Επισκέπτης
E δεν είμαι η GPOΕγκυρο αυτο το στατιστικο??
Mπορεί να σου κάτσει μία στις τρεις,μετά μία στις 10,μετά μία στις 20 και πάει λέγοντας...
E δεν είμαι η GPOΕγκυρο αυτο το στατιστικο??
Χωρίς παγανιά δυστυχώς κοκό δεν έχει...
Δεν έχουν έρθει ακόμα οι ωραίες εποχές που θα σου πιάνουν τον κώλο και θα πάνε να σε βιάσουν.
Αν και υπάρχουν και μερικές τέτοιες.
Χωρίς παγανιά δυστυχώς κοκό δεν έχει...Nαι αλλη δουλεια δεν εχω τωρα να βγω παγανια εξω να τρωω χυλοπιτες μεχρι να ριξω κάποια
καλα δεν βαριεστε? εγω βαριεμαι παντως. ο.Ο
Αμα εισαι 38 ομως πριν τις αθλητικες δραστηριοτητες πρεπει να έχεις περάσει απο εναν καρδιολογο καλου κακου οχι μονο εσυ και οι νεοτεροι. Γιατι οι αιφνιδιοι θάνατοι την ώρα της προπονησης δεν ειναι και λιγοι.
Μόνο ο Φουστάνος είχε 100% επιτυχία αλλά και πάλι η Βλαχάκη δεν του κάθονταν με τίποτα.τι λε ρε τυπε μου!
Θεμα χοντρο δηλαδη
αναγκαστικα θελοντας και μη καθε χρονο για κολυμβητηριο
οκ δεν τρελαινομαι κιολας
πιο ευκολα θα παω απο παρα απο training
εξετασεις κτλ μετα τα 30 μαγκες τακτικα
Σερβιτόρες και πωλήτριες που εργάζονται ενώ σπουδάζουν που εντάσσονται,στις μορφωμένες ή στις αμόρφωτες; Πώς τις ξεχωρίζεις από τις άλλες τις αμόρφωτες;
Της εργασίας και της παράλληλης σπουδής;στο εξωτερικο αυτα τυπε. εδω ειναι εξαιρετικα σπανιο φαινομενο.
Υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία τυπε!Τι εγινε το 2010 τύπε? Ανοιξε μας την καρδια σου.
Της εργασίας και της παράλληλης σπουδής;
Υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία τυπε!
Τώρα έμαθες και το ΔΕΑ;Ελα μη μιλησουμε για θητεια τωρα δεν σας συμφέρει αμα δεν έχετε πάει ΔΕΑ ή Ειδικες δυνάμεις.
Τώρα έμαθες και το ΔΕΑ;
Καλά το πας!
Τρίχες κατσαρές,εκτός και αν συνέβαινε στην γενιά σου(που δεν νομίζω) ή συναναστρέφεσαι κόσμο μόνο από πλούσιες γειτονιές.ε ναι.
και τωρα που λεγατε για σερβιτορες χθες
με 2 ζευγαρια σε μαγαζι ζαχαρωνα σερβιτορα που ουτε καν κοιταγε και οταν αρχισα τα κοπλιμεντα κτλ τσιμπησε αμεσως και γελακια και πιασιμο ομου και να ξαναρθω μπλα μπλα αξιογαμητο βυζαρες και ο μλακς δεν το συνεχισα αλλα θελω να πω οτι γενικα ψοφανε για φλερτ και ακουω συνεχεια παραπονα οτι δεν φλερταρουμε πια κτλ
Τραγούδα, εκεινο που ξέρω ειναι οτι μονιμως μιλάς χωρίς όχι να έχεις ζήσει κάτι αλλά χωρίς να έχεις ιδέα!Ξέρεις που ειμαι?
Ε μονο για φλερτ ψοφανε ομως τυπε