ΤΕΤΑΡΤΗ 29/08/2012
Άργησε να με πάρει ο ύπνος, γιατί είχα στηθάγχη από τη στενοχώρια μου. Ξύπνησα στις 08:30. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έφαγα τα chockapics και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Στις 10:11 πήγα για ψώνια στο supermarket. Στις 10:22 πήρα τη Σταυρούλα σπίτι, αλλά δεν την πέτυχα. Στις 10:40 επέστρεψα σπίτι. Στις 12:15 η μαμά μου πήγε στο νοσοκομείο. Στις 12:17 έριξα ένα δεύτερο παχύ χέσιμο. Στις 12:26 ξαναπήρα τη Σταυρούλα σπίτι. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εμπρός;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Τάκης είμαι. Σε πήρα για να δώ, αν μπορείς σήμερα να βρεθούμε. Αν δεν μπορείς, πες το μου, για να κανονίσω να βγώ με τους φίλους μου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Βγες με τους φίλους σου καλύτερα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ τι θα κάνεις σήμερα;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα βγώ με την ανιψιά μου και με μια φίλη.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Κοίτα Τάκη, θέλω να σου μιλήσω στα ίσια. Το ξέρω ότι θα στενοχωρηθείς. Δεν θέλω να ξανάρθεις σπίτι μου. Δεν αισθάνομαι άνετα μαζί σου. Έχω τις φωτογραφίες των δικών μου ανθρώπων και θα λένε "ποιος είναι αυτός;". Γενικά δεν θέλω να βάζω άντρες στο σπίτι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ νόμιζα τόσο καιρό ότι με αισθανόσουν σαν παιδί σου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Είσαι το παιδάκι μου. Όταν θα μας δωθεί η ευκαιρία, θα πάμε για καφέ, θα πάμε στα μπουζούκια, θα πάμε να δούμε μια καλή ταινία ... Δεν θα μου πιάνεις το χέρι, όμως.
ΤΑΚΜΑΝ: Μια αγκαλίτσα όμως, όταν σε βλέπω, θα σου κάνω.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει, άλλο αυτό. Μπορείς, αν θέλεις, να μου γνωρίσεις και τις φίλες σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ λέω καλύτερα να βγαίνουμε οι δυο μας.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει ότι πεις.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας): Σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να μου υποσχεθείς ότι δεν θα χαθούμε ποτέ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Αυτό στο υπόσχομαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε αύριο στο στούντιο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει αγάπη μου.