Νέα

Εσωρουχα Αυτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αυτό που είπα είναι να υποστηρίζεις τις επιλογές σου. Αν θελεις κατασταση με το ξεκωλο να παρεις το ρισκο και τα βλέμματα, αν θέλεις την ησηχια σου βγαίνε με κοπελες χαμηλών τόνων.

Πολύ σωστά... Σκέψου να βγεις με το ξέκωλο βόλτα... Να τσακωθείς με 10 λιγούρια που θα την κοιτάνε σαν αν μην έχουν ξαναδεί γυναίκα... να ολοκληρωθεί η βόλτα... να την πας στο κρεββάτι.... και να σου βγει... ΚΟΜΟΔΙΝΟ!

Κάτι ξέρω εγώ που πάω με κορίτσια της εκκλησίας... Τα λέγαμε και χτες...

ΧΑΜΗΛΟΒΛΕ..ΠΟΥΤΣΕΣ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
 Πολύ σωστά... Σκέψου να βγεις με το ξέκωλο βόλτα... Να τσακωθείς με 10 λιγούρια που θα την κοιτάνε σαν αν μην έχουν ξαναδεί γυναίκα... να ολοκληρωθεί η βόλτα... να την πας στο κρεββάτι.... και να σου βγει... ΚΟΜΟΔΙΝΟ!

ΧΑΜΗΛΟΒΛΕ..ΠΟΥΤΣΕΣ!

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
μήπως χρησιμοποιείς και στραπ ον καμια φορά...; :rolleyes:
και αυτός το δέχεται... :S

οχι φυσικα  :2funny:

εξηγησα τι εννοω......και ενα απλο δεσιμο ματιων μπορει να αλλαξει το ''κλιμα''.

Εξαλλου δεν γινεται μονο για το παιχνιδι της εξουσιας,
οταν χανεις μια αισθηση οπως την οραση /την αφη κτλ ισχυροποιουνται οι υπολοιπες
αρα είναι πιο εντονο.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΧΑΜΗΛΟΒΛΕ..ΠΟΥΤΣΕΣ!

Δεν καταλαβαινει τι της λεω.... δεχομαι να εχει διαφορετικη αποψη αλλα αυτη νομιζει οτι εχω τελειως αδικο.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινει τι της λεω.... δεχομαι να εχει διαφορετικη αποψη αλλα αυτη νομιζει οτι εχω τελειως αδικο.

Βοldemort το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβες καν ΠΟΥ διαφωνω.

Διαφωνω στο οτι, εισαι διατεθειμενος να κανεις κατι με ενα ξεκωλο εφοσον ειναι μακρυα απο τα ματια του κοσμου.
Αυτο το βρισκω κατινιστικο και υποκριτικο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν καταλαβαινει οτι αμα βγεις με ενα ωραιο κοριτσι εξω στοχοποιεισαι με την μια....  :P
ποσο μαλλον να την βαλεις να ντυθει και τερμα προκλητικα με ανοικτα πουκαμισα και μποτακια και μινια κτλπ κτλπ .... σιγουρα καποιος θα κανει την μαλακια και εκει εισαι υποχρεωμενος να κανεις 2 πραγματα ή να φυγεις σαν την κοτα ή να μεινεις... αμα μεινεις ή θα του σπασεις το κεφαλι και θα σε τρεχουνε ή μπορει να πεσεις σε καναν περιεργο και να στο σπασει αυτος.

Νομιζουν μερικοι κ μερικες ετσι ειναι βρηκαμε ωραια γκομενα και γαματο αμαξι ας βγουμε εξω να τα δειξουμε σε αυτους που δεν εχουν.  :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οχι φυσικα  :2funny:

εξηγησα τι εννοω......και ενα απλο δεσιμο ματιων μπορει να αλλαξει το ''κλιμα''.

Εξαλλου δεν γινεται μονο για το παιχνιδι της εξουσιας,
οταν χανεις μια αισθηση οπως την οραση /την αφη κτλ ισχυροποιουνται οι υπολοιπες
αρα είναι πιο εντονο.
αντε τοτε να κανονισουμε να βγουμε  :pipa1: :pipa1: να τα δοκιμασουμε

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Διαφωνω στο οτι, εισαι διατεθειμενος να κανεις κατι με ενα ξεκωλο εφοσον ειναι μακρυα απο τα ματια του κοσμου.
αμα βαριεσαι να βγαλεις το στριγκο δε μπορεις τουλαχιστον να το κανεις λιγο στο πλαι?πρεπει να φορας ειδικα εσωρουχα και να ανοιγεις θρεντ να μας πρηζεις τ αρχιδια?

βρωμομουνο,πατσαβουρι :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αμα θελει αυτη και το δεχεται τι κατινιστικο? απλα αμα θελησει να βγουμε εξω θα βγουμε νορμαλ.
Αλλιως δεν βγαινω. Που ειναι το κατινιστικο και το υποκριτικο?

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
αμα βαριεσαι να βγαλεις το στριγκο δε μπορεις τουλαχιστον να το κανεις λιγο στο πλαι?πρεπει να φορας ειδικα εσωρουχα και να ανοιγεις θρεντ να μας πρηζεις τ αρχιδια?

βρωμομουνο,πατσαβουρι :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: γελασα δεν μπορώ να πω....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ναι ρε Μπόλντη... έχει δίκιο η Βιολεττα.

Εγώ ας πούμε δεν γουστάρω καθόλου τα ΤΑΤΤΟΥ. Θεωρώ πως χαλάνε την εμφάνιση μιας κοπέλας και μου δίνουν την αίσθηση της αλητείας. Και δεν θα έβγαινα με μία τέτοια γκόμενα.

Και πολύ πιθανόν να μην την πηδούσα ακόμα κι αν μου ερχόταν σπίτι μου έτοιμη και καυλωμένη.

Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση που ορίζεται ως "ξέκωλο" της κάνω εξήγηση πως δεν γουστάρω να κυκλοφορεί έτσι. Αν δεν το δεχτεί... παίρνει τον πεουλο ...

Κάποτε είχα χωρίσει μια γκόμενα γιατί ενώ ήταν πολύ όμορφο κορίτσι, βαφόταν υπερβολικά.

Της το είπα μία φορά.

Τη δεύτερη φορά που την είδα βαμμένη σαν τον ΜΠΟΖΟ, την έστειλα.

Απλά είναι τα πράγματα.

Τώρα αν εσύ θες να πηδήξεις καλά και σώνει ένα ξέκωλο.... θα υποστείς και τα σχόλια των άλλων.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Φούστα αυτοκινήτου λοιπόν...

31085_1369813659891_7005967_n.jpg

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ακόμη να συνεννοηθείτε;; :grin:
40 σελίδες κοντεύουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom