Νέα

Ερωτικές ιστορίες by Black Dragon: Αθεράπευτος αγαπούλης, Οδός Αφροδίτης, Γιατί γαμήθηκαν οι πανελλήνιες (και τίποτε, κανένας άλλος) κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα White Angel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Ήταν άνοιξη. Μάης μήνας. Γυρνούσα από τη δουλειά (τότε λεφτά υπήρχαν) στο σπίτι. Κάπου στο 1/3 της διαδρομής, χάλασε το λεωφορείο, και επιβιβαστήκαμε στο επόμενο μαζί με τον κόσμο της εκεί στάσης. Εντωμεταξύ, μέχρι να έρθει, έπιασα την κουβέντα με ένα αγανακτισμένο νεαρό, που είχε ραντεβού για job interview κι είχε το βιογραφικό του έτοιμο, όμως ήταν σίγουρος πως θα αργήσει κι ήταν μέσα στο άγχος και τον αρνητισμό. Γνωριστήκαμε, τα λέγαμε. Το επόμενο λεωφορείο ήρθε, κι έτσι ανεβήκαμε όλοι, το μπουλούκι εκείνο το τεράστιο.

Ήταν κάπου στις 2 με 2μιση το μεσημέρι, και μέσα στο λεωφορείο είχε και σχολιαρόπαιδα. Πιστεύω τέλη γυμνασίου αρχές λυκείου θα ήταν τα περισσότερα. Στην ανάποδη θέση, στην τελευταία πόρτα, κάθισε ένα κορίτσι με το αγόρι της, φορούσε μίνι και καθόταν επιδεικτικά σταυροπόδι με τα πόδια στη βάση μισάνοιχτα. Το αγόρι δίπλα της έρριχνε που και που γρήγορες ματιές, αλλά κι από κανένα διακριτικό χούφτωμα. Κοίταξα λιγούρικα κι εγώ, όμως καρφώθηκα γιατί είμαι άπειρος και νηστικός. Σχολίασαν κι οι δυο γελώντας: "Γκόμενα δεν έχει ο μαλάκας, και είναι και μεγάλος;". Εντωμεταξύ μετά, κάτι ερωτόλογα, μάλλον βρωμόλογα αντάλλαζαν μεταξύ τους, δεν άκουσα καλά, γιατί ο αγανακτισμένος νεαρός συνέχισε τη γκρίνια του (είμαι μαγνήτης για μαλάκες και μαλακίες δυστυχώς). Πιάστηκα από το κάγκελο στη μέση της πίσω πόρτας, γιατί φρενάριζε απότομα. Εκεί όμως, ήταν στριμωγμένο ένα κορίτσι, ξανθό, του γάλακτος. Και με την απότομη κίνηση που έκανα για να πιαστώ μην πέσω, ακούμπησα λίγο το σφιχτό, ολοστρόγγυλο κωλαράκι, άθελά μου. Δίπλα της ήταν μια κυρία, ή δασκάλα ή μάνα της, έτσι μου φάνηκε, που το πρόσεξε και ξίνισε τη μούρη. Εγώ όμως δεν μπορούσα να πάρω το χέρι μου, γιατί εντωμεταξύ ανέβηκαν κι άλλοι και μόνο που δεν πατιόμασταν.

Αντί το κορίτσι να τραβηχτεί πέρα, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις όμως, άρχισε να κωλοτρίβεται πάνω στο χέρι μου. Κοκκίνισα, αυξήθηκε η πίεση τέρμα, η καρδιά βαρούσε στα 4, το βλέμμα χάθηκε στο άπειρο. Ο άλλος που εντωμεταξύ έμεινε να μιλάει μοναχός του, το πήρε χαμπάρι, είδε και την αιτία της αδράνειας του "συστήματός μου", γούρλωσε κάτι μάτια και έφυγε πέρα στην άλλη πόρτα, κόβοντας απότομα το μονόλογό του αλλά συνάμα και οποιαδήποτε άλλη συσχέτιση με το καρμίρικο πλέον πρόσωπό μου. Εγώ ο κακομοίρης χάθηκα, άπλωσα λίγο καλύτερα το χέρι, λίγο τεντωμένα δάχτυλα με τρόπο, και άρχισα να τη χαϊδεύω αργά και μαλακά από κάτω και πίσω, μουνόχειλα μέχρι κωλότρυπα, πάνω από εκείνο το ημιδιαφανές, άσπρο, καβλιάρικο παντελονάκι. Αυτή το κατάλαβε αμέσως, και πάλι, όχι μόνο δεν έφυγε πέρα, αλλά έσκυψε λίγο διακριτικά, έκανε προς τα πίσω κολλώντας το κωλαράκι στο χέρι μου και πιέζοντάς το, κρύβοντάς το κιόλας (το χέρι μου) από την κυρά που άρχισε να το ψιλιάζεται και να κατεβάζει βατράχους (αλλά δεν είπε τίποτα, έτσι κι αλλιώς δεν είχε χώρο ούτε μισό βήμα να κάνεις).

Όταν μετά από λίγες στάσεις άδειασε χώρος, την άρπαξε από το χέρι και σχεδόν τραβώντας την, την πήρε και καθίσανε σε δυο άδειες θέσεις πιο μπροστά, ενώ αυτή δεν έδειχνε και πολύ πρόθυμη να αλλάξει μέρος. Εγώ "ξύπνησα" απότομα, μόλις τότε κατάλαβα τί έγινε και στενοχωρήθηκα αρκετά ώστε να βγάλω ένα ξεψυχισμένο, γκρινιάρικο, παθητικό, ασυναίσθητο αναστεναγμό. Το ζευγαράκι πάλι με κορόιδεψε με υφάκι: "καλά, πόσο μαλάκας είναι, τη χούφτωσε λίγο και την ερωτεύτηκε κιόλας!;", βάζοντας πάλι τα εφηβικά γελάκια, τα δήθεν αθώα, ξανά. Εγώ έμεινα να την κοιτάω (όμως δεν με έβλεπε πια γιατί ήταν πλάτη) με ένα ύφος, σαν να ήμουν άπορος και μόλις μου κλέψαν το φαγητό από το συσσίτιο, πριν καν προλάβω να φάω μια ζεστή μπουκιά. Πάλι κοροϊδεύαν το ζευγαράκι, αλλά πάλι χάθηκα γιατί ήμουν προσηλωμένος στο κορίτσι και κρεμόμουν με το βλέμμα πάνω της. Αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας τί θα πουν. Άλλωστε, ό,τι και να λέγανε, δίκιο είχαν. Η έλλειψη εμπειριών έχει σοβαρές στενοχώριες στο μέλλον, συνήθως αυτοκαταστροφικές (σύνδρομο αγαθοβιόλη, σύνδρομο αγαπούλη, σύνδρομο έρωτα με την πρώτη ματιά ή με το πρώτο άγγιγμα, σύνδρομο πιρφόρου κτλ.). Τα καλά μου τα χρόνια δεν τα χάρηκα όπως άλλοι, και αυτό το δυσάρεστο γεγονός έχει την τάση να μου πετάγεται μπροστά μου σε ανύποπτες στιγμές.

The end. Πάντως, αν δεν ήταν η κυρά, θα της μιλούσα σίγουρα. Θα ήθελα πολύ να ήταν κοπέλα μου, για κάτι όμορφο και μεγάλο σε διάρκεια. Βέβαια, μπορεί να μου πετούσε καμμιά ατάκα σαν εκείνες τις μικρομεγαλίστικες από εκείνο το ζευγαράκι, πάλι όμως δεν θα χαλούσε αυτό που αιστάνθηκα για αυτήν. Ήταν μια από τις απειροελάχιστες περιπτώσεις που μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, και μάλιστα με μια εντελώς άγνωστη, στο λεωφορείο. :'(

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ωραια εμπειρια τυπε.Συνεχισε :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.730
Πόντοι
12.756
Μαλλον δεν εχει παρακατω ....

OP
OP
W

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Τί παρακάτω; Τελείωσε η έμπνευση. :uglystupid: Πόση δουλειά έκανα να αντλήσω και να συρράψω υλικό από ένα σωρό διαφορετικές πηγές! Να τα μετατρέψω σε φανταστική ιστορία με αλληγορικά νοήματα. Δεν ξέρω αν ήταν καλή σαν ιστορία. Όμως πιστεύω το έχω για παραμυθάς. Άλλη ιστορία προσεχώς. Διαφορετική. Δεν είναι όλες στα λεωφορεία, έχουμε κι ένα επίπεδο...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Τί παρακάτω; Τελείωσε η έμπνευση. :uglystupid: Πόση δουλειά έκανα να αντλήσω και να συρράψω υλικό από ένα σωρό διαφορετικές πηγές! Να τα μετατρέψω σε φανταστική ιστορία με αλληγορικά νοήματα. Δεν ξέρω αν ήταν καλή σαν ιστορία. Όμως πιστεύω το έχω για παραμυθάς.
τυπε εδω δινουμε βαση μονο σε προσωπικες βιωματικες ιστοριες.Αν δεν ειναι δικη σου παιρνουμε πουλο

OP
OP
W

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
τυπε εδω δινουμε βαση μονο σε προσωπικες βιωματικες ιστοριες.Αν δεν ειναι δικη σου παιρνουμε πουλο

Άλλη ιστορία προσεχώς. Διαφορετική. Δεν είναι όλες στα λεωφορεία, έχουμε κι ένα επίπεδο...
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Έχουμε κι ένα πρόσωπο. Το ίντερνετ δεν είναι ούτε τόσο ανώνυμο, ούτε τόσο ασφαλές...

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Γαμωτο, καθησα και διαβασα ολη αυτην την ανοησια που και δεν εγινε τιποτα και τελικα ηταν και φανταστικο - δεν εγινε ποτε ???

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Βάλε καμιά ιστορία με τσιγγάνες  :humpleg:

OP
OP
W

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Το παιδί της ιστορίας, κοινώς γνωστό και με την κωδικοποιημένη ονομασία ως αλαφροκάνταρο, που όμως μόνο αυτό δεν ήταν, άκουσε την ώρα της δουλειάς το Φανούρη και το Μπάμπη να συζητάνε. Ο φανούρης λοιπόν, έλεγε με στόμφο στο Μπάμπη, πως καθώς πήγαινε μια μέρα προς το σπίτι του που νοίκιαζε σε μια κάθετη επί της Αφροδίτης, σκάει μύτη μια "τσατσά" από ένα μαγαζί/καφέ και του πιάνει την κουβέντα, κάνοντας το παν για να τον πείσει να μπει, αλλά αυτός την είδε περασμένης ηλικίας κι αδιαφόρησε. Ο μπάμπης, καλός μαλάκας, τον ρώτησε πως τη λένε, ο φανούρης του λέει πως σαν βούλα του συστήθηκε. Σκεύτεται λοιπόν καλά, και λέει πως αυτήν, μάλλον πρέπει να την είχε βγάλει γκόμενα στα νιάτα του κάποτε. Τί να πει κανείς, μπορεί να διαφωνεί με τους ηλίθιους; Πετάει ο γάιδαρος, πετάει.

Γυρνούσε λοιπόν το παιδί από το σταθμό προς το κέντρο μια φορά, κάνοντας τη χαζομάρα να περάσει μέσα από αυτόν τον κακοφωτισμένο δρόμο με τις κωλόφατσες. Η ιστορία του είχε φανεί πλαστή, χαζομάρα σκέτη. Ξαφνικά, ανοίγει μια πόρτα από ένα μαγαζί με όνομα "καφέ ρουζ", βγαίνει μια καλοδιατηρημένη θείτσα, και τον προσκαλεί μέσα λέγοντας "έλα μέσα μωρό μου, θέλω να συζητήσουμε". Στην αρχή τρόμαξε αυτός, ήξερε πως αυτοί οι δρόμοι τη νύχτα είναι κακοί. Όμως τελικά μπήκε μέσα, όταν είδε πως δεν τρέχει τίποτα.

Η θείτσα τον έψηνε να πάρει ποτό, όμως αυτός εκτός του ότι είχε τρομάξει (τόσα ακούει για τα ποτά και τί ρίχνουν μέσα, δεν ήξερε και τί θα πει κωλόμπαρο καν), δεν είχε στην τσέπη του παρά μόνο ένα δίφραγκο, ίσα ίσα για να αγοράσει εισιτήρια για το αστικό. Το παιδί είχε λυσσάξει στην πείνα μήνες ατελείωτους, είχε ξεχάσει κιόλας πότε ήταν η τελευταία φορά που ήταν με γκόμενα. Δεν ήξερε καν τί μαγαζί ήταν αυτό και τί υπηρεσίες παρέχει, και ρώτησε την "τσατσά" τί κοπέλες δουλεύουν εκεί και τί προγράμματα κάνουνε. Αυτή αντί να του πει έξω από τα δόντια τί παίζει, του λέει: "έχω φοιτήτριες πρώτο πράμα, δουλεύουν σε διαμέρισμα, πάνω από το θείο Βάνια, απέναντι στα τραίνα. Φέρε αύριο το βράδυ 300 ευρώ, και θα σε πάω να την γαμάς όλη νύχτα όσο αντέξεις". Καλός μαλάκας και αυτός, την επόμενη μέρα παίρνει το μισό μηνιάτικο και απόγευμα, πάει. Ένας αράπακλας φύλαγε τσίλιες, του είπε αυτή κάτι ψιθυριστά και του έκλεισε την πόρτα στη μούρη διώνχοντάς τον. Λέει στην άλλη στο μπαρ, να κλειδώσει την πόρτα. Το παιδί ψιλοφρίκαρε, αλλά λίγο το χαμόγελο της θειας, λίγο το χούφτωμα, χαλάρωσε. "Έφερες τα λεφτά αγάπη μου;", τον ρωτάει. Αυτός τα δίνει. Αυτή τα παίρνει, τα πάει στο ταμείο, και αντί να έρθει κοπέλα έρχεται πάλι αυτή η ίδια, η "τσατσά", η θεια! "Θα πάρεις ποτάκι;", συνεχίζει το πρήξιμο. Αυτός βγάζει ένα εικοσάευρο έξτρα, λέει: "πάρτε να κεραστείτε από ένα ποτό με την άλλη τη θεια κοπέλα. "Εσύ δεν θα πάρεις;", συνεχίζει αυτή. Βγάζει ένα ακόμα δεκάρικο, το δίνει, συχτήρ. Έρχεται το ποτό... "Δεν θα το πιεις αγάπη μου;", αυτή να σπάει νέα ρεκόρ σπασαρχιδιάς. "Δεν πίνω, κερασμένο σε σένα", αυτός. "Τώρα θα μου δείξεις την κοπέλα που έλεγες;". Και αυτή αρχίζει τα μπερδέματα: "Κοίτα, λείπει σε ραντεβού, αν είναι ρίξε μια πούτσα σήμερα εδώ να ξεχαρμανιάσεις, κι έρχεσαι αύριο κατευθείαν εκεί, στο διαμέρισμα, θα είμαι και εγώ μαζί με την κοπέλα".

Άπειρος αυτός, το χάφτει. Είχε πληρώσει και τα 300 ευρώ με το που μπήκε στο μαγαζί και του μίλησε αυτή, πώς να τα ζητήσει και πίσω, να βρει κανά μπελά; Έρχεται η μπαρ γούμαν και προσπαθεί να τον ψαρέψει. Αυτός συστήνεται ως δημήτρης, φοιτητής πληροφορικής και καλά. Αυτή συνεχίζει. "Πού μένεις; Από πού ξέρεις τη Βούλα; Πόσα λεφτά βγάζεις;". Το παιδί ένιωσε άβολα και άρχισε να λέει ό,τι μαλακία του ερχόταν στο μυαλό. Ανεβαίνουν στο πάνω πάτωμα, και έγινε ότι γίνεται συνήθως σε ντέλο, όταν σκας τριαντάρι και πέφτεις σε κοπέλα με υπομονή. Όμως μετά από λίγη ώρα του έπεσε του καημένου, παραήταν ώριμη η κυρά. Έπειτα πως το έφερε η κουβέντα πως πλήρωσε 300 ευρώ, η άλλη του λέει πως όχι, 30 πλήρωσε. Εκεί του έγινε γαριδάκι και σηκώθηκε τρέχοντας να πάει να μιλήσει στη βούλα. Αυτή τον καθησύχασε, του έδωσε το κινητό της, και του υποσχέθηκε πως θα τον πάρει τηλέφωνο για ραντεβού στο σπίτι όπως τα είχανε πει από νωρίτερα.

Πέρασε μια βδομάδα. Κάθε μέρα τον έπαιρνε τηλ. αυτή λοιπόν, κι όλο μιλούσε περί ανέμων και υδάτων, βρίσκοντας κι από μια ανόητη δικαιολογία πως η κοπέλα λείπει, είναι σε βάρδια, είναι νωρίς, είναι αργά... Την άλλη βδομάδα δεν φάνηκε καθόλου. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, άρχισε αυτός να την τηλεφωνεί, γιατί άρχισε να την ψιλιάζεται τη δουλειά. Πάλι αυτή ξεγλιστρούσε σαν το χέλι και όλο απέφευγε. Λοιπόν μια μέρα τον παίρνει τηλ. ξαφνικά και απροειδοποίητα, και του λέει να πάει στο μαγαζί γιατί του έχει μια έκπληξη. Αυτός όμως είχε δουλειά εκείνη τη μέρα και δεν μπορούσε. Την ημέρα που αντιπρότεινε να πάει, δέχτηκε η τσατσά, και τον διαβεβαίωσε και πως θα είναι η κοπέλα στο μαγαζί, και δεν χρειάζεται να πληρώσει άλλο τίποτε για ένα βράδυ μαζί της.

Σηκώνεται και πάει λοιπόν την ορισμένη μέρα και ώρα, και εκτός του ότι στο μαγαζί δεν ήταν καμμιά άλλη εκτός από αυτές τις δυο και μια βρωμιάρα, κίτρινη κωλόγατα κουλουριασμένη στον καναπέ των πελατών να κοιμάται, του λέει με ένα σπαστικό υφάκι πως την άλλη φορά τις είχε στήσει 2 γυναίκες και τώρα δεν μπορούσε η μικρή γιατί τις έτυχε δουλειά σε άλλη πόλη! Το κατάπιε κι αυτό. Όμως η θεια αγρίεψε, και του πήρε σχεδόν με το ζόρι 30 ευρώ, ίσα ίσα για λίγο χούφτωμα και καναδυο προστυχόλογα. Όταν είδε πως δεν είχε άλλα, σχεδόν τον πέταξε έξω από την πόρτα αφήνοντάς τον σύξυλο, ληστεμένο/κοροϊδεμένο/εξαπατημένο, με το ταμείον μείον 360 ευρώ το σύνολο, για υπηρεσίες το πολύ 40 ευρώ (το σύνολο, πάλι!)! Και υπηρεσίες που με αυτά τα 40 ευρώ που πραγματικά θα κόστιζαν, θα είχαν και ωραίες κοπέλες, ή έστω πιο νεαρές από αυτές τις σταφυδιασμένες κυριούλες... Το παιδί δεν είχε ούτε δεκάρα να πάρει εισιτήριο, και άρχισε βάδην, 5 ολόκληρα χιλιόμετρα!

Μετά για ένα μήνα τον κυνηγούσε στο τηλέφωνο η τσατσά, ζητώντας του πότε να την πάει σε ξενοδοχείο με 150 ευρώ, και πότε να πάει στο μαγαζί να πιει ποτό μαζί της. Αυτός κρατήθηκε να μην τη ζαπακιάσει στο ξύλο, δεν ήθελε να μπλέξει με υπόκοσμο κι έτσι, έδωσε τόπο στην οργή, κι εξαφανίστηκε. Πάνε τα λεφτά, μέλι δεν είδε, πεινασμένος έμεινε, και δεν μπόρεσε και τίποτε άλλο να αγοράσει από όλα εκείνα που είχε στο πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό.

Αυτά. Η ιστορία είναι εντελώς συμπτωματική και τυχάρπαστη, τα ονόματα αυθαίρετα, τυχαία (εκτός του δρόμου φυσικά, και ίσως και του μαγαζιού, είδα νομίζω κάπου ένα με τέτοιο όνομα, όμως δεν ξέρω τί ήταν και αν όντως έχει καμμιά σχέση με τη φανταστική ιστορία μας)!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.730
Πόντοι
12.756
Νομιζω πρεπει να μεταφερθει στο θεμα του ΤΑΚΜΑΝ

OP
OP
W

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Γαμωτο, καθησα και διαβασα ολη αυτην την ανοησια που και δεν εγινε τιποτα και τελικα ηταν και φανταστικο - δεν εγινε ποτε ???

Τα φαινόμενα απατούν. Διάβασε λίγο παραπάνω και θα καταλάβεις. Παίζω και με τα νοήματα, όχι μόνο με τις λέξεις. Πάντα κάτι γίνεται. Ποτέ δεν γίνεται κάτι να μή γίνεται ποτέ.

OP
OP
W

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
μην ασχολεισαι αφου ειναι μουφα η ιστορια.Ο Τακμαν λεει αληθειες :grin:

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Τίποτε δεν πάει χαμμένο όμως, μην ανησυχείτε για τέτοια πράγματα... Ο χρόνος είναι χρήμα κι εγώ δεν είμαι ληστής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom