neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οχι να σε βριζει γκομενα ρε τυπε,επρεπε να της ριξεις ενα χαστουκιstory of my life...
οχι να σε βριζει γκομενα ρε τυπε,επρεπε να της ριξεις ενα χαστουκιstory of my life...
οχι να σε βριζει γκομενα ρε τυπε,επρεπε να της ριξεις ενα χαστουκι
τυπε γκομενα ωραια που να της αρεσει να τρωει ξυλο δεν μπορω να βρω :'( :'(
αν ξες καμια στειλε πμ ,τις δεινω και κανα χοντρο (πουτσο και χρημα) αν ειναι
ναι ρε τυπισα επρεπε να σταματησει το γαμησι και να της ριξει ενα χαστουκι για αυτο το θεμαμα γιαυτό τον έβριζε. ;)
παασκευες γαμιεμαιπριν λιγο ηρθα την παρασκευη παμε καμια βολτα θα ειμαι στο κεντρο
το θες το χαστουκακι σου βλεπωμα γιαυτό τον έβριζε. ;)
οχι να σε βριζει γκομενα ρε τυπε,επρεπε να της ριξεις ενα χαστουκι
ωωω φερτη σε μενα σου δινω οσα θεςΕιχα γνωρίσει μια τέτοια τύπισσα. Πάω να γαμήσω, αρχίζω αγαπούλες, γλειψίματα και χάδια και μου φωνάζει " εεεεε τι κάνεις; Θέλω μπάτσες στα κωλομέρια!"
Της ρίχνω μια μπάτσα... " τι είναι αυτό; αδερφή είσαι;" Φουντώνω και την αρχίζω ... έκανα ό,τι μπορούσα... δεν ήθελα να την πονέσω κιόλας...
Στο τέλος πιο πολύ ήταν το ξύλο που έριξα παρά το γαμήσι...
Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε από το ξενοδοχείο... " Σου άρεσε; " της λέω...
" Χτυπάς σαν γυναίκα! " μου λέει..
... κι όπως είναι σκυμμένη και βάζει τα παπούτσια της, της δίνω μια κλωτσιά από τα νεύρα μου στον κώλο, που πετάχτηκε ξαφνιασμένη και κοπάνησε στον τοίχο με το κεφάλι...
" Είσαι καλά; " τη ρωτάω φοβισμένος μήπως την χτύπησα πολύ άσχημα...
" Ναι καλά είμαι! Αλλά αυτά τα ωραία δεν τα έκανες πριν που γαμιόμασταν!!!!!"
Εμεινα παγωτό...
πασο τυπεόχι εγώ της είπα να με βρίζει...
ναι ρε τυπισα επρεπε να σταματησει το γαμησι και να της ριξει ενα χαστουκι για αυτο το θεμα
καλα την αλλη βδομαδαπαασκευες γαμιεμαι
δε μπορω
το θες το χαστουκακι σου βλεπω
οχι ρε τυπισα γμτ δν καταλαβαινεις.Ωραια να ριχνεις ξυλο στην γκομενα και να την βρισκετε αλλα οχι να σε βριζει γυναικα .Αυτο δεν επιτρεπεται ποτε ουτε στο σεξταυτοχρονα δεν γινεται δηλαδη?:- γινεται.
ολες το θελουν
οχι ρε τυπισα γμτ δν καταλαβαινεις.Ωραια να ριχνεις ξυλο στην γκομενα και να την βρισκετε αλλα οχι να σε βριζει γυναικα .Αυτο δεν επιτρεπεται ποτε ουτε στο σεξ
;)ολες οι ανωμαλες το θελουν
Δεν το θέλουν όλες.
Σε πολλές πήγα να δώσω μια μπάτσα στα μαλακά, αλλά δεν τους άρεσε.
γουσταρεις και μαστιγιο?ε νταξει γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε, βιτσια. Καποιοι/καποιες την γουσταρουν την βωμολοχία.