Crypto Women Travel
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2020
- Like
- 105
- Πόντοι
- 1
Αν έχεις και άλλα βίντεο ανέβασε αν θέλεις. Άξιζε όλο το event; Σκέφτηκα να πάω, αλλά μένω σε άλλη πόλη
Για 20€ όχι δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι που αξίζει.Αν έχεις και άλλα βίντεο ανέβασε αν θέλεις. Άξιζε όλο το event; Σκέφτηκα να πάω, αλλά μένω σε άλλη πόλη
ο άλλος έβαλε το κινητόΑμολα καλουμπα!!!
Παρασκευή και Σάββατο ήταν εκεί πάντωςΠοτέ θα εμφανιστεί η Lisa Ann στην έκθεση ?
Ξέρει κανενας ?
Θελω να παω να την δω.
Ήταν απλά σε έναν καναπέ και έπαιρνε φωτός με τον κόσμο.Ποτέ θα εμφανιστεί η Lisa Ann στην έκθεση ?
Ξέρει κανενας ?
Θελω να παω να την δω.
Επιβεβαιώνω...πολλές σοκάρονται αλλά νομίζω νιωθουν και ζήλεια γιατί καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι ο τύπος που θα παρακαλάει την κάθε μια ενώ έχεις εναλλακτική.Αυτό δεν ισχύει…
Σε παλιότερο σώου στην Θεσσαλονίκη υπήρχε μια τύπισσα που πραγματικά το έκανε αυτό...έβαζε κινητά και διάφορα αντικείμενα εκεί...έχω κρατήσει ένα παλιό κινητό που μπήκε εκεί...μπορεί κάποτε να το πάω στο "Cash or Trash"!ο άλλος έβαλε το κινητό
μέσα στο
μουνί της σχεδόν
Έχετε πετύχει γνωστό σας σε τσάρκα; Πώς δικαιολογηθήκατε και τι σας έλεγε ο άλλος πως βρέθηκε εκεί; Εμένα μου έτυχε δύο φορές.
Γράφεις αλλα δεν ξέρεις τι γράφεις, η εταιρείας της εχει περίπτερο δεν το διοργανώνει.Το έγραψα και αλλού
Η Ίνα που το διοργανώνει
Μόνο αν είσαι 15 ετών μπορείς να πιστεύεις κάτι τέτοιο.Αλλά 15 ετών δε σε αφήνουν να μπεις...Βάζω στοίχημα βέβαια ότι πολλοί από εδώ μέσα θα πήγαν στο φεστιβάλ με τη ελπίδα να γαμήσουν τη Lisa Ann...
Πάρε κόσμεΣτην πρεμιέρα του φεστιβάλ την Παρασκευή πλήθος κόσμους θέλησαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της και να πάρουν αυτόγραφα με την Αμερικανίδα ηθοποιό ερωτικών ταινιών να δέχεται την αγάπη των Ελλήνων fan της.
H Lisa Ann θα βρίσκεται μέχρι την Δευτέρα στο Erotic Art Festival στα περίπτερα του *****.tv και Golden Queens.
Εδώ δεν έχει νόημα να δίνεις 50€+ για ένα τσιμπούκι μέσα σε ένα strip club όταν με λίγα παραπάνω γαμας για 1 ώρα σε ένα σούπερ χώρο, και όμως πάνε τόσα άτομα και τα σκάνε.Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να δώσει κάποιος 20 ευρώ για να πάει σε ένα τέτοιο event. Να βλέπεις 50 μαλάκες ξελιγωμένους πρώτη γραμμή να τραβάνε βίντεο τις πορνοστάρ που παίζουν το μουνί τους, να βλέπεις τον κάγκουρα Νek Junior και την γκόμενα του Ανδρεάδου, η οποία εμμέσως πλην σαφώς περνάει το μήνυμα "εγώ στις τσόντες που παίζω γαμιέμαι μόνο με το γκόμενό μου και σας μαλάκες που κάθεστε και με βλέπετε σας φτύνω στη μάπα" και την Αφροδίτη Αδάμη να βρίσκει ευκαιρία να το παίξει infulencer στα social. Και στο τέλος να μένεις με το πουλί στο χέρι. Βάζω στοίχημα βέβαια ότι πολλοί από εδώ μέσα θα πήγαν στο φεστιβάλ με τη ελπίδα να γαμήσουν τη Lisa Ann...
ακριβώς έτσιΕδώ δεν έχει νόημα να δίνεις 50€+ για ένα τσιμπούκι μέσα σε ένα strip club όταν με λίγα παραπάνω γαμας για 1 ώρα σε ένα σούπερ χώρο, και όμως πάνε τόσα άτομα και τα σκάνε.
Τι ψάχνεις τώρα;