Νέα

Εσείς που «παίρνετε» συστηματικά τις γκομενάρες των citytours...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorian69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΡΕ παραγωγέ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΚΟΛΑΣΗ η κατάσταση???

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Και για να κλείσω "αναίμακτα" τη φιλική μου συμμετοχή στο thread αυτό, δηλώνω οτι

• [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΓΑΜΗΘΗΚΑ στη ΔΟΥΛΕΙΑ για να δημιουργήσω τραπεζικό λογαριασμό με πολλά μηδενικά[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΕΠΙΛΕΓΩ να ΧΑΙΡΟΜΑΙ τα χρήματα που με την ΜΑΓΚΙΑ, τις ΓΝΩΣΕΙΣ και την ΕΡΓΑΣΙΑ μου ΚΕΡΔΙΣΑ.[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΜΠΟΡΩ με ΗΘΙΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ τρόπο να διαθέτω τα ποσα που απαιτούνται για να αγοράσω μεζονέτα στα προάστια, εξοχικό στην Χαλκιδική, φουσκωτό σκάφος και αυτοκίνητο που γουστάρω.[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που στον ελευθερο χρόνο μου, χαλαρώνω με τα χόμπυ μου - ναι και οι γυναίκες είναι ένα χόμπυ![/li]

Στεναχωριέμαι όμως όταν βλέπω αεργους, τεμπέληδες, αμόρφωτους, μοχθηρούς "πέσε πίτα να σε φάω" νεοραγιάδες κλπ να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ένοχος για κάτι. Και δεν στεναχωριέμαι για εμένα... αλλά για αυτούς! Διότι ΠΟΤΕ δεν έστρωσαν τον κώλο τους να δουλεψουν και να κερδίσουν τις χαρές τις ζωής. Ναι, υπήρξα ΚΑΙ τυχερός - όπως πολλοί άλλοι.

...κι επειδή εγώ τα ΕΧΩ... άντε γεια :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  χαχαχαχαχ έλεος.... έλεος.... μη βαράτε άλλο... Σου ζήτησε κανείς να μας πικράνεις (όπως νομίζεις με τους λογαριασμούς σου με πολλά 00000 ) Φτάνει μη μας κάνεις επίδειξη του πλούτου σου δεν το αντέχουμε εμείς ο λαουτζίκος.... Μη μας κάνεις ρεζίλι που έχουμε κάνει κάποιες τσάρκες στα χαμετυπεία της ΦΥΛΗΣ..
Μη μας λές άεργους τεμπέληδες συκοφάντες υβριστές κακοήθεις και βαρεμένους.. Προσωπικά μου έκανες μεγάλη εντύπωση...

Τώρα που άκουσα ότι έχεις και λ7 με 00000000 και εξοχικό Χαλκιδική (2ο πόδι να φανταστώ :grin: ) και μεζονέτα και αυτοκίνητο-πύραυλο και σκάφος δε θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ...

Υ>Γ> Άτιμα κουνούπια.... αχχχ

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου 'χεις λείψει βρε κουτό!  :grin: :grin: :grin:

Ασε γιουρα χαμος λεμεεε δεν βλεπεις?

Παθ το ξερω οτι εχεις περιεργα γουστα τωρα δεν ειναι αναγκη να καρφωνεσαι γιατι δεν θα εχουν αδικο να πουν μερικοι οτι τα λεφτα τα βγαζεις με πισω τροπους  ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
απορω ατομα που γαμανε τις καλυτερες γκομενες εχουν τοσα νευρα
και δεν μπορουν να κανουν μια ηρεμη συζητηση,εγω 10 λεπτακια πηδηξα στη φυλης και ειμαι πολυ πιο ηρεμος,τι να πεις..
Υ.Γ γεια σου Υura

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
και δεν μπορουν να κανουν μια ηρεμη συζητηση,εγω 10 λεπτακια πηδηξα στη φυλης και ειμαι πολυ πιο ηρεμος,τι να πεις..
Υ.Γ γεια σου Υura
Φίλε μη λες ρε ότι πήδηξες στη Φυλής θα σε κοροιδεύει ο νεοπλουτος δουλευταράς.. :2funny: :2funny:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Υ.Γ γεια σου Υura

ΓΙΑ χαρά παληκάρια!!! ΕΓΩ να δείς πόσο χαλαρά είμαι μετά απο μπανάκι και .... :knockinb: σε ΑΡΙΣΤΗ τιμή!!!  :2funny:

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχει αλεργεια στο πουλακι του με τα Μινερβα.Και μετα δεν μπορει να φοραει καποτα ;) ;)

fastjack

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν συνιθίζω να ποστάρω ,
αλλά οταν βλέπω βλάχουσ κομπλεξικούς να κοκορεύονται τρρελένομαι.
Εγώ πίνω voss αντί Perrier , εμένα το κάρο ειναι AMG ,
εχω γκόμενα και δεν είμαι καψούρης με τάνα
και δεν ασχολούμε με φουσκωτά όπως κάνουν οι Αλβανοί λσθρομετανάστες,
αλλά έχω σκαφάκι και βασικότερο δεν έχω ανάγκη επίδειξης για να αυτοεπιβεβαιωθώ.
Οπότε κάτσε στα αυγά σου φλαφλατά.
ΥΣ. Ο τζίρος μου ο μηνιαίος έχει ποιό πολλά μηδενικά απο όσα φαντάζεσαι.  :birdman:
Αντε πίσω στην ησυχία μου και στον όρκο σιωπής.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
και μια παρατηρηση ,ειναι αστειο να λεμε οτι πηγα προετοιμασμενος στην lolita,γιατι μου ειπαν οι φιλοι μου οτι θα με κανει ντα..
αμα ειναι να τ αλλαξουμε το αθλημα,να παιζουμε βολευ
ξανα..γεια σου Υura

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεν συνιθίζω να ποστάρω ,
αλλά οταν βλέπω βλάχουσ κομπλεξικούς να κοκορεύονται τρρελένομαι.
Εγώ πίνω voss αντί Perrier , εμένα το κάρο ειναι AMG ,
εχω γκόμενα και δεν είμαι καψούρης με τάνα
και δεν ασχολούμε με φουσκωτά όπως κάνουν οι Αλβανοί λσθρομετανάστες,
αλλά έχω σκαφάκι και βασικότερο δεν έχω ανάγκη επίδειξης για να αυτοεπιβεβαιωθώ.
Οπότε κάτσε στα αυγά σου φλαφλατά.
ΥΣ. Ο τζίρος μου ο μηνιαίος έχει ποιό πολλά μηδενικά απο όσα φαντάζεσαι.  :birdman:
Αντε πίσω στην ησυχία μου και στον όρκο σιωπής.
To νερό της σιωπής έχεις πιει φιλαράκι... ;)

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες και που ασχολειστε μαζι του χαρη του κανετε...Το ατομο εχει κατεβασει παροχη δεν επικοινωνει με τον εξω κοσμο...

Τωρα οτι και να λεει εμενα απλα μου φαινονται αστεια...Γιατι ξερω τι τυπακος ειναι

Ελπιζω παθ να μην θες να μπω παλι σε λεπτομεριες....

Επισκέπτης
Να πω και γω την αποψη μου  και μιλαω για τον εαυτο μου.

1) Ο καθενας κανει κουμαντο τα λεφτα του και δε δινει λογαριασμο σε κανεναν γιατι γαμαει αυτη και ποσα φραγκα σκαει.Γουστο του και καπελο του.
2) Οποιος νομιζει οτι επειδη γαμαει σιτυτουριστρια ειναι πιο μαγκας απο καποιον που γαμαει σε μπουρδελο στη φυλης ειναι για μενα τουλαχιστον ηλιθιος.Πουτανες ειναι και οι μεν και οι δεν γενικα...
3) Το οτι γαμαει καποιος ct  αβερτα και νομιζει οτι του δινεται αυτοματως καποιο status ειναι παλι ηλιθιος.

Προσωπικα θα πω ενα πραγμα για τον εαυτο μου

Πριν λιγα χρονια οι οικονομικες μου δυνατοτητες εφταναν στο να μπορω να γαμαω στα μπουρδελα της φυλης μονο, πριν αρκετο καιρο μπορουσα να πηγαινω και σε στουντιο,τωρα εχω την δυνατοτητα  να τα χωνω και να γαμαω και σιτιτουριστριες.
Παντα το ιδιο ενιωθα ομως.
Αν δυστυχως αλλαξουν τα πραγματα και τα οικονομικα μου παλι στα μπουρδελακια θα γαμαω συντροφοι και δε θα χω κανενα μα κανενα προβλημα γιατι πολυ απλα κανω αυτο που μου αρεσει:Να γαμαω...
Και κατι πολυ σημαντικο:Κανεις δεν ειναι ξεχωριστος ειδικα οταν μιλαμε για πουτανες επι πληρωμης...
Απο αλλα πραγματα ξεχωριζουν οι ανθρωποι...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να πω και γω την αποψη μου  και μιλαω για τον εαυτο μου.

1) Ο καθενας κανει κουμαντο τα λεφτα του και δε δινει λογαριασμο σε κανεναν γιατι γαμαει αυτη και ποσα φραγκα σκαει.Γουστο του και καπελο του.
2) Οποιος νομιζει οτι επειδη γαμαει σιτυτουριστρια ειναι πιο μαγκας απο καποιον που γαμαει σε μπουρδελο στη φυλης ειναι για μενα τουλαχιστον ηλιθιος.Πουτανες ειναι και οι μεν και οι δεν...
3) Το οτι γαμαει καποιος ct  αβερτα και νομιζει οτι του δινεται αυτοματως καποιο status ειναι παλι ηλιθιος.

Προσωπικα θα πω ενα πραγμα για τον εαυτο μου

Πριν λιγα χρονια οι οικονομικες μου δυνατοτητες εφταναν στο να μπορω να γαμαω στα μπουρδελα της φυλης μονο, πριν αρκετο καιρο μπορουσα να πηγαινω και σε στουντιο,τωρα εχω την δυνατοτητα  να τα χωνω και να γαμαω και σιτιτουριστριες.
Παντα το ιδιο ενιωθα ομως.
Αν δυστυχως αλλαξουν τα πραγματα και τα οικονομικα μου παλι στα μπουρδελακια θα γαμαω συντροφοι και δε θα χω κανενα μα κανενα προβλημα γιατι πολυ απλα κανω αυτο που μου αρεσει:Να γαμαω...
Και κατι πολυ σημαντικο:Κανεις δεν ειναι ξεχωριστος ειδικα οταν μιλαμε για πουτανες επι πληρωμης...
Απο αλλα πραγματα ξεχωριζουν οι ανθρωποι...

Επιτέλους, και κάποιος που ασχολείται με ct αλλά δεν έχει χάσει το μέτρο! ;) ;) ;)

Και εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που πάνε με ct. Ούτε με αυτούς που κυκλοφορούν με μερσεντέ ή Bentley ή Bugatti. Αρκεί να το κάνουν γιατί το χαίρονται και όχι για λόγους επίδειξης...

Πάντως, για να γυρίσω πίσω σε αυτά που έλεγε ο Yorgos, η αλήθεια είναι πως -για τόσο λεφτά που κοστίζουν- θα είχα την απαίτηση οι ct να είναι πιο όμορφες.

Οι περισσότερες από αυτές είναι μέτριες σε εμφάνιση (δεν μιλώ για σέρβις) και αυτό είναι κρίμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom