Νέα

Εσείς που «παίρνετε» συστηματικά τις γκομενάρες των citytours...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorian69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...και δευτερον σ εκεινα τα παιδια που κυκλοφορουν το κοριτσι για μοστρα...
Να πω και εγώ την παπαριά μου, αν και εντελώς άσχετος με το θέμα, αυτό (η μόστρα - και μάλιστα σε "γνωστό" κύκλο, όχι "γενικώς") είναι η μόνη χρησιμότητα που βρίσκω σε αυτές τις γκόμενες.

Διότι ως γνωστόν, στο σκοτάδι όλες οι γάτες είναι ίδιες.

Δεν το έχω κάνει, γιατί δεν έχει χρειαστεί.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αδερφέ Galb, το έχω ξαναπεί εδω μέσα.

Yπάρχουν δουλειές και δουλειές! Άλλος εργάζεται κάτω από τον ήλιο για ένα ολόκληρο μήνα 6 μέρες τη εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα για να πάρει 700€ μισθό που δεν φτάνουν ούτε για τις βασικές του ανάγκες. Άλλος, μπορεί να βγάζει αυτα τα 700€, με ένα τηλεφώνημα ή μια υπογραφή! Μπορεί για παράδειγμα, εγώ να μετράω το χιλιάρικο όπως εσύ το 20ευρο! Όπως λοιπόν εσύ θα πας για καφέ στην παραλία και θα δώσεις 4 ή 5€ και δεν θα τα λυπηθείς, ακριβώς έτσι θα νιώσω όταν σκάσω τα αντίστοιχα σε κάποιο αστέρι βγαλμένο από σελίδες αντρικού περιοδικού. Και το πιο καλό? ΔΕΝ θα με νοιάξει καθόλου!

Άρα λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα, πως τα CT, οι όμορφες κοπέλες με ακριβά γούστα και κολασμένες καμπύλες, οι διακοπές με κότερα στα νησιά και τα εξοχικά με πισίνα δεν είναι για όλους (ειδικά για όσους βγάζουν βασικό μισθό), όπως ακριβώς βεβαίως ισχύει για ΟΛΑ τα πραγματα στον κόσμο! Δεν έλεγε τυχαία ο λαός την παροιμία για τα μεταξωτα βρακιά και τους επιδέξιους κώλους.

Κι αν κάποιοι πιστευουν πως θα νιώσω/σουμε τύψεις που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να χαιρόμαστε την ζωή μας και την ΥΓΕΙΑ μας μαζί με όμορφες κοπέλες με ακριβά γούστα και κολασμένες καμπύλες κάνοντας διακοπές με κότερο στα νησιά και ηλιοθεραπεία σε παραθαλάσσια εξοχικά... χέστηκα!

Δίκαιο έχεις σε γενικές γραμμές και κανένας δε μπορεί να σου πει τίποτα. Το συγκεκριμένο ποστ δεν απευθύνεται σε εσένα, απλά παίρνω αφορμή για να πω μια γνώμη.

Γενικά συμφωνώ μαζί σου, και εγώ τα ίδια κάνω. Περίπου. Υπάρχει μία μικρή διαφορά. Το να έχεις λεφτά ή να μην έχεις, είναι άσχετο με τη κοστολόγηση μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος. Ένα μπουκαλάκι νερό κοστολογείται 50 λεπτά είτε είσαι λεφτάς είτε είσαι φτωχός. Αν κάποιος επειδή έχει λεφτά δέχεται να του το χρεώνουν 5€ και το αγοράζει ευχάριστα τότε αυτός είναι βλάκας. Και δυστυχώς βλάκες στη χώρα μας υπάρχουν πάρα πολλοί, πολύ περισσότεροι από το μέσο όρο των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που η χώρα μας έχει ακριβύνει τόσο πολύ χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική βελτίωση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Είναι πασιφανές ότι το κοπλεξάκι του έλληνα να «ξεχωρίσει», να δείξει ότι αυτός τα κατάφερε, ότι δεν είναι λαουτζίκος, είναι πολύ ισχυρό ακόμα.

Για αυτό λοιπόν πιστεύω ότι τουλάχιστον οι νέες γενιές εύπορων ελλήνων πρέπει να είναι εποικοδομητικά απαιτητικοί, υποψιασμένοι, και ακομπλεξάριστοι χωρίς να ντρέπονται να αρνηθούν υπηρεσίες ή προϊόντα που υπερκοστολογούνται από τις εταιρίες που εκμεταλλεύονται αυτό το κομπλεξάκι και τη βλακία του έλληνα.

Νομίζω ότι αυτό το μέτρο πρέπει να περάσει σιγά-σιγά και στις υπηρεσίες αγοραίου έρωτα στην Ελλάδα όπου προσωπική μου άποψη είναι ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται υπερκοστολογούνται. Συμβάντα όπως αυτά που περιγράφει σε προηγούμενο ποστ ο YORGOS όπου κοπέλες που ζητάνε 300€ και 500€ την ώρα να έχουν πλαστικά στήθια και άλλα τέτοια είναι απαράδεχτα. Ας αποφασίσουν λοιπόν, ή οι τιμές θα πέσουν (που πολύ αμφιβάλω) ή η ποιότητα της κοπέλας που θα στέλνουν στην Αθήνα θα είναι «LUX».

Αυτά τα λίγα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Υπάρχει μία μικρή διαφορά. Το να έχεις λεφτά ή να μην έχεις, είναι άσχετο με τη κοστολόγηση μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος. Ένα μπουκαλάκι νερό κοστολογείται 50 λεπτά είτε είσαι λεφτάς είτε είσαι φτωχός. Αν κάποιος επειδή έχει λεφτά δέχεται να του το χρεώνουν 5€ και το αγοράζει ευχάριστα τότε αυτός είναι βλάκας.
Νομίζω πως δεν έχεις δίκιο...

50 λεπτάκια κάνει το "ZAGORI". Το "Περιέ"? Επειδή όμως το νερό είναι ατυχές παράδειγμα, ας μιλήσουμε για κρασί! Υπάρχει ποικιλία κρασιού που κοστίζει 300 euro το μπουκάλι... υπάρχει και το "κρασί της παρέας" σε οικονομική συσκευασία στα ράφια των supermarkets. Υπάρχει η Mercedes... υπάρχει και η LADA.

Δεν είναι ΟΛΑ ίδια!

Δεν θα κακολογήσω ούτε θα κρίνω κάποιον που επιλέγει να γαμήσει αγχωμένα σε κάποιο βρωμερό μπουρδέλο της Φυλής με την τσατσά να χτυπάει επίμονα τη πόρτα διότι ξεπέρασε τα 3 λεπτα που δικαιούται και πρέπει να γαμήσουν και οι Πακιστανοί! Δεν θα νιώσω όμως άσχημα που επιλέγω να μου αρέσει η καλή ζωή και ΜΠΟΡΩ να την έχω.

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος αγοράζει Mercedes μεγιά του με χαρά του, όποιος τη παίρνει με χρονοχρέωση από Herz...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Όποιος αγοράζει Mercedes μεγιά του με χαρά του, όποιος τη παίρνει με χρονοχρέωση...
Πολύ θα ήθελες να οδηγήσεις Merecedes, καθισμένος στα υπερπολυτελή δερμάτινα καθίσματά της, με εκατοντάδες ίππους κάτω από το πετάλ σου και την αιχμή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στο ταμπλώ σου ε?

...το θέμα είναι να θέλεις και να ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις. Κι αν δεν μπορείς, δεν χρειάζεται να μην φθονείς αυτόν που μπορεί - αυτός δεν σε κατηγόρησε ΠΟΤΕ που εσύ επέλεξες να πας με το λεοφορείο.

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχω οδηγήσει πολλά μοντέλα, αλλά προτιμώ να τα αγοράσω.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Για το παράδειγμα των αυτοκινήτων έχεις ένα δίκιο, αλλά μέχρι ένα σημείο. Για το νερό θα διαφωνήσω μαζί σου. Τι έχει παρπαάνω το perrier από το αντίστοιχο ελληνικό νερό???
Για το προηγούμενο post σου συμφωνώ με την κεντρική ιδέα αλλά καλό θα ήταν να μην προκαλείς... δεν είπε κανείς να νιώσεις τύψεις αλλά δεν υπάρχει λόγος να το τονίζεις κιόλας.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

50 λεπτάκια κάνει το "ZAGORI". Το "Περιέ"? Επειδή όμως το νερό είναι ατυχές παράδειγμα, ας μιλήσουμε για κρασί! Υπάρχει ποικιλία κρασιού που κοστίζει 300 euro το μπουκάλι... υπάρχει και το "κρασί της παρέας" σε οικονομική συσκευασία στα ράφια των supermarkets. Υπάρχει η Mercedes... υπάρχει και η LADA.

Δεν είναι ΟΛΑ ίδια!

Δεν θα κακολογήσω ούτε θα κρίνω κάποιον που επιλέγει να γαμήσει αγχωμένα σε κάποιο βρωμερό μπουρδέλο της Φυλής με την τσατσά να χτυπάει επίμονα τη πόρτα διότι ξεπέρασε τα 3 λεπτα που δικαιούται και πρέπει να γαμήσουν και οι Πακιστανοί! Δεν θα νιώσω όμως άσχημα που επιλέγω να μου αρέσει η καλή ζωή και ΜΠΟΡΩ να την έχω.

Λογικά αυτά που λες. Δεν αντιλέγω σε τίποτα. Εγώ άλλο είπα.
Στην Ελλάδα στον αγοραίο έρωτα σου φέρνουν "Opel" και στη πουλάν για "Mercedes". Και μετά κοκορεύεσαι ότι δεν είσαι φτωχούλης που "οδηγεί" "LADA" γιατί έχεις λεφτά και "πήρες" "OPEL". Έλα όμως που ο φτωχούλης "LADA" πλήρωσε και "LADA" πήρε, ενώ εσύ "MERCEDES" πλήρωσες και "OPEL" πήρες !

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Για το προηγούμενο post σου συμφωνώ με την κεντρική ιδέα αλλά καλό θα ήταν να μην προκαλείς... δεν είπε κανείς να νιώσεις τύψεις αλλά δεν υπάρχει λόγος να το τονίζεις κιόλας.
Φίλε dimis74, ΔΕΝ προκάλεσα! ΔΕΝ είμαι εγώ αυτός που ρώτησε "που στα @@ μου βρίσκεται τόοοοσα €€€€€ και αγοράζετε συνέχεια ..τάνες ???"

...και στο κάτω - κάτω, με την ΔΟΥΛΕΙΑ μας τα βγάζουμε τα λεφτά - ΔΕΝ τα κλέβουμε! Ε, δεν θα ντραπούμε κι όλας που τα βγάζουμε, ούτε θα δώσουμε λόγο γιατί τα βγάζουμε και που τα διαθέτουμε!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα στον αγοραίο έρωτα σου φέρνουν "Opel" και στη πουλάν για "Mercedes". Και μετά κοκορεύεσαι ότι δεν είσαι φτωχούλης που "οδηγεί" "LADA" γιατί έχεις λεφτά και "πήρες" "OPEL". Έλα όμως που ο φτωχούλης "LADA" πλήρωσε και "LADA" πήρε, ενώ εσύ "MERCEDES" πλήρωσες και "OPEL" πήρες !
Αδερφέ μου, επειδή έχεις δίκιο... ΕΓΩ δεν ψωνίζω από εδω! Τα φέρνω από ΕΞΩ! Εκτελωνισμένα!

Οπότε Mercedes παραγγέλνω, Mercedes παραλαμβάνω! Και δεν με νοιάζει αν έχουν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Αδερφέ μου, επειδή έχεις δίκιο... ΕΓΩ δεν ψωνίζω από εδω! Τα φέρνω από ΕΞΩ! Εκτελωνισμένα! Οπότε Mercedes παραγγέλνω, Mercedes παραλαμβάνω!
και πληρωνεις αλλη μια στους τελωνες

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Φίλε dimis74, ΔΕΝ προκάλεσα! ΔΕΝ είμαι εγώ αυτός που ρώτησε "που στα @@ μου βρίσκεται τόοοοσα €€€€€ και αγοράζετε συνέχεια ..τάνες ???"

...και στο κάτω - κάτω, με την ΔΟΥΛΕΙΑ μας τα βγάζουμε τα λεφτά - ΔΕΝ τα κλέβουμε! Ε, δεν θα ντραπούμε κι όλας που τα βγάζουμε, ούτε θα δώσουμε λόγο γιατί τα βγάζουμε και που τα διαθέτουμε!

δεν είπα πως κλέβεις, καλά κάνεις και βγάζεις όσα βγάζεις και τα χαίρεσαι με όποιο τρόπο επιλέγεις. στα δικά μου κριτήρια το να το φωνάζεις όμως συνιστά μια πρόκληση. και αν σου είπε κάποιος κάτι, μπορείς να το προσπεράσεις δεν χάθηκε ο κόσμος.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Δεν είναι ΟΛΑ ίδια!

Δεν θα κακολογήσω (!) ούτε θα κρίνω κάποιον που επιλέγει να γαμήσει αγχωμένα σε κάποιο βρωμερό μπουρδέλο της Φυλής με την τσατσά να χτυπάει επίμονα τη πόρτα διότι ξεπέρασε τα 3 λεπτα που δικαιούται και πρέπει να γαμήσουν και οι Πακιστανοί! Δεν θα νιώσω όμως άσχημα που επιλέγω να μου αρέσει η καλή ζωή και ΜΠΟΡΩ να την έχω.
Το επιλέγει που έγραψες μάλλον είναι λάθος σε αυτή την πρόταση ίσως το αναγκάζεται θα ήταν καλύτερο.. Έπειτα βλέπω χωρίς να θες να κρίνεις κάτι απαξίωσες ώς τα τάρταρα την Φυλή κ τα μπουρδέλα της και συνεπώς του εκατοντάδες χρήστες του σάιτ που πηγαίνουν.. Τέλος θα θεωρήσω ατυχές παράδειγμα με το νερό perie..

Για το παράδειγμα των αυτοκινήτων έχεις ένα δίκιο, αλλά μέχρι ένα σημείο. Για το νερό θα διαφωνήσω μαζί σου. Τι έχει παρπαάνω το perrier από το αντίστοιχο ελληνικό νερό???
Σωστός.. :)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αδερφέ μου, επειδή έχεις δίκιο... ΕΓΩ δεν ψωνίζω από εδω! Τα φέρνω από ΕΞΩ! Εκτελωνισμένα! Οπότε Mercedes παραγγέλνω, Mercedes παραλαμβάνω!

Τότε μου φαίνεται ότι είμαστε "συνάδελφοι".  :thumbsup:
Μόνο που εγώ πάω και τα οδηγώ έξω, στη χώρα τους. Με βολεύει καλύτερα, δεν θέλω μπλεξίματα στην Ελλάδα ...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Αδερφέ μου, επειδή έχεις δίκιο... ΕΓΩ δεν ψωνίζω από εδω! Τα φέρνω από ΕΞΩ! Εκτελωνισμένα!

Οπότε Mercedes παραγγέλνω, Mercedes παραλαμβάνω! Και δεν με νοιάζει αν έχουν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας!
μην το αλλαζεις τωρα με τις πινακιδες >:( >:(

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Απλά έθεσα 1 ερώτηση δεν σου ζήτησα να απολογηθείς για κάτι.. Κι ούτε έθιξα κάποιον αν αυτό θες να υπονοήσεις με τα λεγόμενα σου...

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν είπα πως κλέβεις, καλά κάνεις και βγάζεις όσα βγάζεις και τα χαίρεσαι με όποιο τρόπο επιλέγεις. στα δικά μου κριτήρια το να το φωνάζεις όμως συνιστά μια πρόκληση. και αν σου είπε κάποιος κάτι, μπορείς να το προσπεράσεις δεν χάθηκε ο κόσμος.

Διαφωνώ με αυτό που λες, δεν άνοιξε αυτός το θέμα. Όπως και με τη Mercedes leasing

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Το "επιλέγει" που έγραψες μάλλον είναι λάθος σε αυτή την πρόταση ίσως το αναγκάζεται θα ήταν καλύτερο.
Φίλε Galb, η λέξη "επιλέγει" ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ακριβής! ΕΑΝ θέλει, ας μην γαμήσει! Κι αν θέλει να γαμήσει, ας πιάσει γκόμενα - όπως ΟΛΟΣ ο κόσμος! Κανείς δεν τον έβαλε με το ζόρι μέσα στο μπουρδέλο!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτό το θρεντ το γουστάρω γιατί έχει 17 μέλη και 0 επισκέπτες !

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Διαφωνώ με αυτό που λες, δεν άνοιξε αυτός το θέμα. Όπως και με τη Mercedes leasing
Πάω στοιχημα πως μετακινείσαι με αστική συγκοινωνία με πάσο πολλαπλών διαδρομών για οικονομία. Πάω επίσης στοίχημα πως ΠΟΛΥ θα ήθελες να έχεις ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρήματα για να αγοράσεις ΕΣΤΩ κι ενα LADA.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom