Νέα

Εσωρουχα Αυτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ταυτοχρονα δεν γινεται δηλαδη?:- γινεται.

τρύπια κιλοτάκια, τώρα σου αρέσει και το ξύλο....
σε λίγο οι δερμάτινες μάσκες, μετά τα μαστίγια, μετά να σε δένουν.
ε πες γλυκιά μου από την αρχή γκαις είμαι μαζοχάκι για να μην το κουράζεις...

υγ
τώρα κατάλαβα γιατί τους τσιγκλάς όλους.
γουστάρεις να σ αρχίζουν τα μπινελίκια, μόνο έτσι φτιάχνεσαι ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παραλίγο να την πληρώσει και ο μπόλτης με τις ανωμαλίες σου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Φοργκετ ιτ!!! τραβα βαλε κανα ρουχο πάνω σου!!!

Συνημμένα

• bentley2.jpg
    bentley2.jpg
    67,6 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
τρύπια κιλοτάκια, τώρα σου αρέσει και το ξύλο....
σε λίγο οι δερμάτινες μάσκες, μετά τα μαστίγια, μετά να σε δένουν.
ε πες γλυκιά μου από την αρχή γκαις είμαι μαζοχάκι για να μην το κουράζεις...

υγ
τώρα κατάλαβα γιατί τους τσιγκλάς όλους.
γουστάρεις να σ αρχίζουν τα μπινελίκια, μόνο έτσι φτιάχνεσαι ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παραλίγο να την πληρώσει και ο μπόλτης με τις ανωμαλίες σου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χα χα χα χα  :2funny:

εσένα σε συμπαθώ γιατί βλέπεις μπροστά!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντως για να μη τα ρίχνουμε όλα στον Boldemort σε μιά δημόσια έξοδο ενός ζευγαριού, τα βλέμματα πέφτουν συνήθως για να μην πώ πάντα στη γυναίκα.

Αν η γυναίκα είναι ντυμένη σαν τσόντα, νομίζω ότι θα σχολιαστεί θετικά η αρνητικά (ως επι το πλείστον αρνητικά) με τη μία  ;)

Και αν ο άλλος ο μαλάκας είναι άβουλος, όπως δείχνει ο Boldemort λόγου χάρη, ε.. τότε θα επηρεαστεί.

Αυτο της εξηγησα... και μου λεει εισαι κοτα και δεν παραδεχεσαι οτι εχεις αδικο  :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το γραφεις λες και ειναι εγκλημα. Ανταλλαγη ρολων και εξουσιας, γιατί οχι?
οχι ανταλλαγη ρολων ο αντρας δερνει μονο ,οχι σαν κατι πουστιδες  που τρωνε δαχτυλακια

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο της εξηγησα... και μου λεει εισαι κοτα και δεν παραδεχεσαι οτι εχεις αδικο  :2funny:

Αυτό που είπα είναι να υποστηρίζεις τις επιλογές σου. Αν θελεις κατασταση με το ξεκωλο να παρεις το ρισκο και τα βλέμματα, αν θέλεις την ησηχια σου βγαίνε με κοπελες χαμηλών τόνων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δυο πραγματα δεν μ αρεσουν στο ραντεβου να σου ερθει η γκομενα με το λετσοκολαν και σαν γυφτισα... ενω εσυ εχεις παει προσεγμενος ή σαν καρακιτσαριο και επισης να ερθει τιγκα προκλητικη και να βγειτε εξω και να εισαι στην τσιτα μονιμως.

Να ειναι κανας μαλακας να της πει καμια κουβεντα και αυτο ειναι εμμεση προσβολη για μενα που εισαι διπλα σαν να σου λεει δεν σε υπολογιζω τσουτσεκι σου γαμαω και την γκομενα αμα λαχει μπροστα σου.

Τετοια καλο ειναι να αποφευγονται.Απλα τα πραγματα δεν εχω να υποστηριξω και να το αναλυσω αλλο.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
οχι ανταλλαγη ρολων ο αντρας δερνει μονο ,οχι σαν κατι πουστιδες  που τρωνε δαχτυλακια

Το ''η γυναικα να εχει το πανω χερι'' μέχρι το ''η γυναικα βαζει δακτυλο στον αντρα'' υπάρχει αρκετά διαφορά.

Βεβαίως και ο αντρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι,
αλλά καμμια φορά είναι καλό να αλλάζει και λίγο αυτό. Πχ να σου δέσει τα ματια και να είναι ον τοπ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό που είπα είναι να υποστηρίζεις τις επιλογές σου. Αν θελεις κατασταση με το ξεκωλο να παρεις το ρισκο και τα βλέμματα, αν θέλεις την ησηχια σου βγαίνε με κοπελες χαμηλών τόνων.

Τι ρισκο να παρω ρε? σεξ θα κανουμε ελεος. Δεν θα ανοιξω καμια πολυεθνικη χαχα ακου εκει ρισκο
μετα λες εμενα ανηλικο  :2funny:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Τι ρισκο να παρω ρε? σεξ θα κανουμε ελεος. Δεν θα ανοιξω καμια πολυεθνικη χαχα ακου εκει ρισκο

το ρισκο του τι θα σχολιασουν οι υπολοιποι,  μιας και σε τρώει τόσο πολύ./

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

απλά σου τα λέει για να σε τσατίσει και να πάρεις το πάνω χέρι... :knuppel:  :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :pipa2: :ak: :uzi:

:idiot: :uglystupid:  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Το ''η γυναικα να εχει το πανω χερι'' μέχρι το ''η γυναικα βαζει δακτυλο στον αντρα'' υπάρχει αρκετά διαφορά.

Βεβαίως και ο αντρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι,
αλλά καμμια φορά είναι καλό να αλλάζει και λίγο αυτό. Πχ να σου δέσει τα ματια και να είναι ον τοπ.
αυτο δεν ειναι κακο αν και δεν μου αρεσει προσωπικα ,θελω πληρη ελεγχο.Εχω τυχη σε μερικα σιτυ τουρ που το παιζαν ψιλο τετοιο στυλ αλλα ειναι πολυ βαρετο ...αμα δεν εχει τον ελεγχο ο αντρας δεν γινεται δουλεια :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το ρισκο του τι θα σχολιασουν οι υπολοιποι,  μιας και σε τρώει τόσο πολύ./

Μα δεν μπορεις να βγαινεις εξω και να κανεις οτι γουσταρεις δεν το καταλαβαινεις υπαρχουν και καποια ορια... αν τα παραβεις θα σε σχολιαζουν και αυτο ειναι εις βαρος δικο σου πως το λενε.

Προφανως και πρεπει να υπολογιζεις και λιγο την αποψη των γυρω σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom