ΠΟΡΝΗ ΟΛΚΗΣ
ΑΦΟΥ ημουν σοφια κατεβηκα φιλιπουπολη και ενω πηγα να δοκιμασω αυτο το μωρο
αλλα δεν σηκωνε το τηλ
τελικα πηρα αυτην
η κοπελα ειναι οτι βλεπετε αδυνατη εκφλη μελαχροινη με καλη λευκη επιδερμιδα και καθαρα βουλγαρικα
πηρα το προγραμμα με γυμνο και μιση ωρα και ισπανικο 80 λεβα=40 ευρω
στην αρχη της ειπα να ειναι με ρουχα καλα κ οχι με προχειρα οπως κ το εκανε με κολητο τζιν και μπουστακι κ γοβες φουξιες
μπαινω μσα στο χωρο της και αμεσως ηθελα να φυγω αφου η εμπειρια μου μου ειπε οτι θα εινια πατατα αφου ηταν βαριεστημενη κ μολις πηγα να φυγω με ρωτησε αν κατι λαθος εγινε και εκει ξεκινησε η ομιλια μου κ η διαλεξη στην κοπελα ------οτι οι πιο πολλες βουλγαρες ειστ αντιεπαγγελματιες κ οτι οταν ανοιγετε την πορτα πρεπει να ειστε θερμες και να πουλατ θεατρο σαν να μπαινει ο αγαπητικος της διοτι οπως γνωστον κ εμεις εκτος απο ηδονη θελουμε κ λιγο να νιωσουμε ανδρες
δυστυχως τα πιο πλλα μικρα κοριτσια το κανουν απο αγγαρια και φτωχεια και για αυτο δεν ειναι σωστη επαγγελματιες και απο εκει κ περα μου υποσχεθηκε οτι θα ειναι καλη στο κρεββατι
με ερηξε στο κρεββατι και ενω δεν εβγαλα τα ρουχα μου ξεκινησε πιπα κ αμεσως της το εκοψ διτι ηθελα ντουζακι οπως κ αυτη ετσι για το καλο
απο εκει κ περ η κοπελα ειναι πορνοσταρ και πραγματικα ενω την πηδουσα στο κρεβατι εβλεπα τα χερια της να γαντζωνουν το κρεββατι ενω ηταν πεντακαθαρη κ οντως εσπρωχνε κ αυτη προς τα μσα ενω στο ιεραποστολικο ειχε αριστη συμμετοχη
το αρνητικο ηταν οτι επρεπε δεκα λεπτα να της εξηγω εγω τη δουλεια της για να κανει καλο κρεββατι---αυτες δεν καταλαβαινουν οτι ολο το κρεββατι ειναι ενα θεατρο κ πρεπει να το παιξουν αριστα το ρολο του???η λεξη θεατρ ειναι κλεμμενη απο εναν γνωστο νταβατζη μου οπου καποτε μπροστα στα ματια μου λεγε την κοπελα να παιζει την ακτρισα
αυτα τα ολιγα για την κορασιδα πυ δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν της παρεδιδα μαθηματα για το πως πρεπει να ειναι η επαγγελματιες
παντως εμφανησιακα ειναι οτι γραφει κ οτι βλεπετε καλη χωρις ιχνος κυταριτιδας