baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.251
- Πόντοι
- 5.097
κατσε θα μπει ο πουσυς να μας πει ποιες ειναι πως λεγονται που μενουν και αλλα πολλα.Ερώτημα προς τις γυναίκες που διαβάζουν:
Προς ποιεεεες;;;
κατσε θα μπει ο πουσυς να μας πει ποιες ειναι πως λεγονται που μενουν και αλλα πολλα.Ερώτημα προς τις γυναίκες που διαβάζουν:
Προς ποιεεεες;;;
Εδω εισαι....!!!παντως αν δεν γινουν παπιες καλο ειναι λιγο τσιμπουκοχειλο
Χαχαχα πολυ χαρακτηριστικες οι φωτο...Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμα και αυτές που έχουν αληθινά χείλη, επιδίδονται σε μορφασμούς για να διογκώσουν τα χείλη τους. Άρα να μοιάσουν σε αυτές με τα τεχνητά.
Αμφότερες αντιαισθητικές.
Με κώλο ή με ροφό?Ας μιλησουν οι γυναικες του σαιτ ομως καθως εχω περιεργεια για πιο λογο καποια να πληρωσει για να μοιαζει με κωλο;
Για τέλεια εφαρμογή.παντως αν δεν γινουν παπιες καλο ειναι λιγο τσιμπουκοχειλο
το πιθανοτερο ειναι οτι εχουν μη διαγνωσμενη σωματομορφικη διαταραχηΗ θεωρία μου είναι η εξής:
Όλες αυτές οι ματαιοδοξες ηλιθιες γυναίκες που πειράζουν χείλια, μάτια, στόμα, φρύδια, κτλ, κτλ, το κάνουν απλά για να αρέσουν... στις ΊΔΙΕΣ!
Τι κάνουμε?Εσείς γιατί κάνετε αποτριχωση στο στήθος σας;
Χείλη, κοιτάζοντας τα οποια εσείς θα σκέφτεστε αποκλειστικά τις αισθησιακές απολαύσεις που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.
Aletta Ocean;Με κώλο ή με ροφό?
H Ουγγαρέζα έχει καταντήσει περισσότερο αίσχος από ότι βλέπειςAletta Ocean;
Πετυχαινετε ομως ακριβως το αντιθετο απο τη σαγηνη και τον αισθησιασμο!Σχεδόν κάθε γυναίκα θέλει να έχει χείλη γεμάτα αισθησιακά,σαρκωδη και σέξι,έντονα,ζουμερά και ογκώδη. Χείλη τα οποία θα σας σαγηνεύουν οταν είναι μισάνοιχτα. Χείλη, κοιτάζοντας τα οποια εσείς θα σκέφτεστε αποκλειστικά τις αισθησιακές απολαύσεις που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.
Τώρα Θέλω να ρωτήσω εγώ. Εσείς γιατί κάνετε αποτριχωση στο στήθος σας;
Η απόλυτη αντιδιαφήμιση για φουσκωμένα χείλη.H Ουγγαρέζα έχει καταντήσει περισσότερο αίσχος από ότι βλέπεις
Υπαρχουν αθληματα ( στιβος, κολυμβηση, τριαθλο, bodybuilding) στα οποια ειναι must!Εσείς γιατί κάνετε αποτριχωση στο στήθος σας;
Στην κολύμβηση επιβάλλεται λόγω της τριβής με το νερό ώστε να αυξήσουν την ταχύτητά τους.Υπαρχουν αθληματα ( στιβος, κολυμβηση, τριαθλο, bodybuilding) στα οποια ειναι must!
Εχεις δει ποτε 100m sprinter να μοιαζει με αρκουδα;