Να πω και γω την άποψή μου ως δεξιός και όχι ακροδεξιός.
Το σύνθημα Πατρίς-Θρησκεία-Οικογέννεια που είχε ως έμβλημά της η χούντα, με εκφράζει απόλυτα (παρότι μπουρδελιάρης...)
Οι αριστεροί βέβαια διαφωνούν με την τριπλέττα αυτή και επί της ουσίας αλλά και για κομματικούς λόγους.
Το να διαφωνούν για κομματικούς λόγους (αφού το λέει δεξιός, εγώ θα διαφωνήσω και ας είναι σωστό) με τη δικαιολογία ότι "αυτά που λέγανε οι χουντικοί δεν είχαν κανένα νόημα στην πράξη και τα λέγανε μόνο για τις εντυπώσεις", μπορώ να τους δικαιολογήσω.
Το κακό όμως με τους αριστερούς είναι ότι (η ιστορία το έχει αποδείξει) διαφωνούν και επί της ουσίας!
Πάρτε την άκρα αριστερά (αναρχικοί) οι οποίοι έχουν σημαία τους την τριπλέττα (για να έρθει σε αντιπαράθεση):κάτω το κράτος, κάτω η θρησκεία, κάτω η οικογέννεια!
Οι όχι τόσο ακραίοι αριστεροί, αυτοί που σήμερα αντιπροσωπεύονται από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ (μην ξεχνάτε τι πολεμιστής της αριστεράς καυχιόταν ότι ήταν ο ιδρυτής του ΚΚΕ εσ Λ.Κύρκος) με πρόσχημα ότι έχουμε (εμφύλιο) πόλεμο σφάξανε χιλ. έλληνες.
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο 2007 όπου την υπεράσπιση της τριπλέττας Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογέννεια αναλαμβάνει πλέον η ακροδεξιά, και τις ύποπτες αντιεθνικές πάντα θέσεις η αριστερά (με μπροστάρη κατά τη γνώμη μου τον Αλαβάνο και κατά 2ο λόγο το ΚΚΕ, που διαθέτει 2-3 ονόματα με ελληνικές θέσεις)
Και σαν απλός πολίτης λοιπόν αναρωτιέμαι:
Μα αν αγαπάς την πατρίδα σου, τα ιδανικά σου κτλ κτλ κτλ, σου βάζουν την ταμπέλα του ακροδεξιού? Και ποιοί? Αυτοί που κατ εντολή του Στάλιν όρμηξαν στην Ελλάδα σκοτώνοντας τα αδέρφια τους για να γίνει η πατρίδα μας άλλο ένα φέουδο της ΕΣΣΔ?
Πόσο πλανεμένοι μπορεί να είναι οι απλοί άνθρωποι-έλληνες που ψηφίζουν σήμερα αριστερά κόμματα χωρίς να έχουν ιδέα τι αυτά πρεσβεύουν?
Και από την άλλη, να υπάρχουν άτομα που με το πρόσχημα του πατριώτη να θεωρούν κατώτερους όλους τους άλλους ανθρώπους-φυλές του πλανήτη που ο Θεός έπλασε!
Δε διαφωνώ ότι σαν λαός οι έλληνες κάναμε τον μεγαλύτερο πολιτισμό που είχε ποτέ η ανθρωπότητα και που μπορεί ποτέ να μην τον ξεπεράσει κανείς.
Όμως δεν καταλαβαίνετε ότι βάζοντας ως έμβλημα ναζιστικά σύμβολα (έστω κι αν έχουν ελληνική προέλευση) εξισώνουμε το ελληνικό μεγαλείο με τους "βάρβαρους" (αν μου επιτρέπεται την έκφραση) Γερμανούς, Γάλλους, Αυστριακούς κτλ ακροδεξιούς πατριώτες?
Δεν μπορώ δηλ να φανταστώ γιατί έλληνες αριστεροί πρέπει να ντρέπονται να υποστηρίξουν την Ελλάδα επειδή έτσι προστάζει η γραμμή του κόμματος! και απ την άλλη έλληνες ακροδεξιοί να εκθέτουν τον ελληνικό πολιτισμό με σύμβολα και θέσεις που κάθε άλλο παρά ελληνικά είναι πλέον!