Νέα

Ερώτημα προς τις γυναίκες που διαβάζουν:Γιατί πειράζετε τα χείλη σας ρε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
3.238
Σωστή.Μερικοί νομίζουν ότι τις εκάστοτε αλλαγές γίνονται για να αρέσεις στους άλλους.Πρώτα το κάνεις για εσένα,και αν θες το κάνεις.Μόνο για εσένα και κανέναν άλλον.

Δυστυχώς το βλέπω σε πολλούς άνδρες,νομίζουν ότι έχουν το χρυσό παπάρι και πως πρέπει να γίνεται το δικό τους.
Αυτός είναι ο τρόπος που οι ίδιοι λειτουργούν και γι αυτό το βλέπουν παντού και μετά ελκύουν όντως αντίστοιχα άτομα. Η επιλογή είναι πάντα δική τους..

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Είναι στην φύση και ψυχολογία των γυναικών να θέλουν να είναι θελκτικές.Γιαυτό και βάφονται για να τονίζουν διάφορα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μέχρι τώρα.Γιαυτό και το κραγιόν,μάσκαρα,μεικ απ κλπ κλπ.Μέχρι πριν την είχαμε τα στήθη σιλικόνης και τη Γαλλική μύτη.Μέτα πήγαμε στην ενίσχυση στο γλουτό.Λιποαναρροφήσεις.Πλέγματα για κοιλιακούς.Μπότοξ τώρα έχουμε και τα χείλη.Φρίδια,μάτια ζυγωματικά.Έτσι πάει.
Βεβαια.Για να ζησουν οι πλαστικοι χειρουργοι.Πως κανουν τις βιλες τους νομιζεις;
Πατανε στην ανασφαλεια και τη ματαιοδοξια μερικων γυναικων.

Το αποτελεσμα παντως ειναι τις πιο πολλες φορες το αντιθετο απο το επιδιωκομενο.
Θυμαμαι πρωην μου που ηταν μια χαρα κοπελα και μετα απο χρονια τη συναντησα και ειχε γινει ενα πλαστικοποιημενο φρικιο με σιλικονες και χειλη.
Και ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ πριν.Αρκετα ομορφη.
Προσπαθουσα να κρυψω την αρνητικη μου εκπληξη οταν την αντικρυσα.
Η ερωτηση που εθεσα στο νημα δεν αφορα τοσο το σκοπο οσο το αποτελεσμα που τις πιο πολλες ειναι υποβιβαστικο...

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φαντάσου τη μέρα που θα ανακαλύψουν πως ότι κάνει κανείς, στην πραγματικότητα το κάνει για τον εαυτό του. Και πως δεν είναι το πέος τους τόσο ενδιαφέρον. Εξάλλου το σεξ για εμάς κρατάει πάντα λίγο
Και παλι δεν αλλαζει κατι.
Για τον εαυτο τους λοιπον γινονται κακασχημα παπια και εχουν την εντυπωση οτι αρεσουν
Ενω στην ουσια δεν εγιναν τιποτε παραπανω απο ενα προιον...που ουτε καν αρεσει.
Υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το φυσικο;
Πιο ωφελιμο για τις ιδιες;
Αν τωρα γεννηθηκε καποια μετρια ας το συνηθισει και ας το αποδεχτει.
Γιατι πιο πανω δε παει.Πιο κατω μονο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μου φαίνεται παράξενο να ενοχλείται ένας άνθρωπος με την εμφάνιση κάποιου άλλου. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει κανείς εκτός και αν με αφορά κάπως. Και πάλι παίζεται.
Εάν απαντούσα, πάντως, στην ερώτηση του νήματος, θα έλεγα ότι πολλές κοπέλες κάνουν πλαστικές επεμβάσεις, fillers κτλ επειδή πιστεύουν ότι αυτό θα αλλάξει την αυτοπεποίθησή τους ή επειδή δεν αρέσουν σε όλους. Θα αλλάξει κάτι από τα δύο; Με βάσει τα data που υπάρχουν ως τώρα συνδυαστικά με τον πολλαπλασιασμό του εθισμού στα social media, όχι.
Όπως και να έχει για μένα κάθε γυναίκα είναι όμορφη με ένα δικό της μοναδικό τρόπο και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να προωθούνται πιο υγιή πρότυπα σε εμάς τις γυναίκες. Όπως άσκηση, σωστή διατροφή, αυτοβελτιωση. Όχι macdonalds και φίλτρα και εντάξει μωρέ, το σώζουμε με ενεσούλες.
Anyway, ο καθενας όπως στρώνει κοιμάται.
Για να σου απαντησω και εδω τι το παραξενο εχει να εχεις αποψη για οτι βλεπεις;
Πχ με ενοχλουν τα γκραφιτι που κανουν κατι ανεγκεφαλοι σε ωραια ιστορικα μνημεια.
Οπως με ενοχλει να βλεπω κακοποιηση της ομορφιας οταν αυτη υπαρχει και αποπειρα απομιμησης αυτης,οταν απουσιαζει.
Τοσο απλο.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Για τον εαυτο τους λοιπον γινονται κακασχημα παπια και εχουν την εντυπωση οτι αρεσουν
Εντάξει διαφωνώ εδώ.Υπάρχουν αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούν να σε βελτιώσουν.Το να διορθώσεις τη μύτη.Να αφαιρέσεις ελιές και να κάνεις περιοποιήσεις προσώπου σώματος σε πληροφορώ σε αλλάζουν προς το καλύτερο.Το να κάνεις πχ μια ανόρθωση στήθους, ή γοφών δεν είναι κακό.Ούτε σε κάνει σε βάθος χρόνου τέρας.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εντάξει διαφωνώ εδώ.Υπάρχουν αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούν να σε βελτιώσουν.Το να διορθώσεις τη μύτη.Να αφαιρέσεις ελιές και να κάνεις περιοποιήσεις προσώπου σώματος σε πληροφορώ σε αλλάζουν προς το καλύτερο.Το να κάνεις πχ μια ανόρθωση στήθους, ή γοφών δεν είναι κακό.Ούτε σε κάνει σε βάθος χρόνου τέρας.
Τυπε μου το να πιανεις μια πλαστικουρα για στηθος ειναι αηδιαστικο!
Μου χει τυχει σε γκομενα αυτο και της ειχα δημιουργησει ψυχολογικο επειδη δεν την αφηνα να βγαλει σουτιεν...ε μα πως...εγω εφταιγα που δεν ηθελα να δω τους προφυλακτηρες της;
Τωρα για τις ελιες οκ ας πουμε οτι παω πασο
Για τη μυτη θα σου πω.Πες οτι εχεις μια κοπελα με μυτη που ειναι καπως περιεργη πχ με ψιλοκαμπουρα
Της προσδιδει ομως το φυσιογνωμικο της αποτυπωμα.
Η αλλαγη πως φαινεται;
Ξενιζει.Αναλογα το προσωπο.

Κι εγω εχω ασχημη μυτη ομως δε θα την αλλαζα με τιποτα.Γουσταω φουλ τη μετριοτητα μου!!

Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
3.238
Δεν εχεις άδικο απλά θεωρώ ότι το πιο ωφέλιμο για τις ίδιες, είναι αυτό που τις κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Δε γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι αυτό θα είναι προσωρινό. Κάποια πράγματα πρέπει να τα μάθεις μέσα από λάθη.. Είναι απόλυτα φυσιολογικό

Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
3.238
Για να σου απαντησω και εδω τι το παραξενο εχει να εχεις αποψη για οτι βλεπεις;
Πχ με ενοχλουν τα γκραφιτι που κανουν κατι ανεγκεφαλοι σε ωραια ιστορικα μνημεια.
Οπως με ενοχλει να βλεπω κακοποιηση της ομορφιας οταν αυτη υπαρχει και αποπειρα απομιμησης αυτης,οταν απουσιαζει.
Τοσο απλο.
Μου θυμίζεις τη Λατινοπουλου που την ενοχλούσαν οι τρίχες των άλλων. Ακόμη και αυτή το διόρθωσε και είπε "Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε"

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεν εχεις άδικο απλά θεωρώ ότι το πιο ωφέλιμο για τις ίδιες, είναι αυτό που τις κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Δε γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι αυτό θα είναι προσωρινό.
Εκει ακριβως αποσκοπει και αυτο το νημα φιλη μου
Να προβληματισει.
Στην πραξη σχεδον κανεις μας δεν ειναι ευχαριστημενος με οτι εχει.
Κι εγω πχ θα θελα να μαι 1,92 και οχι 1,86...
Θα θελα να χα 22 ποντους πουτσα και οχι 19
Ωστοσο τελικα καταλαβα ποσο ωραιο ειναι να αγαπησεις τον εαυτο σου για αυτο που ειναι.
Κοπελες νοιωθουν ασχημα για το μικρο τους στηθος ενω ειναι σαν ποιημα οταν ειναι φυσικο...
Ενω εχουν ενα υπεροχο κωλο...μεση δαχτυλιδι...
Κι οσο για τα χειλη...μπορει να ονειρευονται τσιμπουκοχειλα...αλλα με αυτα που ηδη εχουν να χαριζουν τελεια γλωσσοφιλα....

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μου θυμίζεις τη Λατινοπουλου που την ενοχλούσαν οι τρίχες των άλλων. Ακόμη και αυτή το διόρθωσε και είπε "Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε"
Αυτο μαλλον υπεκφυγη το κοβω.
Μια και το να ασχολουμαστε μονο με "σημαντικα" πραγματα μας απομακρυνει απο την ουσια
Το τι θα ειναι το αλατοπιπερο καθε φορα,τι θα με σαγηνεψει η ξενερωσει καθε φορα καθοριζει αν αξιζει να ασχοληθω.
Αλλωστε η βελτιωση ερχεται με την ενασχοληση με μικροπραγματα...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Να προβληματισει.
Ωστοσο τελικα καταλαβα ποσο ωραιο ειναι να αγαπησεις τον εαυτο σου για αυτο που ειναι.
Κοπελες νοιωθουν ασχημα για το μικρο τους στηθος ενω ειναι σαν ποιημα οταν ειναι φυσικο...
Ενω εχουν ενα υπεροχο κωλο...νεση δαχτυλιδι...
Κι οσο για τα χειλη...μπορει να ονειρευονται τσιμπουκοχειλα...αλλα με αυτα που ηδη εχουν να χαριζουν τελεια γλωσσοφιλα....
Με το χρόνια μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου.Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις και καταλαβαίνεις ότι η ουσία της ζωής είναι αλλού.Όταν είσαι μικρός όμως..........επηρέζεσαι από τα παραμύθια και άλλα που προμοτάρουν για οικονομικούς λόγους.

Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
3.238
Να προβληματισει.

Εντάξει, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι δυνατοί για να δουλέψουν με τον εαυτό τους. Όλοι παίζουμε το ρόλο μας εδώ που ζούμε και όλοι οι ρολοι χρειάζονται. Το να τους κατακρίνουμε δεν τους βοηθάει καπως.. αντιθετως.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Να προβληματισει.
Τι να πουν άλλοι που είναι 1,65-1,70 με 14 πόντους πουλί.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τι να πουν άλλοι που είναι 1,65-1,70 με 14 πόντους πουλί.
Α γεια σου.Και αυτοι ακομη πρεπει να ανασαινουν το οξυγονο της ζωης με.χαρα.
Γιατι παντα υπαρχει το καλυτερο και μεγαλυτερο φιλε μου

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Αφήστε τα κορίτσια να κάνουν ότι θέλουνε γιατί υπάρχει και η τεχνολογία για να κάνει τα πράγματα καλύτερα από ότι είναι ?

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.483
Πόντοι
46.423
Αυτό που προσπαθούν να κάνουν όσες το επιλέγουν είναι να κάνουν το στόμα τους μουνί κυριολεκτικά.

Εγώ με το που δω πειραγμένα χείλη χαιρετώ κάνοντας μεταβολή.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Φαντάσου τη μέρα που θα ανακαλύψουν πως ότι κάνει κανείς, στην πραγματικότητα το κάνει για τον εαυτό του. Και πως δεν είναι το πέος τους τόσο ενδιαφέρον. Εξάλλου το σεξ για εμάς κρατάει πάντα λίγο

εεεπ
αυτό ήταν βαρύ
πάρτε το πίσω :angry:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ψεύτικα βυζιά , ψεύτικα χείλη , ψεύτικες βλεφαρίδες , φακοί επαφής [ ψεύτικο χρώμα ματιών ] μεταμορφωτικό μακιγιαζ , φίλτρα , ψεύτικες απόψεις , ψεύτικη ζωή , και μετά ...... βουρ για την αναζήτηση του αληθινού και ειλικρινή άνδρα . Ζούμε μεγάλες στιγμές .

Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
975
εμενα το ανω χειλος ειναι μικρο. θελω να το φουσκωσω λιγο.... ΝΑΙ Η ΟΧΙ ???

Συνημμένα

• 181961076_470591687729821_1806067833037228872_n.jpg
    181961076_470591687729821_1806067833037228872_n.jpg
    104,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom