House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
τι ειναι παλι αυτεςΠίτσες Ριμάνικες
δεν πινω φραπε μονο φρεντοαμα δε σε πιανει αρχισε το φραπε...
Πίτσες εισαγωγήςτι ειναι παλι αυτες![]()
ειμαι μεταξυ πιτσας και καλαμακια κοτοπουλοΠίτσες εισαγωγής
Πούτσες Ρουμάνικες οκ τώρα?ειμαι μεταξυ πιτσας και καλαμακια κοτοπουλο![]()
οχι παντα...μπορει να χεις την καλυτερη διαθεση και να σου φυγουν και το αντιθετο...πιστευω πως ειναι θεμα διαθεσης
γιατι εισαι κολωνακιωτηςτι ειναι παλι αυτεςδεν πινω φραπε μονο φρεντο
![]()
εγω δεν σε εβρισα ακου εκει κολωνακιωτης αθηνα γαμημενηγιατι εισαι κολωνακιωτης![]()
Φραπεδια ,Ελληνικός και ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΡΕεγω δεν σε εβρισα ακου εκει κολωνακιωτης αθηνα γαμημενη![]()
σορρυ αλλα πινω φρεντο ειπαμε αλλα την αθηνα την γαμαωΦραπεδια ,Ελληνικός και ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΡΕ![]()
![]()
όταν τελειώνει πριν τη γκόμενά του ;)σε ποση ωρα θεωρειται οτι τελειωνει γρηγορα ο αντρας??
kατα τη διαβολοβδομαδα της εκπαιδευσης ξεκληριζες ομαδες πολο?Εχω εκπαιδεύσει το μουνάκι μου να τελειώνω όποτε θέλω και όσες φορές γουστάρω.
σε δευτερολεπτα,ειχα διαβασει οτι το φυσιολογικο ειναι γυρω στα 10-15 λεπτα. και προπαντος μην κοιταται τι κανουν στις τσοντες (ξερω οτι βλεπετε πολλεςσε ποση ωρα θεωρειται οτι τελειωνει γρηγορα ο αντρας??
οχι δεν εχω τις τσοντες σαν προτυπο!!σε δευτερολεπτα,ειχα διαβασει οτι το φυσιολογικο ειναι γυρω στα 10-15 λεπτα. και προπαντος μην κοιταται τι κανουν στις τσοντες (ξερω οτι βλεπετε πολλες)