έχασα την ευκαιρία της ζωής μου να είμαι με την κοπέλα που θέλω
είναι εκτός θέματος αλλά ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου
Άμα αρχίσουμε με τους πόνους το φόρουμ θα γίνει Μαρθα Βούρτση...καλοκαίρι είναι, βοηθάει στη θεραπέια...και πάντα αισιοδοξία !
έχασα την ευκαιρία της ζωής μου να είμαι με την κοπέλα που θέλω
εεεε μου γαμησες το threadέχασα την ευκαιρία της ζωής μου να είμαι με την κοπέλα που θέλω
αυτο δεν αφορα τον μελλοντα συζυγο.....μουσακα φτιαχνεις;Εχω εκπαιδεύσει το μουνάκι μου να τελειώνω όποτε θέλω και όσες φορές γουστάρω.
Εναλλακτική λύση...μόλις νιώσουμε το κύμα δροσιάς να έρχεται
http://[URL unfurl="true"]www.tool-mania.gr/store/images/db/22-395-ObjectImage.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ασχετο αλλα ειχαμε εναν καθηγητη που θελαμε να του βαλουμε αγκαθωτο συρμα στη τρυπα του πουλιου του
μερικες απο τις εξω γκομενες δεν ειναι τοσο εμπειρες...καμια φορα της κανεις γλειφομουνι και επειδη εχει κλεισει τα ματια και βογγαει νομιζει οτι την πηδας.
Kαλά εσένα σε λίγο το μουνάκι σου θα ανοίγει και μπύρεςΕχω εκπαιδεύσει το μουνάκι μου να τελειώνω όποτε θέλω και όσες φορές γουστάρω.
:o
Έκανε μπε και κουδουνιζε αυτή που δεν το κατάλαβε;
κανε και συ μπε τωρα μπας και γλιτωσεις απο τον μπολντ....:o
Έκανε μπε και κουδουνιζε αυτή που δεν το κατάλαβε;
boldemort? ο Papari Kapoter δεν σε ικανοποιει πια?Γαμησε τες τις ανεραστες... εγω εσενα θελω Λιονταρινα μου! ;)
boldemort? ο Papari Kapoter δεν σε ικανοποιει πια?
δηλαδη να μην ξαναποσταρω ρεμπετικαΛίγο έλειψα κι έχασα τα καλύτερα γμτ
Eσύ πόσταρε ότι θες, ο άλλος μ αυτή τη ζέστη όχιδηλαδη να μην ξαναποσταρω ρεμπετικα
προβλημα υπαρχει μονο αμα ξεφλοκιαζεις σε 3 λεπτα αφου της τον βαλεις...ετσι λενε οι ντοκτορες...Λοιπον ανοιγω αυτο το thread,ελπιζω να μην εχει ξαναερωτηθει,απανταμε με ειλικρινεια παντα
Ειναι ενα πολυ σοβαρο γκαλοπ...Ααα δεν μετρανε τα προφυλακτικα με επιβραδυνση ουτε να εχεις τραβηξει μαλακια πριν!Χωρις ολα αυτα ποσο αντεχεις.