You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eroticart Festival Athens 2024
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zafiris66
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 5K
-
- Ετικέτες
- erotic art festival erotic events
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.119
- Πόντοι
- 4.656
Το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ερωτισμού - EROTICArt FESTIVAL
EROTICArt Festival 2024 - Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ερωτισμού στην Ελλάδα είναι γεγονός! Από 31 Μαΐου έως 03 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. - Γκάζι...
www.erotic-festival.com
Επισης no offense αλλά θα έπρεπε να το κοιτάξεις και εσύ που ανοίγεις το θρέντ(ώπος το κοίταξα και εγώ για παράδειγμα)και οχι να ρωτάς για να έχεις έτοιμη ύλη,δεν είναι όλοι καλοί εδώ στο διαδικτυακό ίδρυμα,είσαι πιο πολύ καιρό από μένα και το ξέρεις πολύ καλύτερα,ωπος και να έχει μια αρχή σχετικά με το θέμα του θρέντ τη κάνω εγώ,αν θέλει κάποιος άλλος ας το κοιτάξει η ας δώσει μια πληροφορία σχετικά με το θέμα.
Τελευταία τροποποίηση:
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
Ενδιαφέρον!!!
Φίλε το έχω ψάξει κ εγω στο διαδίκτυο η ερώτηση μου απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιέςμε ένα πρόχειρο ψάξιμο αυτό βρήκα.Το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ερωτισμού - EROTICArt FESTIVAL
EROTICArt Festival 2024 - Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ερωτισμού στην Ελλάδα είναι γεγονός! Από 31 Μαΐου έως 03 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. - Γκάζι...www.erotic-festival.com
Επισης no offense αλλά θα έπρεπε να το κοιτάξεις και εσύ που ανοίγεις το θρέντ(ώπος το κοίταξα και εγώ για παράδειγμα)και οχι να ρωτάς για να έχεις έτοιμη ύλη,δεν είναι όλοι καλοί εδώ στο διαδικτυακό ίδρυμα,είσαι πιο πολύ καιρό από μένα και το ξέρεις πολύ καλύτερα,ωπος και να έχει μια αρχή σχετικά με το θέμα του θρέντ τη κάνω εγώ,αν θέλει κάποιος άλλος ας το κοιτάξει η ας δώσει μια πληροφορία σχετικά με το θέμα.
The Metalhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 525
- Πόντοι
- 301
Είδα στο instagram ότι θα είναι και η Little Caprice... Τώρα τι θα κάνει, αν θα είναι εκεί απλά για φωτό και αυτόγραφα ή θα παίξει και κανα σόου δεν το γνωρίζω...
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.119
- Πόντοι
- 4.656
Οκ ότι πείςΦίλε το έχω ψάξει κ εγω στο διαδίκτυο η ερώτηση μου απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιές
Κάποτε άξιζεΦίλε το έχω ψάξει κ εγω στο διαδίκτυο η ερώτηση μου απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιές
Τα τελευταία χρόνια είναι μέτρια έκθεση
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Αν δεν έχεις πάει ξανά,να πας.Δε θα είναι άσχημα για εσένα.Όλοι εμείς που έχουμε πάει από την πρώτη που έγινε το 2008 δεν υπάρχει λόγος να πάμε να πληρώσουμε για μια βλακεία.Εκτός αν φέτος αλλάξει δραματικά,που δεν το ελπίζω.Και ο χώρος που γίνεται είναι μάπα.Οι καλές εποχές του ΕΚΕΠ έχουν παρέλθει οριστικά.Φίλε το έχω ψάξει κ εγω στο διαδίκτυο η ερώτηση μου απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιές
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Μήπως θέλεις να ανεβαίνει και ο κόσμος να ρίχνει ένα γαμήσι και να φεύγει;Η μαγκιά ειναι ναι παίζουν λαιβ γαμησια και να μπορείς να τον παίξεις ελευθερα
Αυτά φίλε γίνονται στο εξωτερικό. Εδώ είμαστε πολυ πίσω...Μήπως θέλεις να ανεβαίνει και ο κόσμος να ρίχνει ένα γαμήσι και να φεύγει;
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Σε ποια χώρα;Έχω πάει σε κάποιες και ήταν πιο ξενέρωτες από την Ελλάδα.Αυτά φίλε γίνονται στο εξωτερικό. Εδώ είμαστε πολυ πίσω...
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.222
- Πόντοι
- 3.556
Από ότι έχω ακούσει, πρέπει να είναι λίγο μπανάλ η φάση. Ψιλοξενέρα.
Αλλά για πλάκα, για εναλλαγή, κάνει κανείς και μια γύρα από κει, άμα λάχει.
Αλλά για πλάκα, για εναλλαγή, κάνει κανείς και μια γύρα από κει, άμα λάχει.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Πήγα πέρυσι.
Δεν αξίζει το εισητήριο, στα 20ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Για όλα τα καλά σόου μέσα χρέωναν έξτρα. Μόνο κάτι σόου με δονητές έπαιζαν φρεε στο κυρίως stage. Και οκ είχε από κοντά το Χριστινάκι και τη lisa ann.
Δεν αξίζει το εισητήριο, στα 20ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Για όλα τα καλά σόου μέσα χρέωναν έξτρα. Μόνο κάτι σόου με δονητές έπαιζαν φρεε στο κυρίως stage. Και οκ είχε από κοντά το Χριστινάκι και τη lisa ann.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Αν δεν έχεις πάει ποτέ,να πας.Όσοι έχουμε πάει από την πρώτη που έγινε το 2008,δεν έχουμε λόγο να πάμε.Τα 20€ που κοστίζει το εισιτήριο θα τα δώσω να πάω στη συναυλία των Scanner στις 2/6.Κάποιος άλλος μπορεί να τα δώσει να πάει σε ένα μπουρδέλο να γαμήσει.Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα τελευταία χρόνια.
Τα βασικά τα βρίσκουμε όλοι, η ερώτηση αφορά όσους έχουν πάει τις προηγούμενες φορές για να ενημερώσουν κ εμάς! Παντως καλα έκανες κ το έβαλες για να μην ψάχνουν οι υπόλοιποιμε ένα πρόχειρο ψάξιμο αυτό βρήκα.Το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ερωτισμού - EROTICArt FESTIVAL
EROTICArt Festival 2024 - Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ερωτισμού στην Ελλάδα είναι γεγονός! Από 31 Μαΐου έως 03 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. - Γκάζι...www.erotic-festival.com
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Έχω να πάω πολλά χρόνια.Κάθε χρόνο και χειρότερα όμως όπως λένε όσοι πηγαίνουν.Εντάξει το κόστος δεν είναι μεγάλο,πήγαινε για την εμπειρία και μόνο.
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Μόλις γύρισα από το εν λόγο show, πολύ παρακμή περασμένα μεγαλεία καμία σχέση με παλαιότερες εκδηλώσεις, όσοι θυμούνται του 2008 στο ΕΚΕΠ
Τελευταία τροποποίηση:
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.222
- Πόντοι
- 3.556
Δεν θα ασχοληθώ. Άλλα φορά και αν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις