Νέα

Εσείς που «παίρνετε» συστηματικά τις γκομενάρες των citytours...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorian69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Υοrgo απιστευτη ομοιοτητα στα γουστα,η jessica ειναι η μονη κοπελα που θα τα εδινα,σε citytour χωρις δευτερη κουβεντα,και η μαρινα ηταν η πρωτη κοπελα που πηρα τηλεφωνο να κλεισω και δεν βολεψε η ωρα,με μια απο αυτες τις δυο θα εσπαγα την παρθενια στα ct

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Αυτή είναι η λίστα μου. Για αυτές όταν τις είδα (είδα...όχι γάμησα), έχασα για λίγο την μιλιά μου.
[size=8pt]Τουρίστριες που έχω δει Live, που έκαναν tour στην Ελλάδα, μοναδικό κριτήριο εξωτερική εμφάνιση[/size]
Απογοήτευση θα έλεγα...πολύ λίγες τελικά.

Μόνο μία από αυτές δεν είχε καμία μα καμία επέμβαση επάνω της....

Εως πότε δεν μας είπες...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εως πότε δεν μας είπες...

Δεν σου είπα τα νέα...επειδή ανεβαίνω προς τα πάνω, προς τα κάστρα, πρέπει να αποκτήσω πάλι αλογοουρά.

Οπότε κανόνισα και έβαλα εξτέ σήμερα!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Δεν σου είπα τα νέα...επειδή ανεβαίνω προς τα πάνω, προς τα κάστρα, πρέπει να αποκτήσω πάλι αλογοουρά.

Οπότε κανόνισα και έβαλα εξτέ σήμερα!

Γειά σου Highlander

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εεε πάει εσύ δεν πάς καλά...
Με αυτή την λογική ότι είναι πάνω από 1.75 και ξανθό μπάινει στην λίστα (γιατί από βυζί η συγκεκριμένη είναι κλάφτα)  

Γιατί η Vanessa έχει μπαλκόνια δλδ (για σήμερα μιλάμε)? xa xa xa xa

Απλά έγραψα, ποιες με έστειλαν όταν τις είδα!

H Sara, όταν πρωτοέσκασε μύτη στην Ελλάδα, φύσαγε κυριολεκτικά. Μετά απλά ασχολήθηκε πολύ με την μύτη της αλλά και με γραφεία όπου γινόταν κυριολεκτικά της Πόπης, και κάπως χάλασε το πράγμα.

Έχω μάθει όμως, ότι έχει επανέρθει, αν και αποκλείεται να έχει την φρεσκάδα μίας playmate, όπως τότε.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Τραβα στην Ελεινιδα φασολα σου πριν σε παρει γραμμη οτι εισαι εδω και πεσει παντοφλα σαβουρογαμη

Εγώ θα τραβήξω κατα κει, εσύ τράβα -ξέρεις τι- μπας και ηρεμήσεις λίγο. Πολλή οργή, διακρίνω και τζάμπα.

Επισκέπτης
Εγώ θα τραβήξω κατα κει, εσύ τράβα -ξέρεις τι- μπας και ηρεμήσεις λίγο. Πολλή οργή, διακρίνω και τζάμπα.

Απλα σπαω πλακα με κατι ξοφλημενους παντοφλακηδες σαν και σενα που κρεμονται απο το βρακυ της Ελεινιδας σαβουριτσας τους...

Τι τραβηγμα μαλακιας να ριξεις..τι να τραβηξεις κατα την μερια της ελεινιδας σου ,το ιδιο ειναι...
Αντε αργησες και σε φωναζει η φασολα τρεχα

OP
OP
D

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε dorian, μπορει να εχεις ταξιδεψει οπως λες αλλα εχεις γαμησει Γερμανιδες, Ιταλιδες η αλλες (δεν εννοω επι πληρωμη)? Τουλαχιστο σε εμενα εχει τυχει να παω με Γερμανιδες απαιχτες στο σεξ και Ιταλιδες τοσο ξεκωλα που μονο συντηριτισμο δεν εβγαζαν.Για τις Σκανδιναυες δεν εχω αποψη αλλα για τα Ρωσακια κανεις τεραστιο λαθος. Οι περισσοτερες Ρωσιδες σημερα παντρευονται και χωριζουν για πλακα 2,3 φορες και το μονο που τους νοιαζει ειναι να εχουν καλη ζωη και οχι ο αντρας τους. Οι Ουκρανες αντιθετα ακομα κρατανε λιγο αυτο το ανατολιτικο της οικογενειας.
Παντως γενικοτερα να αναφερω οτι απιστευτες γυναικες σε εμφανιση και συμπεριφορα ειναι οι Λιβανεζες, ναι οσο καιλι αν σας φαινεται περιεργο για ψαξτε το λιγο.

φιλε stavester,
οντως Λιβανεζα δεν εχω ακουμπησει στη ζωη μου.
Οσο για τις δυτικοευρωπαιες τις εχω φαει στη μαπα γιατι εχω ζησει αρκετα στη Γαλλια και λιγο Ολλανδια και Γερμανια. Σε γενικες γραμμες πιο ενταξυ παιδια οι Ολλανδεζες.
Εχω ευχαριστηθε Γερμανιδες και ιδιαιτερα Σκανδιναυες στην Ελλαδα σε διακοπες. Γιατι αλλαζει τελειως η κατα βαθος πουριτανικη νοοτροπια τους οταν βρισκονται "εκτος" και ιδιαιτερα σε διακοπες στον ηλιο. Αλλαζει επισης και στις χωρες τους αλλα μονο αφου μπεκρουλιασουν το σαββατοβραδο και γινουν στουπι. Και εγω μεθυσμενα πτωματα που βρωμοκοπανε αλκοολ δεν γαμησα ποτε....
Τελος οσον αφορα τις Ρωσσιδες μπορει να παντρευονται 2-3 φορες οπως εγραψε ενας φιλος, αλλα χωριζουν τους αντρες τους υνηθως γιατι πινουν και τις βαρανε. Αν τις φερθεις καλα δεν σ αφηνουν ποτε....

Αλλα το θεμα που εθεσα σ αυτο το θρεντ ειναι αλλο.
"Μηπως βαζοντας πολυ ψηλα τον πηχη χανουμε καοιες πιο καθημερινες καταστασεις"?
και οχι αν ειναι πιο μουναρες οι Γερμανιδες 'η οι ταδε...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Απλα σπαω πλακα με κατι ξοφλημενους παντοφλακηδες σαν και σενα που κρεμονται απο το βρακυ της Ελεινιδας σαβουριτσας τους...

Τι τραβηγμα μαλακιας να ριξεις..τι να τραβηξεις κατα την μερια της ελεινιδας σου ,το ιδιο ειναι...
Αντε αργησες και σε φωναζει η φασολα τρεχα
Μαζί με την πλακα που σπας, σπας και τα αρχίδια του κόσμου εδώ και δυστυχώς συνδράμω κι εγώ σ΄ αυτό, με το να σου μιλάω. Ας μη γαμάμε το thread, που ούτως ή άλλως δεν έχεις να πεις κάτι.
Μπορείς να εξακολουθείς να απαντάς και να σκέφτεσαι σαν Μόγλης, δε θα ασχοληθώ και πολύ με την πάρτη σου, δεν έχω πρόβλημα με τις ελλεεινίδες και τις CTουριστριες, τα καταφέρνω και με τις 2 κατηγορίες μια χαρά.
Στην είπα γιατί και μαλακία, άσχετη, έγραψες και σαν βλάχος μίλησες.

Επισκέπτης
Μαζί με την πλακα που σπας, σπας και τα αρχίδια του κόσμου εδώ και δυστυχώς συνδράμω κι εγώ σ΄ αυτό, με το να σου μιλάω. Ας μη γαμάμε το thread, που ούτως ή άλλως δεν έχεις να πεις κάτι.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δευτερος Παπαριωνας ηθικος υπερασπιστης των Ελεινιδων ξεπηδησε  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορείς να εξακολουθείς να απαντάς και να σκέφτεσαι σαν Μόγλης, δε θα ασχοληθώ και πολύ με την πάρτη σου,

Εσυ τσιμπας και ασχολεισαι σαβουρογαμη  ;)
Μογλης επειδη ειπα την γνωμη μου?Οτι δηλαδη οι Ελεινιδες ειναι για τα μπαζα και αν δεις απλα καθημερινα κοριτσια απο τις ανατολικες χωρες της Ευρωπης τοτε καταλαβαινεις ποσο αξια εχουμε δωσει σε σαβουρες σε αυτη τη κωλοχωρα εδω?  :2funny:
Εσυ εισαι μογλης και μουνοδουλος και θικτηκες για την φασολα σου  :2funny:

δεν έχω πρόβλημα με τις ελλεεινίδες και τις CTουριστριες, τα καταφέρνω και με τις 2 κατηγορίες μια χαρά.

Ψιτ μην σε παρει χαμπαρι η δικια σου και πεσει παντοφλα ετσι?  :uglystupid:

Στην είπα γιατί και μαλακία, άσχετη, έγραψες και σαν βλάχος μίλησες.

ναι μου την ειπες τοσο αγρια που με πηραν τα κλαματα!Κλαψ λυγμ!
Αντε ρε μπαρμπα στο καφενειο να κανεις μαθηματα ηθικης

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Βρε μαλάκα, "αξιοπρεπής μουνί" και "αξιοπρεπής μουνιά" ?
Μάθε να μιλάς καλύτερα και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ.
Στην προκειμένη επειδή μιλάς σαν αλλοδαπός. Σε μερικά πράγματα όπως η γλώσσα (όχι η γλώσσα το όργανο, ούτε το ψάρι, ούτε του παπουτσιού σου) προσήκει κάποιος σεβασμός.

Υ.Γ : άντε τράβα τώρα να ψάξεις τι είναι το "προσήκει".

Επισκέπτης
Βρε μαλάκα, "αξιοπρεπής μουνί" και "αξιοπρεπής μουνιά" ?
Μάθε να μιλάς καλύτερα και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ.
Στην προκειμένη επειδή μιλάς σαν αλλοδαπός. Σε μερικά πράγματα όπως η γλώσσα (όχι η γλώσσα το όργανο, ούτε το ψάρι, ούτε του παπουτσιού σου) προσήκει κάποιος σεβασμός.

:2funny: :2funny: :2funny:

Εχουμε και φιλολογο τωρα στο σιτε!

Ρε ζωο οπως γουσταρω θα μιλαω και σεβομαι οτι πιστευω εγω οτι αξιζει την προσοχη μου ρε ξοφλημενε παντοφλα μπαρμπα!
Παρατηρησεις για την Ελληνικη γλωσσα στα παιδια σου και οσους σε ανεχονται στην πραγματικη σου ζωη εξω

Υ.Γ : άντε τράβα τώρα να ψάξεις τι είναι το "προσήκει".

Στα παιδια σου, σου ξαναλεω τετοιες υποδειξεις η στους μαθητες σου "φιλολογε" της πλακας  :2funny:

Επ και που σαι!Δεν γαμαω στρακια σου λεω!!!

ΥΓ. Συνεχισε να τσιμπας ανυπαρκτο υποτακτικο σκυλακι ΕΛΕΙΝΙΔΑΣ  :2funny:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Καλό σερφαρισμα και καλό εργοχειρο, εύχομαι  :jerking:

:birdman:

OP
OP
D

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μα καιρό το λέω...

να βγεί ct η απλή ελληνίδα νοικοκυρά για να προσγειωθείτε λίγο...  :2funny: :2funny: :2funny:
Τι? με τις τιμες που εχουν τα CT ?

:2funny:
Μπα, ετσι οπως παει η οικονομικη κατασταση.....
θα αρκει να της γεμισεις το γνωστο καλαθι (της νοικοκυρας) με 65 ε δηλ, για να γαμισεις ά κατηγορια.
Εχω την εντυπωση οτι τουλαχιστον εδω πανω (θεσσαλονικη) στα κλαμπς και στα ξενυχταδικα αρκει να κερασεις μερικα ποτα.
Γι αυτο απορω με τα ποσα των citytours. Ακου 400ε για 2 ωρες!!!!!
Απο τη αλλη βεβαια οιποιος τα φυσαει .... γουστο του και καπελο του. Γιατι να μην τα δωσει. Εχω δει ομως και μισθοσυντηρητους να ακουμπανε ποσά  :jerking:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:2funny:
Μπα, ετσι οπως παει η οικονομικη κατασταση.....
.
Γι αυτο απορω με τα ποσα των citytours. Ακου 400ε για 2 ωρες!!!!!
Απο τη αλλη βεβαια οιποιος τα φυσαει .... γουστο του και καπελο του. Γιατι να μην τα δωσει.  :jerking:
Γιατι χαλαει την πιατσα.
Καποιος μαλακας θα εσκασε σ'αυτο το μπαζο 300 και τωρα ζηταει 500 για μια ωρα

Συνημμένα

• mpazooooooo.jpg
    mpazooooooo.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 45

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Το θεμα βασικα εππρεπε να ειναι μηπως το να πληρωωεις  για να αγορασεις νοικιασεις την μπεκατσα σε κανει μετα να βαριεσεις να την κυνηγησεις!!!

Η απαντηση ειναι οτι αλλους το να φανε κυνηγι τους κανει πιο ορεξατους να φανε και κυνηγι που επιασαν μονοι τους και αλλους τους αποκοιμιζει (βεβαια η αποχη απο το σεξ σε αποκοιμιζει περισσότερο)!!!

Τωρα να συγκρινετε τις Ελληνιδες με τις αλεπουδες ειναι ακυρο!! Σας παραπεμπω στο Lease vs Αγορα thread. Η ελληνιδα συνηθως δεν ειναι διαθεσιμη για ενοικιαση και αν ειναι θα ειναι για μακροχρονη ενοικιαση (2+ χρονια) με δικαιωμα μονομερους (δλδ απο μερους της) διακοπης της σύμβασης. Το κακο με τις ελληνιδες ειναι οτι το προτυπο που εχουν ειναι της μανας τους που γκρινιαζει και αυτες και τον πατερα τους αν και δεν νομιζω οτι οι ξενες ειναι λιγοτερο γκρινιαρες απλα μαλλον το να σε γκρινιαζουν σε αλλη γλωσσα ισως ειναι λιγοερο ζαλιστικο (ωραια ιδεα την επομενη φορα θα πω στην γυναικα μου in English please".

τελειωνοντας πιστευω οτι σε καποια πραγματα δεν υπαρχει "Ιθακη". Αν πχ πας στα Γκαλαπακος δεν σημαινει οτι εκλεισες ως τουριστας υπαρχουν τοσα αλλα μερη να επισκεφτεις!!!!!!  

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Παρακολουθωντας τα γραπτα ορισμενων παιδιων ,διαβαζω οτι πηγαν για διημερο με τη ταδε κοπελα απο τα citytour,πηγαν στο ταδε νησι κτλ
οπου περασαν υπεροχα.Καταρχην αυτο,το να περασεις καποιες ημερες με ενα ct,ειναι η ανωτατη διακριση για ενα citytourista,το να εχεις δηλ
μια gfe για μερικες ημερες με μια ct,για να ερθω ομως και στο θεμα του thread,αν με ρωτουσες αν θα ηθελα να ειχα μια τετοια εμπειρια,θα δηλωνα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΧΙ,το ξερω,πολλλοι θα πουν ,εισαι μαλακας,δεν ξερεις τι χανεις,ομως   θα ηθελα η κοπελα που θα κυκλοφορω οταν βγαινω εξω να ειναι η κοπελα μου,η πραγματικη μου κοπελα,αυτη για την οποια εκανα προσπαθεια να την φλερταρω,να την κατακτησω,και οχι μια εικονικη πραγματικοτητα,γιατι το ct oταν το κυκλοφορω στο νησι,η'εξω ,το βραδι,πολλες φορες και για να κανω εντυπωση η' να κανω το κομματι μου ειναι μια εικονικη πραγματικοτητα
,ειναι το σημειο που δεν μπορω να ξεχωρισω το πηδημα απο την κανονικη σχεση
Σε αυτους που θα πουν απο την αλλη,οτι η απαντηση επομενως ειναι σχεση με μια κανονικη κοπελα θ απαντησω οτι πολλες φορες νομιζεις
οτι εχεις σχεση και στην ουσια δεν εχεις τιποτα,ειναι ενα παραμυθι
Συμπερασμα,αυτο που θελω για μενα,αληθεια στη ζωη μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom