violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
η δευτερη σεμνη ....
Βάζω κι εγώ το C, πήγαινε WC Τώρα.Παρτην να πατε W θα ταιριαζει και με τα χρωματα
θεικό.
Καλα χεστηκα ποσο πουτανα ειναι η αλλη.... αλλα ετσι αμα βγει εξω ειναι καρακιτσαριο
αμα θελει να παμε μονο βολτα με το αμαξι στις ερημιες οκ.
Βάζω κι εγώ το C, πήγαινε WC Τώρα.
Boldemort έχει δίκιο η Violetta 24 η λογική σου αυτή, θυμίζει νοοτροπία 15χρονου.
Ανάποδα έπρεπε να το έλεγες.: "Καλά χέστηκα πώς θα βγεί η γκόμενα έξω, με ενδιαφέρει πόσο πουτάνα είναι"
Έτσι είσαι σωστός. ;)
Δεν με ενδιαφερει λεω αν ειναι πουτανα υπο την εννοια οτι δεν εχω αναστολες με τις γυναικες ειτε ειναι καλες ειτε ειναι κακες. Απο την αλλη δεν μ αρεσει η αλλη να μην φροντιζει τον εαυτο της και να βγαινει εξω οπως να ναι.... αμα βγει χαλια ντυμενη ξενερωνω. Αυτο ειπα.
V.W ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ !!!!
Κ
W.C μαλλον ετσι κατι προχειρο ...καθημερινο ....
Τη μαλακία τη βαφτίσαμε παρεξηγηση τωρα?Καθενας που σεβεται τον εαυτο του θα ξενερωνε με μια κακογουστη γυναικα διπλα του. Ενταξει ? λυθηκε η παρεξηγηση?
Τη μαλακία τη βαφτίσαμε παρεξηγηση τωρα?
Καθενας που σεβεται τον εαυτο του θα ξενερωνε με μια κακογουστη γυναικα διπλα του. Ενταξει ? λυθηκε η παρεξηγηση?
Ο καθενας με τις αποψεις του. Ειναι προσωπικη μου αποψη εχω καθε δικαιωμα
να την οριζω οπως θελω. Αν δεν σ αρεσει... το Χ πανω δεξια
Ο καθένας έχει τα γουστα του.
αυτό που είπες εσύ όμως, δεν εχει να κανει με το δικό σου προσωπικό σου γούστο (μιας και δεν θα ειχες πρόβλημα να πας μαζί της) αλλά ο κοινωνικός περίγυρος και τα σχολια του κόσμου.
Καταλαβαίνεις την διαφορα ?
Τωρα εσυ δεν βρισκεις να ξεσπασεις... και με βρηκες ευκαιρο
και λες... ας τον πρηξω λιγο τον μαλακα με τα νευρα της περιοδου ή καμιας χυλοπιτας.
:-
η πρώτη η κοπελα μια χαρα είναι.