Νέα

Εσείς που «παίρνετε» συστηματικά τις γκομενάρες των citytours...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorian69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φίλε Galb, η λέξη "επιλέγει" ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ακριβής! ΕΑΝ θέλει, ας μην γαμήσει! Κι αν θέλει να γαμήσει, ας πιάσει γκόμενα - όπως ΟΛΟΣ ο κόσμος! Κανείς δεν τον έβαλε με το ζόρι μέσα στο μπουρδέλο!
Καθόλου ακριβής.. Πέρνουμε ως δεδομένο ότι θέλει να γαμήσει και δεν έχει γκόμενα... Τότε δε θα επιλέξει να πάει στης Φυλής και όχι με ένα CG ή CT εφόσον δεν βγαίνει οικονομικά αλλά θα αναγκαστεί να πάει στα απαξιωτικά μπουρδέλα της βρωμερής κακής Φυλής για να γαμήσει στριμωγμένος μια ..τάνα για 3 λεπτά με την τσατσά να βαράει την πόρτα και τους 3 Πακιστανούς να περιμένουν ιδρωμένοι στο βρωμερό σαλονάκι..

Απορία.. Έχεις πάει σε μπουρδέλο της Φυλής ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Διαφωνώ με αυτό που λες, δεν άνοιξε αυτός το θέμα. Όπως και με τη Mercedes leasing

ήταν όμως μια γενική ερώτηση, όχι προσωπική οπότε δεν έχει σημασία ποιός άνοιξε το θέμα αλλά πως το συνχίζει ο όποιοσδήποτε

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάω στοιχημα πως μετακινείσαι με αστική συγκοινωνία με πάσο πολλαπλών διαδρομών για οικονομία. Πάω επίσης στοίχημα πως ΠΟΛΥ θα ήθελες να έχεις ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρήματα για να αγοράσεις ΕΣΤΩ κι ενα LADA.

:2funny: Είσαι λίγο πίσω αλλά σε καταλαβαίνω. Τα λεφτά τα έχω για ιδιοκτησία, όχι για χρονοχρέωση.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πέρνουμε ως δεδομένο ότι θέλει να γαμήσει και δεν έχει γκόμενα.
Αν δεν έχει γκόμενα, ας βρει! Κι αν δεν μπορεί να βρεί, είτε γιατί είναι ανίκανος να γίνει αρεστός από το αντίθετο φύλο, είτε γιατί είναι χαλβάς... ε ας ΜΗΝ γαμήσει ρε φίλε!

Απορία.. Έχεις πάει σε μπουρδέλο της Φυλής?
Φυσικά! Πριν 15 χρόνια ως στρατιώτης στο ΚΕΕΔ. Καλό ως "εμπειρία", αλλά μέχρι εκεί! ΕΦΟΣΟΝ μπορώ, προτιμώ άλλου είδους συγκινήσεις.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
pathfinder διαβασα την κριτικη σου για λολιτα,και σεξουαλικα δραστηριος το προηγουμενο βραδι,και ταξιδι αθηνα θεσσαλονικη,και η γκομενα i miss you baby,και δουλεια να κλεισεις,αλλα το μυαλο
πως θα πηδηξεις την lolita,τι να λεμε τωρα,ο ορισμος του μπουρδελιαρη ,του citytourista oπως θελεις πεστο,δεν εχει συγκριση με τιποτα η ψυχολογια και το παθος μερικων ατομων που τιμουν αυτο τo site!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
:2funny: Είσαι λίγο πίσω αλλά σε καταλαβαίνω. Τα λεφτά τα έχω για ιδιοκτησία, όχι για χρονοχρέωση.
Μη σε δώ όμως να ξερογλύφεσαι και να στραβοκοιτάς μοχθηρα αν τύχει και παρκάρουμε δίπλα - δίπλα το LADA σου και την MERCEDES μου! Σε θέλω περήφανο για τις επιλογές σου! ΟΚ?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ο ορισμος του μπουρδελιαρη ,του citytourista oπως θελεις πεστο
Έλα ντε! Βγάλε τον καημό από μέσα σου! Πέστο!

Πες "δεν μπορώ να γαμήσω και μου την δίνουν αυτοί που μπορούν" Πέστο!

ΥΓ. Καλα.. να δεις που κάπου σε αυτό το σημείο, μπορεί να εμφανιστεί και ο αγαπημένος μου ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αν δεν έχει γκόμενα, ας βρει! Κι αν δεν μπορεί να βρεί, είτε γιατί είναι ανίκανος να γίνει αρεστός από το αντίθετο φύλο, είτε γιατί είναι χαλβάς... ε ας ΜΗΝ γαμήσει ρε φίλε!

Φυσικά! Πριν 15 χρόνια ως στρατιώτης στο ΚΕΕΔ. Καλό ως "εμπειρία", αλλά μέχρι εκεί! ΕΦΟΣΟΝ μπορώ, προτιμώ άλλου είδους συγκινήσεις.
Δηλαδή κάποιος που γαμάει αβέρτα και 1 περίοδο δεν έχει γκόμενα για Χ Ψ λόγους (όχι λόγους όπως το να είναι χαλβάς ή ανίκανος) και θέλει να γαμήσει τι θα κάνει ?? Μη τα ισοπεδώνεις όλα..

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μη σε δώ όμως να ξερογλύφεσαι και να στραβοκοιτάς μοχθηρα αν τύχει και παρκάρουμε δίπλα - δίπλα το LADA σου και την MERCEDES μου! Σε θέλω περήφανο για τις επιλογές σου! ΟΚ?

Τη νοικιασμένη; Μη ξεχάσεις να βγάλεις το σηματάκι Herz :2funny:. Μαλλον δε συχνάζουμε στα ίδια μέρη λόγω social cycle οπότε αποκλείεται.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Νομίζω πως δεν έχεις δίκιο...

50 λεπτάκια κάνει το "ZAGORI". Το "Περιέ"? Επειδή όμως το νερό είναι ατυχές παράδειγμα, ας μιλήσουμε για κρασί! Υπάρχει ποικιλία κρασιού που κοστίζει 300 euro το μπουκάλι... υπάρχει και το "κρασί της παρέας" σε οικονομική συσκευασία στα ράφια των supermarkets. Υπάρχει η Mercedes... υπάρχει και η LADA.

Δεν είναι ΟΛΑ ίδια!

Δεν θα κακολογήσω ούτε θα κρίνω κάποιον που επιλέγει να γαμήσει αγχωμένα σε κάποιο βρωμερό μπουρδέλο της Φυλής με την τσατσά να χτυπάει επίμονα τη πόρτα διότι ξεπέρασε τα 3 λεπτα που δικαιούται και πρέπει να γαμήσουν και οι Πακιστανοί! Δεν θα νιώσω όμως άσχημα που επιλέγω να μου αρέσει η καλή ζωή και ΜΠΟΡΩ να την έχω.

Κλασσικό νεοπλουτιστικό επιχείρημα το κρασί.
Προσπάθεια εντυπωσιασμού και μόνον.

Πρώτον δεν μιλάμε για ποικιλίες.
Δηλαδή η ποκιλία ξινόμαυρο είναι φτηνότερη από το cabernet sauvignon;

Και για πες μας ποιό κρασί 300 Ευρώ ήπιες και άξιζε τα λεφτά του;

Γιατί εγώ έχω πιεί κρασιά σπιτικά και από το βαρέλι του παπού στην Κρήτη που βάζουν τα γυαλιά σε πολλά υπερτιμημένα κρασιά του Χατζημιχάλη και γιατί να το κρύψωμεν ακόμη και κάτι Bordeaux.

Τα κρασιά των 300 Ευρώ για εντυπωσιασμό και μόνον είναι.

Υ.Γ. Και στάκα να βρω καμιά τυφλή δοκιμασία που οι ειδημόνες δεν γνώριζαν την τύφλα τους.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
pathfinder,δεν καταλαβαινω γιατι μου τη λες
Έλα ντε! Βγάλε τον καημό από μέσα σου! Πέστο!

Πες "δεν μπορώ να γαμήσω και μου την δίνουν αυτοί που μπορούν" Πέστο!

ΥΓ. Καλα.. να δεις που κάπου σε αυτό το σημείο, μπορεί να εμφανιστεί και ο αγαπημένος μου ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Δηλαδή κάποιος που γαμάει αβέρτα και 1 περίοδο δεν έχει γκόμενα για Χ Ψ λόγους (όχι λόγους όπως το να είναι χαλβάς ή ανίκανος) και θέλει να γαμήσει τι θα κάνει ?? Μη τα ισοπεδώνεις όλα..
Ας ΜΗΝ γαμήσει ρε φίλε! ΟΛΟΙ μας έχουμε κάνει λίγο ή πολύ χωρίς γκόμενα! Δηλαδή πρεπει να "πέσει" στην Φυλής?

Ημαρτον!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mα δεν εγραψα για σενα αρνητικα,με θετικο τροπο αναφερω ανεφερα τ ολο περιστατικο
επιλεον εχω καταθεσει τις αποψεις μου για το θεμα,και τα θετικα και τ αρνητικα,και σε καμια περιπτωση δεν εχω κανει καμια συζητηση
για την οικονμικη πλευρα του θεματος,γιατι δεν μ ενδιαφερει καθολου
το οικονομικο θεμα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Και για να κλείσω "αναίμακτα" τη φιλική μου συμμετοχή στο thread αυτό, δηλώνω οτι

• [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΓΑΜΗΘΗΚΑ στη ΔΟΥΛΕΙΑ για να δημιουργήσω τραπεζικό λογαριασμό με πολλά μηδενικά[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΕΠΙΛΕΓΩ να ΧΑΙΡΟΜΑΙ τα χρήματα που με την ΜΑΓΚΙΑ, τις ΓΝΩΣΕΙΣ και την ΕΡΓΑΣΙΑ μου ΚΕΡΔΙΣΑ.[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΜΠΟΡΩ με ΗΘΙΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ τρόπο να διαθέτω τα ποσα που απαιτούνται για να αγοράσω μεζονέτα στα προάστια, εξοχικό στην Χαλκιδική, φουσκωτό σκάφος και αυτοκίνητο που γουστάρω.[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που στον ελευθερο χρόνο μου, χαλαρώνω με τα χόμπυ μου - ναι και οι γυναίκες είναι ένα χόμπυ![/li]

Στεναχωριέμαι όμως όταν βλέπω αεργους, τεμπέληδες, αμόρφωτους, μοχθηρούς "πέσε πίτα να σε φάω" νεοραγιάδες κλπ να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ένοχος για κάτι. Και δεν στεναχωριέμαι για εμένα... αλλά για αυτούς! Διότι ΠΟΤΕ δεν έστρωσαν τον κώλο τους να δουλεψουν και να κερδίσουν τις χαρές τις ζωής. Ναι, υπήρξα ΚΑΙ τυχερός - όπως πολλοί άλλοι.

...κι επειδή εγώ τα ΕΧΩ... άντε γεια :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το γ..σες το thread φιλε,στο καλο και να μας ..γραφεις

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ας ΜΗΝ γαμήσει ρε φίλε! ΟΛΟΙ μας έχουμε κάνει λίγο ή πολύ χωρίς γκόμενα! Δηλαδή πρεπει να "πέσει" στην Φυλής?

Ημαρτον!
Anyway απλά βλέπω να σε διακατέχει ένα ύφος αλαζονίας... σύμφωνα με τα τελευταία 5-10 ποστς σου που διάβασα....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Anyway απλά βλέπω να σε διακατέχει ένα ύφος αλαζονίας... σύμφωνα με τα τελευταία 5-10 ποστς σου που διάβασα....
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα υπόλοιπα 995 post μου, να δεις αν με "διακατέχει ένα ύφος αλαζονίας"

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με το pathfinder :2funny: το μόνο που διαφωνώ είναι στα μεταξωτά βρακιά δοκιμαστηρίου.

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και για να κλείσω "αναίμακτα" τη φιλική μου συμμετοχή στο thread αυτό, δηλώνω οτι

• [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΓΑΜΗΘΗΚΑ στη ΔΟΥΛΕΙΑ για να δημιουργήσω τραπεζικό λογαριασμό με πολλά μηδενικά[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΕΠΙΛΕΓΩ να ΧΑΙΡΟΜΑΙ τα χρήματα που με την ΜΑΓΚΙΑ, τις ΓΝΩΣΕΙΣ και την ΕΡΓΑΣΙΑ μου ΚΕΡΔΙΣΑ.[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που ΜΠΟΡΩ με ΗΘΙΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ τρόπο να διαθέτω τα ποσα που απαιτούνται για να αγοράσω μεζονέτα στα προάστια, εξοχικό στην Χαλκιδική, φουσκωτό σκάφος και αυτοκίνητο που γουστάρω.[/li]
    [li]Είμαι ένας "νεόπλουτος" που στον ελευθερο χρόνο μου, χαλαρώνω με τα χόμπυ μου - ναι και οι γυναίκες είναι ένα χόμπυ![/li]

Στεναχωριέμαι όμως όταν βλέπω αεργους, τεμπέληδες, αμόρφωτους, μοχθηρούς "πέσε πίτα να σε φάω" νεοραγιάδες κλπ να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ένοχος για κάτι. Και δεν στεναχωριέμαι για εμένα... αλλά για αυτούς! Διότι ΠΟΤΕ δεν έστρωσαν τον κώλο τους να δουλεψουν και να κερδίσουν τις χαρές τις ζωής. Ναι, υπήρξα ΚΑΙ τυχερός - όπως πολλοί άλλοι.

...κι επειδή εγώ τα ΕΧΩ... άντε γεια :grin:

Path το πως εβγαλες τα λεφτα δεν μας νοιαζει μαγκια σου ο καθενας τα βγαζει με τον τροπο του.Τωρα γιατι ασχολεισαι μαζι μου δεν το καταλαβαινω να υποθεσω οτι σου εχω μεινει αποθημενο μαλλον που δεν σε ψωνισα στην Χαλκιδικη??

Αγορι κανε δουλεια σου και μην ξαναγραψεις το ονομα μου σε θρεντ γιατι τρωω φρικες και αναφερομαι στην απαντηση #130.Αντε τωρα δες τα μουνια που γαμαω στα αλλο θρεντ

Αλοχα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom