Νέα

Εσείς που «παίρνετε» συστηματικά τις γκομενάρες των citytours...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorian69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ακομα με μαρκα δουλευουν στο Deutschland  ε τι γκρινιαζουν για το Ευρω τοτε. :2funny: :2funny: :2funny:
Παντα τετοια AZAZEL. :rockon:

Αφού με ξέρεις, είμαι παραδοσιακός, συντηρητικός.

Στην Γερμανία, δεν έχει Ευρώ, μόνο μάρκα!

Η πλάκα είναι, το λέω γενικά όταν βρίσκομαι εκεί, δλδ λέω τιμές σε μάρκα και κολακεύονται οι βρωμοσωβινιστές!!!!

Επισκέπτης
Ενταξει μωρε ασε και τους Αριους να χαρουνε λιγο.

Επισκέπτης
Xa xa xa xa xa

PS: Πήρα και μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών για διερμηνέα και γραμματειακή υποστήριξη που κάλυπτε και τις δύο συναντήσεις, την οποία θα περάσω και σαν έξοδο.  ;)

Πολιτισμός λέμε!  :rockon:

Ολα τα λεφτα Yorgos respect
021.gif
URL]]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ολα τα λεφτα Yorgos respect
021.gif
http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/021.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Ναι, να δούμε αν θα την δεχθεί ο έλεγχος άμα έρθει ποτέ (που καλλίτερα είναι να μην έρθει).

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ναι, να δούμε αν θα την δεχθεί ο έλεγχος άμα έρθει ποτέ (που καλλίτερα είναι να μην έρθει).

Έξοδο θα την περάσω, όπως τα ξενοδοχεία κλπ. Έχω συμβάσεις για δουλειές εκεί, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Για κύληση Φ.Π.Α. όμως, ούτε που μπαίνω στον κόπο, ξέρω ότι θα πάρω τα αρχίδια μου.

Έλεγχος....χμ...αφού και τέλεια να τα έχεις όλα, κάτι θα σου βρούνε, δεν νοείται να γυρίσουν χωρίς κάτι πίσω στην φωλιά τους. Που σημαίνει, ότι κάτι θα παίξει, δλδ, λίγο πρόστιμο, λίγο λάδωμα, τα γνωστά.

Οπότε...γάμα του τη μάνα στις "παρανομίες" για να έχει νόημα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έξοδο θα την περάσω, όπως τα ξενοδοχεία κλπ. Έχω συμβάσεις για δουλειές εκεί, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Για κύληση Φ.Π.Α. όμως, ούτε που μπαίνω στον κόπο, ξέρω ότι θα πάρω τα αρχίδια μου.

Έλεγχος....χμ...αφού και τέλεια να τα έχεις όλα, κάτι θα σου βρούνε, δεν νοείται να γυρίσουν χωρίς κάτι πίσω στην φωλιά τους. Που σημαίνει, ότι κάτι θα παίξει, δλδ, λίγο πρόστιμο, λίγο λάδωμα, τα γνωστά.

Οπότε...γάμα του τη μάνα στις "παρανομίες" για να έχει νόημα.

Α, σωστός.
Εφόσον υπάρχει σύμβαση σε ισχύ, κατατεθειμένη κλπ είσαι κύριος.

Αυτό που μου την σπάει εμένα είναι όταν πας ένα ταξείδι για να κλείσεις μία δουλειά. Και πες ότι δεν κάθεται.
Άντε μετά να περάσεις τα εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ στα έξοδα.
Εμ, ασκείται έτσι επιχειρηματική δραστηριότητα;

Οπότε ότι μπορείς να το περάσεις στα έξοδα καλό είναι.
Αλλά λόγω των ασφαφειών στον ΚΒΣ όλο το χέρι μπένει μέσα και πετάει και πετάει....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτό που μου την σπάει εμένα είναι όταν πας ένα ταξείδι για να κλείσεις μία δουλειά. Και πες ότι δεν κάθεται.
Άντε μετά να περάσεις τα εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ στα έξοδα.
Εμ, ασκείται έτσι επιχειρηματική δραστηριότητα;

Όχι βέβαια. Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα ευνοείται η επιχειρηματική δραστηριότητα?

Σε αυτές τις περιπτώσεις (έξοδα χωρίς σύμβαση), αυτό που κάνω είναι να κόβω ΑΠΥ σαν σύμβουλος και καλά στην εταιρεία. Οπότε περνάει σαν έξοδο στην εταιρεία κατάρχήν. Εάν ΔΕΝ είναι ΕΠΕ (μιλάω για τεχνικές εταιρείες), τότε μπορείς να το κάνεις. Και η φορολογία μετά στο επιτήδευμα, γίνεται με συντελεστές, οπότε υποτίθεται ότι κάπως έχεις καλύψει κάποια έξοδα για τα οποία δεν έχεις συμβάσεις. Εάν μάλιστα προσέξεις και παραμείνεις σε χαμηλά ποσά για Α.Π.Υ. τέτοιου τύπου...τότε μπορεί και να είαναι ελάχιστη η φορολογία που προκύπτει.

Οπότε ότι μπορείς να το περάσεις στα έξοδα καλό είναι.
Αλλά λόγω των ασφαφειών στον ΚΒΣ όλο το χέρι μπένει μέσα και πετάει και πετάει....

Με το τουφέκι τα κυνηγάμε τα έξοδα....και έχεις δίκιο, το χέρι πετάει, πετάει σαν τρελλό. Στο τέλος όμως, εάν δεν έχεις κολώσει και έχεις κάνει καλό μαγείρεμα, θα λαδώσεις και τελικά κερδισμένος θα βγεις. Και δεν το θεωρώ μαγκιά να λαδώσεις, απλά θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησα στην Ελλάδα και είχα έναν καταπληκτικό λογιστή, ο οποίος ήταν τρελλά τυπικός, όταν ήρθε έλεγχος (καρφωτή και μου είπαν και ποιος με κάρφωσε....ωραία πράγματα) ΕΠΡΕΠΕ να βρει κάτι, έτσι μου είπαν και συμφώνησε και ο λογιστής. Μετά από αυτή την εμπειρία, του έθεσα ένα δίλημα: Δεν γίνεται να είμαστε τυπικοί και να μας γαμάνε και από πάνω. Τουλάχιστον κάπως πρέπει να πατσίσουμε το λάδωμα και το πρόστιμο που ούτως ή αλλιώς θα φάμε στον κώλο. Οπότε ή μαγειρεύουμε ή δεν συνεργαζόμαστε. Προς τιμήν του, αποχώρησε. Τώρα έχω λογιστή, ο οποίος μου έχει βγάλει ακόμη και το πλάνο τι πρόστιμο και τι λάδωμα θα πληρώσουμε και πόσο κερδισμένοι θα είμαστε. Έχει και τις κατάλληλες άκρες στην αρμόδια ΔΟΥ.

ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου. Αυτά!

Ο ΚΒΣ, είναι για πέταμα, και ερμηνεύεται κατά βούληση από τις υπηρεσίες, όπως τόσοι κώδικες κλπ...βλ. ΓΟΚ πχ, όπου επίσης γίνεται το έλα να δεις και οι πολεοδομίες τον ερμηνεύουν ανάλογα με το "όνομά" σου...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κοίτα εδώ πράγματα....και μετά λένε για εμάς ότι και καλά κάνουμε σπατάλες επειδή παίρνουμε CTs....

d6bab58e5a.jpg

Τουλάχιστον εμείς, αλλάζουμε και κανένα χρώμα, πότε καστανές, πότε ξανθές....αυτός κόλλησε στο κόκκινο!

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Yorgos τα λες ωραία και βλέπω ότι είσαι πολύ ενημερωμένος άνθρωπος γενικά (Business & pleasure ). Respect!!  :sunglasses:

δώσε πληροφορίες για both στους συναγωνιστές :dancing:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
τις προάλλες, πάω βόλτα σε γνωστό κόκκινο τετράγωνο σε Ευρωπαϊκή πόλη. Αρχίζω την βόλτα/τσάρκα, δλδ την περιήγηση μέσα στα πολυώροφα σπίτια, όπου κάθε δωμάτιο είναι και πουτάνα. Κάποια στιγμή πέφτω πάνω σε έναν άγγελο δίμετρο. Love on first site!!!! Εσύ δεν την γλιτώνεις με τίποτα, λέω από μέσα μου. Απίστευτος μούνος, από αυτούς που λες, τι σκατά γυρεύει αυτό το άτομο εδώ πέρα? Πως και δεν την έχει τσιμπήσει κανένας ακόμη για μόνιμη και εξαρτημένη εργασία?

Ρωτάω λοιπόν, πόσα μάρκα θέλει το κορίτσι. Μου απαντάει η Monika (το όνομά της), 30 μάρκα για τσιμπουκάκι και ελεύθερα πιασίματα, 50 μάρκα για τσιμπούκι, γαμήσι, ελεύθερα πιασίματα και ολόγυμνη. Απαντώ, τίποτα καλύτερο δεν έχει? Μου λέει 100 μάρκα για μία ώρα. Επανέρχομαι, τίποτα καλύτερο? Μου λέει, πρότεινε εσύ. Της απαντώ 300 μάρκα, δύο ώρες, όσες φορές αντέξω, all included. Απαντά, ΟΚ, τα λεφτά μπροστά, της λέω και εγώ...μισά μπροστά, μισά στο τέλος. Κλείνουμε το deal, μπαίνω μέσα και πέρασα απίστευτα. Πριν φύγω πήρα και τηλεφωνάκι, όχι για αγαπούλες, αλλά για να την κλείνω έξω από το αχούρι που δουλεύει. Σήμερα, μαθαίνω μέσω SMS ότι η πτήση μου έχει καθυστέρηση (αθάνατη Luftwaffe, απεργούν οι συνδικαλιστές και ενημερώνει το κοινό μέσω SMS για καθυστερήσεις!), στέλνω μηνυματάκι στην Monika ότι έχω ελεύθερο χρόνο, κλείνουμε ραντεβουδάκι στο hotel απέναντι από την στρατιωτική βάση...ε συγγνώμη αεροδρόμιο εννοούσα, και έπαιξε ένα τρίωρο ματσάκι για 400 μάρκα. Περιελάμβανε τα πάντα η συνάντηση, μέχρι επιλογή από πέδιλα/γόβες για να φοράει στις διάφορες φάσεις είχε φέρει μαζί της, έφερε και και τα αγαπημένα μου burgers από το αγαπημένο μου meatpackers restaurant και πέρασα πάλι αλοιφή.

Luftwaffe??????  :think:

στρατιωτική βάση??????  :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης
Για τα κοριτσια που μας κανουν χαρουμενους ακομα περισοτερο απο οτι ειμαστε.
Γαμω την τρελλα μου. :idiot: :uglystupid:

[youtube=425,350]LGM5GkINMMI[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom