VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Εκανα το τεστ και στην κλιμακα με εβαλε στο 4 (ενω λεει οτι οι περισσοτεροι εθισμενοι πιανουν απο 6 και πανω)...να το θεωρησω καλο αυτο; :o
νυμφομανής ή μη νυμφομανής , who cares ?Και σε αυτο ακομη μας ριχνουν οι γυναικες φιλε ringo,οποιος δεν εχει τυχει γυναικα νυμφομανη,δεν εχει δει τιποτα στην ζωη του.
βιοπολιτικός έλεγχος της σεξουαλικότητας των εξημερωμένων κατοικιδίων της κοινωνίας τους
και πόσο εύγλωττα και συμπυκνωμένα αναδεικνύεται απο μια εμπορική διαφήμιση :
η "μονογαμία" είναι society-friendly αφενός, και οικονομικά εκμεταλλεύσιμη αφετέρου
το δέλεαρ του τακτικού sex με την ίδια γυναίκα , υπερκαλύπτει κατα πολύ
τις ανάγκες των "σβησμένων" και "ξεψυχισμένων" ενστίκτων των ατόμων της κοινωνίας
ώστε αμέριμνοι και απρόσκοπτοι να μπορούν να "καταναλώνουν" και να γεννάνε νέους
καταναλωτές...
τι θα γινόταν όμως αν τα άτομα ήταν σεξουαλικά ασύδοτα , πολυγαμικά , και πορνικά
το όλο χαζοχαρούμενο luna-park της κοινωνίας θα είχε γίνει μπουρδέλο εν ριπη οφθαλμού !
και για να μη γίνει αυτό , ας μην είμαστε εθισμένοι απρόσωπα και αδέσμευτα στην απόλαυση
αλλά ας είμαστε εθισμένοι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο , όπως μας λέει και η shakira :
we love society
προφανώς και όχι , ειρωνικά το είπα βρε πακιστανέ έρωταοπα να τα μας ..
είμαστε εθισμένοι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο Χάρη ?
σαν πολύ το γυροφαίρνεις τελευταία...
προφανώς και όχι , ειρωνικά το είπα βρε πακιστανέ έρωτα
σου έχω και φρέσκια κριτικούλα ;) (ελπίζω να ανέβει σύντομα)
...ψιλο-μαλακιούλα είναι, αλλά δε γαμιέταιείπα και γω τόσο πολύ τον επιρεάσε το κλίμα των εορτών....
υγ
αναμένω με αγωνία την κριτικούλα.
προφανώς και όχι , ειρωνικά το είπα βρε πακιστανέ έρωτα
σου έχω και φρέσκια κριτικούλα ;) (ελπίζω να ανέβει σύντομα)
rigo
ρίξε τη διαφήμιση στον dr ΑΠΌΛΥΤΟ. Στο τέλος τον βλέπω να με το γκράννυ.
Βασικά η διαφήμιση γαμάει άσχημα από κάθε άποψη
οφείλω να απευθύνω και σε σένα μια ανοιχτή χωρικά & χρονικά, πρόταση , για μια ρομαντική ουζολαγνεία
ωωω μερσώ ! Το ούζο με το που το μυρίζω κάνω 8αράκια , coca cola ftw
οφείλω να απευθύνω και σε σένα μια ανοιχτή χωρικά & χρονικά, πρόταση , για μια ρομαντική ουζολαγνεία
το "ούζο" είναι απόλυτα συνεπές με τις ιδεολογικές μου σεξοπεποιθήσειςτο ξαναρίξαμε τόσο σύντομα μετά την νίλα στο φλερτ ρε απόλυτε μύστη/χύστη?
...δλδ αρέσκεσαι στην ...ουζολαγνεία ?
η κατάφαση θα μου προκαλούσε ενδιαφέρον
η κοκα κόλα ?Εμένα η κοκακόλα μ αρέσει
Ναι καλέ αφού είναι ανοιχτή χρονικά κ χωρικά