Νέα

Εσείς που «παίρνετε» συστηματικά τις γκομενάρες των citytours...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorian69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω μαγκες ενα θα πω οτι η καθε γυναικα κατι ομορφο εχει επανω της το οποιο μπορει να σε τραβηξει , αλλη εχει ποδαρια αλλη εχει ωραιο κωλο αλλη ομορφη φατσα και αλλη ωραια κουμπια στο παλτο της.
Δεν σημαινει οτι επειδη πηρες το αλογο απο το Vilnius δεν μπορεις να παρεις το κοντοπουτανο απο τον Χωρτιατη η την κολωνακιοτισα μπαργουμαν.
Η καθε μια ειναι τελειως διαφορετικη απο την αλλη και με την καθε μια υπαρχει μια νεα ιστορια και ενα καινουργιο ενδιαφερον ασε που δεν παιζει παντα ρολο μονο η εμφανιση παιζουν και αλλα θεματα.
Τα CT CG Studio κλπ κλπ ειναι η ευκολη λυση και γρηγορη χωρις τραβηγματα και τετοια , οπως ελεγε και ο παππους μου κοσμογυρισμενος και μεγαλος μπηχτης ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΗΣ.  :think:
Τωρα εγω ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα επειδη πηδηξα την Lolita που ειναι μουναρος δηλαδη γιατι να μην πηδηξω και το Μαρινακι που εχει και 4 κιλα παραπανω στα καπουλια.
Μαλακιες ειναι αυτα οσο για τα αλογα του Αν μπλοκ οκ ωραια αλογα ειναι αλλα εγω σαν πιο παλιος και κοσμογυρισμενος σαν τον παππου εχω παρει πριν καμμια 15αρια χρονια οτι τουριστρια κυκλοφορουσε στα νησια και εκει να δειτε μαγκες γκομενακια απο ολη την Ευρωπη τα οποια εκαναν στρακες.
Στα δε ταξιδια στην Λατινα δεν συζηταμε τι παθαινουν τα ματακια και τα πουλακια μας.
Οπως το ειπα και στην αρχη ειναι ευκολη λυση και τιποτα παραπανω λογο του οτι μεγαλωνουμε και οτι στην τελικη δεν εχουμε χρονο για να ασχοληθουμε παραπανω.
Ο καλος ο μυλος στο φιναλε ολα τα αλεθει.
Οπως εχω πει και πιο παλια το καλυτερο τσιμπουκι μετα την Σονια μου το εχει κανει η Ζανα η οποια ειναι η πιο ασχημη γυναικα που εχω παρει στην ζωη μου και δεν την πηρα μονο για μια φορα.
Οποτε αφηνω τα μεταξωτα βρακια για του επιδεξιους κωλους και κατι λιμοκοντορους κλαψομουνιδες και τα περνω ολα χωρις κανενα προβλημα. :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
συμφονω μαζι σου φιλε μπειμπι,σωστος :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμφωνω με τον εκτωρα που συμφωνει...
εεεε?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εγω μαγκες ενα θα πω οτι η καθε γυναικα κατι ομορφο εχει επανω της το οποιο μπορει να σε τραβηξει , αλλη εχει ποδαρια αλλη εχει ωραιο κωλο αλλη ομορφη φατσα και αλλη ωραια κουμπια στο παλτο της.
Δεν σημαινει οτι επειδη πηρες το αλογο απο το Vilnius δεν μπορεις να παρεις το κοντοπουτανο απο τον Χωρτιατη η την κολωνακιοτισα μπαργουμαν.
Η καθε μια ειναι τελειως διαφορετικη απο την αλλη και με την καθε μια υπαρχει μια νεα ιστορια και ενα καινουργιο ενδιαφερον ασε που δεν παιζει παντα ρολο μονο η εμφανιση παιζουν και αλλα θεματα.
Τα CT CG Studio κλπ κλπ ειναι η ευκολη λυση και γρηγορη χωρις τραβηγματα και τετοια , οπως ελεγε και ο παππους μου κοσμογυρισμενος και μεγαλος μπηχτης ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΗΣ.  :think:
Τωρα εγω ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα επειδη πηδηξα την Lolita που ειναι μουναρος δηλαδη γιατι να μην πηδηξω και το Μαρινακι που εχει και 4 κιλα παραπανω στα καπουλια.
Μαλακιες ειναι αυτα οσο για τα αλογα του Αν μπλοκ οκ ωραια αλογα ειναι αλλα εγω σαν πιο παλιος και κοσμογυρισμενος σαν τον παππου εχω παρει πριν καμμια 15αρια χρονια οτι τουριστρια κυκλοφορουσε στα νησια και εκει να δειτε μαγκες γκομενακια απο ολη την Ευρωπη τα οποια εκαναν στρακες.
Στα δε ταξιδια στην Λατινα δεν συζηταμε τι παθαινουν τα ματακια και τα πουλακια μας.
Οπως το ειπα και στην αρχη ειναι ευκολη λυση και τιποτα παραπανω λογο του οτι μεγαλωνουμε και οτι στην τελικη δεν εχουμε χρονο για να ασχοληθουμε παραπανω.
Οπως εχω πει και πιο παλια το καλυτερο τσιμπουκι μετα την Σονια μου το εχει κανει η Ζανα η οποια ειναι η πιο ασχημη γυναικα που εχω παρει στην ζωη μου και δεν την πηρα μονο για μια φορα.
Οποτε αφηνω τα μεταξωτα βρακια για του επιδεξιους κωλους και κατι λιμοκοντορους κλαψομουνιδες και τα περνω ολα χωρις κανενα προβλημα. :rockon:

Σωστός σωστότατος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αλωστε η φύση έχει φτιάξει έτσι τα πράγματα ωστε αλληλοεξουδετερόνοντε (το όμορφο με κάτι άσχημο πχ το παγώνι είναι πολύ όμορφο αλλά έχει χάλια φωνή).
Ετσι είνα και στη γυναίκα μια όχι όμορφη μπορεί να κρύβεί άλλες χάρες (πχ να κάνει και γαμώ το κρεβάτι).
Γιαυτόδεν πρέπει να τα ρίχουμε όλα στις ελληνίδες.
Οπως λέει και η σοφή μούσα "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει"

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ενω αυτοι που δεν γαμανε συστηματικα σιτυτουρουδες ειναι καλυτερα?εχουν άλλη αισθηση του φλερτ ή της τρυφερης προσεγγισης του αντιθετου φυλου? :jerking:Αφηστε ρε τους ανθρωπους να κανουν οτι γουσταρουν,αρκει να γαμουν.Αυτο εχει σημασια.Και εμεις αν ειχαμε φραγκα τί θα καναμε νομιζετε?Ακου ρε συ κατι κοληματα που τρωνε! :headbang:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αν παρακολουθειτε τους μεγαλους εραστες οπως ειναι ο baby και με βαση τη δικη μου εμπειρια θα προσεξετε οτι λεει πως πηγα με τη ταδε γκομεναρα,τον ταδε μουναρο περιγραφοντας με πολλα λογια και στα κλεφτα θα σου πει σε καποιο σημειο που δε παιρνεις χαμπαρι πηγα πχ με τη λολιτα χτες δευτερα γεια σας,πηγα τεταρτη γεια σας ,πηγα παρασκευη γεια σας,εκει καταλαβαινεις οτι κατι βρισκει στη συγκεκτριμενη που δεν το βρισκει στις αλλες,το ποιο ειναι αυτο ,το ξερει μονο ο εαυτος μας ,και μερικες φορες δεν μπορει να το εξηγησει ουτε αυτος

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
εισαι ο babyνιοτις των ct s  τελος

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Xm...

Καταρχήν να πω ότι "ψεύτικες" θεές, προσφέρουν απλά στιγμιαία και ψεύτικη ικανοποίηση. Αυτά τα πακέτα σιλικόνης, προσωπικά δεν τα θεωρώ καν όμορφα.

Επιπλέον, το θεές cityτουρίστριες, είναι μύθος. ΜΥΘΟΣ κανονικός, πιο πολύ και από την μπύρα. Η συντριπτική πλειοψηφία τους, σε ομορφιά δεν λέει πολλά. Ειδικά εάν είσαι από αυτούς που το μάτι τους διακρίνει τις "επεμβάσεις", τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Δεν αναφέρομαι σε σιλικόνες βυζιά μόνο, αλλά παίζουν και σιλικόνες κώλοι, και tattoo φρύδια και χείλη, σιλικόνες χείλη, σιλικόνες κώλοι, solarium, extensions κλπ κλπ κλπ. Τυχαίνεi να έχω φωτό πριν και μετά από περιπτώσεις επαγγελματιών (CT, CGs και strippers). Πριν τις επεμβάσεις και μετά. Παθαίνεις πλάκα με την αλλαγή. Σε όλες τις περιπτώσεις μάλιστα, το status πριν τις επεμβάσεις, είναι τόσο απογοητευτικό, που και ναυαγός να ήσουν, δεν τις πήδαγες κολλητέ. H πλάκα είναι, ότι όσο πιο μουνάρα είναι μία μετά τις πλαστικές...τόσο πιο μπαλότσα ήταν πριν αρχίσει τα νυστέρια. Η ψυχή της γυναίκας βλέπεις και ειδικότερα της πουλημένης.

Επίσης, είναι λάθος να συγκρίνεις αυτές τις κοπέλες που πουλάνε το κορμί τους και ως εκ τούτου επενδύουν σε αυτό μέσα από επεμβάσεις και άλλες τέτοιες μλκς με απλά καθημερινά κορίτσια. Μεγάλο λάθος και αδικία. Μία επαγγελαματίας που κάνει κάθε μέρα γυμανστήρια, σολάριουμ, κομμωτήρια πιο συχνά από ότι εμείς χέζουμε, νύχια κάθε τρεις και λίγο κλπ, δεν μπορεί να συγκριθεί σε εμφάνιση με μια απλή κοπέλα που καθημερινά δουλέυει κλπ κλπ κλπ και δεν έχει τον χρόνο της κάθε ανατολικής καριολίτσας που κοιμάται - ξύνεται - γδύνεται (ή πηδιέται).

Βάλε το διπλανό κορίτσι σε μία διαδικασία ανακατασκευής όπως τις επαγγελματίες και μετά βλέπουμε....ή προσπάθησε να αφαιρέσεις τα πρόσθετα των επαγγελματιών...και θα δεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο θεές, μάλλον το αντίθετο.

Ευτυχώς και μάλλον επειδή δεν την βρίσκω με τις σιλικόνες, δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις. Είτε βρεθώ με CT, CG, ή σε στριπ κλπ....δεν επηρεάζομαι και όταν δω όμορφη φυσική κοπέλα...παθάινω κάτι και μάλιστα πιο έντονο από ότι με τις "επαγγελματίες".

Τέλος, με επαγγελματίες δεν τριγυρνώ επειδή είναι πιο όμορφες, δεν έχω τέτοιο θέμα, αλλά κυρίως επειδή μπορώ πιο εύκολα και ανώδυνα (no strings attached) να πάρω μία στις τόσες αυτό που θέλω. Κοντές μπαλλιές και γρήγορες, βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και χωρίς πολλά πολλά.

Επαναλμβάνω όμως, από τις επαγγελματίες, ελάχιστες είναι μουνάρες...πολύ λίγες. Εάν μάλιστα ψάχνεις και φυσική ομορφιά, μπορεί και να μην βρεις καμία.

Ενδεχομένως να έχεις δίκαιο για τις κοπέλες των City Tours. Δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία.

Τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λες όμως συμβαίνουν με τις κοπελίτσες που εκπορνεύονται στη χώρα τους στο πρώην ανατολικό μπλοκ. Σίγουρα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια και θέλει ψάξιμο, αλλά αν ψάξεις λίγο και πας στα κατάλληλα μέρη, η διαφορά είναι τεράστια.

Οι κοπέλες που πήγα εγώ στη Ρωσία, και στην Πολωνία, και στη Πράγα, και στο Βουκουρέστι, αλλά και αλλού, ήταν πραγματικά πανέμορφες. Με αγνή φυσική ομορφιά. Όχι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής δεν είχαν κάνει, αλλά ούτε να βαφτούν δεν ήξεραν οι περισσότερες. Και καθόλου δεν τους χρειαζόταν το βάψιμο. Γυναίκες «acqua e sapone» που λένε οι Ιταλοί, δηλαδή «νερό και σαπούνι», τίποτα άλλο δεν χρειάζονται.

Το αντίθετο βλέπω στις φίλες μας τις Ελληνίδες. Πολύ βάψιμο, πολύ make-up, πολύ αισθητική περιποίηση, πολλά έξοδα στο ντύσιμο, και το αποτέλεσμα … μέτριο!

Και ο λόγος που άρχισα το άθλημα ήταν αυτή η αγγελική ομορφιά των ανατολικοευρωπαϊκών κοριτσιών. Είναι ομορφιά που δεν μπορεί να συγκριθεί με το 95% των κοριτσιών στην Ελλάδα. Εγώ δεν έχω κατηγορήσει πουθενά σε όλο το σάιτ τις Ελληνίδες. Δεν μου έχουν κάνει τίποτα, σε γενικές γραμμές είχα καλές εμπειρίες μαζί τους. Έχω ερωτευτεί πολλές φορές, και συνήθως διατηρώ σταθερή σχέση με κάποια. Αλλά είναι αυτή η απέραντη θεϊκή ομορφιά που έχουν οι άτιμες οι βόρειες. Ομορφιά που θα ήταν κρίμα να μην χαρώ στη σύντομη ζωή που ζούμε.

Δεν ξέρω γιατί καταλήγεις σε τόσο διαφορετικό συμπέρασμα από εμένα. Ίσως να είναι μέτριες αυτές που έρχονται στα τουρς στην Ελλάδα. Για να το λες έτσι θα είναι. Αλλά πίστεψέ με, η ομορφιά που μπορείς να βρεις στην Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία είναι απερίγραπτη.

Φιλικά,
Νέαρχος

Επισκέπτης
Αλλά πίστεψέ με, η ομορφιά που μπορείς να βρεις στην Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία είναι απερίγραπτη.

Φιλικά,
Νέαρχος

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :boobies:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οποιος γευτει το real thing δεν ξαναγυρναει ποτε πισω στα φτηνα υποκαταστατα γυναικας που εχουμε εδω υπερτιμημενα (Ελεινιδες)

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Υπάρχουν σίγουρα εληνίδες που είναι πολύ ωραίες και μάλιστα ωραιότερες από πλήθος ct. Λίγες φορές έχω πάει σε ct και αυτό επειδή έχω απηυδήσει με τις ελλειηνίδες και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους... Δηλαδή όχι για να δοκιμάσω το τάδε ct, αλλά για να βρω υποκατάστατο της δίνα (ωραίας) ελλεεινίδας που (όμως) φέρθηκε ΣΚΑΡΤΑ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...η ομορφιά που μπορείς να βρεις στην Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία είναι απερίγραπτη.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ :)
Και θα πρόσθετα και στις σκανδιναυικές χώρες... ΚΟΥΚΛΕΣ, αψεγάδιαστες, σαν να έχουν βγει όλες από καλούπι  :rockon:

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Εγω νόμιζα ότι ο τύπος που ξεκίνησε το thread θα ρώταγε πού στο διάολο βρίσκετε τα λεφτά κι όχι για πρότυπα ομορφίας και μαλακίες. Μαγκιά τους σε όσους τα σκάνε και τις πηδάνε λέω εγώ.

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Έτσι ντε...Να λέτε και κανένα καλό λόγο για τις Ελληνίδες. Άκου..Ελεεινίδες... !!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ενδεχομένως να έχεις δίκαιο για τις κοπέλες των City Tours. Δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία.

Δεν ξέρω γιατί καταλήγεις σε τόσο διαφορετικό συμπέρασμα από εμένα. Ίσως να είναι μέτριες αυτές που έρχονται στα τουρς στην Ελλάδα. Για να το λες έτσι θα είναι. Αλλά πίστεψέ με, η ομορφιά που μπορείς να βρεις στην Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία είναι απερίγραπτη.

Φιλικά,
Νέαρχος

Κατ αρχήν, το θέμα είναι για τις CΤουρίστριες.

Τώρα γιατί βγάζουμε διαφορετικό συμπέρασμα..... Πολύ απλό, γιατί έχουμε διαφορετικά γούστα.

Σε ότι αφορά ανατολικό μπλοκ και εκεί τοπικές τανίτσες...έχω επίσης πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία, και πρέπει να πω ότι δεν με ενθουσίασαν. Δεν με χάλασαν (καθόλου μάλιστα), αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας.

Πουθενά όμως δεν αναφέρομαι, ότι οι Ελληνίδες είναι καλύτερες....εάν θες τη γνώμη μου, τα καλύτερα μουνιά overall, είναι δυτικοευρωπαϊκά. IMHO πάντα.

Πάντως, συμβουλευτικά, εάν σου αρέσουν οι τσιγγάνες του Βουκουρεστίου, τότε τράβα προς Τρανσυλβανία και θα βρεις χιλιάδες φορές πιο όμορφες (και πολιτισμένες Ρουμάνες), εάν σου αρέσουν τα μουνιά στην Πράγα, ψάξτηνα λίγο προς Βοημία...επίσης κλάσεις ανώτερες. Οι πρωτεύουσες έχουν σαβούρα γενικά, τα TOP μουνιά στις πρωτεύουσες είναι για λίγους. Άσε που από τις επαγγελαμτίες, τα TOP μουνιά δεν είναι καν πια στη χώρα τους. Εάν θες να γαμήσεις Top of the Pop ανατολικά μουνιά, τότε τράβα Geneva, Zuerich και Dubai. Με τις κατάλληλες άκρες, θα πεις τον δεσπότη παναγιώτη στα σλάβικα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.944
Πόντοι
6.925
Δεν θελω να ακουσω σαχλαμαρες οτι και οι Ελληνιδες το μονο που θελουν ειναι να μας εκμεταλευτουν κι αυτες. Ενταξει ισχυει μεχρι ενα βαθμο κι αυτο αλλα τουλαχιστον οι περισσοτερες δεν μας βλεπουν αποκλειστικα σαν μετρητο με την ωρα.....

Μας βλέπουν σαν εφ'απαξ.

Επισκέπτης
τα καλύτερα μουνιά overall, είναι δυτικοευρωπαϊκά. IMHO πάντα.
Δυστυχως θα συμφωνησω και εγω με τον AZAZEL .
Απλα εκτος απο οτι μπορεις να βρεις τις  μουναρες στην Δυση ,οι δυτικοευρωπαιες εχουν και κατι παραπανω απο τις ανατολικες , αυτο ειναι το Class που λενε.
Με αυτο το Class εκτος οτι σε γαμουν οπως και οι Ανατολικες ξερουν να σου γαμουν και το μυαλο που οι αλλες ακομα δεν το εχουν.
Το ιδιο συμβαινει και με τα CT .
Οσοι καταλαβαν καταλαβαν .

OP
OP
D

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στη θεση τους....

Κατ΄αρχας το θεμα του θρεντ ειναι.  ΄"Μηπως γαμοντας συστηματικα και μονο μουναρες επι πληρωμη -και αναφερομαι κυριως σε call girls και citytours εθιζομαστε στις επαγγελματιες μουναρες και χανουμε αλλες πιο "καθημερινες" καταστασεις οι οποιες ειτε δεν μας ικανοποιουν πλεον ειτε δεν τις δινουμε σημασια γιατι συνηθισαμε με τον πηχη  -και τον πουτσο- ψηλα"
Αυτο ειχε συμβει σ εμενα πριν απο χρονια γιατι ειχα συνιθισει να γαναω μονο διμετρες μουναρες. Καποτε καταλαβα οτι εχανα πολλα πραγματα.
Νομιζω οτι ο ΒΑΒΥ το εθεσε σωστα το θεμα της επιλογης ερωτικων συντροφων.
Δεν εκανα καμμια συγκριση Ανατολικων/Δυτικων, Βορειων/Νοτιων. Απλα τυχαινει η πλειοψηφια των μουναρων που εκδιδονται να εινα Ανατολικες.
Απο κει και περα οποιος λεει οτι οι μουναρες ειναι Δυτικα μαλλον δεν εχει ταξιδεψει και πολυ.
Ποιες ειναι οι μουναρες δυτικα? οι κρυοκολες Γερμανιδες?
Οι παγωμενες Σκανδιναυες που εχουν παρει το πανω χερι απο τους ανδρες τους?
Μπορουμε μονο να μιλησουμε για φινετσατες Ιταλιδες που ομως ο συντηριτικοος καθολικισμος τους τις κανει πουριτανες και απροσιτες.
Μην μου αναφρετε παραδειγματα εξερεσεις γιατι αυτα υπαρχουν παντου.
Ασε που ο φεμινισμος στην δυτικη ευρωπη εχει πνιξει το ανδρικο γενος.
Οχι κυριοι
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ειναι μονο οι Ανατολικες -με κορυφη τις Ρωσσιδες- ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ- στην υπηρεσια του ανδρα. Τετοια ανατροφη παιρνουν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom