναζισμός όταν επικρατεί δεν δέχεται αλλους ανθρώπους πέρα από τους ναζιστές,ο κουμμουνισμός θέλει μόνο κουμμουνιστές και όταν επικρατεί η κοινοβουλευτική Δημοκρατία οποιαδήποτε άλλη γνώμη πέρα από τη ''Δημοκρατική'' τη πνίγει.Αυτή είναι η αλήθεια...

Οτι ο ναζισμός άφησε πολλά θύματα στην Ελλάδα το ξέρουμε,αλλά και ο κουμμουνισμός ερήμωσε όλη την ελληνική ύπαιθρο...Αλλά και οι Αγγλοι όταν κρέμαγαν δεκάδες αγωνιστές έλληνες κυπρίους τι πολίτευμα είχαν?Ναζίσμό η Κουμμουνισμό?Οχι, Δημοκρατία είχαν!Γιατί δεν δαιμονοποίησε κανένας την Αγγλική Δημοκρατία???

φυσικά και οι άγγλοι έσφαζαν, αλλά δεν είδα κανέναν να βγαίνει και να λέει να γίνουμε άγγλοι και να χαιρετάνε βασιλικά όπως κάνουν οι άγγλοι π.χ.

απλά εσείς σαν ναζιστές ξεχνάτε τα θύματα και την γενική καταστροφή που έφερε ο ναζισμός στην Ελλάδα
απλά τα πράγματα

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μα είμαστε ήδη Άγγλοι...Το πολίτευμα που έχουμε είναι η Κοινοβουλευτική δημοκρατία αγγλικού (βλ. Κρομγουελ)τύπου και όχι ελληνικού τύπου που είχαμε στην Αρχαία Ελλάδα...Το μόνο που διαφέρουμε από τους Αγγλους είναι ότι αντί να πληρώνουμε για τη διακόσμηση Βασιλιά,πλέον πληρώνουμε για ντεκόρ Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μα είμαστε ήδη Άγγλοι...Το πολίτευμα που έχουμε είναι η Κοινοβουλευτική δημοκρατία αγγλικού (βλ. Κρομγουελ)τύπου και όχι ελληνικού τύπου που είχαμε στην Αρχαία Ελλάδα...Το μόνο που διαφέρουμε από τους Αγγλους είναι ότι αντί να πληρώνουμε για τη διακόσμηση Βασιλιά,πλέον πληρώνουμε για ντεκόρ Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

τώρα αυτό θεωρείται σοβαρό επιχείρημα?

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
τώρα αυτό θεωρείται σοβαρό επιχείρημα?
Οτι το πολίτευμα μας είναι εφεύρεση των Άγγλων,πρώτη φορά το ακούς?Η ελληνική κοινωνία είναι κακέκτυπο της Αγγλοσαξωνικής αυτή τη στιγμή...Καπιταλισμός σε όλο του το μεγαλείο,μιλάμε αγγλικά από μικρα παιδιά ,ακούμε τη μουσική τους,στέλνουμε τα παιδιά μας στα αγγλικά πανεπιστήμια,οι επιγραφές μας είναι όλες κ στα αγγλικά,το πολίτευμα μας είναι αγγλικό...Κ αν ταξιδέψει κανείς μας π.χ στην Ισπανία τους κοροιδεύουμε που δεν ξέρουν αγγλικά,τους λέμε και σωβινιστές...
Ε και άλλο να θέλουμε να μοιάσουμε στους άγγλους???

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κι εσυ αντιπαρέρχεσαι ότι γράφω για το σφυροδρέπανο, χωρίς να το σχολιάσεις κάν.
Όσο για τους κουκουλοφόρους, αυτούς να τους αναζητήσετε στις τάξεις του ΕΑΜ. Κάποιους τους βρήκαν και τους καθάρισαν αργότερα.
Αν σε ενοχλεί η παρουσία των απόψεων μας, προσπάθησε να μας απαντήσεις. Ή τουλάχιστον να τις καταλάβεις.

Εσείς οι νεοχαζοί ξεχνάτε μερικές "λεπτομέρειες" πάντα. Το ΕΑΜ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αντιστασιακά κινήματα της Ευρώπης.Εσφαξε φυσικά ,αντίσταση έκανε ,αντίσταση δεν κάνεις με λουκούμια αλλά με σφαίρες. Τι έσφαξε? Τους λακέδες του κατακτητή. Γι αυτό και σήμερα η εθνική αντίσταση του ΕΑΜ συμβολίζει ότι και ο απελευθερωτικός αγώνας του 1821. Κι αυτό δεν αλλάζει.
Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας μια συντονισμένη επίθεση κατά των κομμουνισμών , του κομμουνιστικού κινήματος στην Ελλάδα και του ΚΚΕ μέσα από το νετ τα τελευταία χρόνια το θεώρησα ανησυχητικό.
Με γνωστά από δεκαετίες παραχαραγμένα κείμενα και ανόητες μετεμφυλιακές ιστοριούλες και μπούρου μπούρου θεωρητικά θα μπορούσαν να παρασυρθούν κάποιοι αδαείς από τα ακροδεξιά σταγονίδια.
Ευτυχώς τα εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν ότι το αντίθετο ισχύει. Οσο περισσότερη λάσπη προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν στην Ελληνική αριστερά αυτή τόσο δυναμώνει. Συνεχίστε απρόσκοπτα την προσπάθεια σας λοιπόν. Μέσα σε 3 χρόνια 300.000 νέοι ψηφοφόροι στράφηκαν προς εμας ενυσχύοντας κατά 30% τις δυνάμεις μας. Τι μπορεί να μας φοβήσει? Μόνο οι εσωτερικές μας διαμάχες που πρέπει να μειωθούν.

Για το Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια τώρα. Η απέχθεια της αριστεράς δεν αφορά αυτού καθε αυτού τις έννοιες μα την ελλεινή εκμετάλευση τους. Οταν η Πατρίδα έγινε εμπόρευμα και οικόπεδο προς χρήση από κάθε νταβά που πέρασε από την χώρα αυτή (Γερμανοί ,Αγγλοι ,Αμερικάνοι) είναι αίσχος να μιλούν αυτοί που την ξεπούλησαν. Οταν οι Θρησκεία γίνεται μέσο εκβιασμού ,εκφοβισμού και εκμετάλλευσης τότε είναι αίσχος να το χρησιμοποιούν αυτοί που την εμπορεύονται.Αυτοί που κάνουν την "Αγία Τράπεζα" το πλέον ισχυρό blue chip. Οταν η οικογένεια αντί για αποτέλεσμα αγάπης μεταξύ δυο ανθρώπων και απόφασης κοινής δια βίου πορείας είναι προιόν συναλλαγής και εκπόρνευσης με έναν πελάτη τότε είναι αίσχος να την επικαλούνται αυτοί που έκαναν όλο το γυναικείο φύλλο αντικείμενο ηδονής επί πληρωμή. Την εξόφθαλμη υποκρισία καταγγέλει η αριστερά μιας και η καπηλεία της ξενοκίνητης χούντας των πιο ιερών εννοιών μέσα από αυτό το σύνθημα έφτασε στην απόλυτη κορύφωση της.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσείς οι νεοχαζοί ξεχνάτε μερικές "λεπτομέρειες" πάντα. Το ΕΑΜ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αντιστασιακά κινήματα της Ευρώπης.Εσφαξε φυσικά ,αντίσταση έκανε ,αντίσταση δεν κάνεις με λουκούμια αλλά με σφαίρες. Τι έσφαξε? Τους λακέδες του κατακτητή. Γι αυτό και σήμερα η εθνική αντίσταση του ΕΑΜ συμβολίζει ότι και ο απελευθερωτικός αγώνας του 1821. Κι αυτό δεν αλλάζει.
Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας μια συντονισμένη επίθεση κατά των κομμουνισμών , του κομμουνιστικού κινήματος στην Ελλάδα και του ΚΚΕ μέσα από το νετ τα τελευταία χρόνια το θεώρησα ανησυχητικό.
Με γνωστά από δεκαετίες παραχαραγμένα κείμενα και ανόητες μετεμφυλιακές ιστοριούλες και μπούρου μπούρου θεωρητικά θα μπορούσαν να παρασυρθούν κάποιοι αδαείς από τα ακροδεξιά σταγονίδια.
Ευτυχώς τα εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν ότι το αντίθετο ισχύει. Οσο περισσότερη λάσπη προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν στην Ελληνική αριστερά αυτή τόσο δυναμώνει. Συνεχίστε απρόσκοπτα την προσπάθεια σας λοιπόν. Μέσα σε 3 χρόνια 300.000 νέοι ψηφοφόροι στράφηκαν προς εμας ενυσχύοντας κατά 30% τις δυνάμεις. Τι μπορεί να μας φοβήσει? Μόνο οι εσωτερικές μας διαμάχες που πρέπει να μειωθούν.

Το ΕΑΜ δεν σκότωνε λακέδες του κατακτητή αλλά όσους αντιλήφθηκαν εγκαίρως ότι πίσω από την ωραία συνθηματολογία κρυβόταν μια σταλινική κλίκα, από τις πιο σκληροπηρυνικές της Ευρώπης...
Τα "παραχαραγμένα" κείμενα στα οποία αναφέρεσαι δεν είναι τίποτ' άλλο από τις απαντήσεις στην κομμουνιστική (και όχι αριστερή- άλλο αριστερά άλλο κομμουνισμός, ειδικά στην ελληνική του εκδοχή) μυθολογία που βασιζόμενη στην αρχή της προπαγάνδας "το επαναλαμβανόμενο ψέμα καθίσταται κάποια στιγμή αλήθεια" που πρώτοι εφήρμοσαν οι άσπονδοι φίλοι σας οι εθνικοσοσιαλιστές...
Το ότι με 8% το ΚΚΕ ετοιμάζεται να αλώσει τη... Βαστίλλη είναι ενδεικτικό της βαθύτατα αντιδημοκρατικής νοοτροπίας που το διακατέχει, της παντελούς περιφρόνησης της νομιμότητας, της άλλης άποψης και των ατομικών δικαιωμάτων...
Προσοχή μόνο διότι αρκετοί από τους ψηφοφόρους που σας ψήφισαν λόγω συγκυριών ενδέχεται να αντιληφθούν το πραγματικό σας πρόσωπο...

Δεν περίμενα βέβαια τίποτα καλύτερο από ένα κόμμα που έχει ως πρότυπο την Κούβα και την Β. Κορέα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εχει πολύ πλάκα να μαλώνετε επικαλούμενοι κείμενα τα οποία έχουν περισσότερο λογοτεχνική αξία παρά ιστορική.

"Πατριώτης είναι αυτός που βάζει πάνω από όλα τη χώρα του. Εθνικιστής είναι αυτός που βάζει πάνω από όλα το μίσος του για τις άλλες χώρες" - Charles de Gaulle

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Είναι πραγματικά λυπηρό να υπάρχουν άνθρωποι με τόσο χαμηλή αντίληψη που να παρακολουθούν, πιστεύουν, υιοθετούν τις απόψεις ανθρώπων που αντί να είναι στη φυλακή βγαίνουν στη τβ και διατυμπανίζουν εμετικές απόψεις ρατσισμού και μισαλλοδοξίας. Ο "παναριστερισμός" είναι όρος του Πλεύρη, ένα απλό σερτς στο γιουτιουμπ θα το επιβεβαίωσει. Αυτο που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι πως έχει ταιριάξει η σούπα Ελλάδα-ναζί. Ο πατέρας σας ο Πλεύρης κύριοι είναι ΝΕΟΝΑΖΙ και ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΣ και ουδεμία σχέση έχει με "πατριώτη". Το μότο που παρέθεσε ο Ενφόρσερ είναι χαρακτηριστικό. Ο τύπος ανήκε σε ιταλικές φασιστικές παρακρατικές ομάδες και είχε το ρόλο του ρουφιάνου, έχει γράψει άρθρα και βιβλία που εκθειάζει το Χίτλερ και τους στρατηγούς τους. Και ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος θεωρείται ο πατερας του πατριωτισμού στην Ελλάδα; Και ο γιος του είναι στο ελληνικό κοινοβούλιο. Μα είστε τελείως ζώα επιτέλους; Σκατά έχετε μέσα στα κεφάλια σας; Ποιό είναι το πραγματικό σας πρόβλημα; Μαυροκέφαλοι βαλκάνιοι είστε που αν δουλέυατε μετανάστες στη Σουηδία θα σας πλακώναν στο ξύλο οι εκεί "συνιδεολόγοι" σας. Αλήθεια μήπως για αυτό ξυρίζουν το κεφάλι τους τα χρυσά αβγα; Για όνομα δηλαδή...

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το ότι αισθάνονται κάποιοι Βαλκάνιοι,δικό τους θέμα...Δεν είμαστε ούτε σλάβοι,ουτε σκανδιναβοί...Είμαστε ελληνες μεσογειακοί και για αυτό η πλειοψηφία στη κεντρική και στη νότια ελλάδα είμαστε λευκοί μελαχρινοί,ενώ όσο ανεβαίνουμε προς βορρά ανοίγουν κάπως τα χρωματικά χαρακτηριστικά...Κατοικούμε στην Ελλάδα από τα προιστορικά χρόνια,δεν ήρθαμε από τον Βορρά στη περιοχή όπως έκαναν οι γείτονες μας Σλάβοι-Αλβανοί πριν 1500 χρόνια περίπου...

Ο Πλεύρης σε αντίθεση με τους περισσότερους διανοούμενους της αριστεράς,αλλά και της δεξιάς, δεν κραυγάζει,αλλά μιλάει με επιχειρήματα και πάντα με βάση τα ιστορικά δεδομένα...Αυτό είναι που τους πονάει όλους και δεν δέχεται πλέον κανείς να ανοίξει διάλογο μαζί του...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ναι, ναι τρέμουν τα ιστορικα επιχειρήματα του Πλεύρη όλοι κι όσοι τον αντιπαθούν είναι ή χασικλήδες ή εβραίοι. Δε μου απαντάς σε κανένα ερώτημα. Πως συνδυάζεται ο πατριωτισμός με τις νεοφασιστικές ιταλικές ομάδες, τη σβάστιγγα, που κολλάει ο "ελληνικός πατριωτισμός" με τις αντιλήψεις εναντίον των μαύρων, και πως παντρεύεται ο θαυμασμός για τον χίτλερ με τα "ελληνικα συμφέροντα" που υπηρετείτε. Και έχω και 3 ακόμα ερωτήσεις. Όταν ήμουν στο Παρίσι εράσμους, μια παρέα ξυρισμένων ξανθών "αρείων" με αρβήλες που σίγουρα ο Πλεύρης θα θεωρούσε υγιή γαλλική νεολαία με είδε μελαχρινό (τιμή μου και καμάρι μου τόσο η μεσόγειος όσο και βαλκανική μου ταυτότητα όσο και η μικρασιατικές ρίζες μου) με έβαλε σε μια γωνία και μου έχωσε ένα κατσαβίδι στη μάπα κοριδεύοντας με.

1. Αν πέρναγες εσύ ρε Ντουγουζάου που χεις και τη σβάστιγγα "για λόγους αντίδρασης" με ποιού αληθεια το μέρος θα σουν; (πίνω καφέ στα εξάρχεια και ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ υπόψιν)

2. Αν ήσουν εσύ στη θέση μου τότε θα είχες τη σβάστιγγα να κόβει κεφάλια άβαταρ;

3. Πόσο χρονών είσαι και τι δουλειά κάνεις;

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το που πίνει καφέ ο καθένας και το τι ψηφίζει ουδόλως με απασχολεί... Πάντως σ αυτές τις εκλογές ψήφισα οικολόγους πράσινους και όχι Καρατζαφέρη,αν αυτό σου λέει τίποτα...Πάντα ψηφίζω με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και ποτέ δεν ψηφίζω προδότες-ανθέλληνες...Η βιογραφία μου δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο...Τα επιχειρήματα είναι αυτά που βγάζουμε προς τα έξω...

Το αν στη πέσανε γάλλοι skinades,δεν θα απολογηθώ εγώ για τις συμμορίες...Ελπίζω να μη φόραγες μπλούζα με τον Τσε ή το αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ και στην έπεσαν γι αυτό το λόγο  :dancing: (αυτό ήταν χιούμορ!!!)
Αν στην έπεφταν μαύροι η αλγερινοί και σε λήστευαν θα γινόσουν ρατσιστής τότε?Οχι βέβαια...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αν στην έπεφταν λυσσασμένες ρωσίδες έτοιμες για όλα, θα γινόσουν διεθνιστής?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σου είπα ό,τι έγινε τότε έγινε επειδή έχω μαύρα μαλλιά. Αυτό μου φωνάζανε. Δεν είμαι 16χρονο να φοράω μπλούζα με τον Τσε που τόσο άχτι τον έχεις. Δε μου απαντάς σε τίποτα ούτε έχεις καμία τέτοια πρόθεση από ό,τι φαίνεται. Κατά τα άλλα θέλετε και διάλογο. Περαστικά σου.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αν στην έπεφταν λυσσασμένες ρωσίδες έτοιμες για όλα, θα γινόσουν διεθνιστής?
Ρε φίλε είπα εγώ ότι ψηφίζω σύριζα επειδή πριν 7 χρόνια που την είχαν πέσει ξυρισμένοι; Ο άλλος με ρωταέι αν μου την πεφταν μαροκινοί αν θα γινόμουν ρατσιστής...Μια σειρά από ερωτήσεις κανω, διότι πραγματικά έχω απορίες αλλά δεν νομίζω να τις λύσω εδώ.

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Oι μισοί γάλλοι,αν όχι οι μισοί ένα μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον, είναι μελαχρινοί..Και ειδικά στη Νότια Γαλλία...Οι τύποι που στην έπεσαν πρέπει να ήταν απλά μαλάκες......Αυτός ο γάλλος που είναι παρουσιαστής στο mad,για όποιον τον έχει δει εχει κλασσική γαλλόφατσα και είναι μελαχρινός ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom