Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
γιατί δεν της κλείνεις ραντεβού θανάτου ?
Γιατι ειναι κοτοπουλο με ΚΡΑΝΟΣ(αυτοκινητου) ανοιχτο απο πανω ξερς.
γιατί δεν της κλείνεις ραντεβού θανάτου ?
ναι γτ οι περισσοτεροι σεβονται τον ευατο τους που θα τους νοιαξει η γκομεναVioletta για πές μας και εσύ..
Εσύ θεωρείς ότι σέβεσαι τον παρτενέρ σου,ντυμένη σαν ξέκωλο;
και χαστουκια στο κωλαρακι ω ρε φιλε
Violetta για πές μας και εσύ..
Εσύ θεωρείς ότι σέβεσαι τον παρτενέρ σου,ντυμένη σαν ξέκωλο;
Η "πρωτη υλη" υπαρχει, ολα τα αλλα μαθαινονται.
τυπε γκομενα ωραια που να της αρεσει να τρωει ξυλο δεν μπορω να βρω :'( :'(να σας δωσω το τηλ αν ειναι ...πρωην μου και ετσι .... αλλα να ξερετε φοραει εσωρουχα με τρυπα κ μου εκανε
χαλια την bentlay η ρουφιανα !!! :
2funny:
σιγα σιγα την κανω απο εδω επεσε αισθημα και λοβ μπολικο θα χουμε ραντεβου θανατου αποψε !!!!
να σας δωσω το τηλ αν ειναι ...πρωην μου και ετσι .... αλλα να ξερετε φοραει εσωρουχα με τρυπα κ μου εκανε
χαλια την bentlay η ρουφιανα !!! :
2funny:
σιγα σιγα την κανω απο εδω επεσε αισθημα και λοβ μπολικο θα χουμε ραντεβου θανατου αποψε !!!!
νταξει ρε τυπισα ειπαμε μετα το τριτο τεταρτο ραντεβου φορα το ,θα πιασει αφου δεν θα εχει ξαναδει τετοια μλκια ο αλλοςΔημόσια δεν ντύνομαι σαν ξεκωλο.
Αλλο αυτό όμως, και άλλο οι προσωπικές στιγμές.
νταξει ρε τυπισα ειπαμε μετα το τριτο τεταρτο ραντεβου φορα το ,θα πιασει αφου δεν θα εχει ξαναδει τετοια μλκια ο αλλος
Δημόσια δεν ντύνομαι σαν ξεκωλο.
Αλλο αυτό όμως, και άλλο οι προσωπικές στιγμές.
γιατί τι διαφέρουν οι προσωπικές στιγμές από τις καθημερινές ?
όπως η πρώην μου... όταν την φώναζε γάμα με πούστη, παλιοαρχίδι, και λοιπά κοσμιτικά ... αλλά εαν στην πλάκα έβριζα εκτός κοκό γυνόταν της πουτάνας...
ελληνίδες...
πλακα κανεις?οχι ρε τυπε μλκιαγιατί τι διαφέρουν οι προσωπικές στιγμές από τις καθημερινές ?
όπως η πρώην μου... όταν την φώναζε γάμα με πούστη, παλιοαρχίδι, και λοιπά κοσμιτικά ... αλλά εαν στην πλάκα έβριζα εκτός κοκό γυνόταν της πουτάνας...
ελληνίδες...
Μα όλη η κ**λα είναι να μεταμορφώνεσαι στο κρεββάτι.
πλακα κανεις?οχι ρε τυπε μλκια
πφφφφφφφφφφφφφφφφ ακομα εδω εισαιπλακα κανεις?οχι ρε τυπε μλκια
πριν λιγο ηρθα την παρασκευη παμε καμια βολτα θα ειμαι στο κεντροπφφφφφφφφφφφφφφφφ ακομα εδω εισαι