Νέα

Εστιατόρια κλπ μαγαζιά που προτιμάτε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
coral

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Μια χαρά είναι ο βόθρος αλλα αν κάνεις ενα search σε παλιότερα post θα δεις οτι τα έγραφε σαν μαθητούδι, μόνο τις οξίες δεν έβαζε.
Αλλα επειδή το στυλ του pitsilisti είναι συμπαθητικό μάλλον είπε να το αντιγράψει. Εμένα δεν με χαλάει, αυτός κουράζεται να τα γράφει λάθος για να φτιάξει image.
Εμένα μου αρέσει, αυτός κουράζεται.

Τον βοηθούσε ο Dura στην ορθογραφία

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μια χαρά είναι ο βόθρος αλλα αν κάνεις ενα search σε παλιότερα post θα δεις οτι τα έγραφε σαν μαθητούδι, μόνο τις οξίες δεν έβαζε.
Αλλα επειδή το στυλ του pitsilisti είναι συμπαθητικό μάλλον είπε να το αντιγράψει. Εμένα δεν με χαλάει, αυτός κουράζεται να τα γράφει λάθος για να φτιάξει image.
μπαρι μου εγο ιμε κλονος ετσι δε το λετε,απλα ιμουν ορθοντοπε(γουιντου με λεξικο,τορα ιμε φερντορα και το λεξικο γαμα το κομπιουτερ,αργι πολι) ανα ινε το καταλεβενετε και ακομα το λογαριασμο μου τον νε φτιαξανε και μπενανε και οι κτιστες του αλα αμα δε με θετε τα πραματα ινε απλοτερα ,πιτε και εφιγα με το μακλει ετσι κιαλιος τα λεμε απο κοντα
εγπο παντος σας αγαπο ολους και ας μι με θετε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εμένα μου αρέσει, αυτός κουράζεται.

Τον βοηθούσε ο Dura στην ορθογραφία
πεστου ποπο με πριξανε με τιν οθρογραφια
λες και θα μου βαλουνε ελεχο τετραμινου ουτε η εφορια νατανε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μαγκες και γνοστες μονο ο Μακλειν με ξερη και κανα διο αλοι απο δο μεσα,και ιδικα ο Μακλειν ινε πραματικος φιλος ολα οπα τα καναμε χτες
αφτος με ανεβαζη ψιχολογικα και ινε ακομπλεξος,το παλικαρι ινε αρχοντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αμα εσις ισαστε μορφομενι δε σιμενι οτι δε πρεπι να μιλατε και με μας τους σουταριστες
και αμα δε ξεριτε οτι ο ντουσαν ινε πριγκιπας εγο τι φτεο,απο τιν Γτα μεχρι τιν απογεματινι ολι ετσι τον νε λενε και οι αποκοφτες στα γραφομενα δε ινε καλι ,ολι μπορανε να γραφτουνε οτι θελουνε και απο το πιο γκουφι κατι θα μαθις ακομα και να νε τσιφουλια
εγο παντος σας αγαπο και ιδικα τον ΜΑκλειν ινε φοβερος και ξερι και πολα μαγαζια
Βοθρουλη σε παω (οπως ελεγε ο χριστοδουλος)και ασε μερικους να λενε εμεις την δουλεια μας

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βοθρουλη σε παω (οπως ελεγε ο χριστοδουλος)και ασε μερικους να λενε εμεις την δουλεια μας
ασε ρε φιλε φενετε επιδι δε πανε το φιλο μου το Μακλει τα βαλανε μεμενα που δε πιραζο αθροπο

Επισκέπτης
ασε ρε φιλε φενετε επιδι δε πανε το φιλο μου το Μακλει τα βαλανε μεμενα που δε πιραζο αθροπο
ΔΕΝ τα εβαλε κανενας μαζι σου!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!Πες μας τωρα και που μπορουμε να φαμε και το καλυτερο κοτομπιφτεκο,για να'μαστε μεσα στο θεμα του νηματος!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΔΕΝ τα εβαλε κανενας μαζι σου!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!Πες μας τωρα και που μπορουμε να φαμε και το καλυτερο κοτομπιφτεκο,για να'μαστε μεσα στο θεμα του νηματος!
φιλε μιχανοβιε αμα ινε να τσακονοντε για παρτι μου δικιο ιχε τελικα ο αδερφος μου ,
πος πιγε η Μεγαλοπολι

Επισκέπτης
Για δώσε τότε διεύθυνση για τα Σουβλάκια της Κυρά-Μαρίας.
Τα άλλα τα ξέρω.
Περιγραφικα,αλλα ξυπνιος εισαι,θα καταλαβεις!Παπανικολη,με κατευθυνση απο Ν.Ιωνια προς το Χαλανδρι,περνας κατω απο την γεφυρα της Κηφισσιας και μετα τα πρωτα  φαναρια,οπου και μια Shell δεξια , ο δευτερος η ο τριτος δρομος δεξια(φτου κακα μ'αυτη την βρωμοκουβεντα)ΔΕΝ θυμαμαι το ονομα του ροδου,συγγνωμη,του δρομου ,ισως να ειναι η Φιλελληνων,ισως η επομενη!Σα βγεις στον πηγαιμο...παρε και κανα σαντουιτς,καλου-κακου!!!

Επισκέπτης
φιλε μιχανοβιε αμα ινε να τσακονοντε για παρτι μου δικιο ιχε τελικα ο αδερφος μου ,
πος πιγε η Μεγαλοπολι
Στο νημα μας , φιλαρακο!Οχι εδω!Κανε ενα κλικ,και θα τα μαθεις ολα!ΒΟΘΡΟΣ IS THE BEST,FUCK THE REST!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στο νημα μας , φιλαρακο!Οχι εδω!Κανε ενα κλικ,και θα τα μαθεις ολα!ΒΟΘΡΟΣ IS THE BEST,FUCK THE REST!
μπραβο φιλε,ο μακλειν θα με βαλι σε προγραμα διετας απο τιν αλι βδομαδα και θα αρχισο παλι τιν καβαλα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Περιγραφικα,αλλα ξυπνιος εισαι,θα καταλαβεις!Παπανικολη,με κατευθυνση απο Ν.Ιωνια προς το Χαλανδρι,περνας κατω απο την γεφυρα της Κηφισσιας και μετα τα πρωτα  φαναρια,οπου και μια Shell δεξια , ο δευτερος η ο τριτος δρομος δεξια(φτου κακα μ'αυτη την βρωμοκουβεντα)ΔΕΝ θυμαμαι το ονομα του ροδου,συγγνωμη,του δρομου ,ισως να ειναι η Φιλελληνων,ισως η επομενη!Σα βγεις στον πηγαιμο...παρε και κανα σαντουιτς,καλου-κακου!!!

Ευχαριστώ.
Βρέθηκε

www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=2834]http://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=2834[/url]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μαγκες και γνοστες μονο ο Μακλειν με ξερη και κανα διο αλοι απο δο μεσα,και ιδικα ο Μακλειν ινε πραματικος φιλος ολα οπα τα καναμε χτες
αφτος με ανεβαζη ψιχολογικα και ινε ακομπλεξος,το παλικαρι ινε αρχοντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αμα εσις ισαστε μορφομενι δε σιμενι οτι δε πρεπι να μιλατε και με μας τους σουταριστες
και αμα δε ξεριτε οτι ο ντουσαν ινε πριγκιπας εγο τι φτεο,απο τιν Γτα μεχρι τιν απογεματινι ολι ετσι τον νε λενε και οι αποκοφτες στα γραφομενα δε ινε καλι ,ολι μπορανε να γραφτουνε οτι θελουνε και απο το πιο γκουφι κατι θα μαθις ακομα και να νε τσιφουλια
εγο παντος σας αγαπο και ιδικα τον ΜΑκλειν ινε φοβερος και ξερι και πολα μαγαζια

Έλα - έλα, άσε τις κλάψες.
Δηλαδή φταίω εγώ που δεν πήγε το μυαλό μου στο ότι τον Μπάγεβιτς τον λένε πρίγκηπα για να κάνω τον συνειρμό;
Άλλωστε το 1977 - 1978 που έβλεπα ακόμη μπάλα και είχε πρωτοέρθει Ελλάδα κανένας δεν τον έλεγε έτσι.

Καλά μας λες ιστορίες για κοτομπίφτεκα και συχνάζεις σε τέτοια εστιατόρια:
http://[URL unfurl="true"]www.athinorama.gr/issues/1573/images/articles/data/dekko/dekko.jpg[/img[/URL]]

Δεν μας είπες όμως, το κηροπήγιο σας το ανάψανε;

Επισκέπτης
Ειδες?Αυτο εψαχνα , αλλα ειμαι τοσο ασχετος απο υπολογιστες , που θα μου επαιρνε μια ωρα το ψαξιμο!(γιατι το γραψιμο μου παιρνει λιγοτερο???Οχι...αλλα τουλαχιστον κανω προπονηση)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Έλα - έλα, άσε τις κλάψες.
Δηλαδή φταίω εγώ που δεν πήγε το μυαλό μου στο ότι τον Μπάγεβιτς τον λένε πρίγκηπα για να κάνω τον συνειρμό;
Άλλωστε το 1977 - 1978 που έβλεπα ακόμη μπάλα και είχε πρωτοέρθει Ελλάδα κανένας δεν τον έλεγε έτσι.

Καλά μας λες ιστορίες για κοτομπίφτεκα και συχνάζεις σε τέτοια εστιατόρια:
http://[URL unfurl="true"]www.athinorama.gr/issues/1573/images/articles/data/dekko/dekko.jpg[/img[/URL]]

Δεν μας είπες όμως, το κηροπήγιο σας το ανάψανε;

[/quote]
κιροπιγιο θα μαναψουνε στο τριτο νικεας
και δε κλεο απλοικα ιμε ραλιστις
και εφτιχος που βρεθικε ο μακ και μου ανιξε τα ματια,η μικρι κολονα ινε αλο επιπεδο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ειδες?Αυτο εψαχνα , αλλα ειμαι τοσο ασχετος απο υπολογιστες , που θα μου επαιρνε μια ωρα το ψαξιμο!(γιατι το γραψιμο μου παιρνει λιγοτερο???Οχι...αλλα τουλαχιστον κανω προπονηση)
εσι ξερις να πλαναρις με 200 αφτι ινε καβλα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Εμένα πάντως το μεγαλύτερο κατόρθωμα μου ήταν ότι τώρα στα γεράματα έμαθα τυφλό σύστημα και πετάω.
Όχι να το υπερυφανεύομαι δηλαδή, αλλά βλέπω πολύ κόσμο ακόμη και νέους ανθρώπους που δεν ξέρουνε τυφλό.
Τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Πάντως όλα γίνονται άμα υπάρχει θέληση.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εμένα πάντως το μεγαλύτερο κατόρθωμα μου ήταν ότι τώρα στα γεράματα έμαθα τυφλό σύστημα και πετάω.
Όχι να το υπερυφανεύομαι δηλαδή, αλλά βλέπω πολύ κόσμο ακόμη και νέους ανθρώπους που δεν ξέρουνε τυφλό.
Τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Πάντως όλα γίνονται άμα υπάρχει θέληση.
εγο δε θελο να με τιφλος ουτε τορα ουτε στα γεραματα ,αμα ινε να μι βλεπο να πεθανο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom