Νέα

Ερώτηση προς ναυτικούς και μη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Κριτικές
7
Like
887
Πόντοι
301
Η ερώτηση μου είναι η εξής . Έφυγα από το πλοίο γιατί δεν ένιωθα έτοιμος για το ταξίδι . Παρέμεινα μέσα μια βδομάδα , η εταιρία ανέλαβε όλα τα έξοδα . Υπάρχει περίπτωση αν γυρίσω σε αυτούς και τους ζητήσω μια δεύτερη ευκαιρία να μου τη δώσουν ; ( ακόμη και με προϋποθέσεις ) ή θα μου πουν φίλε μου εδώ δεν είμαστε για να παίζουμε και θα με διώξουν ; Αν το έχω μετανιώσει το μετάνιωσα από το αεροπλάνο . Υπάρχει περίπτωση αν τους πω για οικονομικό πρόβλημα να το δουν αλλιώς ; Είναι παραδοσιακή εταιρία . Ρωτάω εδώ γιατί πιστεύω υπάρχουν αρκετή ναυτικοί , προφανώς μπορούν να απαντήσουν και άλλοι αν έχουν κάποια σχετική άποψη . Ευχαριστώ

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Και τι σε κανει να πιστευεις οτι θα αντεξεις αυτη τη φορα ?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Χού νόους

aberel

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
160
Πόντοι
1
Η ερώτηση μου είναι η εξής . Έφυγα από το πλοίο γιατί δεν ένιωθα έτοιμος για το ταξίδι . Παρέμεινα μέσα μια βδομάδα , η εταιρία ανέλαβε όλα τα έξοδα . Υπάρχει περίπτωση αν γυρίσω σε αυτούς και τους ζητήσω μια δεύτερη ευκαιρία να μου τη δώσουν ; ( ακόμη και με προϋποθέσεις ) ή θα μου πουν φίλε μου εδώ δεν είμαστε για να παίζουμε και θα με διώξουν ; Αν το έχω μετανιώσει το μετάνιωσα από το αεροπλάνο . Υπάρχει περίπτωση αν τους πω για οικονομικό πρόβλημα να το δουν αλλιώς ; Είναι παραδοσιακή εταιρία . Ρωτάω εδώ γιατί πιστεύω υπάρχουν αρκετή ναυτικοί , προφανώς μπορούν να απαντήσουν και άλλοι αν έχουν κάποια σχετική άποψη . Ευχαριστώ
ηταν το πρωτο σου ταξιδι η εχεισ ξαναδουλεψει εκει κ σου καλυψε τα εξοδα η εταιρεια?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.824
Πόντοι
746
Και που πλήρωσαν το αεροπλάνο για επιστροφή και δεν τα έβαλες απο την τσέπη σου καλά είσαι.
Πολύ δύσκολα να σε ξανα εμπιστευτεί το γραφείο για δουλειά.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.815
Πόντοι
2.536
Πολύ δύσκολα θα σου ξαναδώσουν δουλειά. Όχι εκδικητικά αλλά επειδή δεν έχουν λόγο να σε εμπιστευτούν.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Όλα παίζουν ρόλο με το τι κονέ έχεις στο γραφείο. Αν έχεις δυνατό δόντι, δεν έχεις θέμα. Αν δεν έχεις, ψάξε άλλη εταιρία και σε διαφορετικό τύπο πλοίου.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.162
Πόντοι
3.786
Πολύ δύσκολα θα σου ξαναδώσουν δουλειά. Όχι εκδικητικά αλλά επειδή δεν έχουν λόγο να σε εμπιστευτούν.
Αφού το λέει και ο καπετάνιος, μπορεί να κλειδώσει το νήμα.Συμφωνώ capitano.

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Ανάλογα αν εισαι απο δόκιμος εκει ; Τι βαθμό εχεις ; Σαν τι ξεμπαρκαρες ; Και Ποσο καιρο είχες μεσα στο καραβι ;
Θα μπορούσες ν πεις γ οικογενειακούς λόγους ενα πρόβλημα υγείας και ολα μέλι γάλα

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.804
Πόντοι
456
Τύπε κόπηκες, τέλος! Αν δεν είχες πολύ σοβαρό λόγο (οικογενειακά, λόγους υγείας), ψάξε για εταιρεία....

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.904
Πόντοι
1.041
ηταν το πρωτο σου ταξιδι η εχεισ ξαναδουλεψει εκει κ σου καλυψε τα εξοδα η εταιρεια?
Η εταιρία είναι αναγκασμένη να τα κάλυψη δεν το έκανε από την καλή της την καρδιά.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.904
Πόντοι
1.041
δυστυχώς για αυτή την εταιρία κάηκες. Αν σε γουστάρει ο πληρώματας. Κ του κλαφτεις για οικονομικά προβλήματα κτλπ μπορεί να πει την μισή αλήθεια σε έναν συνάδελφο του… στην καλύτερη.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.536
Πόντοι
1.056
Ψάξε να βρεις καμιά στεριανή δουλειά....τα καράβια δεν είναι για όλους ...όποιος νομίζει πως είναι εύκολη λύση στα οικονομικά προβλήματα έχει μαύρα μεσάνυχτα

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.125
Πόντοι
1.056
Η εταιρία είναι αναγκασμένη να τα κάλυψη δεν το έκανε από την καλή της την καρδιά.
Λάθος, υπάρχει μίνιμουμ παραμονής επι του πλοιού, για να δικαιούσαι επαναπατρισμό !

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.055
Πόντοι
371
Γνωστός μου που έκανε το ίδιο παλαιότερα δεν τον ξαναδεχτηκαν στην ίδια εταιρία η σε κάποιες άλλες αξιόλογες.
Νομίζω τον έβαλαν στη λίστα με τους μη αξιόπιστους .
Αυτά πριν μια δεκαετία και βάλε.
Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω...

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.255
Πόντοι
1.011
Με μία εβδομάδα μπαρκο δεν δικαιουσαι επαναπατρισμό με έξοδα της εταιρείας εκτός αν υπήρξε κάποια ασθένεια η ατύχημα.

Δε νομίζω ότι έχεις ελπίδες να ξαναμπαρκαρεις στην ίδια εταιρεία.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom