χτες με κερασανεΚαι ποιος το πινει αυτο ρε φιλε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εστιατόρια κλπ μαγαζιά που προτιμάτε...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 93
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
χτες με κερασανε
Και πινωτανε ? Γιατι εγω οσες φορες εχω παρει κρασι εμφιαλομενο ειναι για τον πουτσο καβαλα. Τα περισοτερα ειναι σκετη χημεια.
βολταίρε μου διέφυγε αυτή η πληροφορία
για το ρεστοράν!...
βελβετικός είμαι, χατζιδακικός όχι
αν και ακούω πότε πότε τα χαμόγελα ή τους μεγάλους
ερωτικούς...
μπορεί και να με έχεις συναντήσει
σε ώρα μουσικής δράσης αν σύχναζες/συχνάζεις
στο κέντρο!.....
για το ρεστοράν!...
ερωτικούς...
στο κέντρο!.....
φιλε ιτανε καλο αλα πανακριβο,αμα πλιροσις ινε μια χαρα αλα το καλιτερο κρασι που χο πιη ινε ρετσινα μεσογιον απο το μακροπουλο ατικιςΚαι πινωτανε ? Γιατι εγω οσες φορες εχω παρει κρασι εμφιαλομενο ειναι για τον πουτσο καβαλα. Τα περισοτερα ειναι σκετη χημεια.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
βολταίρε μου διέφυγε αυτή η πληροφορία
για το ρεστοράν!...
ερωτικούς...
στο κέντρο!.....
Α, είναι ανεκδοτολογικό. Κάποτε εκεί μαζεύονταν ο Χατζηδάκις και η παρέα του και ήταν από τα πρώτα στέκια στην Ελλάδα. Κάτι σαν το πατάρι του Λουμίδη για του λογοτέχνες ή του Φλόκα.
Κατά τα άλλα, κάποτε σύχναζα στο κέντρο.
Τώρα..... το έχω κόψει.
Επισκέπτης
ΡΕ ΒΟΘΡΕ...ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!...Και για την μακεδονια εγω...δεν φωναζω ποτε!!!ΕΙΜΑΙ ΓΑΒΡΟΣκαι γο φιλε τους τα λεο να μαθουνε να γραφουνε καλα και ορεα αλα δε ακουνε ,
και για τι μακεδονια δε φοναζο ποτε εγο ιμε γαβρος
Επισκέπτης
ι φονιτικι ορθογραφιαΠερίμενα να απαντήσεις, αλλά ως συνήθως με ξάφνιασες. Η απάντησή σου δεν είναι εντός θέματος, παρεμπιπτόντως τον Μέντη Μποσταντζόγλου τον ξέρεις?
Επισκέπτης
& που να διαβαζες το κορυφαιο στο θρεντ η γωνια του βιβλιου πριν να το σβησει ο ντουρα..ΡΕ ΒΟΘΡΕ...ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!...Και για την μακεδονια εγω...δεν φωναζω ποτε!!!ΕΙΜΑΙ ΓΑΒΡΟΣ
σε ποστ της οχιας σχετικα με τον μικρο πριγκηπα του Antoine de Saint Exupéry απανταει ο βοθρουλης..
ωραιο αυτο που γραψανε για τον μπαγιεβιτς & μικρο..
δεν παιζεται λεμε..
το δουλεμα που μας ριχνει δεν εχει προηγουμενο..
Επισκέπτης
Θα σε μαλώσω.
Είσαι μουσικόφιλος και δεν ξέρεις το αγαπημένο στέκι του Μάνου Χατζηδάκι;
http://[URL unfurl="true"]www.estiatoria.gr/datafiles/images/xarthsMagem.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ωλ ραιτ δεν...Τοτε κι'εγω θα πηγαινω ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑΣ...Εκει που ακουστηκε για πρωτη φορα(παρανομα) το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ!!! :headbang3:ΤΕΛΗΣ... μολις εκλεινε το Χ.Α.Α. ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ,μια φορα κι'εναν καιρο,LA PASTERIA,γιατι ειναι φιλος μου,ΑΥΤΟΦΩΡΟ,γιατι θα βρω πολλους γνωστους μου,ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,γιατι ολες λενε οτι μαγειρευω τελεια!!!Αν δεν ειναι κλωνος καποιου που χαβαλεδιαζει,ο βοθρουλης ειναι η καλυτερη ψυχουλα του σαιτ...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
;& που να διαβαζες το κορυφαιο στο θρεντ η γωνια του βιβλιου πριν να το σβησει ο ντουρα..
σε ποστ της οχιας σχετικα με τον μικρο πριγκηπα του Antoine de Saint Exupéry απανταει ο βοθρουλης..
δεν παιζεται λεμε..
Ρε εσύ το είδα και εγώ αλλά ομολογώ ότι δεν το έπιασα.
Δεν ρίχνεις μία εξήγα;;
Επισκέπτης
ο μπαγιεβιτς εκτος ολων των αλλων εχει & το προσωνυμιο "ο πριγκηπας του νερετβα" εξ ου & η ατακα του βοθρουλη..;
Ρε εσύ το είδα και εγώ αλλά ομολογώ ότι δεν το έπιασα.
Δεν ρίχνεις μία εξήγα;;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ο μπαγιεβιτς εκτος ολων των αλλων εχει & το προσωνυμιο "ο πριγκηπας του νερετβα" εξ ου & η ατακα του βοθρουλη..
Α καλά, άπιαστος.
Επισκέπτης
οποιος & να ειναι,κενταει..οι ατακες του γραφουν ιστορια..Αν δεν ειναι κλωνος καποιου που χαβαλεδιαζει,ο βοθρουλης ειναι η καλυτερη ψυχουλα του σαιτ...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ωλ ραιτ δεν...Τοτε κι'εγω θα πηγαινω ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑΣ...Εκει που ακουστηκε για πρωτη φορα(παρανομα) το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ!!! ΤΕΛΗΣ... μολις εκλεινε το Χ.Α.Α. ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ,μια φορα κι'εναν καιρο,LA PASTERIA,γιατι ειναι φιλος μου,ΑΥΤΟΦΩΡΟ,γιατι θα βρω πολλους γνωστους μου,ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,γιατι ολες λενε οτι μαγειρευω τελεια!!!Αν δεν ειναι κλωνος καποιου που χαβαλεδιαζει,ο βοθρουλης ειναι η καλυτερη ψυχουλα του σαιτ...
Για δώσε τότε διεύθυνση για τα Σουβλάκια της Κυρά-Μαρίας.
Τα άλλα τα ξέρω.
Αποκλείεται να είναι κλώνος. Την μία να γράφει με καλή ορθογραφία και την άλλη χάλια. Τελείως διχασμένη προσωπικότητα θα ήταν.
Επισκέπτης
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ο πρωτος θα ηταν Η ο τελευταιος???Τελείως διχασμένη προσωπικότητα θα ήταν.
coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
..... μικρο πριγκηπα του Antoine de Saint Exupéry απανταει ο βοθρουλης..
δεν παιζεται λεμε..
Δεν νομίζω να μας δουλεύει. Απλά επέλεξε ένα ξεχωριστό τρόπο για την παρουσία του στο site. Κάτι σαν τό σχόλιο της επιφυλλίδας. Vothros, κοιπ γουωκην
coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ο πλους μέχρι πριν από δυο χρόνια είχε πολύ καλό service, και για να εξηγούμαι, πολύ έμπειρο cief stuart, που έφερνε τα πιάτα την κατάλληλη στιγμή. Όταν έβλεπε πως δεν "τράβαγε", έφερνε τα πιάτα γρήγορα για να βοηθήσει την κατάσταση (=για να τελειώσει γρήγορα το δείπνο), όταν έβλεπε πως πήγαινε καλά η συνάντηση καθυστερούσε. Μπορούσε να τα φέρει όλα σε 1 ώρα ή σε 3 ώρες!
μαγκες και γνοστες μονο ο Μακλειν με ξερη και κανα διο αλοι απο δο μεσα,και ιδικα ο Μακλειν ινε πραματικος φιλος ολα οπα τα καναμε χτες
αφτος με ανεβαζη ψιχολογικα και ινε ακομπλεξος,το παλικαρι ινε αρχοντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αμα εσις ισαστε μορφομενι δε σιμενι οτι δε πρεπι να μιλατε και με μας τους σουταριστες
και αμα δε ξεριτε οτι ο ντουσαν ινε πριγκιπας εγο τι φτεο,απο τιν Γτα μεχρι τιν απογεματινι ολι ετσι τον νε λενε και οι αποκοφτες στα γραφομενα δε ινε καλι ,ολι μπορανε να γραφτουνε οτι θελουνε και απο το πιο γκουφι κατι θα μαθις ακομα και να νε τσιφουλια
εγο παντος σας αγαπο και ιδικα τον ΜΑκλειν ινε φοβερος και ξερι και πολα μαγαζια
αφτος με ανεβαζη ψιχολογικα και ινε ακομπλεξος,το παλικαρι ινε αρχοντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αμα εσις ισαστε μορφομενι δε σιμενι οτι δε πρεπι να μιλατε και με μας τους σουταριστες
και αμα δε ξεριτε οτι ο ντουσαν ινε πριγκιπας εγο τι φτεο,απο τιν Γτα μεχρι τιν απογεματινι ολι ετσι τον νε λενε και οι αποκοφτες στα γραφομενα δε ινε καλι ,ολι μπορανε να γραφτουνε οτι θελουνε και απο το πιο γκουφι κατι θα μαθις ακομα και να νε τσιφουλια
εγο παντος σας αγαπο και ιδικα τον ΜΑκλειν ινε φοβερος και ξερι και πολα μαγαζια
Μια χαρά είναι ο βόθρος αλλα αν κάνεις ενα search σε παλιότερα post θα δεις οτι τα έγραφε σαν μαθητούδι, μόνο τις οξίες δεν έβαζε.
Αλλα επειδή το στυλ του pitsilisti είναι συμπαθητικό μάλλον είπε να το αντιγράψει. Εμένα δεν με χαλάει, αυτός κουράζεται να τα γράφει λάθος για να φτιάξει image.
Αλλα επειδή το στυλ του pitsilisti είναι συμπαθητικό μάλλον είπε να το αντιγράψει. Εμένα δεν με χαλάει, αυτός κουράζεται να τα γράφει λάθος για να φτιάξει image.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 288