Νέα

Εστιατόρια κλπ μαγαζιά που προτιμάτε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
βολταίρε μου διέφυγε αυτή η πληροφορία
για το ρεστοράν!...
βελβετικός είμαι, χατζιδακικός όχι
αν και ακούω πότε πότε τα χαμόγελα ή τους μεγάλους
ερωτικούς...  :)
μπορεί και να με έχεις συναντήσει
σε ώρα μουσικής δράσης αν σύχναζες/συχνάζεις
στο κέντρο!.....  :sunglasses:  :sunglasses: 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Και πινωτανε ? Γιατι εγω οσες φορες εχω παρει κρασι εμφιαλομενο ειναι για τον πουτσο καβαλα. Τα περισοτερα ειναι σκετη χημεια.
φιλε ιτανε καλο αλα πανακριβο,αμα πλιροσις ινε μια χαρα αλα το καλιτερο κρασι που χο πιη ινε ρετσινα μεσογιον απο το μακροπουλο ατικις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για βρωμικο στη μαβιλλη :P :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
βολταίρε μου διέφυγε αυτή η πληροφορία
για το ρεστοράν!...
βελβετικός είμαι, χατζιδακικός όχι
αν και ακούω πότε πότε τα χαμόγελα ή τους μεγάλους
ερωτικούς...  :)
μπορεί και να με έχεις συναντήσει
σε ώρα μουσικής δράσης αν σύχναζες/συχνάζεις
στο κέντρο!.....  :sunglasses:  :sunglasses: 

Α, είναι ανεκδοτολογικό. Κάποτε εκεί μαζεύονταν ο Χατζηδάκις και η παρέα του και ήταν από τα πρώτα στέκια στην Ελλάδα. Κάτι σαν το πατάρι του Λουμίδη για του λογοτέχνες ή του Φλόκα.

Κατά τα άλλα, κάποτε σύχναζα στο κέντρο.
Τώρα..... το έχω κόψει.

Επισκέπτης
και γο φιλε τους τα λεο να μαθουνε να γραφουνε καλα και ορεα αλα δε ακουνε ,
και για τι μακεδονια δε φοναζο ποτε εγο ιμε γαβρος
ΡΕ ΒΟΘΡΕ...ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!...Και για την μακεδονια εγω...δεν φωναζω ποτε!!!ΕΙΜΑΙ ΓΑΒΡΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΡΕ ΒΟΘΡΕ...ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!...Και για την μακεδονια εγω...δεν φωναζω ποτε!!!ΕΙΜΑΙ ΓΑΒΡΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
& που να διαβαζες το κορυφαιο στο θρεντ η γωνια του βιβλιου πριν να το σβησει ο ντουρα..
σε ποστ της οχιας σχετικα με τον μικρο πριγκηπα του Antoine de Saint Exupéry απανταει ο βοθρουλης..
ωραιο αυτο που γραψανε για τον μπαγιεβιτς & μικρο..
δεν παιζεται λεμε..
το δουλεμα που μας ριχνει δεν εχει προηγουμενο..

Επισκέπτης
Θα σε μαλώσω.
Είσαι μουσικόφιλος και δεν ξέρεις το αγαπημένο στέκι του Μάνου Χατζηδάκι;

http://[URL unfurl="true"]www.estiatoria.gr/datafiles/images/xarthsMagem.jpg[/img[/URL]]

[/quote]Ωλ ραιτ δεν...Τοτε κι'εγω θα πηγαινω ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑΣ...Εκει που ακουστηκε για πρωτη φορα(παρανομα) το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ!!! :headbang3:ΤΕΛΗΣ... μολις εκλεινε το Χ.Α.Α. ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ,μια φορα κι'εναν καιρο,LA PASTERIA,γιατι ειναι φιλος μου,ΑΥΤΟΦΩΡΟ,γιατι θα βρω πολλους γνωστους μου,ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,γιατι ολες λενε οτι μαγειρευω τελεια!!!Αν δεν ειναι κλωνος καποιου που χαβαλεδιαζει,ο βοθρουλης ειναι η καλυτερη ψυχουλα του σαιτ...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
& που να διαβαζες το κορυφαιο στο θρεντ η γωνια του βιβλιου πριν να το σβησει ο ντουρα..
σε ποστ της οχιας σχετικα με τον μικρο πριγκηπα του Antoine de Saint Exupéry απανταει ο βοθρουλης..
δεν παιζεται λεμε..
;

Ρε εσύ το είδα και εγώ αλλά ομολογώ ότι δεν το έπιασα.

Δεν ρίχνεις μία εξήγα;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ωλ ραιτ δεν...Τοτε κι'εγω θα πηγαινω ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑΣ...Εκει που ακουστηκε για πρωτη φορα(παρανομα) το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ!!! :rockon:ΤΕΛΗΣ... μολις εκλεινε το Χ.Α.Α. ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ,μια φορα κι'εναν καιρο,LA PASTERIA,γιατι ειναι φιλος μου,ΑΥΤΟΦΩΡΟ,γιατι θα βρω πολλους γνωστους μου,ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,γιατι ολες λενε οτι μαγειρευω τελεια!!!Αν δεν ειναι κλωνος καποιου που χαβαλεδιαζει,ο βοθρουλης ειναι η καλυτερη ψυχουλα του σαιτ...

Για δώσε τότε διεύθυνση για τα Σουβλάκια της Κυρά-Μαρίας.
Τα άλλα τα ξέρω.

Αποκλείεται να είναι κλώνος. Την μία να γράφει με καλή ορθογραφία και την άλλη χάλια. Τελείως διχασμένη προσωπικότητα θα ήταν.

OP
OP
coral

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
..... μικρο πριγκηπα του Antoine de Saint Exupéry απανταει ο βοθρουλης..
δεν παιζεται λεμε..

Δεν νομίζω να μας δουλεύει. Απλά επέλεξε ένα ξεχωριστό τρόπο για την παρουσία του στο site. Κάτι σαν τό σχόλιο της επιφυλλίδας. Vothros, κοιπ γουωκην 

OP
OP
coral

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ο πλους μέχρι πριν από δυο χρόνια είχε πολύ καλό service, και για να εξηγούμαι, πολύ έμπειρο cief stuart, που έφερνε τα πιάτα την κατάλληλη στιγμή. Όταν έβλεπε πως δεν "τράβαγε", έφερνε τα πιάτα γρήγορα για να βοηθήσει την κατάσταση (=για να τελειώσει γρήγορα το δείπνο), όταν έβλεπε πως πήγαινε καλά η συνάντηση καθυστερούσε. Μπορούσε να τα φέρει όλα σε 1 ώρα ή σε 3 ώρες!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μαγκες και γνοστες μονο ο Μακλειν με ξερη και κανα διο αλοι απο δο μεσα,και ιδικα ο Μακλειν ινε πραματικος φιλος ολα οπα τα καναμε χτες
αφτος με ανεβαζη ψιχολογικα και ινε ακομπλεξος,το παλικαρι ινε αρχοντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αμα εσις ισαστε μορφομενι δε σιμενι οτι δε πρεπι να μιλατε και με μας τους σουταριστες
και αμα δε ξεριτε οτι ο ντουσαν ινε πριγκιπας εγο τι φτεο,απο τιν Γτα μεχρι τιν απογεματινι ολι ετσι τον νε λενε και οι αποκοφτες στα γραφομενα δε ινε καλι ,ολι μπορανε να γραφτουνε οτι θελουνε και απο το πιο γκουφι κατι θα μαθις ακομα και να νε τσιφουλια
εγο παντος σας αγαπο και ιδικα τον ΜΑκλειν ινε φοβερος και ξερι και πολα μαγαζια

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μια χαρά είναι ο βόθρος αλλα αν κάνεις ενα search σε παλιότερα post θα δεις οτι τα έγραφε σαν μαθητούδι, μόνο τις οξίες δεν έβαζε.
Αλλα επειδή το στυλ του pitsilisti είναι συμπαθητικό μάλλον είπε να το αντιγράψει. Εμένα δεν με χαλάει, αυτός κουράζεται να τα γράφει λάθος για να φτιάξει image.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom