Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μια απορια...Την ηχογραφεις οταν μιλατε στο τηλ. ?
Απομαγνητοφωνηση κάνεις μετα και μας τα δινεις σαν πρακτικα υποκλοπων απο την αστυνομια? ?
Όχι. Απλά έχω καταπληκτική μνήμη.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συναισθηματική κατάσταση μετά το τηλεφώνημα
Αχ Παναγίτσα μου. Θυμάμαι το 2012 αυτή η γυναίκα με υπεραγαπούσε. Τώρα μου μιλάει με το σταγονόμετρο. Αισθάνομαι μια γενικότερη εγκατάλειψη αυτό το διάστημα. Ελπίζω να γίνει καλά το σκυλάκι της και να αναρρώσει πλήρως το στομαχάκι της. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να είσαι κοντά της. Το μόνο, που θέλω για μένα, είναι να βρώ δουλειά, για να μπορέσω να τη βοηθήσω οικονομικά.

Γενικά από την αρχή του 2013 αισθάνομαι μουτζωμένος.
Σπουδές: Ασύμβατες με τα ενδιάφεροντά μου - τις εγκατέλειψα.
Επαγγελματικά: Η αγορά εργασίας είναι εξαιρετικά εχθρική για τους graduates without experience.
Οικονομικά: Η σύνταξη της μαμάς μου μειώθηκε στα 1030 ευρώ το μήνα. Από το κακό στο χειρότερο.
Αισθηματικά: Αυξημένη ερωτική επιθυμία, αλλά μηδενική όρεξη για φλερτ. Η σχέση με την τσατσά βρίσκεται σε κρίση.
Καθημερινότητα: Αρκετές δυσκολίες. Στις 04/02/2013 χάλασε το skype και χθες χάλασε ο θερμοσίφωνας.
Κοινωνική ζωή: Ελάχιστη. Ο Γιοντώ και ο Πινόκιο είναι στο στατό. Με τον Πάνο και την Πιζάμα με Σκούφο έχουμε αραιώσει, γιατί το Skype μου δε λειτουργεί. Επιπλέον, η διάθεσή μου για επικοινωνία είναι αισθητά μειωμένη.
Ψυχολογία: Υπάρχουν μέρες, που δεν έχω καθόλου διάθεση να βγω από το σπίτι. Σερφάρω στο Internet (totaljobs, myhhoroscope, astrolife, bourdela), μαγειρεύω, προσεύχομαι για την τσατσά, χαϊδεύω το σεντόνι, κοιτάζω το νταβάνι, κτλ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κατάλαβα τι φταίει.

Ο Κρόνος στον 4ο οίκο: Πολύ «σκληρή» αυτή η διέλευση του Κρόνου από τον τέταρτο οίκο. Δημιουργεί οικογενειακά προβλήματα και μας φορτώνει με ευθύνες που, τις περισσότερες φορές, είναι δυσβάσταχτες. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το σπίτι μας, αλλά συναντάμε εμπόδια και με την επαγγελματική μας εξέλιξη. Η ψυχολογική μας κατάσταση είναι πολύ άσχημη, και συνήθως, αυτή την εποχή πιστεύουμε ότι είμαστε αδικημένοι από τον Θεό. Την περίοδο που θα δεχτείτε αυτή τη διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να δείτε τα λάθη του παρελθόντος σας και να ανακαλύψετε τις αιτίες που σας οδήγησαν σ΄αυτό το παρόν. Να φροντίσετε να συνειδητοποιήσετε τη δική σας συμμετοχή στα προβλήματα. Τέλος, πρέπει να θυμάστε ότι όσο πιο ανεύθυνοι και αναβλητικοί είστε, τόσο περισσότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσετε με αυτή τη διέλευση.

Αυτή η διέλευση ξεκίνησε στις 11/10/2010 και θα διαρκέσει έως τις 14/11/2013.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κρόνος σε δυσαρμονικές όψεις (τετράγωνο ή αντίθεση) με τον Ερμή

Όταν ο Κρόνος κυκλοφορεί σε μια δυσαρμονική γωνία με το γενέθλιο Ερμή σας, θα έχετε πρόβλημα στην επικοινωνία με τους άλλους. Καταρχήν, δεν θα έχετε ένα σαφές μυαλό. Θα βρίσκετε δύσκολο να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Θα έχετε προβλήματα μνήμης και συγκέντρωσης. Δεν θα ήσαστε σε θέση να εκφραστείτε κατάλληλα κατά την ομιλία σας στους άλλους. Ακόμη και να αρχίσετε. Θα εμποδιζόσαστε κατά την ομιλία πριν από ένα ακροατήριο ή την τηλεόραση ή σε μια συνέλευση. Προβλήματα με το τηλέφωνο. Παραδείγματος χάριν ο αριθμός που σχηματίζετε μπορεί να είναι συνεχώς πολυάσχολος ή μη διαθέσιμος. Θα κοβόσαστε συχνά, ίσως η τηλεφωνική σύνδεσή σας να πέφτει. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οποιαδήποτε ή πολλά από τα εξής μπορούν να δυσλειτουργήσουν: το τηλέφωνο, η μηχανή fax, ο δορυφορικός δέκτης, η ενδοσυνεννόηση, ή ο εκτυπωτής σας. Θα κάνατε λιγότερες κλήσεις από τις συνηθισμένες, θα λαμβάνατε επίσης λιγότερο αριθμό κλήσεων. Πρέπει να αναμείνετε να λάβετε κακές ειδήσεις τηλεφωνικώς ή με επιστολή. Αποφύγετε τα δέματα που περιέχουν πολύτιμα αγαθά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε τα πράγματα ή το δέμα θα έφθανε χαλασμένο στον προορισμό του ή το δέμα να φθάσει πάρα πολύ αργά. Αυτή η διέλευση υπονοεί επίσης κακή τύχη στα ταξίδια. Θα ταξιδεύατε λιγότερο, και εάν ναι, θα δοκιμάζατε βάσανα, θα γνωρίσετε όλα τα είδη εμποδίων κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Ίσως να αρχίζατε να παίρνετε κάποια ειδική ή σπάνια ιατρική συνταγή, ή να επισκεφτείτε ένα νοσοκομείο μακριά από τη θέση σας. Ένα πρόσωπο που θα πρέπει να επισκεφτείτε μπορεί να είναι ο αδελφός σας, ξάδελφος, γαμπρός ή ένας νεαρός φίλος. Το αυτοκίνητό σας μπορεί να μην λειτουργεί. Θα πρέπει να το επισκευάσετε, ίσως να συμμετέχετε σε ένα ατύχημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να κλαπεί το αυτοκίνητό σας ή το κινητό τηλέφωνό σας. Θα είναι μια περίοδος συγκρούσεων με τον αδελφό σας, τον ξάδελφο, το γαμπρό ή ένα νεαρό φίλο σας. Ένας από αυτούς μπορεί να είναι σε μια κρίση και θα πρέπει να πάτε για την ενίσχυσή του. Είναι μια κακή στιγμή για να μελετήσετε και για την εκπαίδευση γενικά. Μερικοί άνθρωποι την εγκαταλείπουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Ένας σκληρός διαγωνισμός μπορεί να σας αποτρέψει να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας, ίσως να αποτύχετε να μπείτε σε ένα κολλέγιο. Θα ήσαστε σε θέση μετά βίας να συγκεντρωθείτε, δεν θα ήσαστε σε θέση να διαβάσετε ένα ουσιαστικό βιβλίο για το διαγωνισμό σας. Δεν είναι ο καλύτερος χρόνος να συμμετέχετε σε σειρές μαθημάτων, όχι μόνο ως σπουδαστής, αλλά και ως δάσκαλος. Αποφύγετε τις διασκέψεις, σεμινάρια, συζητήσεις… Θα συνειδητοποιούσατε ότι δεν μπορείτε απλά να διαβάσετε και θα αναβάλλατε μια πιεστική εργασία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα πρέπει να αποφύγετε καλύτερα οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, γιατί δεν θα έχετε ουσιαστικά καμία αίσθηση της επιχείρησης προς το παρόν.

Γεννέθλιος Ερμής: 13.15 R Λέων.

Αυτή η όψη (τετράγωνο) ξεκίνησε στις 31/01/2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 17/03/2013.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κρόνος σε δυσαρμονικές όψεις με το Δία

Όταν ο Κρόνος περνά από μια απειλητική γωνία με το γενέθλιό σας Δία, πρέπει να κάνετε το έπακρόν σας για να ανακτήσετε μετά από μια πτώση. Η αυτοάμυνά σας είναι στο ελάχιστο επίπεδό της. Θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή δεν είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να υπερνικήσετε τα μακροχρόνια εκκρεμή προβλήματα. Θα είναι εύκολο για σας να καταλάβετε ότι πρέπει να αναβάλετε καλύτερα οποιαδήποτε προσπάθεια. Ας  καταστήσουμε την ιστορία σύντομη και να μιλήσουμε ειλικρινά: αυτή η διέλευση σημαίνει μια περίοδο κακής τύχης για σας. Κατά συνέπεια διαφέρω από αυτό που άλλοι συντάκτες απαιτούν να περιγράφουν την καλή τύχη ως κάτι που εξαρτάται απλώς από τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Ειδικά αυτή η διέλευση, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλη, παρουσιάζει ποια είναι η κακή τύχη στην πραγματικότητα: μια αυτόνομη κακοτυχία, πλήρως ανεξάρτητη από τις διαθέσεις σας ή από τις ενέργειές σας. Θα το αντιλαμβανόσαστε στον τομέα της επιχείρησης προ πάντων. Αυτές τις μέρες πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν θέλετε να αποφύγετε τις ζημίες στα προτερήματά σας.

Από αυτήν την άποψη, αυτή η διέλευση δεν είναι ικανή να υποστηρίξει οποιοδήποτε πιθανό είδος κερδοσκοπίας καθόλου. Αποφύγετε την ανταλλαγή αποθεμάτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς επίσης και οποιοδήποτε άλλου είδος υποθετικού εισοδήματος που δεν προσφέρει αρκετές εξουσιοδοτήσεις ασφάλειας. Αναβάλετε τις συνεδριάσεις και τις συζητήσεις που θεωρείτε ότι είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον σας. Εάν είστε σπουδαστής σε ένα πανεπιστήμιο, θα αντιμετωπίσετε τους σκληρότερους χρόνους, ίσως μια στάση, στις μελέτες σας. Το ίδιο πράγμα ισχύει εάν επιθυμείτε να εξετάσετε τα ασυνήθιστα, πολιτιστικά «αλλοδαπά» θέματα όπως η θεολογία, φιλοσοφία, αστρολογία, παραψυχολογία και τα λοιπά. Το ίδιο πράγμα αναφέρεται και στη μελέτη ξένων γλωσσών. Θυμηθείτε ότι μια γλώσσα προγραμματισμού για τους υπολογιστές είναι μια ξένη γλώσσα επίσης. Αποφύγετε τα ταξίδια εάν είναι δυνατόν, ιδιαίτερα τα σημαντικά ή τους συμβιβασμούς, ιδιαίτερα αυτούς. Ίσως κάτω από αυτήν την διέλευση θα πρέπει να ταξιδέψετε, οπότε σ” αυτή την περίπτωση θα ήταν για λυπημένους λόγους ή θα συμμορφωνόσασταν με βαριούς ή δυσάρεστους στόχους.

Παραδείγματος χάριν, εσείς ή ένας από τους συγγενείς σας μπορεί να πρέπει να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό ή σε μια άλλη πόλη. Ίσως θα πρέπει να είστε κάπου για την εργασία σας, κάτι που μπορεί συνήθως να κάνετε, αλλά αυτή τη φορά θα ήταν σκληρό και θα ήσαστε ασθενής στο σπίτι. Σε αυτήν την έκταση του χρόνου, οι σημαντικοί και δυνατοί άνθρωποι, όπως πολιτικοί, δικαστές και ιεράρχες, θα σας αρνούνταν την υποστήριξή τους.  Εάν έχετε εν αναμονή δικαστικές υποθέσεις, κάτω από αυτήν την διέλευση θα παρουσίαζαν μετά βίας θετικά ή ευνοϊκά αποτελέσματα για σας. Αναβάλετε περαιτέρω νομικά ζητήματα εάν μπορείτε. Η υγεία σας επίσης μπορεί να γίνει χειρότερη, ειδικά όσον αφορά στο συκώτι και το αίμα.

Γεννέθλιος Διας: 10.03 R Υδροχόος.

Αυτή η όψη (τετράγωνο) ξεκίνησε στις 15/12/2012 και θα διαρκέσει μέχρι τις 30/04/2013.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Ξύπνησα στις 08:47. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο και έριξα ένα παχύ χέσιμο.
Ώρα 09:15. Πήρα τηλέφωνο τα Totaljobs και κλείσαμε ραντεβού στις 26/02/2013 ώρα 15:30, για να με βοηθήσουν στην εύρεση εργασίας.
Ώρα 09:20. Πήρα τηλέφωνο το Aspect Property Solutions, για να μου στείλουν τεχνικό, να φτιάξει το θερμοσίφωνα.
Από τις 09:30 μέχρι τις 10:30 μιλούσα με τους γονείς μου στο τηλέφωνο. Κατόπιν, έπλυνα τα πιάτα και τις κατσαρόλες.
Ώρα 11:08. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και έβαλα το ξυπνητήρι στις 11:15 να πάρω την τσατσά. Μέχρι την επίμαχη ώρα, είχα δύσπνοια και έκανα ασκήσεις τεχνητής αναπνοής στον εαυτό μου. Οι σφυγμοί μου σίγουρα είχαν ξεπεράσει τους 120.
Όπα. Σώνεται η μπαταρία. Πάω να φτιάξω σνίτσελ με πατάτες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Ξύπνησα στις 08:47. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο και έριξα ένα παχύ χέσιμο.
Ώρα 09:15. Πήρα τηλέφωνο τα Totaljobs και κλείσαμε ραντεβού στις 26/02/2013 ώρα 15:30, για να με βοηθήσουν στην εύρεση εργασίας.
Ώρα 09:20. Πήρα τηλέφωνο το Aspect Property Solutions, για να μου στείλουν τεχνικό, να φτιάξει το θερμοσίφωνα.
Από τις 09:30 μέχρι τις 10:30 μιλούσα με τους γονείς μου στο τηλέφωνο. Κατόπιν, έπλυνα τα πιάτα και τις κατσαρόλες.
Ώρα 11:08. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και έβαλα το ξυπνητήρι στις 11:15 να πάρω την τσατσά. Μέχρι την επίμαχη ώρα, είχα δύσπνοια και έκανα ασκήσεις τεχνητής αναπνοής στον εαυτό μου. Οι σφυγμοί μου σίγουρα είχαν ξεπεράσει τους 120.
Όπα. Σώνεται η μπαταρία. Πάω να φτιάξω σνίτσελ με πατάτες.
καλα ρε μαλακα ακομα δουλεια ψαχνεις; :headbang: :headbang:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Εσυ θα τον επαιρνες υπαλληλο δηλαδη;
Τι λετε ρε ασχετοι? κανεις δεν προσλαμβανει τον αρχηγο για υπαλληλο. Κατευθειαν για διευθυντης και με μεριδιο μετοχων.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τελικά μετά την προτροπή του Yves Berger, άλλαξα το πρόγραμμα από PhD σε MSc. Από σήμερα κάνω μεταπτυχιακό στην κοινωνική στατιστική.

ΥΓΣ: Λόγω φόρτου εργασίας, θα σας γράφω τα νέα μου κάθε Σάββατο βράδυ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τηλεφωνήματα στην τσατσά:

1) 13/02/2013
Ώρα: 11:15.
Διάρκεια: 14 λεπτά.
Την πήρα: στο σπίτι της.
Αιτιολογία τηλεφωνήματος: Ήθελα να την ακούσω.
Συμπεριφορά: Στην αρχή έδειξε ενόχληση, επειδή κοιμόταν (ώρα Ελλάδος: 13:15). Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν ολιγομίλητη, ψυχρή και έκανε διαφόρων ειδών μορφασμούς (Γύπα, Κάπτεν, Γκουλιώνη, ροφού). Ωστόσο, έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον για μένα.
Συναισθηματική κατάσταση μετά το τηλεφώνημα: Θυμόμουν παλιές καλές στιγμές, αναστέναζα, προσευχόμουν και μίλαγα μόνος μου. Όμως δεν την παρεξήγησα, γιατί ψόφισε το σκυλί της και ήταν στενοχωρημένη.

2)
15/02/2013
Ώρα: 08:59.
Διάρκεια: 7 λεπτά.
Την πήρα: Αρχικά στα 3 στούντιο, που εργάζεται. Κατόπιν, επειδή και τα 3 δεν απαντούσαν, την πήρα στο σταθερό.
Αιτιολογία τηλεφώνηματος: Έκτακτα επαγγελματικά νέα - ανάγκη να ακούσω μια στοργική κουβέντα.
Συμπεριφορά: Χάρηκε για τα νέα μου. Ωστόσο, μιλούσε πολύ βαριεστημένα (Ακόμα ηρεμηστικά παίρνει; Δεν μπορώ να καταλάβω).
Συναισθηματική κατάσταση μετά το τηλεφώνημα: Δεν είχα χρόνο για συναίσθημα. Έπρεπε να πάω στο πανεπιστήμιο, να κάνω την αλλαγή του προγράμματος.

3)
20/02/2013
Ώρα: 10:47.
Διάρκεια: 10 λεπτά.
Την πήρα: στο σπίτι της.
Αιτιολογία τηλεφώνηματος: Αισθανόμουν την ανάγκη να την ακούσω.
Συμπεριφορά: Ο ενθουσιασμός και η βαρεμάρα εναλάσσονταν με εκπληκτική ταχύτητα. Η επιστημονική κοινότητα σηκώνει τα χέρια ψηλά με τέτοιες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.
Συναισθηματική κατάσταση μετά το τηλεφώνημα: Στο λεωφορείο U1A για το πανεπιστήμιο, αναστέναζα και κοιτούσα με γλυκανάλατο βλέμμα τη διπλανή α-καπέλο.

I do not have time to provide more details about these events. I have to study Survey Design. I wait your comments.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από το site γνωριμιών:
ξεκίνησα chating με την παρακάτω α-καπέλο:
.
Της είπα ότι είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Southampton (2nd year, PT) και ότι θα μείνω σε αυτή την πόλη μέχρι τον Απρίλιο του 2014. Φυσικά της έγραψα για τα γούστα μου και της ζήτησα μια φωτογραφία με φούστα και τρικ-τρικ.

Η απάντησή της ήταν η ακόλουθη:

Hello Dimitrios, my name is Patsy. So we have the introduction done. What are you studying at university? I will send you a full picture once I know a bit more about you, my friends and family do not know I am on a dating website and I don't want a picture to get circulated by the wrong guy x.

Καλό ε; Θέλω comments.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η απάντησή της ήταν η ακόλουθη:

Hello Dimitrios, my name is Patsy. So we have the introduction done. What are you studying at university? I will send you a full picture once I know a bit more about you, my friends and family do not know I am on a dating website and I don't want a picture to get circulated by the wrong guy x.

Η απάντησή της είναι λογικότατη προς κάποιον παντελώς άγνωστο.

Καλό ε; Θέλω comments.

Ρε παίκτη...... τη χειρότερη όλων διάλεξες? ΕΛΕΟΣ!

Δηλαδή για δώρο στα γενέθλιά της θα της πάρεις θερμιδομετρητή ή περουκίνι? :uglystupid:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.133
Πόντοι
1.686
Κοιτάτε γυναίκα που επικοινωνεί ο ΤΑΚΜΑΝ !

http://[URL unfurl="true"]www.trinhol.com/network/photos/other/media/userPhotos2/lgs/9695807_1.jpg[/img[/URL]]

Ρε φιλαράκο ,το παράκανες !

Εισαι πολύ νέος και πολύ ωραιότερος !

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

http://[URL unfurl="true"]www.trinhol.com/network/photos/other/media/userPhotos2/lgs/9695807_1.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
έτσι όπως είναι ο κρόνος, έχει καβαλήσει τον ερμή με τέτοιο τρόπο, νομίζω ότι η κορασίς ήρθε να δέσει.
[QUOTE="ΤΑΚΜΑΝ, post: 4344038"]
[u][b]Κρόνος σε δυσαρμονικές όψεις ([color=red]τετράγωνο ή αντίθεση[/color]) με τον Ερμή [/b] [/u]

Όταν ο Κρόνος κυκλοφορεί σε μια δυσαρμονική γωνία με το γενέθλιο Ερμή σας, θα έχετε πρόβλημα στην επικοινωνία με τους άλλους.
[/quote]
τον πέρνει και γέρνει ο γενέθλιος ερμής, πως να μην έχει πρόβλημα επικοινωνίας.
νομίζω ότι η κυρία είναι τεχνικός του οτε, θα πατήσει το 0 και θα φτιάξουν τα πράγματα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.133
Πόντοι
1.686

[/quote]

Την λυπάμαι την ηλικιωμένη αυτή !

Φαίνεται καλή κυρία ! Ο ΤΑΚΜΑΝ θα ερωτοτροπήσει μαζί της

και θα την παρατήσει μόνη και απελπισμένη !

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Η από κάτω φώτο της είναι η :new_shocked::badair: . Έχει και καλά κομμάτια πάντως αύτο το σάιτ, κρίμα να μην είμαστε εκεί, α ρε ΤΑΚ τυχερέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom