Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
rigor τι γνώμη έχεις για τις ασιάτικες τσόντες και πορνο-καρτούν ?  :)
δεν έχω εντρυφήσει και πολύ σ'αυτό το είδος...
αλλά οτιδήποτε μας ευφορίζει είναι αποδεκτό  ;)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ημουν εθισμενος στο σεξ με πορνες για 2 χρονια απο 22-24  επαιρνα συνεχεια

πιστευω μου εκανε ζημια πλεον δεν με ερεθιζουν οι κανονικες γυναικες

onegeargo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
...είναι θέμα coolidge effect , το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του sex addiction
κατά μια έννοια αποφεύγοντας την οικειότητα μέσω των πολυπρόσωπων επαφών(οι οποίες γίνονται παντελώς απρόσωπες)
είναι ένας τρόπος να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση...

δεν ξέρω τον ακριβή λόγο (αν και με έχει απασχολήσει πάρα πολύ αυτό το θέμα) , αλλά ο σεξουαλικός εθισμός απειλείται απο την οικειότητα...

ποιός ξέρει ίσως κάποιος να μπορεί να εξηγήσει αυτό το παράξενο σύμπτωμα  :dunno:
ειναι ωραιο πραγμα η οικειοτητα με πολλες πουτανες συχρονως.τι; μονο οι ρουμανες θα το κανουν ,που τους εχουν 5 ,5 και μας δουλευουν.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...για κάποιον παράξενο , ύποπτο και ανεξήγητο λόγο , η οικειότητα ο συναισθηματισμός και η εγγύτητα με μια γυναίκα
όχι μόνο αποτελεί φόβητρο για έναν sex addict , αλλά του προκαλεί και στυτική δυσλειτουργία  :dunno:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
...για κάποιον παράξενο , ύποπτο και ανεξήγητο λόγο , η οικειότητα ο συναισθηματισμός και η εγγύτητα με μια γυναίκα
όχι μόνο αποτελεί φόβητρο για έναν sex addict , αλλά του προκαλεί και στυτική δυσλειτουργία  :dunno:
Τα ιδια εδω !

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
ημουν εθισμενος στο σεξ με πορνες για 2 χρονια απο 22-24  επαιρνα συνεχεια

πιστευω μου εκανε ζημια πλεον δεν με ερεθιζουν οι κανονικες γυναικες

πάλι καλά που μέχρι τα 24 σου συνέβη...για ρώτα και μάς που σε λίγο θα βγούμε στη σύνταξη και αντί για το ΙΚΑ θα πάμε να καταθέσουμε τα χαρτιά μας σε κάνα πουτανοίδρυμα!!!!!

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Και συ ? !

φίλε η οικειότητα μ'έχει αγχώσει τόσο που δεν μπορώ να λειτουργήσω ούτε με ιερόδουλες ...

τι διάλο γίνεται ρε πούστη μου  :grin: :hmm: :dunno:

Ο έγκέφαλος των ανθρώπων όταν πρωτοερωτεύονται είναι γεμάτος ντοπαμίνη όταν δημιουργείται οικειότητα η ντοπαμίνη μειώνεται σταδιακά ενώ όταν αναζητάμε το καινούργιο η σκέψη του και μόνο και η φαντασίωση αυξάνουν πάλι την ντοπαμίνη. Η ντοπαμίνη αυξάνεται συνεχώς κατακόρυφα μέχρι να φτάσουμε στον οργασμό. Αμέσως μετά τον οργασμό τα επίπεδά της καταρρέουν και πάλι.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ο έγκέφαλος των ανθρώπων όταν πρωτοερωτεύονται είναι γεμάτος ντοπαμίνη όταν δημιουργείται οικειότητα η ντοπαμίνη μειώνεται σταδιακά ενώ όταν αναζητάμε το καινούργιο η σκέψη του και μόνο και η φαντασίωση αυξάνουν πάλι την ντοπαμίνη. Η ντοπαμίνη αυξάνεται συνεχώς κατακόρυφα μέχρι να φτάσουμε στον οργασμό. Αμέσως μετά τον οργασμό τα επίπεδά της καταρρέουν και πάλι.

Μαλλον μπερδευεις ορμονες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom