vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Απο μενα πηρες θετικη ψηφο παντως...υγ2 : μαυρίζεται η πρόσφατη κριτική μου και εκνευρίζομαι
δεν καταλαβαίνετε απο τέχνη...
Απο μενα πηρες θετικη ψηφο παντως...υγ2 : μαυρίζεται η πρόσφατη κριτική μου και εκνευρίζομαι
Απο μενα πηρες θετικη ψηφο παντως...
Γιατρε μου επιτρεψτε μου για μια ακομα φορα να σας εκφρασω τον θαυμασμο μου. Η ψυχραιμια σας και η ανωτεροτητα σας απεναντι στο θρασος ορισμενων, ειναι πραγματικα θαυμαστη. Σας βριζουν και τους χαιδευετε. Ευγε! Οσο για το "μαυρισμα", θα πρεπει να γνωριζετε πολυ καλυτερα απο εμενα, οτι η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου εχει δεικτη νοημοσυνης κατω του μετριου.μακάρι , αλλά κατα 99% η πραγματικότητα είναι κατώτερη της φαντασίας
υγ: νομίζω ότι το γκάλοπ περί sex addiction έχει πηδηχτεί απο πιρφόρους
που χωρίς να έχουν κάνει το test του carnes πατάνε το κουμπάκι του sex addict
μιλάμε δλδ πάλι για το φαινόμενο του μέτριου που ανήκει ο φίλος ο speres
δλδ : πόρνοι που ζηλεύουν τους πιρφόρους
και πιρφόροι που ζηλεύουν τους πόρνους
αμφότερες οι περιπτώσεις είναι "ημιαίμες"
, μπασταρδεμένες , νοθευμένες , μέτριες...
υγ2 : μαυρίζεται η πρόσφατη κριτική μου και εκνευρίζομαι
Καθολου κακο. Ειναι το ονειρο σχεδον ολων των αρσενικων της οικουμενης.Εσυ μαλλον θες να υπαρχουν καμμια 30αρια γυναικες που να κανουν λεσβιακο μεταξυ τους και ταυτοχρονα να ειναι διαθεσιμες για σεξ.
Αυτο μου θυμιζει λιγο τις ταινιες του Rocco Siffredi.
Δεν ειναι κακο...
...αν και υπερβάλλετε , δηλώνω ιδιαιτέρως κολακευμένοςΓιατρε μου επιτρεψτε μου για μια ακομα φορα να σας εκφρασω τον θαυμασμο μου. Η ψυχραιμια σας και η ανωτεροτητα σας απεναντι στο θρασος ορισμενων, ειναι πραγματικα θαυμαστη. Σας βριζουν και τους χαιδευετε. Ευγε! Οσο για το "μαυρισμα", θα πρεπει να γνωριζετε πολυ καλυτερα απο εμενα, οτι η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου εχει δεικτη νοημοσυνης κατω του μετριου.
Γιατρε μου δεν υπερβαλλω καθολου. Η απλη λογικη λεει οτι οταν συζηταμε με επιστημονα, δεχομαστε συμβουλες και εκφραζουμε αποριες, ουτε καν αποψεις. Η αποψη του γιατρου πανω στο sex πιστευω εχει μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο οποιουδηποτε αλλου, εστω κι αν γινεται με φιλικη και χιουμοριστικη διαθεση....αν και υπερβάλλετε , δηλώνω ιδιαιτέρως κολακευμένος
και δέχομαι τις φιλοφρονήσεις ως έκφραση της φιλίας σας !
θα πρεπει να γνωριζετε πολυ καλυτερα απο εμενα, οτι η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου εχει δεικτη νοημοσυνης κατω του μετριου.
Γιατρε μου δεν υπερβαλλω καθολου. Η απλη λογικη λεει οτι οταν συζηταμε με επιστημονα, δεχομαστε συμβουλες και εκφραζουμε αποριες, ουτε καν αποψεις. Η αποψη του γιατρου πανω στο sex πιστευω εχει μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο οποιουδηποτε αλλου, εστω κι αν γινεται με φιλικη και χιουμοριστικη διαθεση.
Ευχαριστω πολυ για την διορθωση. Κατω απο το μεσον ηθελα να πω.Φράσις οξύμωρη αν με τη λέξη μέτριο εννοείτε το μέσο όρο.
Ευχαριστω πολυ για την διορθωση. Κατω απο το μεσον ηθελα να πω.
... παρότι σας είμαι ιδιαιτέρως ευγνώμων δεν θα συμφωνήσω , γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος ειδήμων που μπορεί να τυποποιήσει και να βάλει κανόνες , σε μια λειτουργία τόσο προσωπική και υποκειμενική , εξάλλου αυτή η λειτουργία προκύπτει απο μια συναίνεση , δύο πλευρών,Γιατρε μου δεν υπερβαλλω καθολου. Η απλη λογικη λεει οτι οταν συζηταμε με επιστημονα, δεχομαστε συμβουλες και εκφραζουμε αποριες, ουτε καν αποψεις. Η αποψη του γιατρου πανω στο sex πιστευω εχει μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο οποιουδηποτε αλλου, εστω κι αν γινεται με φιλικη και χιουμοριστικη διαθεση.
Αυτο που λες εσυ λεγεται "μεσος ορος" μην τα μπερδευεις.Νοημοσύνη κάτω του μέσου όρου έχει ακριβώς το 50% του πληθυσμού.
Αν εχεις παρατηρησει, στις εκπομπες για συμβουλες, προβληματα κλ. πανω στο sex, υπαρχουν οι προσκεκλημενοι γιατροι που μιλανε, και το κοινο που ακουει κατα πρωτον και εκφραζει αποριες και ερωτησεις κατα δευτερον.γιατί καλέ την πούτσα στο κεφάλι έχουν οι γιατροί ?
άκου μεγαλύτερο ειδικό βάρος χαχαχα
και λίγο south park επι του θέματος :
o πορνοπίθηκας με το χρήμα στο τελευταίο βιντεάκι κάτι μου θυμίζει... ;)
τα δελφινια μεσα στο μπουκαλι ειναι;;;Τέστ για διεστραμμένα μυαλά!!
Τι παρατηρείτε στην παραπάνω εικόνα; Γράψτε την απάντηση από κάτω σαν σχόλιο και μετά πατήστε στις κίτρινες σειρές για να δείτε την λύση!
Λύση:
Οι έρευνες έδειξαν ότι τα παιδιά δεν μπορούν να δουν το ζευγάρι που συνουσιάζεται, γιατί δεν έχουν τέτοιες εικόνες στην πρωτεύουσα μνήμη τους και αντί γι' αυτό βλέπουν 9 δελφίνια.
Σημείωση: Αυτό είναι ένα τεστ για «διεστραμμένα μυαλά». Αν δυσκολευτείτε να δείτε τα δελφίνια για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα τότε υπάρχει κάποιο μικρό ...;πρόβλημα!