Νέα

Εσείς που «παίρνετε» συστηματικά τις γκομενάρες των citytours...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorian69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επιτέλους, και κάποιος που ασχολείται με ct αλλά δεν έχει χάσει το μέτρο! ;) ;) ;)

Σιγα μη χασω το μετρο φιλε Siegf.Mα τι νομιζουμε οτι κανουμε?
Εγω δεν παραμυθιαζομαι και πιστεψε με υπαρχουν και αλλοι με την ιδια αποψη με την δικη μου.

Και εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που πάνε με ct. Ούτε με αυτούς που κυκλοφορούν με μερσεντέ ή Bentley ή Bugatti. Αρκεί να το κάνουν γιατί το χαίρονται και όχι για λόγους επίδειξης...

Αυτο μας ελειπε να το επιδυκνει κιολας καποιος οτι επειδη γαμαει μια μουναρα επι πληρωμης (κατι το οποιο στη τελικη και ενας κουτσος θα μπορουσε να το κανει αμα πληρωνε) ειναι ο γαμαω τυπος.Aυτος ειναι για κλαματα.

Πάντως, για να γυρίσω πίσω σε αυτά που έλεγε ο Yorgos, η αλήθεια είναι πως -για τόσο λεφτά που κοστίζουν- θα είχα την απαίτηση οι ct να είναι πιο όμορφες.

Οι περισσότερες από αυτές είναι μέτριες σε εμφάνιση (δεν μιλώ για σέρβις) και αυτό είναι κρίμα.

Σ αυτο συμφωνω απολυτα.Η αληθεια ειναι οτι εγει γεμισει ο τοπος απο μπαζα που το παιζουν δηθεν ct...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να πω και γω την αποψη μου  και μιλαω για τον εαυτο μου.

1) Ο καθενας κανει κουμαντο τα λεφτα του και δε δινει λογαριασμο σε κανεναν γιατι γαμαει αυτη και ποσα φραγκα σκαει.Γουστο του και καπελο του.
2) Οποιος νομιζει οτι επειδη γαμαει σιτυτουριστρια ειναι πιο μαγκας απο καποιον που γαμαει σε μπουρδελο στη φυλης ειναι για μενα τουλαχιστον ηλιθιος.Πουτανες ειναι και οι μεν και οι δεν γενικα...
3) Το οτι γαμαει καποιος ct  αβερτα και νομιζει οτι του δινεται αυτοματως καποιο status ειναι παλι ηλιθιος.

Προσωπικα θα πω ενα πραγμα για τον εαυτο μου

Πριν λιγα χρονια οι οικονομικες μου δυνατοτητες εφταναν στο να μπορω να γαμαω στα μπουρδελα της φυλης μονο, πριν αρκετο καιρο μπορουσα να πηγαινω και σε στουντιο,τωρα εχω την δυνατοτητα  να τα χωνω και να γαμαω και σιτιτουριστριες.
Παντα το ιδιο ενιωθα ομως.
Αν δυστυχως αλλαξουν τα πραγματα και τα οικονομικα μου παλι στα μπουρδελακια θα γαμαω συντροφοι και δε θα χω κανενα μα κανενα προβλημα γιατι πολυ απλα κανω αυτο που μου αρεσει:Να γαμαω...
Και κατι πολυ σημαντικο:Κανεις δεν ειναι ξεχωριστος ειδικα οταν μιλαμε για πουτανες επι πληρωμης...
Απο αλλα πραγματα ξεχωριζουν οι ανθρωποι...

Ακριβώς.
Άλλωστε το ένα δεν αποκλείει την ταυτόχρονη ενασχόληση με οποιοδήποτε από τα δύο (ή περισσότερα) άλλα.
Και δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά διάθεσης.

Όπως το να οδηγείς το Α΄, Β΄ ή Γ΄αυτοκίνητο δεν αποκλείει ότι θα πάρεις το λεωφορείο ή το μετρό. Ή τρόλλευ που στο κάτω-κάτω παλιά ήταν και της Alpha Romeo.

Ή το ότι πίνεις και κανένα Margaux δεν θα πιείς και χύμα στην ταβέρνα.
Ή το ότι πίνεις γκράπες δεν θα πιείς και κανένα τσίπουρο.

Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όποιος αγοράζει Mercedes μεγιά του με χαρά του, όποιος τη παίρνει με χρονοχρέωση από Herz...

Ναι όντως, τρομερή μαγκιά να επενδύεις σε αυτοκίνητα.....(δλδ να τα αγοράζεις).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξέρω εάν είναι τρομερή μαγκιά να αγοράζεις αυτοκίνητα, ή να γαμάς γκόμενες μουνάρες επί πληρωμή........

Εάν όμως αναλύσουμε το βάλιου φορ μάνευ ενός αυτοκινήτου και μιας πουτάνας που τη γαμάς για μία ώρα προς λ.χ. 300 ευρώ, η απλή μαθηματική αναγωγή σίγουρα καθιστά τον μερσεντούχο πολύ πιο μάγκα...........

Βέβαια υπάρχουν και οι σαμπανούληδες στα κωλόμπαρα που για 300 Ευρώ αγοράζουν μια..... γλάστρα για την επόμενη ώρα.................
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

1) Ο καθενας κανει κουμαντο τα λεφτα του και δε δινει λογαριασμο σε κανεναν γιατι γαμαει αυτη και ποσα φραγκα σκαει.Γουστο του και καπελο του.
2) Οποιος νομιζει οτι επειδη γαμαει σιτυτουριστρια ειναι πιο μαγκας απο καποιον που γαμαει σε μπουρδελο στη φυλης ειναι για μενα τουλαχιστον ηλιθιος.Πουτανες ειναι και οι μεν και οι δεν γενικα...
3) Το οτι γαμαει καποιος ct  αβερτα και νομιζει οτι του δινεται αυτοματως καποιο status ειναι παλι ηλιθιος.

Πριν λιγα χρονια οι οικονομικες μου δυνατοτητες εφταναν στο να μπορω να γαμαω στα μπουρδελα της φυλης μονο, πριν αρκετο καιρο μπορουσα να πηγαινω και σε στουντιο,τωρα εχω την δυνατοτητα  να τα χωνω και να γαμαω και σιτιτουριστριες.
Αν δυστυχως αλλαξουν τα πραγματα και τα οικονομικα μου παλι στα μπουρδελακια θα γαμαω συντροφοι και δε θα χω κανενα μα κανενα προβλημα γιατι πολυ απλα κανω αυτο που μου αρεσει:Να γαμαω...
Και κατι πολυ σημαντικο:Κανεις δεν ειναι ξεχωριστος ειδικα οταν μιλαμε για πουτανες επι πληρωμης...

Τί είπε ο άνθρωπας πρωϊνιάτικα ... αυτά να τα διαβάζετε όλοι, που έχετε κάνει τις εμπειρίες στα αγοραία αναγωγή στην κλίμακα μαγκιάς. Μπραβο φίλε lalakukakis, τα πες πολύ ωραία.

Και για μερικούς που από ποστ σε φορουμ βγάζουν συμπεράσματα για τη ζωή και την ψυχοσύνθεση των άλλων, έχω να πω get a life. Προσωπικά τους χαίρομαι όλους όσους έχουν χρόνο και χρήμα και διάθεση να καλοπερνάνε γιατί δεν είναι ΜΙΖΕΡΟΙ και φραγκοφονιάδες.
Να στε καλά, παίδες.

Υ.Γ : όσο πιο ακριβό είναι κάτι, τόσο πιο υπερτιμημένο είναι.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.098
Πόντοι
5.956
εγω παντως με τα cg στην ελλαδα εχω περασει πολυ καλυτερα απο τα ct, με μια μικρη ισως υποχωρηση στο θεμα της εμφανισης,200ε για τριο για 1,5 ωρα νομιζω ειναι τελεια με γκομενες που ειναι bi και καραγουσταρουν,και οσο για χαρτι δεν μου λειπει αλλα προτιμω να το φαω με τους κολλητους μου στα μπουζουκια

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ολοι μα ολοι που εχουμε το πουτανομικροβιο μεσα μας, ξεκινησαμε καποια στιγμη τον στιβο της ηδονης απο καποιο μπουρδελακι,στο οποιο σβηναμε την καβλα μας,μετα απο αμετρητα χιλιομετρα στην γνωστη οδο της ηδονης,ειναι νομος της φυσης οτι ο ανθρωπος συνεχεια θελει το κατι παραπανω,να ανεβαινει ενα επιπεδο συνεχεια, και αν αυτο το επιτρεπουν και τα οικονομικα του τοτε προχωραει γιατι θελει να δοκιμαζει κατι το διαφορετικο,ετσι και εγω ειπα να δοκιμασω την εμπειρια των ct, μετα απο αρκετες συναντησεις με τις συγκεκριμενες κοπελες μπορω να πω οτι ουτε ξεχωριστος νιωθω ουτε πιο μαγκας απο καποιον που δινει τα ομορφα λεφτακια του στα μπουρδελα και στα στουντιο,
ισα ισα να σας πω την αμαρτια μου σε πολλα απο τα ραντεβου μου με τα ct εφυγα απογοητευμενος και ενιωσα και πολλη ασχημα που με επιασε κοτσο η ενας εξυπνος μανατζερ η μια πουτανα.
ΥΓ.

προσωπικα εγω ποτε δεν θα σταματησω να κανω τις μπουρδελοτσαρκες μου, γιατι ετσι εμαθα απο μικρος,και ετσι θα συνεχισω!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ολοι μα ολοι που εχουμε το πουτανομικροβιο μεσα μας, ξεκινησαμε καποια στιγμη τον στιβο της ηδονης απο καποιο μπουρδελακι,στο οποιο σβηναμε την καβλα μας,μετα απο αμετρητα χιλιομετρα στην γνωστη οδο της ηδονης,ειναι νομος της φυσης οτι ο ανθρωπος συνεχεια θελει το κατι παραπανω,να ανεβαινει ενα επιπεδο συνεχεια, και αν αυτο το επιτρεπουν και τα οικονομικα του τοτε προχωραει γιατι θελει να δοκιμαζει κατι το διαφορετικο,ετσι και εγω ειπα να δοκιμασω την εμπειρια των ct, μετα απο αρκετες συναντησεις με τις συγκεκριμενες κοπελες μπορω να πω οτι ουτε ξεχωριστος νιωθω ουτε πιο μαγκας απο καποιον που δινει τα ομορφα λεφτακια του στα μπουρδελα και στα στουντιο,
ισα ισα να σας πω την αμαρτια μου σε πολλα απο τα ραντεβου μου με τα ct εφυγα απογοητευμενος και ενιωσα και πολλη ασχημα που με επιασε κοτσο η ενας εξυπνος μανατζερ η μια πουτανα.
ΥΓ.

προσωπικα εγω ποτε δεν θα σταματησω να κανω τις μπουρδελοτσαρκες μου, γιατι ετσι εμαθα απο μικρος,και ετσι θα συνεχισω!

Κι εγω το ιδιο ακριβως.Ξεκινησα απο τα μπουρδελα μετα προχωρησα σε στουντιο και κατεληξα στα ct που σιγουρα και εμενα με εχουν πιασει κοροιδο οσο αφορα την εμφανιση μιας κοπελας και της υπηρεσιες της....το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο να κοψεις κατι το οποιο εχεις συνηθισει απο μικρος...

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Αγαπητέ lalakukakis και φυσικά έχει διαφορά να γαμάς CT και να γαμάς από Μεταξουργείο. Για αυτό το μεν κάνει 250 και το άλλο 20, αλλιώς όλοι θα παίρναν CT. Και φυσικά δεν είναι ούτε ίδιες υπηρεσίες και χρόνος. Αυτό φυσικά δεν προτρέπει σε αντικοινωνική συμπεριφορά, ούτε σε στρουθοκαμηλισμό.

Duca

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έλεγε τυχαία ο λαός την παροιμία για τα μεταξωτα βρακιά και τους επιδέξιους κώλους.

Η παροιμια αυτη οπως και ολες οι ελληνικες παροιμιες εχουν σοφια. Η συγκεκριμενη παντως δεν κολλαει εδω. Αλλο ειναι το νοημα της.
Οταν λες κατι πρεπει να ξερεις γιατι το λες αλλιως εισαι εκτος θεματος.

Duca

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κι αν κάποιοι πιστευουν πως θα νιώσω/σουμε τύψεις που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να χαιρόμαστε την ζωή μας και την ΥΓΕΙΑ μας μαζί με όμορφες κοπέλες με ακριβά γούστα και κολασμένες καμπύλες κάνοντας διακοπές με κότερο στα νησιά και ηλιοθεραπεία σε παραθαλάσσια εξοχικά... χέστηκα!

Παραεισαι υπερβολικος παντως...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν ξέρω εάν είναι τρομερή μαγκιά να αγοράζεις αυτοκίνητα, ή να γαμάς γκόμενες μουνάρες επί πληρωμή........

Εάν όμως αναλύσουμε το βάλιου φορ μάνευ ενός αυτοκινήτου και μιας πουτάνας που τη γαμάς για μία ώρα προς λ.χ. 300 ευρώ, η απλή μαθηματική αναγωγή σίγουρα καθιστά τον μερσεντούχο πολύ πιο μάγκα...........

Περσόνα, μάλλον δεν με έπιασες.

Ειρωνεύτηκα, ότι είναι μαγκιά να αγοράζεις/επενδύεις αυτοκίνητα, συγκριτικά με leasing, όχι συγκριτικά με το να τα επενδύεις σε τάνες.

Και δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει σύγκριση! Άλλωστε το ένα είναι προμήθεια υλικού και το άλλο προμήθεια υπηρεσιών (cars vs. citytours). Και εάν υπήρχε σύγκριση, τότε ναι, έχεις δίκιο, προφανώς ο μερσεντάκιας κερδίζει.

Ο stalker το έπιασε πάντως και με κάλυψε με την απάντησή του, με την οποία συμφωνώ απόλυτα.

Εφαρμόζω μάλιστα ακριβώς ότι γράφει, μιας και είναι τεράστια μαλακία να αγοράζεις αυτοκίνητα, όταν έχεις δική σου εταιρία.

Από την στιγμή που αλλάζεις αυτοκίνητα ανά 5ετία περίπου και έχεις και δική σου εταιρία, συμφέρει περισσότερο να χρονομισθώνεις από το να αγοράζεις.

Αν δεν έχεις δική σου εταιρεία ναι(για αυτοκίνητα)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει σύγκριση! Άλλωστε το ένα είναι προμήθεια υλικού και το άλλο προμήθεια υπηρεσιών (cars vs. citytours). Και εάν υπήρχε σύγκριση, τότε ναι, έχεις δίκιο, προφανώς ο μερσεντάκιας κερδίζει.

Μπα, σύμφωνα με την νέα μόδα ΟΛΑ είναι υπηρεσίες.
(τουλάχιστον αυτό λένε οι ληζαδόροι και οι λοιποί πακετατζήδες)

Π.χ. η Rolls-Royce κάνει leasing σε μηχανές αεροπλάνων:
και τώρα το προωθεί και στα καράβια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πακετάκι leasing αυτοκίνητο+γυναίκα μπορεί να κάνει?  Να ένα νέο market!

Κάθε τρία χρόνια, αλλάζεις αυτοκίνητο και γυναίκα!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Νομίζω πως δεν έχεις δίκιο...

50 λεπτάκια κάνει το "ZAGORI". Το "Περιέ"? Επειδή όμως το νερό είναι ατυχές παράδειγμα, ας μιλήσουμε για κρασί! Υπάρχει ποικιλία κρασιού που κοστίζει 300 euro το μπουκάλι... υπάρχει και το "κρασί της παρέας" σε οικονομική συσκευασία στα ράφια των supermarkets. Υπάρχει η Mercedes... υπάρχει και η LADA.

Δεν είναι ΟΛΑ ίδια!

Δεν θα κακολογήσω ούτε θα κρίνω κάποιον που επιλέγει να γαμήσει αγχωμένα σε κάποιο βρωμερό μπουρδέλο της Φυλής με την τσατσά να χτυπάει επίμονα τη πόρτα διότι ξεπέρασε τα 3 λεπτα που δικαιούται και πρέπει να γαμήσουν και οι Πακιστανοί! Δεν θα νιώσω όμως άσχημα που επιλέγω να μου αρέσει η καλή ζωή και ΜΠΟΡΩ να την έχω.
...Οπως υπαρχουν και λοουλαντ μαλτ που η καθε γουλια στοιχιζει οσο ενα μπουκαλι απο τα τρεχοντα. Aυτο που ηθελε προφανως να σου πει ο Νεαρχος ειναι να αρνηθεις να σου χρεωσουν το κρασι της παρεας απο σουπερ μαρκετ οσο ενα κρασι που κανει 300 γιουρο.
Και τα εχουμε δει αυτα.

Ισως να μου ξεφυγαν καποια ποστ αλλα, ποιος σου ζητησε να νιωσεις ασχημα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
...Οπως υπαρχουν και λοουλαντ μαλτ που η καθε γουλια στοιχιζει οσο ενα μπουκαλι απο τα τρεχοντα. Aυτο που ηθελε προφανως να σου πει ο Νεαρχος ειναι να αρνηθεις να σου χρεωσουν το κρασι της παρεας απο σουπερ μαρκετ οσο ενα κρασι που κανει 300 γιουρο.
Και τα εχουμε δει αυτα.

Ισως να μου ξεφυγαν καποια ποστ αλλα, ποιος σου ζητησε να νιωσεις ασχημα?
Κανεις,απλα ενα μελος λογω και της μικρης ηλικιας(οπως κι εγω αλλωστε) ειχε μια απορια,που βρισκουν τοσα λεφτα οι cttourαδες και ο φιλτατος αρχισε τις ειρωνιες αντι να απαντησει ηρεμα οπως τοσα αλλα μελη...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι να κερασεις ποτα στη Θεσσαλονικη? Εχετε ολοι κομπλεξ με την Αθηνα και ιδιως οι γκομενες. Αντε μπουγατσοκιμαδες ολες ψηλομυτες και χαζογκομενες αλα Φαιη Σκορδα
:2funny: :2funny: :2funny:, ετσι, ετσι... "Τι με λες", "μπεφτεκι" και μανικιουρ γαλλικο.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Περσόνα, μάλλον δεν με έπιασες.

Ειρωνεύτηκα, ότι είναι μαγκιά να αγοράζεις/επενδύεις αυτοκίνητα, συγκριτικά με leasing, όχι συγκριτικά με το να τα επενδύεις σε τάνες.

Ο stalker το έπιασε πάντως και με κάλυψε με την απάντησή του, με την οποία συμφωνώ απόλυτα.

Εφαρμόζω μάλιστα ακριβώς ότι γράφει, μιας και είναι τεράστια μαλακία να αγοράζεις αυτοκίνητα, όταν έχεις δική σου εταιρία.

Από την στιγμή που αλλάζεις αυτοκίνητα ανά 5ετία περίπου και έχεις και δική σου εταιρία, συμφέρει περισσότερο να χρονομισθώνεις από το να αγοράζεις.

Καλό το leasing για τις τράπεζες και την ψυχολογία σου, αλλά γενικά είναι μία η άλλη. Πρακτικά, 2 φορές το έχω κάνει ως τώρα και η συντήρηση ήταν ελλιπέστατη και σορι, μαλάκας δεν πιάνομαι. Σαν τις πουτάνες, δεν μπορεί να μου λες all included και να μη δέχεσαι κωλοδάχτυλα πχ.
Στα αυτοκίνητα θέλω να κανιβαλλίζω και να μη σκέφτομαι τα λάδια και να συμπληρώνω εγώ, εφόσον δεν πρέπει. Στο ct δε θα του πάω και προφυλακτικά, ούτε θα νοικιάσω στον Αστέρα, υποτίθεται ότι μέρος του αντίτιμου είναι και οι συνθήκες του ραντεβου.
Γενικά δεν μπορώ να παραμυθιάζομαι ο ίδιος και να πληρώνω, νοιώθοντας ότι κερδίζω από πάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom