Νέα

Εσυ αργεις να τελειωσεις?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Makis89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσο αντεχεις κατα τη διαρκεια του σεξ?

• δευτερολεπτα

Ψήφοι: 11 4,9%
  • 1-10λεπτα

Ψήφοι: 74 33,0%
  • 10 -20 λεπτα

Ψήφοι: 56 25,0%
  • 20-30 λεπτα

Ψήφοι: 32 14,3%
  • 30+ λεπτα

Ψήφοι: 51 22,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    224

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
έχασα την ευκαιρία της ζωής μου να είμαι με την κοπέλα που θέλω
είναι εκτός θέματος αλλά ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου

Άμα αρχίσουμε με τους πόνους το φόρουμ θα γίνει Μαρθα Βούρτση...καλοκαίρι είναι, βοηθάει στη θεραπέια...και πάντα αισιοδοξία !

OP
OP
M

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
έχασα την ευκαιρία της ζωής μου να είμαι με την κοπέλα που θέλω
είναι εκτός θέματος αλλά ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου
εεεε μου γαμησες το thread  :2funny: :2funny:
τραβα μια μαλακια να στανιαρεις

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εναλλακτική λύση...μόλις νιώσουμε το κύμα δροσιάς να έρχεται

URL]]

OP
OP
M

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Εναλλακτική λύση...μόλις νιώσουμε το κύμα δροσιάς να έρχεται

http://[URL unfurl="true"]www.tool-mania.gr/store/images/db/22-395-ObjectImage.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ασχετο αλλα ειχαμε εναν καθηγητη που θελαμε να του βαλουμε αγκαθωτο συρμα στη τρυπα του πουλιου του

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

μερικες απο τις εξω γκομενες δεν ειναι τοσο εμπειρες...καμια φορα της κανεις γλειφομουνι και επειδη εχει κλεισει τα ματια και βογγαει νομιζει οτι την πηδας.

:o
Έκανε μπε και κουδουνιζε αυτή που δεν το κατάλαβε; :zfuck:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαλάκα Λάιον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μουυυυυυ έκανε  :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
λοιπον ειμαστε ετοιμοι για χρονομετρηση ολοι τα χρονομετρα αν χειρας και παμε :s&m_1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω στο ιεραποστολικο αργω και μια ωρα.....κουραγιο να χει η αλλη να βαραω και νο προμπλεμ.....στα τεσσερα ειναι πιο γρηγορα τα πραγματα......γιαυτο σε μπουρδελα συνιστω στα τεσσερα εκτος αν θελετε να σπασετε τα νευρα της πουτανας..... :grin: :grin: :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον ανοιγω αυτο το thread,ελπιζω να μην εχει ξαναερωτηθει,απανταμε με ειλικρινεια παντα  :P
Ειναι ενα πολυ σοβαρο γκαλοπ...Ααα δεν μετρανε τα προφυλακτικα με επιβραδυνση ουτε να εχεις τραβηξει μαλακια πριν!Χωρις ολα αυτα ποσο αντεχεις.
:dancing:
προβλημα υπαρχει μονο αμα ξεφλοκιαζεις σε 3 λεπτα αφου της τον βαλεις...ετσι λενε οι ντοκτορες...
επειδη πολλοι ανησυχουν,ερευνες εχουν δειξει οτι το αρσενικο τα πεταει γρηγορα εκ φυσεως...τωρα αυτο δε μας νοιαζει αφου αμα ριξεις  μια φραπεδια απο πριν(1,2 δεν εχει σημασια) αντεχεις μια χαρα.επισης αμα πιεις κανα ποτηρακι (οχι μπουκαλι)παλι μια χαρα αντεχεις...
προς αποφυγην παρεξηγησης,το να γαμας 1 ωρα συνεχομενα που βλεπετε να κανουν οι πορνοσταρ εναι αποτελεσμα φαρμακων κι εξασκησης(αφου αυτοι ολοι μερα γαμανε)
ακομη εξαρταται κι απ τη γκομενα(αφου οπως ξερουμε απ τα κοριτσια στη φυλης υπαρχουν διαφορα κολπα για να χυσεις πολυ γρηγορα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom