Virginios_Richter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.336
- Πόντοι
- 5.191
Όπως λεει και το σοφό ρητό : Τη Μαλακια Πολλοί Ηγαπησαν , το Μαλακα κανεις !
ψυχολογικο είναι τυπε,φοβασαι όταν πας μπουρδελο μη σου πεσει αγχωνεσαι πολύ και μπαινεις σε φαυλο κυκλο.θελει αυτοπεποιθησηγεια σας μαγκες εχω να παω πολλα χρονια σε μπουρδελο λογο προβληματων υγειας..τωρα καλα ειμαι το προβλημα μου ειναι οοτι εχω λιγες καυλες και καθε 3 μερες αυνανιζομαι με τσοντες δε ξερω αμα πρεπει να αποχτησω εντονη καυλα για να παω σε μπουρδελο
ειχα καταθλιψη χρονια 7 και δεν εκαναν τιποτα τωρα ειμαι καλα και ξυπνανε οι ορμες γνεται με λιγες καυλες να παω? τις 2 τελευταιες φορες που ειχα παει μου επεσε και φοβαμαι τωρα
καλησπερα σε ολους! η γνωμη μου ειναι οτι αμα εισαι ερωτευμενεος ειναι πολυ ποιο ομορφα απο το σεξ χωρις συναισθημα
υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος εγω οταν ειμουν 17 ειχα ερωτευτει μια 27 ετον πολυ γκομεναρα και την εβλεπα στο μαγαζι που δουλευε πολλες ωρες ετσι πιστευα οτι ειχα σχεση ενω δεν ειχα κανει σεξ αφου ημουν παρθενος και χαζος τοτε.καποια στιγμη αυτη εξαφανιστηκε και δε τη ξαναειδα και για καιρο δε μου σηκωνοταν μεχρι που βολευτηκα σε οικους ανοχης.απλα γιαυτο φοβαμαι να κανω ερωτικο δεσμο με γυναικα μη παθω τα ιδια.αλο ο ερωτας και αλο να κανεις το κεφι σου εσυ και η γυναικα το δικο της μεχρι συντομα να πας σε αλη ελευθερη σχεση που αυτο θα κυνηγω εγω...
Γιατι δεν ψαχνεις να βρεις γκομενα που θα αισθανθεις και λιγο πιο ανετα με τον καιρο (σεξουαλικα κυριως) αντι να σκορπας τα φραγκα σου σε πουτανες που βιαζονται να ξεμπερδευουν μαζι σου?
να σε καλα συναγωνιστη!!!φίλε τι γκόμενες πλάκα σου κάνουνε.
θα πα να βρείς σε μπουρδέλο καμμιά γκράνυ καλή, και θα της πεις να σου βαράει μαλακία και μόνο.
άμα ξεθαρέψεις σου παίρνει και πίπα και που ξέρεις μπορεί και να τον χώσεις και λίγο
άντε και καλό βόλι
πήγαινε σε έναν ανδρολόγο να σου γράψει ενέσεις ή βιάγκρα και γάμα όσο πιο πολύ μπορείς
πουτάνες γκόμενες τα πάντα
τρυπάς τοίχο.ανδρολογο ή ουρολογο βαρδα; Τι γνωριζεις για τις ενεσεις;
σε ευχαριστω φιλε μου! η τσοντα ειναι εθισμος λες ας αυννανιστω μια φορα και μετα σου ερχετε συναιχαια να το ξανακανεις ασταΑγαπητέ φίλε,
Αρκετά απο αυτά που έγραψαν τα παιδιά ισχύουν. Είναι το θέμα καθαρά ψυχολογικό και έχει τύχει σε όλους πιστεύων να πάνε σε μπου...λο και να τους πέσει. Μην απογοητεύεσε. Σταμάτα βέβαια τον αυνανισμό, κυρίως τον συστηματικό. Ότι άλωστε γίενετε συστηματικά χάνει την ομορφιά του. Επίσης προσπάθησε να παίρνεις ερίσματα απο την καθημερινότητα και όχι απο τσόντες.
Η αναζήτηση γκόμενας θα σε βοηθήσει. Τέλος κοίτα στα ratings των συναδέρφων και βρές μια τάνα που να μην βιάζετε. Κυρίως θα σου σύστηνα studio και να πάρεις πρόγραμμα με τζακούσι και χρονική άνεση. Βέβαια να σου αρέσει η γυναίκα που θα δουλεύει και όλα θα πάνε καλά.
Θα το δείς. και πάνω απο όλα το μυαλό σου να μην σκέφτετε αν σου είναι σημκωμένη ή όχι αλλά να συγκεντρωθείς στο σώμα της κοπέλας.
τρυπάς τοίχο.