Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τελικό e-mail παραίτησης από το διδακτορικό

Dear ***,

Finally, I decided to quit from the PhD on 04/02/2013. The reasons are the following:

1) I spent about 6 months in a unsuitable topic for me.

2) On 10/01/2013 we decided to change topic. However, between the suggested topics, I did not find anything about I feel confident that I can invest 3+ years from my life and complete on time.

3) When I read papers, my concentration is extremely fair.

4) The idea of 2nd MSc in Social Statistics might be good for me. Because my parents disagree strongly, I can't do that.

5) Due to the crisis and the continuously increasing unemployability, for me and my parents the most important at that time is to find a job. On 06/02/2013 I will apply to ***.

Thank you very much for your interest and I apologize, if I disappointed you.

Best regards,

Dimitrios

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Takman παιδι μου, που πήγες αγγλικά;
Ο Αγγλος λογικά φρίκαρε με αυτά που του έγραψες,
Συγγνώμη που σου το λέω έτσι, όμως έχεις μεσάνυχτα

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Takman παιδι μου, που πήγες αγγλικά;
Ο Αγγλος λογικά φρίκαρε με αυτά που του έγραψες,
Συγγνώμη που σου το λέω έτσι, όμως έχεις μεσάνυχτα
Με έπιασε κρίση βλακείας.
:2funny: :2funny: :2funny:
Anyway, οι περισσότεροι καθηγητές στα Αγγλικά πανεπιστήμια είναι ξένοι. Ο supervisor μου είναι Βέλγος.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τετάρτη 06/02/2013

Είχα πολύ καιρό να πάρω την (***). Για αυτό αποφάσισα να την πάρω σήμερα (μετά φόβου θεού και πίστεος).

Είχα βάλει το ξυπνητήρι στις 07:30, αλλά ξύπνησα από τις 07:24 με ταχυπαλμία. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Ώρα 08:05. Έπλυνα τα πιάτα, ήπια τον καφέ και έφαγα δυο φέτες ψωμί με μαρμελάδα βατόμουρο. Το στομάχι μου ανακατευόταν από την ταχυπαλμία και οι μπουκιές κατέβαιναν με τις κλωτσιές από τον οισοφάγο. Τις πρώτες μέρες του 2013 μου είχε φερθεί πολύ άσχημα και φοβόμουν μήπως ξαναπληγωθώ. Από την άλλη, δεν είμασταν τσακωμένοι. Ήθελα να την ξαναπάρω, να την ακούσω, να δω πώς είναι.
Ώρα 09:06. Άνοιξα το lap-top, μπήκα στο Internet και βρήκα το τηλέφωνο ενός ερευνητικού κέντρου στο Λονδίνο. Τους είπα ότι χθες στις 16:00 έστειλα με e-mail το CV μου και το application form για τις θέσεις "Data Assistant" και "Statistician". Μου είπαν ότι έλαβαν το e-mail και ότι σύντομα θα μου απαντήσουν.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ώρα 09:15. Έπλυνα τα δόντια μου και έριξα ένα δεύτερο παχύ χέσιμο από την υπερένταση.
Ώρα 09:45. Τηλεφώνησα σε μια εταιρεία στο Λονδίνο, για να ενημερωθώ για την πορεία της αίτησής μου για τη θέση "Pricing Analyst". Μου απάντησαν ότι το βιογραφικό μου είναι προς επεξεργασία και ότι σύντομα θα μου τηλεφωνήσουν.
Ώρα 09:50. Μίλησα με τους γονείς μου και τους ενημέρωσα για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αναζήτηση εργασίας.
Ώρα 10:21. Μια παύση παρακαλώ. Έβαλα το ξυπνητήρι να πάρω την κλασσική τσατσά στις 10:32. Ξάπλωσα στο κρεβάτι. Το αίσθημα παλμών ήταν έντονο και η δύσπνοια αφόρητη. Διαρκώς έκανα το σταυρό μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ώρα 10:32. Πήρα τηλέφωνο το πρόσωπο και μιλήσαμε συνολικά 15 λεπτά.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
1) Την προηγούμενη βδομάδα από τις 4 μέρες, που δούλεψε, μόνο τη Δευτέρα γύρισε με 50 ευρώ στο σπίτι. Όλες τις υπόλοιπες μέρες πλήρωσε το ΤΑΧΙ από την τσέπη της. Η αιτία είναι ότι έχουν φέρει στα μαγαζιά της κάτι τσιγγάνες πουτάνες ξεδοντιασμένες και δεν πατάει ψυχή (εγώ την αγαπάω τόσο, που και γαϊδαρο να μου παρουσίαζε, θα έσκαγα 50 ευρώ, θα χούφτωνα του Γύπα τα εννιάμερα, θα έπαιζα μια ξεγυρισμένη μαλακία και μετά θα απολάμβανα την παρέα και τα χαδάκια της εν λόγω τσατσάς με την ησυχία μου).
2) Ψυχολογικά δεν είναι στα καλύτερά της. Επιπλέον, έχει προβλήματα με το στομάχι.
3) Μου είπε ότι αυτές τις μέρες με είχε στο νου της και αναρωτιόταν, γιατί δεν την έπαιρνα. Στην πραγματικότητα, η αιτία ήταν ο φόβος και η αίσθηση απόρριψης. Ωστόσο, έτσι χάλια που την άκουσα, τη λυπήθηκα και της είπα "Δε σε έπαιρνα αυτό το διάστημα, γιατί έπρεπε να πάρω κάποιες πολύ σοβαρές αποφάσεις για τις σπουδές μου". Φυσικά, της είπα την ιστορία με το διδακτορικό και της εξήγησα ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι φοιτητής, αλλά άνεργος.
4) Της είπα ότι το εισιτήριο για Αθήνα το ακύρωσα και ότι, αν βρω δουλειά, θα ξανάρθω Ελλάδα on Good Friday (29/03/2013).
5) Μου ευχήθηκε καλή συνέχεια στο ψάξιμο και της ευχήθηκα γενικώς καλή τύχη. Αχ Παναγίτσα μου. Μακάρι να βρω καμία δουλειά στο αντικείμενό μου και θα στέλνω στην (***) κάθε μήνα ταχυδρομικώς £ 250, ώστε να μπορεί να κάθεται σπίτι της.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συναισθηματική κατάσταση μετά το τηλεφώνημα
Σωριάστηκα στο πάτωμα και έβαλα τα κλάμματα. Κατάλαβα ότι αυτή η γυναίκα υποφέρει και στενοχωρήθηκα για τις άσχημες σκέψεις, που είχα κάνει το προηγούμενο διάστημα. Πήρα λίγο αγιασμό και σταύρωσα τη φωτογραφία της. Το μεσημέρι πήρα αγκαλιά την εικόνα της Παναγίας και έκανα προσευχή.

Θα την ξαναπάρω αύριο το πρωί να δω πώς είναι.

Τα λέμε. Αστροκαληνύχτα σας.
Ποιος είναι στη γραμμή; Μαριάννα από Τρίκαλα. Λοιπόν, Μαριάννα κοιτάζω αυτή τη στιγμή το χάρτη σου και βλέπω ότι σεληνούλα σου είναι στην 9η μοίρα του καρκίνου και βάλλεται από το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πέμπτη 07/02/2013
Ξύπνησα στις 08:00. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έπλυνα τα πιάτα. Ώρα 09:15. Μίλησα με τους γονείς μου στο τηλέφωνο. Κατόπιν, έριξα το δεύτερο πακέτο Ντελόρ σε κουράδες. Μισό λεπτό, γιατί με έπιασε κρίση βλακείας.
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.
Ώρα 09:51. Έβαλα το ξυπνητήρι στις 10:06, για να τηλεφωνήσω στην κλασσική τσατσά. Στο μεσοδιάστημα, χαϊδευα το σεντόνι, έκανα διαρκώς το σταυρό μου και έκλαιγα.
Ώρα 10:06. Πήρα μια βαθειά ανάσα και σχημάτισα τον άριθμό της. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Τάκης είμαι. Συγχώρεσέ με, που σε παίρνω.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν πειράζει παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες, που μου πες γιο το στομάχι σου ανησύχησα. Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο, πήρα αγιασμό και σταύρωσα τη φωτογραφία σου. Το μεσημέρι και το βράδυ κοιμήθηκα αγκαλιά με την εικόνα της Παναγίτσας και προσευχόμουν για σένα.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Πες μου σε παρακαλώ, πώς είναι το στομαχάκι σου τώρα.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλύτερα είμαι τώρα, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Να θυμάσαι. Η χαρά σου είναι και δική μου, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από το τηλεφώνημα ή την επίσκεψή μου. Η στενοχώρια σου είναι και δικό μου πρόβλημα. Η αγάπη, η στοργή, η καλή κουβέντα και τα χαδάκια σου είναι η δύναμή μου να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.
ΤΣΑΤΣΑ: Το ξέρω πουλάκι μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω να πονάς.
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις είμαι ευαισθητοποιημένος σε στομαχικά προβλήματα. Την περίοδο 2004 - 2005 (τότε τα είχα με μια 90άχρονη, η οποία πέθανε στις 13/08/2005, ώρα 10:00) έκανα αρκετα συχνά εμμετούς στο δρόμο από τις πολλές στενοχώριες. Για αυτό θέλω, όσο μπορείς, να προσπαθείς να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Είμαι παθών, για αυτό σου το λέω.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα τι κάνεις;
ΤΣΑΤΣΑ: Μια φίλη με περιμένει έξω από την πόρτα. Θα πάμε παρέα στον κτηνίατρο.
ΤΑΚΜΑΝ: Και κάτι άλλο, για το οποίο έχω ανησυχήσει. Μου είπες χθες ότι αρκετές φορές γυρνάς σπίτι και πληρώνεις το ΤΑΧΙ από την τσέπη σου. Πώς καταφέρνεις και συντηρείσαι;
ΤΣΑΤΣΑ: Κάποιες φορές το παίρνω το 50άρικο. Τα υπόλοιπα με δόσεις (Μεθυσμένη ήταν; Ούτε η ίδια δεν κατάλαβε, τι είπε).

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
. Την περίοδο 2004 - 2005 (τότε τα είχα με μια 90άχρονη, η οποία πέθανε στις 13/08/2005, ώρα 10:00)[/color]).
Ρε συ αρχηγε αυτη ειναι η λυση. Και την ειχες βρει ΕΣΥ...Δεν προλαβαινεις ποτε να βαρεθεις με τις μουστογριες γιατι πεθαινουν νωρις νωρις...Ουτε καβγαδες ουτε τιποτε...τρως και τζαμπα κολυβα

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ ψυχούλα μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι καιρό έχει εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη στιγμή έξω έχει 4 βαθμούς με συννεφιά.
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι ρε γαμώτο. Πολύ κρύο έχει. Εδώ φυσάει και είναι έτοιμος για βροχή.
ΤΑΚΜΑΝ: Εδώ ο καιρός σε κλείνει μέσα (στην πραγματικότητα φταίει ότι πάσχω από κατάθλιψη).
ΤΣΑΤΣΑ: Τι να κάνεις;

Πάω να πάρω την Πιζάμα με Σκούφο και να βαρέσω καμία μαλακία, να ξελαμπικάρω.
Σε λίγο, η συνέχεια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Τελικά ο λογαριασμός του τηλεφώνου δεν ήταν τόσο τσιμπημένος, όσο περίμενα. Για το Δεκέμβρη, πλήρωσα μόνο £ 54, από τις οποίες £ 29 είναι τα πάγια. Επειδή στην Αγγλία υπάρχουν πολλοί ξένοι, όλες οι εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας προσφέρουν πακέτα για διεθνείς κλίσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Εξοικονομώ χρήματα, επειδή σχεδόν καθημερινά τρώω σπίτι. Χθες έφτιαξα κοτόπουλο στο φούρνο, με ρύζι και μπρόκολα.
ΤΣΑΤΣΑ (με ξεψυχισμένη φωνή): Μπράβο.
ΤΑΚΜΑΝ: Αλλά το τηλέφωνο είναι ζωτικής σημασίας για μένα. Δεν μπορώ να κάνω οικονομία. Περνάω διάστημα ανεργίας, αν δε μιλήσω στο τηλέφωνο, θα πληρώσω τον ψυχίατρο μετά.
ΤΣΑΤΣΑ (με βαρεμένη φωνή): Ναι, καταλαβαίνω.
ΤΑΚΜΑΝ: Με το ΕΚΑΣ τι έγινε; Σου είπαν πότε θα το πάρεις;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό, που θέλω από εσένα, είναι να επιδιώξεις να επιστρέψεις στη Βριλησσού. Το καλό εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό. Εκεί πάντα έφευγες με 50άρικο και γυρνούσες από τη δουλειά ξεκούραστη. Επιπλέον, εκεί μπορούσα να έρθω από την Κυψέλη με τα πόδια και ήμουν ανεπηρέαστος από τις απεργίες των συγκοινωνιών και τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας.
ΤΣΑΤΣΑ (με κουρασμένη φωνή): Εντάξει βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Άσχετο. Έχει προκηρυχτεί μια θέση για στατιστικό στην Αθήνα από μια εταιρεία, που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας. Για αυτή τη δουλειά έχω όλα τα προσόντα. Το πρόβλημα είναι ότι η θέση είναι μόνιμη και εγώ δεν έχω εκπληρώσει ακόμα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Πότε πρέπει να πας στρατό;
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω αναβολή μέχρι τις 31/12/2015. Λέω να στείλω το βιογραφικό μου σήμερα. Το θέμα είναι, θα με πληρώνουνε ή τσάμπα θα δουλεύω;
ΤΣΑΤΣΑ: Στο στρατό;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι καλέ, στη δουλειά εννοώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα σε πληρώνουνε. Γιατί να μη σε πληρώνουνε;
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρω και εγώ; Οι ηθοποιοί, που έπαιξαν στους Βασιλιάδες, παραμένουν ακόμα απλήρωτοι.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό, που θέλω από εσένα, είναι να επιδιώξεις να επιστρέψεις στη Βριλησσού. Το καλό εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό. Εκεί πάντα έφευγες με 50άρικο και γυρνούσες από τη δουλειά ξεκούραστη. Επιπλέον, εκεί μπορούσα να έρθω από την Κυψέλη με τα πόδια και ήμουν ανεπηρέαστος από τις απεργίες των συγκοινωνιών και τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας.
ΤΣΑΤΣΑ (με κουρασμένη φωνή): Εντάξει βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Άσχετο. Έχει προκηρυχτεί μια θέση για στατιστικό στην Αθήνα από μια εταιρεία, που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας. Για αυτή τη δουλειά έχω όλα τα προσόντα. Το πρόβλημα είναι ότι η θέση είναι μόνιμη και εγώ δεν έχω εκπληρώσει ακόμα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Πότε πρέπει να πας στρατό;
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω αναβολή μέχρι τις 31/12/2015. Λέω να στείλω το βιογραφικό μου σήμερα. Το θέμα είναι, θα με πληρώνουνε ή τσάμπα θα δουλεύω;
ΤΣΑΤΣΑ: Στο στρατό;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι καλέ, στη δουλειά εννοώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα σε πληρώνουνε. Γιατί να μη σε πληρώνουνε;
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρω και εγώ; Οι ηθοποιοί, που έπαιξαν στους Βασιλιάδες, παραμένουν ακόμα απλήρωτοι.
Καλα η τσατσα με τετοιες σουρεαλιστικες ατακες και διαλογους πρεπει να εχει παθει σειρα μικρων εγκεφαλικων

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν μπορείς να μιλήσεις τώρα, σε περιμένει η φίλη σου;
ΤΣΑΤΣΑ: Ε ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χάρηκες, που με άκουσες.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Να σε πάρω την άλλη βδομάδα, να τα πούμε;
ΤΣΑΤΣΑ: Πάρε, όποτε θες. Εντάξει αγάπη; Έλα γεια.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν μπορείς να μιλήσεις τώρα, σε περιμένει η φίλη σου;
ΤΣΑΤΣΑ: Ε ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χάρηκες, που με άκουσες.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Να σε πάρω την άλλη βδομάδα, να τα πούμε;
ΤΣΑΤΣΑ: Πάρε, όποτε θες. Εντάξει αγάπη; Έλα γεια.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
Μια απορια...Την ηχογραφεις οταν μιλατε στο τηλ. ?
Απομαγνητοφωνηση κάνεις μετα και μας τα δινεις σαν πρακτικα υποκλοπων απο την αστυνομια? ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom