Νέα

Εθνικισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το σωστο ειναι ουτε η ακρα αριστερα ουτε η ακρα δεξια να ενισχυονται γιατι και τα 2 ειναι επικινδυνα..... :idiot: :uglystupid:

Επισκέπτης
το σωστο ειναι ουτε η ακρα αριστερα ουτε η ακρα δεξια να ενισχυονται γιατι και τα 2 ειναι επικινδυνα..... :idiot: :uglystupid:
φίλε μου στην Ελλάδα δεν υπάρχει άκρα αριστερά, το άκρα αριστερά είναι δημιούργημα αυτών που ξεζουμίζουν τον Έλληνα εργάτη για να προστατέψουν την τσέπη τους εις βάρος μιας ποιο δίκαιης κατανομής του πλούτου.

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πώς δεν υπάρχει άκρα αριστερά??? Το ΚΚΕ τι είναι τότε και γιατί διαφέρει από το ΣΥΡΙΖΑ ????
Άλλωστε, κατά δήλωσιν Πάγκαλου, υπάρχει η αριστερά (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ),υπάρχει και το ΚΚΕ.

Εκτός και αν το ΚΚΕ άλλαξε το ιδεολογικό του μανιφέστο και δεν πιστεύει πια στην δικτατορία του προλεταριάτου.....

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αδωνης Γεωργιαδης-Μακης Βοριδης-Αθανασιος Πλευρης (γιος Κωνσταντινου) εκλέγονται πανηγυρικα βουλευτές!!!
Αντε μπράβο,να ακούγεται και μια εθνική φωνή στο κοινοβούλιο,έστω και από το κόμμα του παλιάτσου Καρατζαφέρη...Βαρέθηκα να ανοίγω το κανάλι της βουλής, μόνο για να βλέπω ντοκιμαντερ για τον β' παγκοσμιο πόλεμο...Αντε να ξυπνήσουμε λίγο...
Λαός-Στρατός-Εθνικισμός

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αδωνης Γεωργιαδης-Μακης Βοριδης-Αθανασιος Πλευρης (γιος Κωνσταντινου) εκλέγονται πανηγυρικα βουλευτές!!!
Αντε μπράβο,να ακούγεται και μια εθνική φωνή στο κοινοβούλιο,έστω και από το κόμμα του παλιάτσου Καρατζαφέρη...Βαρέθηκα να ανοίγω το κανάλι της βουλής, μόνο για να βλέπω ντοκιμαντερ για τον β' παγκοσμιο πόλεμο...Αντε να ξυπνήσουμε λίγο...
Λαός-Στρατός-Εθνικισμός

Τώρα με την βουλευτική ασυλία μπορούν να κάνουν "παπάδες"
Για να δούμε

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Λαός-Στρατός-Εθνικισμός
Ε μην τα βλέπεις και εσύ. Είναι σαν να είσαι βάζελος και να βλεπεις το 3-0 της Ριζούπολης.  :boobies: :boobies:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Λαός-Στρατός-Εθνικισμός

Ως ψηφοφορος της Ταραναδιδου Ιφιγενειας θα ζητησω μια τεραστια συγνωμη που βοηθησα να μπουν στη βουλη οι παραπάνω. Προβλεπω να διαλυεται το ΛΑΟΣ αφου ο Καρατζαφερης αποκλειεται να μπορεσει να τους ελεχξει αυτους. Τουλαχιστον να ξυπνησει ενα κομματι της αριστερας και να ζησει στο σημερα και οχι στο 47 και στο 67.

Κατι πηγε να γινει με μισο εκατομμυριο ανθρωπους που ψηφιζαν μεγαλό κομμα και τωρα του γυρισαν την πλατη αλλα δυστυχως εγινε ΜΟΝΗ της κυβερνηση η ΝΔ. Ακομα και σημερα παντως καλο θα ηταν να συνεργαστει με το ΠΑΣΟΚ ωστε να βγαλουν προεδρο σε 3 χρονια, Ασε που και πολιτικα μπορει να δημιουργησουν ενα κεντρωωο μπλοκ απεναντι στο ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ 

το διδαγμα ειναι οτι οι Ελληνες ειναι τρομερα συντηριτικοι (Πατρις θρησκεια Οικογενεια και ή Δεξια ή Αριστερα αλλα με αξιες του 1960) και οτι κομμα που δεν διοριζει ΧΑΝΕΙ δυναμη!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λαός-Στρατός-Εθνικισμός

Συμφωνώ ότι θα τραβήξει το ζύγι λίγο υπέρ κάποιων εθνικών συμφερόντων. Τουλάχιστον θα έχει ενδιαφέρον

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ως ψηφοφορος της Ταραναδιδου Ιφιγενειας θα ζητησω μια τεραστια συγνωμη που βοηθησα να μπουν στη βουλη οι παραπάνω. Προβλεπω να διαλυεται το ΛΑΟΣ αφου ο Καρατζαφερης αποκλειεται να μπορεσει να τους ελεχξει αυτους. Τουλαχιστον να ξυπνησει ενα κομματι της αριστερας και να ζησει στο σημερα και οχι στο 47 και στο 67.

Κατι πηγε να γινει με μισο εκατομμυριο ανθρωπους που ψηφιζαν μεγαλό κομμα και τωρα του γυρισαν την πλατη αλλα δυστυχως εγινε ΜΟΝΗ της κυβερνηση η ΝΔ. Ακομα και σημερα παντως καλο θα ηταν να συνεργαστει με το ΠΑΣΟΚ ωστε να βγαλουν προεδρο σε 3 χρονια, Ασε που και πολιτικα μπορει να δημιουργησουν ενα κεντρωωο μπλοκ απεναντι στο ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ 

το διδαγμα ειναι οτι οι Ελληνες ειναι τρομερα συντηριτικοι (Πατρις θρησκεια Οικογενεια και ή Δεξια ή Αριστερα αλλα με αξιες του 1960) και οτι κομμα που δεν διοριζει ΧΑΝΕΙ δυναμη!!!

Ο Καρατζαφέρης πέραν της γραφικότητας, είναι μεγάλος γάτος. Θα τα κουμαντάρει μια χαρά μάλλον. Είναι και παιδί του Μητσοτάκη, μην το ξεχνάμε

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μα γιατί να απορεί κάποιος?
Προφανώς οι "Τούρκοι" αυτοί άνοιξαν την τηλεόρασή τους οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, δεν έχει σημασία, και είδαν την πλειονότητα των κατοίκων της μάγκνε γκρέτσια υπό την ηγεσία της ιέρειας Βίσση να κουνάει τον κώλο και την κοιλιά της υπό τον ήχο ασμάτων που τόσο τους θύμιζαν την "πατρίδα".
Ε σου λέει Τουρκία και εδώ...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πάλι έχω την απορία αν ο Άδωνης (όνομα αλλά όχι πράγμα) ή ο Υιος (και ιος) Πλεύρης λένε και στο κοινοβούλιο τις παπαριές που πιστεύουν. Θα βγει πχ ο Πλεύρης να πει μέσα στη Βουλή ότι ο μπαμπακας μου ο Άρειος έγραψε ένα βιβλίο που κατηγορεί τους ναζί που δε σκοτώσαν όλους τυς εβραίους; ή ότι ο Κόφι Ανάν είναι απόγονος ανθρωποφάγων; :2funny: :2funny: Μπήκε στη βουλή ο γιος του μοναδικού Έλληνα που περνάει απο δίκη για ρατσισμό. Εχω βέβαια μια έντονη υποψία ότι το ψώνιο της εξουσίας σε συνδυασμό με τον βουλευτικό μισθό είναι υπέραρκετά ώστε να ξεχάσουν οι άνωθι βαρεμένοι τα πιστεύω τους και να δεχτούν τελικά ότι οι αφρικανοί ανήκουν στην ανθρώπινη φυλή.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
To σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε αξέχαστες στιγμές

Ελπίζω δηλαδή - όχι κυριλίκια και αηδίες. Θέλω να πλακωθούνε ρε παιδί μου.

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τα κιριλίκια τέλος...Αν μοιάζει έστω και 50% ο γιος στον πατέρα Πλεύρη τέτοιους απολαυστικούς διαλόγους θα ακούμε καθημερινά

[youtube=425,350]-qM224Hlw0w[/youtube]

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τα κιριλίκια τέλος...Αν μοιάζει έστω και 50% ο γιος στον πατέρα Πλεύρη τέτοιους απολαυστικούς διαλόγους θα ακούμε καθημερινά

[youtube=425,350]-qM224Hlw0w[/youtube]
Ρε Ντουγκουζάου να σε ρωτήσω κάτι που πάντα το χα απορία; Αφού δηλώνεις εθνικσιτής και Υπερέλληνας γιατί έχεις το ναζιστικό σύμβολο; Θα χες μεγάλη τύχη πιστεύεις τότε; Δεν εχω διάθεση για τσακωμούς ή για διάλογο. Μόνο αυτό αν θες πες μου

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο Λαος ξυπνησε.....
ΚΚΕ 8,2% 22 Εδρες....      582.636 ψηφους
ΣΥΡΙΖΑ 5,04% 14 Εδρες .....360.324 ψηφους

για να μην αναφερω την  Ενωτική Αντικαπιταλιστική Αριστερά  10.581 ψηφους και  0,15 %
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μ-Λ)  17.514 ψηφους και   0,25 %
(Μ-Λ) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας   8.085 ψηφους και   0,11 %
Μέτωπο Ριζοσπαστικής Αριστεράς     11.833 ψηφους και   0,17 %

Φασιστες δεν σας ψαχνουμε.....
ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ>>>>

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
φίλε μου στην Ελλάδα δεν υπάρχει άκρα αριστερά, το άκρα αριστερά είναι δημιούργημα αυτών που ξεζουμίζουν τον Έλληνα εργάτη για να προστατέψουν την τσέπη τους εις βάρος μιας ποιο δίκαιης κατανομής του πλούτου.

Οι αναρχικοι ειναι ακρα αριστερα. Οπως ακρα δεξια ειναι οι χουντικοι.
Στην Ελλαδα εχουμε πολλους και απο τις 2 κατηγοριες

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Επίσης, διαθέτουμε και την πολίτικαλι κορεκτ κατηγορία που τα ισοπεδώνει όλα και θεωρεί αριστερούς και ναζί το ίδιο

NKT

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι, τι εθνικισμός και αναρχισμός και ξεπερασμένα πράγματα...
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ήρθε για να δώσει Δυναμικά το παρών ενάντια σε Γραικύλους και Φαύλους!

Για περισσότερες πληροφορίες

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ρε Ντουγκουζάου να σε ρωτήσω κάτι που πάντα το χα απορία; Αφού δηλώνεις εθνικσιτής και Υπερέλληνας γιατί έχεις το ναζιστικό σύμβολο; Θα χες μεγάλη τύχη πιστεύεις τότε; Δεν εχω διάθεση για τσακωμούς ή για διάλογο. Μόνο αυτό αν θες πες μου
Eγώ φίλε απλά δηλώνω έλληνας εθνικιστής,που σημαίνει ότι γουστάρω πολύ το έθνος στο οποίο ανήκω και τυχαίνει να είναι το ελληνικό,τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο...Το υπερέλληνας δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει.Όλοι οι Ελληνες είμαστε ισότιμοι,ανεξάρτητα σε τι ιδεολογία πιστεύουμε (εξαιρούνται αυτοί που προδίδουν την πατρίδα στους ξένους).
Αφού επιμένεις να μάθεις,το εικονίδιο που έχω δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση ιδεολογία,απλά μια μορφή αντίδρασης στη ''μόδα'' του παναριστερισμού που έχει σαρώσει κυρίως τα ελληνικά ΜΜΕ και όχι μόνο ...

NKT

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Eγώ φίλε απλά δηλώνω έλληνας εθνικιστής,που σημαίνει ότι γουστάρω πολύ το έθνος στο οποίο ανήκω και τυχαίνει να είναι το ελληνικό,τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο...Το υπερέλληνας δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει.Όλοι οι Ελληνες είμαστε ισότιμοι,ανεξάρτητα σε τι ιδεολογία πιστεύουμε (εξαιρούνται αυτοί που προδίδουν την πατρίδα στους ξένους).
Αφού επιμένεις να μάθεις,το εικονίδιο που έχω δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση ιδεολογία,απλά μια μορφή αντίδρασης στη ''μόδα'' του παναριστερισμού που έχει σαρώσει κυρίως τα ελληνικά ΜΜΕ και όχι μόνο ...
Φίλτατε DUGUJAU περιμένω έναν σχολιασμό των θέσεων που παραθέτω! Πιστεύω ότι θα σε εκφράσουν απόλυτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom