Και συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.
05/10/2011: Στις 20:00 πήρα ξανά τηλέφωνο τη γυναίκα της ζωής μου, τον έρωτά μου, την κυρία Νίκη (από το Skype). Από τις 19:40 παράτησα τα διαβάσματα, πήρα την εικόνα της Παναγίας και προσευχήθηκα να είναι καλά και να μου φερθεί όμορφα. Συνολικά μιλήσαμε 11 λεπτά. Δυστυχώς όμως, μου φέρθηκε ψυχρά και απότομα, επειδή έβλεπε ειδήσεις. Έτσι λοιπόν, μετά το τηλεφώνημα το βιβλίο του IELTS βράχηκε για άλλη μια φορά από τα δάκρυά μου. Όσο να είναι, είναι πολύ άδικο να την παίρνω από Αγγλία και να μου φέρεται με αγένεια. Εγώ έχω τόση αγάπη στην ψυχούλα μου.
06/10/2011, 20:13: Ξαναπήρα την κυρία Νίκη για να τα ξαναβρούμε (από το Skype). Της είπα ότι την προηγούμενη φορά με καταστενοχώρησε με τη συμπεριφορά της. Της ζήτησα συγνώμη ακόμα και για την απέραντη αγάπη που αισθάνομαι. Συνολική διάρκεια ομιλίας: 10 λεπτά. Ευτυχώς την πέτυχα σε καλή στιγμή. Μου φέρθηκε όμορφα και στοργικά, όπως άλλωστε μου αρμόζει. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα ηρέμησα και συνέχισα με όρεξη το διάβασμά μου.
10/10/2011, 20:09. Πήρα τηλέφωνο την αγαπητή μου γειτόνισσα. Συνολική διάρκεια ομιλίας: 10 λεπτά (από το skype). Αυτή τη φορά μου είπε ότι αισθανόταν μελαγχολική και ότι την πονούσε το πόδι της. Φυσικά της ευχήθηκα ολόψυχα να της περάσει ο πόνος. Κλείνοντας το τηλέφωνο, έκανα μια δυνατή προσευχή για εκείνη. Πραγματικά την αγαπάω και δεν θέλω να υποφέρει.
14/10/2011, 20:09. Πήρα ξανά τηλέφωνο την αγαπούλα μου για να της διηγηθώ τα νέα της εβδομάδας. Όμως η κυρία Νίκη ήθελε να δει την επανάληψη του Λαζόπουλου. Συνολική διάρκεια ομιλίας: 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα.
Α ξέχασα να σας πω. Στις 8 Οκτωβρίου, ο Ιρακινός μου είχε πει ότι έμενε με host family και ότι ήταν κατενθουσιασμένος. Η οικογένεια αυτή ήταν μια χήρα γριά. Έτσι λοιπόν, στις 12 Οκτωβρίου (Πανσέληνος στον Κριό) έκανα αίτηση για να μου βρουν host family, με την ελπίδα ότι θα μου έβρισκαν και εμένα μια γλυκιά στοργική γιαγιούλα με πολυφλεκτικά κοσμήματα.
15/10/2011: Πήγα στη μονή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Essex για να δώσω το όνομα της κυρίας Νίκης για προσευχή. Ο λόγος ήταν ότι στις 17/10/2011 είχε το δικαστήριο με τον πρώην άντρα της. Στις 14:03 της τηλεφώνησα από το Kelvedon με το Skype, για να της δηλώσω τη συμπαράστασή μου για το δικαστήριό της και γενικότερα την αγάπη μου. Όμως, επειδή ήταν ο εγγονός της στην βεράντα, μιλήσαμε μόνο 3 λεπτά. Το παράδοξο ήταν ότι με αποκαλούσε "Ναι αγάπη μου".
16/10/2011: Στις 20:09 πήρα την αγαπούλα μου από το ξενοδοχείο (skype) για να μιλήσουμε με την ησυχία μας. Η ανάγκη μου να της πω μια "καλή τύχη" και να της εκφράσω την αγάπη μου ήταν μεγάλη. Μιλήσαμε συνολικά 13 λεπτά. Μου φέρθηκε πολύ γλυκά. Αχ κυρία Νίκη μου. Να σαι καλά. Πραγματικά σου το εύχομαι.
19/10/2011: Εκείνη την ημέρα έπρεπε να μετακομίσω από το ξενοδοχείο στην host family. Όμως, επειδή είχα κρυολογήσει, μου ήταν αδύνατο. Έτσι λοιπόν, τους έστειλα ένα e-mail για να τους ενημερώσω ότι θα ερχόμουν την επόμενη μέρα. Στις 20:09 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη για να μάθω τι απέγινε με το δικαστήριό της. Μου είπε ότι αναβλήθηκε για τις 6/3/2012. Μιλήσαμε συνολικά 33 λεπτά από το Skype. Αυτή τη φορά είχε ορεξούλες. Μάλιστα μου είπε ότι της έλειψα. Αχ ψυχίτσα μου. Να ξερες πόσο σε αγαπάω και πόσο μου έλειψες ... Αααααχ!!!! Α ξέχασα να σας πω. Μου είπε ότι ο αδερφός της ήταν στα τελευταία του. Κλείνοντας το τηλέφωνο, έβαλα τα κλάματα. Παρακάλεσα την Παναγίτσα να κάνει το θαύμα της. Δεν ήθελα να πεθάνει ο αδερφός της, επειδή την αγαπάω και δεν θέλω να στενοχωριέται. Πραγματικά προσευχήθηκα, σαν να αφορούσε τον δικό μου αδερφό (δεν έχω αδέρφια, αλλά λέμε).
20/10/2011: Μετακόμισα στην host family. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν υπήρχε ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά ήταν ένα ανύπαντρο ζευγάρι ηλικίας 35 με 40. Έλεος. Ξενέρωσα τώρα.
22/10/2011: Το πρωί πήρα τα πράγματά μου και επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Όχι θα καθόμουν να σκάσω. Οι Άγγλοι έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από εμάς και ζούνε σαν ρομπότ. Βραδινό στις 19:10 (εγώ 22:00 με 23:00), πρωινό ξύπνημα στις 06:30 (εγώ στις 07:10), βραδινό ύπνο στις 22:00 (εγώ μετά τα μεσάνυχτα). Στις 20:09 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη γεμάτος αγωνία για τον αδερφό της. Δυστυχώς πέθανε. Της είπα τα συλλυπητήρια και την άφησα στον πόνο της. Μετά το τηλεφώνημα φυσικά έκλαψα και εγώ με τη σειρά μου. Η στενοχώρια της κυρίας Νίκης είναι και δικιά μου στενοχώρια.
24/10/2011: Στις 20:10 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη για να της πω μια καλή κουβέντα και για να της δώσω δύναμη. Μιλήσαμε συνολικά 19 λεπτά από το Skype. Μου συμπεριφέρθηκε πολύ όμορφα. Ευτυχώς αισθανόταν καλύτερα.
25/10/2011 - 01/11/2011: Είχαν έρθει οι γονείς μου για επίσκεψη, οπότε η ερωτική ατζέντα νέκρωσε την εβδομάδα αυτή.
To be continued.