silverforest
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολύ κατατοπιστικά αυτά που γράφετε!
Αννι τηλ. 003059(0)89 830 5450
25άρα 1,65Το μόνο 55 κιλά. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά. Η αδελφή της δουλεύει στα Σύβοτα και την επισκέφτεται συχνά. Καλοσυνάτο και πρόσχαρο παιδί. Σώμα λαμπάδα καλογυμνασμένο και σφιχτό. Βυζί 1,5άρι και μαλακό. Ενώ δεν έδινε γλωσσόφιλα στην πορεία δεν σταμάτησε νε με φιλάει. Μιλάμε για πολύ φιλί. Πρήστηκαν τα χείλη μου στο τέλος. Μάλλον και τα δικά της. Καλή υγρή και βαθιά πίπα και φανταστικό cowgirl. Ακούραστη!!!Το μόνο που δεν μου άρεσε(προσωπικά) ήταν τα πολλά, μεγάλα και αντισεξουαλικά τατού. Τι μανία και αυτή η μόδα με τα τατού ρε παιδιά. Έλεος!!!Συνιστάται για μοντέρνους χρήστες κάτι σαν Silk cut μωβ!!!
Α παραλίγο να το ξεχάσω...Αφού τελειώσαμε το ραντεβού μου ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενα.Δέχτηκα ευχαρίστως. Φυσικά το πρωί της σφύριξα ένα για να ξυπνήσει!!!
Μετά από 5 χρόνια στη Σόφια κάποιες συμβουλές, για όσους θέλουν.
Στην αρχή σαν άμαθοι στους χώρους προτιμούσαμε τις αγοραίες καταστάσεις. Οι περισσότερες ντόπιες δεν το κατέχουν το άθλημα . Υπολογίστε ότι οι περισσότερες το κάνουν ερασιτεχνικά για να συμπληρώσουν το εισόδημα τους. Άρα για αυτές είναι ξεπέτα . Έτσι προτίμησα το μόνιμο παιχνίδι. Ήμουν και τυχερός γιατί με βρήκε εκείνη στο ξενοδοχείο που έμενα επειδή δούλευε εκεί. Ήταν τότε γύρω στα 40 της κλασσικής Ρώσικης σχολής μίας και η μαμά της ήταν από Ρωσία. Ήταν χωρισμένη και όταν ανέβαινα για δύο τρείς ημέρες την εβδομάδα έκανε τα ρεπό της και ήταν μαζί μου. Με είχε σαν πασά. Τα κόστη πολύ καλύτερα γιατί έβγαινε έξω σε καλά εστιατόρια που δεν μπορούσε λόγω του μισθού της. Είχε και τα δωράκια της. Το πλέον βασικό δεν με ενοχλούσε όταν ήμουν Ελλάδα. Πέρασα 4,5 χρόνια άρχοντας.
Με επιπλέον φυσικά
Σε γενικές γραμμές έχεις δίκαιο. Αλλά για να βρεις μόνιμη κατάσταση πρέπει να διαμένεις και μόνιμα, ή έστω αρκετό καιρό στη Βουλγαρία και κυρίως να ξέρεις τη γλώσσα. Πάντως υπάρχουν και καλές περιπτώσεις call girls που τιμούν το επάγγελμα. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα υπάρχουν και αρκετές Ρωσσίδες, Ουκρανέζες κλπ. Αυτές κατά τεκμήριο είναι αξιόλογες στοΜετά από 5 χρόνια στη Σόφια κάποιες συμβουλές, για όσους θέλουν.
Στην αρχή σαν άμαθοι στους χώρους προτιμούσαμε τις αγοραίες καταστάσεις. Οι περισσότερες ντόπιες δεν το κατέχουν το άθλημα . Υπολογίστε ότι οι περισσότερες το κάνουν ερασιτεχνικά για να συμπληρώσουν το εισόδημα τους. Άρα για αυτές είναι ξεπέτα . Έτσι προτίμησα το μόνιμο παιχνίδι. Ήμουν και τυχερός γιατί με βρήκε εκείνη στο ξενοδοχείο που έμενα επειδή δούλευε εκεί. Ήταν τότε γύρω στα 40 της κλασσικής Ρώσικης σχολής μίας και η μαμά της ήταν από Ρωσία. Ήταν χωρισμένη και όταν ανέβαινα για δύο τρείς ημέρες την εβδομάδα έκανε τα ρεπό της και ήταν μαζί μου. Με είχε σαν πασά. Τα κόστη πολύ καλύτερα γιατί έβγαινε έξω σε καλά εστιατόρια που δεν μπορούσε λόγω του μισθού της. Είχε και τα δωράκια της. Το πλέον βασικό δεν με ενοχλούσε όταν ήμουν Ελλάδα. Πέρασα 4,5 χρόνια άρχοντας.
Αννι τηλ. 003059(0)89 830 5450
25άρα 1,65Το μόνο 55 κιλά. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά. Η αδελφή της δουλεύει στα Σύβοτα και την επισκέφτεται συχνά. Καλοσυνάτο και πρόσχαρο παιδί. Σώμα λαμπάδα καλογυμνασμένο και σφιχτό. Βυζί 1,5άρι και μαλακό. Ενώ δεν έδινε γλωσσόφιλα στην πορεία δεν σταμάτησε νε με φιλάει. Μιλάμε για πολύ φιλί. Πρήστηκαν τα χείλη μου στο τέλος. Μάλλον και τα δικά της. Καλή υγρή και βαθιά πίπα και φανταστικό cowgirl. Ακούραστη!!!Το μόνο που δεν μου άρεσε(προσωπικά) ήταν τα πολλά, μεγάλα και αντισεξουαλικά τατού. Τι μανία και αυτή η μόδα με τα τατού ρε παιδιά. Έλεος!!!Συνιστάται για μοντέρνους χρήστες κάτι σαν Silk cut μωβ!!!
Α παραλίγο να το ξεχάσω...Αφού τελειώσαμε το ραντεβού μου ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενα.Δέχτηκα ευχαρίστως. Φυσικά το πρωί της σφύριξα ένα για να ξυπνήσει!!!
Που της είδες τις ρωσίδες συνάδελφε???? Γιατί εγώ ανεβαίνω κάθε μήνα επάνω και τον τελευταίο χρόνο το μόνο που είδα ήταν κανα δύο μπαζα από μολδαβία. Αν εννοεις τα τουριστικά θέρετρα της μαύρης θάλασσας πράγματι είναι γεμάτα αλλά δεν είναι εκδιδόμενες η τουρίστριεςΘα συμφωνήσω με τον somitim. Υπάρχουν και Ρωσίδες, αλλά και οι Ουκρανές έχουν αυξηθεί. Υπάρχουν, και ειδικά στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας όπου είναι τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα (το καλοκαίρι) και γενικώς παίζει πολύ ρωσική επένδυση και ευκατάστατοι Ρώσοι που
κινούνται με μεγάλα πακέτα (όλο τον χρόνο). Το αγοραίο αιδείο, ως γνωστόν, δεν γνωρίζει σύνορα, πάει όπου μυριστεί το χρήμα.
Φιλε εχω πάει με την συγκεκριμένη. Είναι όπως την βλέπεις στην αγγελία (ελάχιστα πεσμένο στήθος), μένει σε καινούργιο διαμέρισμα, φουτουριστικά διακοσμημένο, μαζί με 2 γάτες.Ολο λεω θ ανεβω κι ολο κάποια μαλακια γίνεται και ακυρωνεται γμτ...εχω lockαρει πάντως αυτή για την επόμενη εξόρμηση...Έχει τρελο προφίλ που δεν συναντάς εύκολα..
Που της είδες τις ρωσίδες συνάδελφε???? Γιατί εγώ ανεβαίνω κάθε μήνα επάνω και τον τελευταίο χρόνο το μόνο που είδα ήταν κανα δύο μπαζα από μολδαβία. Αν εννοεις τα τουριστικά θέρετρα της μαύρης θάλασσας πράγματι είναι γεμάτα αλλά δεν είναι εκδιδόμενες η τουρίστριες
Φιλε εχω πάει με την συγκεκριμένη. Είναι όπως την βλέπεις στην αγγελία (ελάχιστα πεσμένο στήθος), μένει σε καινούργιο διαμέρισμα, φουτουριστικά διακοσμημένο, μαζί με 2 γάτες.
Κανόνισα φουλ για 2 ώρες + κάποια έκστρα για 200λβ. Αφού με έγλυψε απο πάνω ως τα πόδια, έπιασε πίπα και γλυφοκώλι παρα πολύ καλα! Προφυλακτικό και αμεσως ανέβηκε απο πάνω για κανα 5λεπτο, το βγάζει απο μουνί και το βάζει κώλο, οπου μετα απο λιγο τελείωσα. Αραγμα αγκαλια με γάτες και κουβέντα, και 2ος γύρος μονο πρωκτικό. Τελείωμα πρόσωπο-στόμα και μετα μπάνιο μαζί με μασαζ, γλυψιμο κώλου, και κατούριμα στο σώμα της. Κάνει τα πάντα και περνάς ευχάριστα (η απλα ήταν σε καλή μέρα). Ακριβή σχετικά με άλλες (δεν έχει φτηνό πρόγραμμα, ακριβό με όλα).
Παράθεση από: SalonicaM στις 02/06/15, 20:08
Ολο λεω θ ανεβω κι ολο κάποια μαλακια γίνεται και ακυρωνεται γμτ...εχω lockαρει πάντως αυτή για την επόμενη εξόρμηση...Έχει τρελο προφίλ που δεν συναντάς εύκολα..
Φίλε, σύμφωνα με όλο το πακέτο που αναφέρεις, και με δεδομένο ότι α) η κοπέλα είναι 100% αληθινή δίχως ψεύτικες φωτογραφίες β) δουλεύει σε δικό της χώρο, νομίζω ότι η τιμή στο δύωρο με πίπα άνευ, κάργα anal, golden shower, rimming, cim/cif, μασάζ είναι μια χαρά. Δεν κατάλαβα όμως, αν τα δύο τελειώματα είναι περιορισμός στο δύωρο, ή εξαρτάται από τις αντοχές του παίκτη (αν δηλ. επιτρέπει και τρίτο γύρο). Γενικώς, το πακέτο φαίνεται να αξίζει και ειδικά για το anal (εφόσον είχε καλή αίσθηση, διότι οπτικά η πίσω κίνηση είναι
ζόρικη και εμπνέει - φώτο 5 και 7).
Συμφωνώ με τον σηναδελφο και ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Την άλλη βδομάδα ανεβαίνω και θα την παρω οποτε θα σας πω την γνώμη μου...εχω μια αμφιβολια για την φάτσα αλλα ο κωλος φαίνεται ποίημα...ελπιζω να ειναι καθαρή...επειδη όμως θα κάτσω δυο βραδυα έχει κανένας καμια πρόταση για το δεύτερο;
Βρήκα και αυτο το ενδιαφέρον ντουετακι στα 100 ευρώ και το σκεφτομαι...μπας και τις έχει δοκίμασε κανένας;